Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips ComfortTouch GC557

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Strykjärn & steamers (152)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.76)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 år sedan
  Älskar den! Riktigt bra tryck i ångan, så kan använda den på även lite grövre tyger. Annars tycker jag att den är bra för både finare tex silkesblusar (som jag inte vågar stryka) och "krispiga" vita skjortor (steamar alla skjortor nu istället för att stryka). Ställningen är också praktiskt, toppen om man kan ha den i garderoben / tvättstugan.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Väldigt bra steamer som både fräschar upp och stryker kläderna. Värms upp väldigt snabbt och går fort att använda. Har provat på flera olika tyger med bra resultat. Lätt att montera och väldigt lätt använda.

  Enda som jag skulle vilja ändra på är att 'strykbrädan' bara har stoppning på ena sidan. Hade varit enklare att slippa vända plagget men går bara på några sekunder
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Effektiv och lättanvänd. Bra med stor vattenbehållare. Fina resultat.
 • Bra
  2 år sedan
  En mycket effektiv och lättanvänd steamer från Philips. Redo att användas på nolltid. Plus för FlexHead och stor vattenbehållare. Dock en aning stor/klumpig och därmed svårförvarad. Tar ganska mycket plats. Misstänker dock att min steamer var defekt då den läckte vatten redan efter andra gången. Ett bra val för den som har förvaringsmöjligheter.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Fungerar mycket bra även på tyngre plagg. Använt den på skjortor/blusar, byxor, klänningar, kappor och kavajer. Har klarat allt! Både kraftigare plagg och mer delikata.
  Den värms upp väldigt snabbt och ställningen är bra att hänga på kläderna på.
  Perfekt för att få få fräscha skrynkelfria plagg på morgonen.

  Har använt den på kvällen och låtit plaggen hänga på den till morgonen.
  Enda minuset är att slangen är lite styv och omedgörlig när man inte använder den.
 • Bra
  2 år sedan
  Jag har provat Philips ComfortTouch Steamer vid flera tillfällen och på olika material. Steamern är enkel att använda. Vattentanken räcker till flera plagg åt gången. Den har smidig, snygg design. Steamern fräschar upp kläderna och är effektiv mot både rynkor och veck. Jag hade dock gärna sett att brädan hade haft vaddering på båda sidor för att slippa vända plaggen i samband med ångning.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Rekommenderar denna steamer till alla som använder plagg som behöver fräschas upp eller strykas. Ger ett perfekt resultat som inte tar någon tid alls. Den tiden det förr tog för mig att plocka fram strykjärn och strykbräda hinner jag steama mitt plagg med denna steamer. Den stilrena designen gör också att jag kan förvara den framme likväl sovrum som i garderob. Det är så värd pengarna, älskar denna steamer!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Denna steamer är verkligen toppen! Den är enkelt att använda, håller kläderna fräscha och veck försvinner fort. Den tar inte upp mycket plats alls i tvättstugan och är i en snygg design så det gör inget alls om den skulle stå framme. Jag rekommenderar den verkligen!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Riktigt bra steamer. Jag har värk (fibromyalgi) och får riktigt ont när jag står med ett strykjärn. Men med denna steamer går vecken bort smidigt. Enkel att montera ihop och att använda. Cool design också så det gör ingenting om den står framme synlig.
  Toppen
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Lättanvänd och smidig. Skonsam mot kläderna. Väldigt skönt att ånga plagg direkt på galjen. Designen är bra för kroppen och man kan stå upprätt utan att böja sig. Handsken är toppen för att hjälpa att ånga plaggen utan att man bränner sig. Med lite övning vet man hur man gör på bästa sätt.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Enkel att använda blir snabbt varm. Perfekt när man vill fräscha till ett plagg snabbt hängande på galgen. Snygg design och användarvänlig.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Rekommenderas: Lättanvänlig på alla sätt och vis. Tydliga instruktioner och går snabbt att sätta igång och steama. Smarta funktioner som underlättar och gör det enkelt att få snabbt och fint resultat. Snygg och bekväm design. Plus: snabb, smidig, enkel. Enda minus: stor maskin trots fin design.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket användbar steamer. Snygg design som kan användas framme och se snyggt ut om man har brist på utrymme då den annars kan ta mer plats. Enkel att montera men hade svårt att fästa handtaget. Annars väldigt smidig att använda, funktionell och bra med yta och höjd för användaren. Perfekt om man dagligen behöver fräscha upp skjortor osv. Men funkar ovanligt effektivt även på tjockare material, då kan dock ställningen bli lite mer ostabil (som vid användande på gardiner), men inte heller så konstigt. En redig steamer med mycket funktionalitet!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt bra steamer, lättanvänd och kul. Bara plus kan inte hitta nått negativt. Rekommenderas om man vill ”stryka” snabbt och lätt.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Perfekt för mig som har så svårt att ta fram strykbrädan och järnet. Kläderna känns fräscha efter ångningen och det går snabbt och smidigt att ta bort veck. Fungerar dessutom bra som herrbetjänt!
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket bra till det mesta, att fräscha upp kläder och gardiner (på plats) är den fantastisk till och den fungerar i mycket som en ersättning för strykjärn/strykbräda.
  Men, den är alldeles för lätt och blir instabil.