Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Steam&Go GC363

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Strykjärn & steamers (151)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.93)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 månad sedan
  Tyvärr dålig produkt för hemmabruk.
  Dels krångligt att Steama utan rejäl å bra ställning att ha plagget på men det värsta är att den är för klen samt att den kalkar igen på nolltid med förstörda plagg som otrevlig överraskning.
  Skippa å köp rejält strykjärn istället.
 • Ganska dålig
  9 mån sedan
  Jag köpte en sån här för att prova ersätta strykning av skjortor. Steamern är tyvärr alldeles för klen och har svårt att få bort veck och skrynkligheter. Kanske är bra på rätt material eller på resan men enligt mig riktigt dålig på skjortor. Vattentanken är också irriterande liten.
  Jag lämnar tillbaka denna till affären.
 • Usel
  2 år sedan
  Gick sönder direkt. Vattenhållaren åker av när man använder steamern..
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Mycket nöjd. Vanligtvis drar jag mig för att stryka kläder och tar hellre på mig något annat om plagget är skrynkligt. Men med denna steamer var det lätt som en plätt att få plagget skrynkelfritt! Skall absolut ta med denna på resor när plats finns i resväskan.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Jag är jättenöjd med min steamer! Den uppfyllde alla mina förväntningar! Jag tycker att det är alldeles för bökigt och tar för lång tid att stryka mina kläder på morgonen, men med steamern så hänger jag bara upp skjortan på en galge i hallen och drar steamern över några gånger så är det klart!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Supernöjd, enkel att använda och väldigt snygg design. Använt på både kläder i flera olika material och gardiner och resultatet blir lika fint på allt. Lagom storlek som gör att den är enkel att gömma undan. Men jag gillar att ha den framme på klädbyrån då den ser lyxig ut!
 • Bra
  2 år sedan
  Jag blev positivt överraskad över Philips Steam&Go, kläderna blev snabbt skrynkelfria och steamern var väldigt snabbstartad. Den medföljande handsken var dock väldigt svårjobbad, svårt att greppa plagget och otroligt varm. Plus för att sladden var lång!
 • Ganska bra
  2 år sedan
  lätt att förstå hur den funkar men det tar nog ett par gånger att få in tekniken för att få strykningen snabb och effektiv. Något tung att hantera. Plus för den väl tilltagna sladden som gör det lätt att nå även om vägguttaget inte är nära till hands!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Smidig och lättanvänd!
  Enkelt att stryka till annars svårstrukna kläder.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jättenöjd med steamern! Smidig, effektiv, snabb och snygg!
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag är i det stora hela jättenöjd med steamern. För mig är det så smidigt att kunna ta fram den enkelt när man ska ta på sig en blus innan man ska iväg, istället för att behöva släpa fram hela strykbrädan och strykjärn. Om man ska stryka mycket skulle jag inte rekommendera denna då det är ganska tidskrävande, men för enstaka plagg eller gardiner är den suverän! Vattentanken hade kunnat vara lite större och sladden lite längre, men den blir varm och klar för användning fort vilket helt klart är ett plus!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag är riktigt nöjd med min steamer, den gör verkligen sitt jobb! Har bland annat fått ut skrynklor på sängkappan som jag annars skulle få problem med att få till. Den blir snabbt varm så man behöver inte vänta länge på att använda den. Ett litet minus dock att vattentanken inte rymmer så mycket men är lätt att fylla på med vatten. Rekommenderas!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Wow! Helt otroligt vilket resultat! Blev alldeles chockad över hur lätt det gick att stryka skjortan som aldrig blir riktigt bra med vanligt strykjärn! Supersmidig och lätt att använda och dessutom en lång sladd och snabb uppvärmning! Jag använder numera min steamer istället för vanligt strykjärn!