Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Ryobi R18HV-0 ONE+

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Ryobi Dammsugare (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Otroligt mycket dammsugare för pengarna. Perfekt till bilen och i verkstaden.

  Självklart behöver man One+ batteri för drift, det är ju en del av batteriplattformen. Detta är troligen inte den fösta maskinen man investerar i plattformen för, men har man batterier är detta ett kanonbra köp.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Eventuellt en "dålig" anledning att ge ett lägre betyg för, men priset var missvisande då batteriet inte ingår. Säljer man saker som kräver komplettering med övriga varor så bör man vara EXTREMT tydlig med att produkten inte fungerar ur lådan, vilket inte gäller varken (nät)butiken jag köpte den från, eller någon annan som säljer den. Det borde alltså stå i titeln på alla produkter.

  Hade inte tänkt spendera så mycket på en handdammsugare för småsmulor här och var, men nu blir det ett batteri för 800kr (!) också.

  Uppdatering några sekunder senare: Oerhört svårt att ta reda på om batterimodulen säljs med eller utan laddare. Alltså eventuellt en tredje grej man behöver köpa. Kommer nog försöka returnera den här produkten.

  Uppdatering: Returnerad. Personalen jag pratade med höll med om att det var svårt att se. Tydligen kostar det billigaste batteriet och laddaren 1000kr.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Fungerar bra. Den låter mycket men suger bra för sin storlek och sitt pris. Inte som en fullstor dammsugare såklart men den tar damm, löv och småstenar. Jag har två One Plus-batterier som jag växlar mellan vilket rekommenderas eftersom den drar ganska mycket batteri.

  Lätt att tömma. Har ett extra finfilter (jämfört med andra minidammsugare jag har sett och haft) också som verkar bra.