Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Asus RT-AX88U

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Routrar (65)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.29)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 mån sedan
  Mycket positiv upplevelse, prestandan är på topp,den är stabil har inte haft några problem under mina 5 månaders tid som jag har använt den, jag har många wifi enheter som är kopplade både med sladd och trådlös ca 37 st och allt flyter på utan problem.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppgraderade från AC88 till AX88 - mycket blev markant bättre, som att alla 8 ethernet portarna fungerar. Men som någon nämnt nedan så är bakåtkompabiliteten inte den bästa, framförallt då till riktigt gamla enheter. Min Nexus 7 (2013) platta t.ex. ville inte alls vara med, men efter att ha ändra några parametrar, och låste 2.4GHz bandet till i praktiken enbart Nexus 7an och min gamla Squeezebox Radio, så fungerar allt mycket bra. Dock är det nog att klassa som överkurs att just behöva ändra en del rätt speciella parametrar för att få old stuff att fungera.

  Jag använder RMerlins programvara tillsammans med AMTM (som erbjuder utökad brandvägg, blockering av annonser i routernivå och en heeeel del annat riktigt nice to have) - detta rekommenderas således.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Krånglade en hel del i början men det är väl att förvänta sig av en ny produkt som denna. Flera uppdateringar senare är den nästan lika stabil som min äldre AC87U.
 • Dålig
  5 mån sedan
  Varning köp ej! Fungerar inte med mängder med AC-specade produkter, läs Intels nätverkskort. Den så kallade VIP-supporten menar att den gamla AC-standarden är förlegad så om en produkt som är inlöpt 2017 inte fungerar, trots att AX88 säljs med AC support skiter de fullständigt i. Nu kan man ju tycka att de så klart inte kan stödja alla produkter, men om man kommer ifrån en AC66 från samma företag så förväntar man sig att de produkter som fungerar på den även fungerar på AX88an. Man förväntar sig inte att bli idiotförklarad av en VIP support....
 • Dålig
  6 mån sedan
  Överlägset den sämsta router som marknaden skådat. Larm, övervakningskameror och Homey går ej att koppla till denna. Allt buggar både via wifi och via kabel. Köp denna om ni tycker om problem.
 • Dålig
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Katastrof prestanda på wifit.
  Med en flera år gammal Ac66 får jag ut 270/120.
  Med denna ostabilt max 120/70. Trots att jag testade med massa olika inställningar.
  Trådat funkar dock utmärkt.