Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips 55PUS6803

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips TV (216)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Godkänd instegsmodell/första TV med acceptabel till bra bild (blir bättre efter justering av inställningar). Tappar ett par stjärnor för att den inte har Android och således saknar stöd för en del appar, men inget som inte går att lösa med lite kreativitet. Ljudet är inte fantastiskt varför det kan vara läge att fundera på hörlurar eller andra lösningar.

  Ambilight är en kul grej och följer bilden beundransvärt bra (har även möjlighet att följa ljudet). Väggmonterat bildar LED-dioderna en fin ljusshow mot bakgrunden som på sätt och vis expanderar bilden. Det är samtidigt möjligt att välja en fast färg vilket jag tycker ger en mer behaglig upplevelse. Om de inte är till belåtenhet kan dioderna enkelt stängas av genom en knapp på fjärrkontrollen.

  För priset (kampanj 4990) känns det som ett bra köp och jag är nöjd.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Helt ok tv för 4500 rätt nice med amb light har en Bra oled modell också så man får ta ner förväntningarna när man köper en billigare. pris för vad man får är det mycket rekommenderar starkt att montera den på väggen annars lyser den upp lite väl på stället om man vill ha amb light på vilket man förmodligen vill.

  Lätt installerad och har de mesta man behöver lite besviken på apparna och urvalet med men va ändå över förväntan.