Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips 65PUS7803

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips TV (223)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.26)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Köpte denna tv 14/3 -19

  Var först väldigt skeptisk till att köpa en Philips, då jag tidigare använt Samsung 7005, och var helt inriktad på LGs 65sk81. Den funkade dock inte med min receiver och kändes väldigt grötig i meny systemet.

  Efter att läst recensioner om Philips 7803, tog jag en chansning...
  Jag är otroligt nöjd med denna! Svärtan är väldigt bra. Svart är svart, och färg återgivningen är mycket bra. Jag har inte hunnit använda den fullt ut ännu med ps4.

  Inte heller ljudet kan jag uttala mig om.
  Man får mycket för pengarna, och man blir inte missnöjd!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Sjukt nöjd med denna Tv'n. Även i vanliga HD filmer ser bilden klarare ut än min gamla 50" trots den större skärmen. Tycker bilden va relativt lätt att ställa in jämfört med många andra märken jag provat, finns också mycket olika inställningar för fintuning. HDMI controle funkade direkt med min yamaha utan att jag behövde ställa in nåt. Menyerna är lättnavigerade, och man lär sig dem fort. Kontrollen e nice och den inbyggda micken för google hör ostast mer rätt än mina google mini. Tangentbordet på baksidan är en riktigt bra feature, synd som fan att den inte e belyst de hade varit guld :D

  Det enda jag saknar är en "snabbknapp" för att köppla bort vanliga hue lampor från ambilight. Samt att den svenska programvaran för chromecast build in behöver uppdatering. Man kan tex inte tala om för sin google home mini att kasta nåt till tvn när den är avstängd, sen saknar den även paus, spola osv som vanliga cc har. Detta har ju dock inte med tvn i sig att göra utan de hänger mer på google.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Vi har nu testat tvn i några månader och är mycket nöjd med produkten. Den har en bra dosa med ett praktiskt tangentbord på baksidan. Manualen har vi laddat ner från nätet vilken var mycket lätt att förstå och hitta i för att lära sig hur tvn fungerar. Bra att dosan går att samköra med Canal Digitaldosan så man bara behöver en dosa. Amblight förstärker tv upplevelsen och bilden känns mycket skarp. En tv vi varmt rekommenderar men saknar dock vissa appar men det kanske utvecklas med tiden.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Det är bra bild på skärmen, Tycker dock den är lite överprisad med tanke på att det är Oled och Ljudet är inte i topp kvalite. Men annars funkar appar mm bra så jag är överlag nöjd med Tv:n hittils 1 månad in
 • Perfekt
  1 år sedan
  Kanonbra bild, över förväntan! Trodde faktiskt inte att en 65” TV kunde leverera sådan skärpa! Till en början lite ovant med ljuset bakom men efter bara en dags tittande så började man verkligen tycka om det och nu vill man faktiskt inte vara utan det! Det ger hela tv-upplevelsen ett väldigt lyft!
  Ljuden är makalöst bra måste jag säga! Här behövs inga extra högtalare/sorroundljud!
  I sin helhet en mycket fin och bra tv - helt klart prisvärd då man får mycket tv för pengarna!
 • Bra
  1 år sedan
  Jag är jättenöjd med TV:n. Tycker bilden är helt fantastisk när man tittar på 4K material, upplever att den vid snabba rörelser (sport t ex) släpar efter lite, upplevde i början att appgalleriet "hackade" men det avtog. Ljudet är bra och Ambilight:en ett fint tillskott till TV-upplevelsen!
 • Bra
  1 år sedan
  Snygg TV till utseendet. Själva upplevelsen av att titta är bra och förstärks tack vare Ambilight. Lätthanterlig meny som är enkel att använda och förstå. Kan tycka att ljudet hade kunnat vara rikare och fylligare, köp gärna till en soundbar för att fylla ut. Lite korta sladdar för anslutning och ingen hit att smälla upp på väggen då det blir lite bökigt. Helt okej TV, men hade kanske ännu större förhoppningar på den.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Tv har bra bild och många finurliga funktioner, t ex inbyggd chromecast samt android tv. Jag är inte helt överens med den dock, med jämna mellanrum känner den inte av att man tittar på något. Den visar bild och spelar upp ljudet, men påstår i en dialog att där inte är något och kommer stänga av sig för att skydda skärmen. Löses genom att byta källa fram och tillbaka, men det känns onödigt.

  Prisetnivån kan ju också diskuteras, sjunker priset med 10000 på en månad har man nog varit lite optimistiskt eller så finns det mer prisvärda konkurrenter.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Den förstärker tv upplevelsen till det bättre. Både ljudet och bilden är perfekta. Amlight funktionen i den här Philips 7803 är märkbart förbättrad jämfört med en tv som är tre år gammal. Tekniken går framåt. Ångrar inte köpet en sekund! 65" kan låta stort men nu är självklarhet för mig och jag undrar hur jag klarade med en 42" innan!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Har hunnit använda tvn i en månad ungefär. Den har snygg design, tvdosan är extremt lättanvänd med ett smart tangentbord på baksidan. Finns inget negativt att säga om varken bild eller ljud utan är väldigt imponerad av klarheten i bilden. Starka fina färger. Barnen är imponerade och har haft väldigt lätt att använda tvns funktioner. Rekommenderar alla dagar i veckan!
 • Bra
  1 år sedan
  Detta är en mycket bra TV. Den är lätt att använda. Lätt att placera trots sin storlek. Bilden är skarp och behaglig. Ett minus är att ljudet är dåligt. Man behöver köpa en soundbar eller liknande för att verkligen kunna njuta fullt ut av upplevelsen.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Vi har haft tvn i ungefär en månad nu och är jättenöjda. Till en början tyckte vi att den var lite väl stor, men efterhand vänjer man sig! Upplever att det kan vara lite grynig bild när man använder streamingtjänster, men efter en stund så blir det bra. Ambilight ger en helt ny upplevelse som är riktigt häftig! Jättelätt att använda!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Otroligt snygg TV som verkligen blir en inredningsdetalj! Krispig och rik bild som bara förstärks ännu mer av ambilight. Ambilight är också riktigt trevligt att köra tillsammans med Spotify-appen i tvn. Enkel att använda, riktigt enkelt att installera appar och annat. De enda två minuspunkterna är att jag skulle vilja ha ett lite rikare ljud, det blir lite tunt emellanåt. Sen är spel på två i ärlighetens namn ingen hit, investera i ett playstation istället!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Jag är otroligt nöjd med tv:n. En snygg tv som pryder sin plats. Enkel att installera. Bilden är skarp och man får ett härligt djup både när man ser på film och på sportevenemang. Alltid lite korta kablar på elektronik men det var inget problem. Jag hämtade tv:ns manual på nätet och den är lätt att förstå och smidig att hitta den funktion man vill läsa mera om.
  Dosan var mycket bra och enkel att förstå sig på. Bra att den går att samköra med canal-digitalboxen. Saknar några appar att ladda ner men det utvecklas väl allt efter efterfrågan. Ljudet på tv:n är jättebra.
  Vi har provat att spela spel och det är helt okej.
  Amblight är otroligt effektfullt.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Amblight förstärker verkligen tv-känslan på ett bra sett, väldigt bra och skarp bild trots stora 65 tums skärmen. Det stora minuset är dock inkopplingen bakom tvn, skall man ha tvn på väggen är inkopplingen inte alls bra då strömkabeln är på höger sida och hdmi på vänster. Strömkabeln är för kort eftersom man vill ha alla kablar till mitten så man kan dölja kablarna med en kabellist.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Först och främst en väldigt snygg tv, både om man har den på stativet eller hänger den på väggen.
  Bilden är mycket bra, framförallt om man ser på film. När man ser på sport kan jag uppleva att det kan bli lite släpigt vid snabba rörelser, men då är jag lite petig...
  är mycket nöjd överlag!
 • Bra
  1 år sedan
  Du ser riktigt bra i HD kanalerna samt apparna samt när man streamar ifrån mobilen. Men de analoga kanalerna blir det bara grynigt! Vilket var tråkigt när man såg på fotboll t.ex.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag är super nöjd med tvn. Snygg design, ambilighten gör helheten av tv tittandet mäktigt alltså.
  Samt jag tycker att det är riktigt smart med tangentbord på undersidan av fjärrkontrollen. Ljudet imponerar med klart ljud & riktigt bra basljud.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Tvn har bra bild och bra ljud men stänger av sig titt som tätt. Hoppas få bult på detta. Annars är vi nöjda!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Wow. Fantastiskt nöjd med köpet. Stilren och enkel design. Enkel installation och lätt att navigera bland de olika apparna och smartfunktionerna. Amblightfunktionen gör verkligen tvtittandet till något mer än bara tvtittande. Vi är supernöjda!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 år sedan
  Gillar storlek och bildkvalitet! Det är skarp och tydlig! Mycket lättläst textprogram i en soffa som står långt borta. Så extra super för dem med lite sämre syn! Ungane älskar Voice-sektionen där de står upp till vad de frågar! Och ambilight funktioner är väldigt coola! Slår enkelt på och av och kan justeras med bild, flagga eller ljud.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  En mycket bra tv med en otroligt bra bild, ambilight gör upplevelsen av något helt annat. Ljudet kan vara bättre utan att behöva oroa sig för det själv. Ljudet är mycket bra om du använder appen för Google Play-filmer.
  En negativ är att nätsladden är något kort om du vill ha den på väggen
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Nästan perfekt tv! Det är en android baser-tv som är mycket användarvänlig. Mycket lätt och navigera och smarta apps fungerar väldigt bra. mycket bra bildkvalitet och ambilight-funktionen är helt fantastisk. TV: n tänds på väggen och bilden känns mycket större med en gång. Ljudet på TV: n är över genomsnittet och är en platt tv, men inte helt optimal, så en ljudbräda eller hemmabiosystem är och rekommenderar.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Nästan perfekt! Bildkvaliteten är mycket bra och Philips ambilight-funktion får bilden att känna sig ännu större, särskilt i mörkret med en bra film. Ljudkvaliteten är över genomsnittet för platta TV-apparater, men för att få något nära godkänt ljud för filmer krävs en ljudplans- eller hemmabiosystem.

  Det här är en ren Android-baserad TV. Det gör det extremt lätt att använda för alla som känner till det från telefoner eller surfplattor, och den medföljande fjärrkontrollen har fullt tangentbord på baksidan som fungerar perfekt för enkel surfning på webben, facebook, youtube etc.

  TV: n har också blått, så om du vill kan du ansluta ditt eget tangentbord, spelkontroller etc. så att du inte är bunden av den medföljande fjärrkontrollen

  Eftersom det är en Android-baserad TV fungerar det nästan som en 65 tums tablet :). Alla appar, spel och filmuthyrning är tillgängliga via Google Play, och TV: n fungerar snabbt, inklusive spel, appnavigering, spolning / bläddring i filmer och appar som Netflix.

  Android / Google Play går enkelt över de flesta andra jag har sett av operativsystem och erbjudanden av appar och liknande. på andra TV-apparater, men när jag jämför med Apple TV 4K har jag Android TV, bara näst bästa. Utbudet av appar och filmer är helt enkelt bättre på Applet, och några av programmen verkar också lite "andrahands" på Android jämfört med Apple. Till exempel hittade jag inte TV2 Sumo för Android TV och NRK-appen börjar alltid med en riktigt grumlig bild (om 20-30 sekunder) innan det blir tillräckligt med sändningen för att visa bra bildkvalitet.

  Det är den sista punkten som gör att TV: n inte får en full pott.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket bra tv. Bildkvaliteten är helt fantastisk. Ambiligth-funktionen gör ljudbilden extra bra. TV: n är lite grov trots att den är stor. Jämfört med vår gamla TV är den svarta nivån mycket bra, så du kan se vad som händer, även om det är mörkt på filmen du ser. Kan säkert rekommendera denna TV.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  En mycket bra TV!
  Smala ramar som ger en liten kinofølelse. Superb ljud och mycket bra bildkvalitet, vilket blir ännu bättre med Ambilight-funktionen. Goda justeringsmöjligheter för detta.
  Snabbt svar när du använder inbäddade appar och spel.
  Saknar ljuset på fjärrkontrollen, som också har ett praktiskt och praktiskt tangentbord på baksidan.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Det här är en super-tv. Bra bildkvalitet och bra ljud. Precis som Ambilight-funktionen som belyser väggen bakom tven, förstärker den uppfattningen av synen och stämningen. Tven har en fin design, med en smal silverram, och den är stor och ger en liten kinofølelse: D
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Mycket nöjd med bilden, layouten och fjärrkontrollen. Mycket bekväm och bra bild. Det är också smal och har en fin design. LED-dioder som tänds bakom TV: n som följer bildens färg. Rekommenderas varmt.