Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony Xperia XZ2 Dual H8266

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Mobiltelefoner (79)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.15)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Då har jag använd min Sony ZX2 under en månads tid och kan säga att jag är JÄKLIGT nöjd, samtidigt som det finns några fallgropar som gör mi djupt besviken.

  Eftersom jag har en Youtube kanal filmar mycket är det främst kameran som varit av intresse för mig, och därav till 80% den jag dömer telefonen på. Det andra är av mindre vikt för mig, DOCK ska sägas att den sidan övervakade mig, så låt oss börja där. Det är en kvalitéts känsla av rang man får när man håller den i handen, betydligt tyngre än telefoner jag är van vid. Vilket kan vara både en för och nackdel. Ligger lite bättre i handen när den väger lite, även om den trots detta är rätt hal. Varit ganska rädd för att använda den just för risken att tappa den. Den är GRYMT skön att skriva med och härligt go o bara snurra runt lite i operativsystemet. Måste erkänna att jag faktiskt gillar den lilla vibrationen man kan aktivera för att simulera basgången vid ljud/videouppspelning. Helt valfritt självklart. Skarp skärm, bra ljud. Batteritiden levererar också, och den laddar upp fort.

  Så till kameran som är A och O för mig. Imponerar absolut i både film och foto. Den omtalade 920 fps slowmo inspelningsfunktionen är riktigt ball, några exempel från mig har ni här ( jordgubben och vinglaset) : https://www.instagram.com/p/Bjfkjx0HBDT/?taken-by=alenils . Annars har jag mest använt 4k inspelningen, imponerande kvalité, se exempel o början av denna video: https://youtu.be/lqZnBJ407XA . Anledningen till att det bara är början på videon är att den sedan blev överhettad. Ja, detta är ett känt problem de tydligt flaggar för. Men det har varit ett återkommande problem för mig, och en del gången har jag behövt starta om telefonen helt för att få den att fungera igen. VÄLDIGT irriterande och är ända anledningen till att jag egentligen är lite missnöjd med luren. Jag har dock lyckats spela in i 1,5 h konstant i 4k som test. Jag har även gjort några livestreams ( exempel: https://youtu.be/VepO7awPIWg ) Youtube på ca en timma där det fungerat felfritt. MEN, känslan av tillit är bruten, vilket gör det lite jobbigt.

  64gb utrymmet gör att jag kan fylla en del under en dag i alla fall innan ja behöver tömma. Skulle uppskatta ca 1,5-2 timmar 4k om filmen är rätt tom i övrigt.

  Att den saknar 3,5 mm jack störde mig inte alls, förens jag upptäckte att jag behöver en specialkabel för att spela in med extern mick, och den har jag inte ännu! Men håller tummarna för att de ska funka då, läste mig till att det var så på Iphone X i alla fall.

  Overall en snygg lur som andas lyx, men tyvärr tappar på kamerans buggighet, kameran som annars är luyrens styrka! Men jag kan nog ändå säga att jag rekommenderar luren, men lite tvekigt som ni hör!
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Känns fortfarande som en modern mobil efter drygt ett års användning.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Underbar och snabb!

  Härlig premiummobil som man bara älskar!

  Några fördelar:
  Snygg
  Bra batteri
  Snabb
  Minimalt bloatware
  Sofistikerad glasbaksida
  Bra kamera
  Köpte den asiatiska versionen med generösa 6 Gb Ram
  Stereohögtalare
  Egen dedikerad kameraknapp!

  Några nackdelar:
  Fingeravtrycksläsaren sitter helt fel, på baksidan och nära kameralinsen
  Hal som en ål, så det gäller att ha ett bra skal
  Lite onödigt tung

  Sammanfattningsvis:
  Snygg, snabb och väldigt prisvärd!
 • Perfekt
  1 år sedan
  bästa mobilen någonsin ren lycka
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Grym telefon från Sony som verkligen känns premium fast avskalad på rätt sätt. Inge onödiga gimmicks eller appar.
  Vidare är Sonys gränssnitt ett av dom bättre.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Grym mobil ifrån Sony som har allt och batteriet räcker i 2 dagar vid normal användning.

  Det ända negativa med mobilen är att den är väldigt hal i handen så man behöver ett skal så man inte tappar den. Sen så borde kameran och fingeravtrycksläsaren sitta 1cm högre upp för att slippa böja fingret när man använder avläsaren.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Bra mobil överlag , men blir väldigt varm vid användning i minsta värme eller vid surf på 4G nät. Bra ljud har den dock.

  Väldigt missnöjd med kameran. Spelar in film bra på 1080p, men 4K är laggigt. Stillbilder har väldigt mycket brus också.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har nu testat Sony Xperia XZ2 i ca en månad. Tidigare har jag haft en Sony compact som jag varit nöjd med, så det var kul att få testa en uppföljare. Något jag tycker är väldigt viktigt med en mobil är att kameran är bra då jag älskar att ta upp telefonen lite snabbt och föreviga ögonblicket. Kameran på Sony Xperia XZ2 tycker jag har varit väldigt bra! Det är lätt att ta fina bilder med bra fokus.
  Mobilen är snabb och grafiken bra. Snabb laddning och bra batteritid. Tyvärr kan man inte ladda telefonen och ha hörlurarna i samtidigt om man inte har en sån adapter. Vilket är väldigt synd tycker jag. Även att det inte finns uttag för vanlig hörlursingång. Det är lätt att glömma den lilla adaptern nånstans som följde med. Dessutom sa de jag pratade i telefon med, om jag hade i headsetet, att det skrapade och lät kostigt. Testade olika headset, men det var samma resultat.
  När jag anslöt telefonen via bluetooth i tex bilen och spelade musik, så hakade upp sig hela tiden och även fast man testade olika bilar och startade om så var det samma.
  Jag tycker även att det är ett minus att den är så stor. Otymplig när man ska ta med den, så man måste nästan ha en väska.
  Gillar Sony, men denna mobil var tyvärr inte så bra och smidig som jag trodde, men snygg design.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Detta är helt klart bässtatelefonen jag använt hittills. Supersnabb, lagom storlek och snygg. Var orolig att jag skulle sakna den fysiska hemknappen men de vitituella knapparna har fungerat utmärkt och var lätt att vänja dig vid. Jag gillar funktionen Batteriunderhåll som beräknar när man brukar kliva upp och ser till att batteriet laddas fullt 30 min innan dess eller när man har väckning. Vibbrationsfunktionen har jag slagit på och av periodvis men det var inget för mig. Saknar även möjligheten att anpassa intensiteten och varaktighet gör vissa appears notiser. Telefonen är väldigt hal och har svårt att ligga still på sluttande ytor eller stanna i fickan när jag sitter ner.
  Fingeravtrycksläsarens placering är perfekt förutom när telefonen ligger plant på ett bord. Gott avstånd mellan den och kameran till skillnad från tex Samsungs senaste modeller.
  Det fysiska kameraknappen är ett stort plus som kommit till god användning.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Använt denna telefon i ungefär en månad. Tidigare telefon var en Xperia Z5 ca 2.5år gammal. Denna lur är snabbare än förväntat. En ganska ren androidupplevelse vilket uppskattas. Inte en massa skräpappar som man inte kan ta bort.
  Många klagar över att den är hal. Detta är korrekt då man försöker lägga ifrån sig telefonen. Man måste tänka på vad det är för typ av underlag. Den åker gärna iväg på små utflykter. När jag håller i den däremot upplever jag den inte alls hal. Tvärtom nästan. Det rundade bakstycket gör den mycket skön att hålla i. Xperia z5 utan skal är halare än en ål.
  Powerknappen på sidan av mobilen är dock störigt placerad då jag ständigt kommer åt den när jag inte vill och den stänger av skärmen.
  Saknar hörlursuttaget. Inte för hörlurar med sladd eftersom jag mest använder bluetooth. Däremot i min gamla bil där jag vill använda en 3,5mm kabel. Går självklart med adaptern som medföljer men då kan man ju inte ladda samtidigt. Får väl köpa ny bil.
  Kameran har ju superslowmotion i hög upplösning som en kul finess. Lite klurigt i början att lyckas få till klippen men träning har gett lite färdighet. Det bästa med kameran är dock kameraknappen som jag fortfarande inte fattar varför inte fler tillverkare har på sina telefoner. Kameran tar bra bilder i de flesta förhållanden och den startar upp snabbt.
  Batteritiden är kanonbra och en dags ganska hårt användande är inge problem. Den laddar dessutom supersnabbt.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Sony Xperia XZ2 är en helt ok telefon. Jag gillar att Sony inte låser sin telefon för användarna att kunna skräddarsy den. Det har Sony alltid varit bra på till skillnad på de andra mobiljättarna. Jag har tidigare haft en Sony Xperia Z2. Som jag också tyckte var ok. Men det är något med dem som gör att de inte kommer upp i full pott. Den något kantiga designen kanske.

  + Snabb och pålitlig
  + Användarvänlighet
  + Mängden Bloatware

  - Kameran är inte imponerande, mycket "grus" i de mörka partierna. Inte speciellt snabb
  - Placeringen av fingeravtrycksläsaren.
  - Den sjukt hala baksidan. Mobilen färdades själv 25cm över en bordsyta till kanten för ett litet fall..
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Sony Xperia XZ2 är den absolut bästa Sony-telefonen jag haft. Den har jättebra ljud som är bra när man lyssnar på musik eller kollar youtube-klipp. Den har en riktigt bra kamera med superslowmotion-funktion som är att föredra när man vill ta dramatiska klipp på regn eller eld. Kameran tar även fantastiska bilder i motljus och det är enkelt att fokusera på det motiv man vill ta bild på. Xperia XZ2 ligger bra i handen men har tyvärr en väldigt glatt yta som gör att den kan glida ur handen så ett skal är ett måste för denna telefon. Då det är en fördel att telefonen ligger bra i handen när man vill använda den blir det tyvärr en nackdel när man inte använder den men fortfarande har den i handen då det blir väldigt lätt att låsa upp den med fingeravtryck. I övrigt är det en bra mobil för den som använder telefonen till mer än bara ringa och sms, den har utmärkt kamera, stort minne och stor skärm som gör det lätt att läsa till exempel kurslitteratur eller tidningsartiklar.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Definitivt nöjd med köpet även om den är för dyr i min smak. Inte för att den är värd pengarna, men..

  Jag köpte mig en mörkgrön mobil, och den är riktigt fin!

  + stilig
  + skön att hålla i
  + laddas mycket snabbt
  + mycket bra batteri (sen var ju min gamla otroligt dålig) och kan spela, se på film och mycket annat och ändå inte behöva oroa sig för att batteriet ska snart vara tomt
  + 64 Gb hårddisk! Känns som att jag har lagt till alldeles för många appar, men jag har ändå mycket plats kvar!
  + snabb och trevlig
  + väldigt bra touch och skärm
  + dual sim (och eftersom den interna hårddisken är så stor så gör det inget om man behöver byta från 1 sim + 1 microSD till 2 sim)
  +IP65/68 mobilen funkar även bra vid regn eller om man råkar tappa den i en pöl (vilket inte innebär att man ska simma med den, eftersom det endast är testat med rent vatten och inte havs-, sjö- eller poolvatten)

  - kan lätt halka på grund av sin utformning där bak, men då är det ju bara att lägga den upp och ner så har man löst det problemet
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Sony Xperia XZ2 ligger väldigt skönt i handen på grund av tyngden och den kurvade baksidan. Nackdelen är att den är väldigt hal och glider lätt ur handen och på plana ytor far den lätt runt, så minst ett silikonskal är att rekommendera.
  Snabbheten i telefonen är helt otrolig, jag hinner knappt trycka på en app innan den startat upp helt!

  Den har plats för dubbla simkort men tyvärr måste man välja mellan dubbla simkort eller ett sim och ett sd-kort, men med 64Gb minne så känns ett SDkort knappt användbart om man måste köra dubbla Sim.

  Det avskalade Android-operativet är bara ett stort plus från min sida, det är väldigt enkelt att lära sig och Xperias egna appar och funktioner känns både smarta och användarvänliga.

  Då till kameran. Jag personligen tycker att den tar otroligt bra bilder, kanske lite medelmåttig i mörkare miljöer, men i ljus och även motljus blir bilderna fantastiska. Även att kunna filma i 4K HDR och även i 960fps superslowmotion (1080p) tycker jag är rent utsagt skithäftigt! mycket inställningar och funktioner för även de mer avancerade fotograferna. Färger och ljus är väldigt rättvisa mot verkligheten, även svärtan är bra.

  placeringen av Fingeravtrycksläsaren var svår att vänja sig vid till en början, man tryckte ofta på kameralinsen som ligger strax ovanför. Nu är det inget som stör längre när man vant sig. Den reagerar snabbt och fungerar bra även med smutsiga och ojliga fingrar vilket är ett plus för mig som jobbar på industri.
  Jag saknar dock ansiktsigenkänning som finns på motsvarande modeller hos de andra tillverkarna (Samsung, Oneplus e.tc)

  Det nya i Sonys flaggskepp är den Dynamiska vibrationen som enligt mig känns helt onödig. Det var väl lite häftigt till en början, men i slutändan så drar det bara alldeles för mycket batteri.

  Upplevda plus och minus
  +Designen är riktigt snygg!
  +Snabbheten
  +Batteritid
  +Kamera
  +Vatten- och dammtålig

  -Väldigt hal och glider ur handen utan skal.
  -Kameran är relativt dålig i mörker
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Använt telefonen i ca 3 veckor nu och allt flyter på bra. Snabbt växlar man mellan menyer så inget att klaga på där. Tycker personligen att Sonys dubbeltapp-på-skärm-för-att-låsa-upp är sjukt nice! Dock är telefonen ganska tung, hal och ligger inte jättebra i handen. Fingerläsaren sitter för nära kameran och säkert 80% av gångerna så pillade jag på kameran istället för fingersensorn så behövde göra ren kameran hela tiden!

  Så bra telefon men inte perfekt!
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Jag tycker att den tar gryyymma foton och är sjukt snabb. Den ligger inte bra i handen och den är för tung.

  Kul att det finns finesser som att man kan ha bakgrundsbild på tangentbordet, stort minus för att det inte verkar finnas T9 utan bara vanligt tangentbord.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Sonys XZ2 ligger skönt i handen med sin nya kurvade design även om den har en något tung känsla. Fördelen med att den är kurvigt skön att hålla i blir tyvärr mycket sämre när den ligger på en plan yta då den vippar och far omkring alldeles för lätt.
  Den är mycket halare än tidigare telefoner jag haft och jag har kört med skal mestadels av tiden.

  Telefonen är väldigt snabb (!) och jobbtelefonen av ett annat fabrikat känns som seg sirap att använda nu. Batteritiden är helt okej och den laddar snabbt vid behov.

  Sony kör ett eget litet avskalat Android-operativ i sina telefoner och jag tycker att det funkar fint med många av deras egna appar även om det finns en uppsjö av dom därute.

  Att använda telefonen som vanlig telefon är det inga problem med heller.
  Klart ljud vid samtal och denna verkar ha lite bättre mottagning jämfört med andra telefoner jag använder annars i jobbet.
  Sen att telefonen klarar av både damm och en eventuell regnskur är perfekt när man behöver ringa eller sms:a tycker jag som ofta är ute i tid och otid med hundarna.
  Inga problem att använda blöta fingrar på en regnvåt skärm som jag testat ett par gånger.

  Kameran och fingeravtrycksläsaren ligger båda mot mitten av telefonens baksida och jag kommer tyvärr ganska ofta åt kameralinsen istället för fingeravtrycksläsaren med fingret. En vanesak med tiden antar jag tills muskelminnet lärt sig det ordentligt.

  Den nya funktionen med dynamisk vibration i telefonen tog ett tag att vänja sig vid, men nu ger den ett mervärde vid lyssnande på musik och vid spelande. Dock inget som jag skulle ha saknat om det inte fanns med från början. Ljudet är riktigt bra med deras inbyggda högtalare! Riktigt bra ljud för så små högtalare som får plats i en telefon.

  Kameran är så klart viktig på en sådan här toppmodell och jag tycker att telefonen levererar mycket bra bilder som funkar utmärkt i vardagsanvändandet.
  Mycket bra i motljus och konstiga ljusförhållanden. Bra inbyggda funktioner för att snabbt kunna justera exponering och så. Vid landskapsläge kommer deras fasta kameraknapp på sidan till sin nytta som då ligger lägligt placerad där pekfingret hamnar normalt vid hållandet av telefonen. HDR-funktionen är ju inte fel den heller!

  Filmningen kan ske upp till 4K (och även den i HDR) vilket är riktigt bra!
  En rolig finess är ju även deras superslowmotion som kan spela in i 960fps, men den kräver sin övning och bra ljusförhållanden. Den triggar dock kreativiteten på ett bra sätt.
  3D-scanningen är också lite skoj att använda men behöver en del träning där också på att flytta runt telefonen på rätt sätt i lagom takt.

  Nu kan man även köra med dubbla simkort, men tyvärr så måste man välja på att ha dubbla sim eller ett sim och ett sd-kort.
  Jag som tar mycket bilder har behov av sd-kortet för utrymmesskäl även om mobilens inbyggda 64GB räcker långt.

  Upplevda fördelar:
  Riktigt, riktigt snabb
  Schysst kamera som även filmar i upp till 4K (+HDR)
  Roligt med superslowmotioneffekt och 3D-scanning
  Ligger skönt i handen
  Damm- och vattentålig
  Bra ljud
  Bra batteritid och laddar snabbt
  Funktionen att snabbt lyfta upp telefonen som då tänder upp skärmen och se på klockan eller meddelanden och sen lägga ner den då den släcks igen.

  Upplevda nackdelar:
  Väldigt hal
  Ligger inte still så bra på jämna ytor
  Placeringen av kamera/fingersensor
  Superslowmotion kräver mycket ljus för att kunna användas på ett bra sätt
  Känns något tung
  Det låter som att något är löst i den när man knackar på baksidan
  (min gissning är dock att det har att göra med deras nya dynamiska vibrationssystem som skallrar)
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Mycket bra telefon. Den snabbaste hårdvaran just nu.

  Avskalad Android upplevelse som är redo att skräddarsys efter dina behov.

  Grym kamera som startar snabbt, tar bilder snabbt och ger naturligt resultat.

  Superslowmotion är väldigt häftigt och känns faktiskt som mer än bara en gimmick. Vad som dock är en gimmick är 3d skanningen. Det krävs en del försök men den som har bra tålamod och har tungan rätt i mun belönas med riktigt bra resultat!

  Finns det några nackdelar då eller är allting perfekt?
  Givetvis finns det brister. De som är värda att notera är att:
  * fingeravtrycksläsaren sitter onaturligt långt ner så man ofta kladdar på kameralinsen.
  * den är hal som en tvål! Köp ett skal innan du tappar den i golvet.

  Jag kan absolut rekommendera den även om den kostar en del.
 • Bra
  2 år sedan
  Telefonen är snygg i sin design. Den är ganska stor och tung, med en kurvad baksida. Tack vara sin form upplever jag den inte som klumpig, den ligger bra i handen. Men den är riktigt hal! Den är lätt att tappa och snurrar runt på platta ytor. Sen glider också ned från ytor du trodde var platta.

  Prestandamässigt är det är snabb och kvick telefon! Det är nog det bästa med denna telefonen. Inga väntetider eller fördröjningar. Även fingeravtrycksläsaren är snabb. Displayen är klar och skarp, inga klagomål här.

  Kameran presterar bra i dagsljus, men ganska medelmåttigt i svagt ljus eller motljus. Kameran kan filma i super slow-motion, vilket är coolt. Dock under en väldigt kort tid, vilket gör det svårt att fånga rätt ögonblick.

  Sammanfattat är det är snabb men hal telefon, skal rekommenderas.
 • Bra
  2 år sedan
  Telefonen är rapp, har bra batteritid, en riktigt skarp skärm, tar rätt bra bilder och har en del extrafunktioner som är delvis mycket trevliga (äkta widescreen i ett begränsat antal videospelarappar) och delvis roliga gimmicks (3D scanning, super slowmo-video).

  Den har dock även en del skavanker, kanske främst den yttre designen som gör den till den i särklass halkigaste mobil jag hållit i (läggs den på en slät men inte helt plan yta glider den iväg av sig själv, den ramlar gärna ur fickor när man sätter sig ned, och lägger man den i soffan hittar man den inte igen förrän man tittat under alla kuddar).

  Jämfört med den tidigare generationen XZ1 känns uppdateringarna marginella. För en avancerad användare som spelar timtals dagligen eller är helt beroende av att kunna filma och ta bilder för att använda på en (nästan) professionell nivå så kanske den är värd sitt ganska höga pris, men jag kan inte rekommendera att byta till denna för en normalanvändare. Då kan man helt enkelt få en likvärdig upplevelse för halva priset.

  Det är absolut en bra telefon - men ny-telefon-varje-år-hetsen innebär att uppgraderingarna är försumbara om man sitter på en fjolårsmodell.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Användarvänlig mobil med bra batteritid. Fantastisk skärpa i skärmen. Blir riktigt förälskad i bilderna jag tar. Bra prestanda. Något stor för en damhand, men trots det en super mobil!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Sony Sony Sony....

  Har haft Sonymobiler under många tillfällen och alltid varit relativt nöjd.
  Men med XZ2 så tar de verkligen ett kliv uppåt när det gäller allt, även om jag varit bort från Sony nu något år så känns det som att de ligger väldigt bra till när det gäller konkurrensen.

  Kameran
  Fördelar
  * Är riktigt bra. Kräver dock ett bra minneskort för att göra det bästa av det.
  * Motljus klarar den bra
  * HDR är toppen!

  Nackdelar:
  * Superslowmotion är för lågupplöst, hade varit bra att ha ett läge mitt emellan med. Som man faktiskt kan använda till annat än lite tramsiga videos. Även lite trist att man måste aktivt trycka på knappen när man ska filma slowmotion. Hade varit bra om man hade kunnat göra det kontinuerligt. Stora filer, visst, men att ha möjlighet att välja!
  * Blir flottig för man tar fel på kameran och fingersensorn i början.

  Skärmen
  Fördelar:
  * Lagom stor
  * Bra format
  * Ljusstark

  Nackdelar:
  * Svårare med skärmskydd

  Fingersensor
  Fördelar:
  * Sitter på "rätt" ställe. När man vant sig är det toppen.

  Nackdelar:
  * Man tar fel i början och petar på kameran
  * Inte fullt lika bra som tex Samsungs motsvarande mobiler

  Chassie
  Fördelar:
  * Välbyggt och snyggt! Ger en bra känsla och känns genomtänkt!
  * Skön att hålla länge i, inte så kantig och "hård" som äldre Sony. Helt rätt väg!

  Nackdelar:
  * Välvd baksida som gör att den är svår att placera på halt underlag utan att glida. Den glider lätt iväg i soffan eller liknande. Det blir så lite kontaktyta så den vill gärna vandra iväg.
  * Tung

  Prestande
  Fördelar:
  * Bara fördelar, snabb, inte problem med kylningen utan håller en vettig temperatur.

  Nackdelar:
  * När man testar sin gamla eller en annan telefon så känns dom som stenålder.

  Batteritid
  Fördelar:
  * Räcker länge och håller en bra temperatur även när man filmar hårt. Hänt väldigt få gånger man känt sig begränsad på grund av batteriet.

  Nackdelar:
  * Nej

  Sjukt nöjd med denna telefonen!
  Inte
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har nyss fått en xz2 grön/blå och är sjukt nöjd!

  *Batteritiden är riktigt bra.
  *Kameran är mkt bättre än förra generationen av Sony-telefoner.
  *Väldigt snygg, speciellt färgen grön/blå (subjektivt såklart).
  *Känns väldigt premium i handen.
  *Ingen ful sensorhaka.
  *Bästa flytet hittils.
  *Sony's android; cleant, snyggt, snabbt.
  *Trådlös laddning.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Efter att äntligen bytt ut min S8+ mot denna och åter igen gått tillbaka till Sony så kan jag säga att jag är sjukt imponerad av luren.

  Var inte så farligt att gå från 6.2" till 5.7" som jag trodde.

  Telefonen ligger fint i handen, den har en bra vikt och den är sååå mycket rappare än S8+ var.

  Go kamera, uppkopplad till TV, hörlurar (3 olika) med ett enkelt klick utan minsta problem.
  Bra ljud både via BT och stereohögtalarna och designen gillar jag fast den fått kritik.

  Det jag gillar med denna är att de fortfarande INTE har skjutsat ut skärmen till kanten vilket Samsung prompt ska göra, det har sina nackdelar när man använder härdat glas vilket jag hade på S8an, helt värdelöst då det kommer in damm och skit under glaset, fick byta ut den 3 gånger de första två månaderna.

  Kan inget annat än att ge den ett toppbetyg, ser ingen nackdel med den än så länge och kan varmt rekommendera luren till de som vill ha framförallt flyt i OS:et, denna levererar intill stock Android upplevelse, Samsung har ingenting att hämta här.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Snygg, magisk kamera, jätteskön i handen (Rundad på baksidan) , pröva koppla in bose qc 35 eller mdr1000 med 3,5mm adaptern och slå på Youtube. Vibrationsläget med Youtube 🤓 Helt magiskt med hdr. S9, hua hua o Sony, blir ett krig som heter duga 2018.....