Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG V30S ThinQ H930

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG Mobiltelefoner (47)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  När jag var tvungen att ersätta min några år gamla Samsung Note och inte ville lägga de ofantliga summor som mobiler kan kosta idag så hittade jag denna till ett jättebra pris i förhållande till egenskaper. Den har det mesta. En riktigt bra skärm med hög upplösning. Plats för minneskort. Gott om ram-minne och lagringsplats. FM-Radio. NFC. Damm- och vattenskyddad IP68. Jag var lite orolig för att kameran skulle kännas sunkig, men efter att ha testat lite är jag fullt nöjd för mina behov, dvs ett roligt och användbart alternativ till min systemkamera.
  Det finns några småsaker jag inte tycker om, som att startknappen/fingertrycksavläsaren sitter på baksidan, vilket dock är en smaksak. Telefonen är också väldigt hal, så ett TPU-skal måste inskaffas. Jag hade också hellre haft en bredare, kortare skärm, men idag verkar alla satsa på ett långsmalt format. Den slinker å andra sidan lätt ned i fickan.
  Som helhet är jag mycket nöjd med vad jag fått för pengarna. För den som är intresserad av sånt så är telefonen också snygg och känns kvalitet. Allt flyter på som det ska. Den är kanske inte den blixtsnabbaste telefonen, men rapp nog att den aldrig känns slö. Rekommenderas!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Vilken mobil! Allt är bra så länge.