Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung WW80M642OPW (Vit)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Tvättmaskiner (61)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 år sedan
  Min åsikt om Samsung QuickDrive 8kg är mycket positiv. Primo är väldigt snabb. Hittills har jag testat flera program, från bomull och superfasta till gymkläder. Och i båda fallen var resultaten fantastiska. Både för tvättens kvalitet och för tidpunkten. För det andra: det är tyst. Det känns knappt ens i centrifugal-läget. Tredje: Den är robust och resistent. Korgen är av högsta kvalitet och verkar välkomna tyget för att tvätta dem försiktigt. Vattenstrålen är mycket känslig. Fortsätter att använda tvättmaskinen över tiden Jag kan alltid säga nöjd med köpet. Men med den teknik som du inte lurar, och om jag en gång var van vid att fylla i korgen, med QuickDrive för att få ut det mesta av sin funktionalitet måste du hålla dig till reglerna. Så jag bekräftar tvätten snabbt, men du måste uppmärksamma den mängd tvätt som du tänker tvätta. Vi måste glömma att vi verkligen kan tvätta 8 kg på kort tid. Till exempel för snabb tvätt av 15 'eller 39' är det inte möjligt att överskrida 2 kg. Funktionen 'AddWash' som låter dig sätta in andra kläder under tvätten är mycket användbar om du glömmer ett plagg eller om du vill lägga till mer mjukmedel. AddWash är väldigt enkelt att använda. När ljuset (en t-shirt med en + skylt längst ned till höger) är på, kan du låsa tvättmaskinen ett ögonblick, öppna klaffen, sätt in mjukmedel eller glömt plagg och starta om. Allt här. En mycket intuitiv funktion, inget komplicerat, och till slut kommer det alltid till nytta. En separat diskussion måste göras för ansökan. Personligen försökte jag flera gånger att ansluta telefonen innan jag hämtade appen. (Samsung Connect från Play Store), då höll jag ner Smart Control på tvättmaskinens display, valt tvättmaskinen i telefonen, men ingenting. Jag försökte ett dussin gånger, fortfarande ingenting, förbindelsen avbröts på 22% eller 36%. Den lakoniska frasen "Kan inte lägga till enhet" var alltid närvarande. Och då trodde jag att jag levde bra även utan den tjugonde ansökan. I balans, men om jag var tvungen att gå tillbaka, skulle jag bekräfta köpet, förutom att det är vad jag vill ha från en tvättmaskin, är det att du tvättar bra, utan att göra ljud och på kort tid. Och allt detta är där.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Det är nästan en månad nu att jag testar det intensivt i flera tvättcykler! Tvättmaskinen, förutom att vara estetiskt tilltalande, är praktisk och intuitiv att använda vid val av olika inställningar, så att du kan anpassa dem för att anpassa dig till olika typer av tvätt. Jämfört med min tidigare tvååriga tvättmaskin visade det sig vara mycket effektivare tack vare den innovativa teknologin patenterad av Samsung baserat på en korg som kan rotera oberoende från botten, vilket skapar en rörelse av vatten som medger att minska med ungefär 50% tvätttider, vilket garanterar samma resultat som en traditionell tvättmaskin. Personligen testade jag ullcykeln som tack vare korgens rörelse skapar ett flöde av vatten som inte spänner på känsliga fibrer, cykeln för täcken (jag har inte hittade tvättmedelrester efter sköljning som skedde med mig innan), cykeln för sport och tekniska vävnader, den korta cykeln som tack vare ECO BUBBLE-funktionen gör det möjligt att göra skillnaden vad gäller prestanda. Det blandar vatten och tvättmedel med luft för att skapa mikrobubblor som kan smälta smutsen. Personligen testad på dukar tvättar vid 40 grader. Såsfläckar försvann! Eco-rengöringstrummafunktionen efter 40 tvättar aktiveras för att utföra en intern rengöring som kan eliminera de bakterier som är ansvariga för dåliga dofter.
  Comodo Double Oblo "Lägg till tvätt som gör att du kan lägga till tvätt redan startade, glömda föremål, eller behöver bara en uppdatering. De enda nya dimensionerna lite större än min tidigare tvättmaskin, alltid 8 kg, jämfört med en större korg! Dessutom är det program som i mitt fall inte kan anslutas till telefonen: det upptäcker tvättmaskinen men matchar inte. Jag anser det inte som en oumbärlig funktion. Vad kan jag säga: i slutet en praktisk, tyst och mångsidig tvättmaskin. Jag skulle köpa den igen!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Tvättmaskinen som förenklar och anpassar programmeringen och halverar förbrukningen. Många program tillgängliga enligt de saker som ska tvättas. Intrigued av mycket snabbt 15 minuter, för kläder (max 2 kg) som bara behöver uppdateras. Idag försökte jag den "bomull" med lakan och små handdukar. Ren och väl torkad tvätt trots centrifugen reducerad till 800 varv per minut. Det finns specifika program för mörka kläder, ull, utomhus, filtar och eko. Också användbar för rengöring av korg som eliminerar 99% av bakterierna. Tvättmaskinen signalerar när det är dags att göra det. Bekväm den andra "add wash" -porten som gör det möjligt att lägga till mjukmedel eller kläder som har glömts. En ikon indikerar när det är möjligt att göra det. På ljudnivån som att inte ha det. Under tvätten verkar det vara avstängt och centrifugen är också mycket tyst. Praktiskt taget obefintliga vibrationer. Tack vare möjligheten att styra vikten på den införda tvätten ställer den automatiskt in tvättens varaktighet för att få ett optimalt resultat. Mervärdet av denna tvättmaskin är möjligheten att hantera det från smarttelefonen tack vare en specifik app.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag ville prova några program innan jag gav mina intryck på den här produkten. För tillfället fungerar allt perfekt, det är väldigt tyst och centrifugen känns nästan inte. Jag har använt olika program, de som jag brukar oftast är ekologiska bomull och mörka kläder, resultatet är riktigt bra. Den överraskande saken är tvätthastigheten, programmen varar lite (några till och med 50-55min) och kommer ut perfekt tvättad och sköljd. Tvättmaskinens förmåga att väga lasten inuti och sedan justera tvätttiden är verkligen ett plus och det gör det möjligt för mig att kraftigt minska tiden jag spenderar på tvätt! Jag trodde att jag inte behövde tvättdörren och istället var jag tvungen att ändra mig, det var väldigt bra att sätta in några kläder som hade lämnats i tvättkorgen av misstag. Jag försökte anslutningen till smarttelefonen och det fungerar bra, jag hade inga speciella problem och allting gjordes om några minuter. Jag är verkligen nöjd med den här produkten, super rekommenderad!