Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Intel NUC NUC7PJYH (Svart)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Intel Barebone-chassin (50)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Trasig - enbart blå powerlampa på konstant, och orange disklampa på konstant - inget på skärm, inget inget inget. Totalt värdelös!

  NIX jag har inte missat att beställa rätt RAM! Detta går enkelt att ta reda på genom att helt enkelt försöka starta NUCen UTAN minne - det spelar ingen roll i mitt fall.

  Det fel jag har är för övrigt känt.

  *** Update: Exemplar nummer två är trasigt också - alltså två av två som är fel. Ytterligare en runda med reklamation alltså,

  ****** Update - sista gången, det vart ingen ny NUC7PJYH - jag "uppgraderade" till NUC8i3 istället, och kan man tänka sig, den fungerade DIREKT och med både de minnestillverkarna som jag har tillgång till. Det var alltså inte alls minnet som var fel, utan hårdvarufel direkt från tillverkning.

  Som tips: NUC8i3 drar hälften så mycket energi i idle som NUC7PJYH - så min upgrade är ett steg i lägre energiförbrukning, och snabbare på köpet.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har två st. Båda fungerar helt perfekt!

  Kör med 2x Crucial 4Gb CT4G4SFS824A stickor som fungerar kanon.

  Att tänka på när man köper Intels NUC's är att köra med validerade minnen.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Med två 4 GB minneskort och en 250 GB SD, fick ett av mina barn en mycket platseffektiv och anständig kontorsmaskin för cirka 3000, vilket gav nytt liv till en gammal skärm, mus och tangentbord. används nästan uteslutande för läxor, roblox, minecraft, netflix och det gör det tyst och inte märkbart hett. Den är också så liten att den tilläts inkluderas i resväskan på semester som Netflix och spelmaskin tillsammans med en HDMI-kabel och ett minitangentbord.