Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips SpeedPro Max Stick FC6813

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Dammsugare (74)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Har sedan tidigare ägt en handdammsugare från Electrolux(inköpt 2016) och vilket uppköp detta blev.

  Det som sticker ut med denna produkten är att den har bra sugförmåga vilket gör att smuts i hörn sugs upp, vilket min förra inte klarade av alls. Sugförmågan är tillräckligt bra för att dammsuga tunna mattor men är dock inte så pass bra så att den funkar på grova mattor.

  Lamporna på munstycket är också dom mycket bättre och gör så man faktiskt ser lite under soffan.
  Ser man till de negativa delarna så sitter mycket av tyngden vid handtaget vilket gör att den uppfattas som väldigt mycket tyngre än varianten som Electrolux har.

  Priset och tyngden drar ner denna produkt från en 10:a
 • Perfekt
  1 år sedan
  Smidigare än så här blir det inte! Philips Pro max är en supersmidig och stark dammsugare som fångar upp allt damm och smuts även i svårtillgängliga områden. Den är vägghängd så tas enkelt fram så fort minsta smula hamnar på golvet. Den har två munstycken så går även att använda som en liten handdammsugare vilket gör det ännu smidigare. Designen är snygg och det är otroligt skönt att slippa dammsugarpåsar. Den här dammsugaren gör vardagen enklare och tar bort det jobbiga med att dammsuga. Jag kommer aldrig mer använda min gamla dammsugare och rekommenderar denna till alla!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Philips SpeedPro Max är otroligt snabb och lättanvänd. Vi har hängt upp vår på en vägg i hallen så att den är tillgänglig så fort något spills eller direkt efter maten. Även trappor är så mycket smidigare att dammsuga med SpeedPro Max eftersom den är sladdlös. Jag är så nöjd!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Det finns verkligen ingenting att klaga på med denna dammsugare! Den är smidig, tyst, enkel att använda och det finns ett tillbehör för varje behov. Alla husdjursägares nya bästa vän. Och lampan! Den fantastiska lampan som gör att man faktiskt ser och lyckas få upp allt. Städning är plötsligt kul!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  En dammsugare som är ett smidigt och praktiskt komplement till den vanliga dammsugaren. Alla funktioner är väl genomtänkta och gör att det blir enklare och faktiskt kul att dammsuga. Relativt lång hållbarhet på batteriet/laddningen. Måste monteras på väggen för att laddningen ska fungera. Tyvärr väldigt dyr.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Så otroligt nöjd, plötsligt har det blivit så mycket enklare att hålla rent hemma. Effektiv, smidig och mattorna går äntligen enkelt att dammsuga. Enda nackdelen är att den är lite för tung men alla fördelar väger upp. Enkel att väggmontera! Rekommenderas varmt!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag gillar verkligen Philips sladdlösa dammsugare för den är enkel, effektiv och har bra ledlampor så man ser all smuts även i trånga och mörka utrymmen. Dessutom har den en snygg design vilket är viktigt för mig som jobbar som inredare och stylist. Extra plus för att även barnen gillar den och nu för tiden gärna hjälper de gärna till att dammsuga här hemma både med den stora delen och även den lilla handdammsugaren.
  Den enda nackdelen är väl att den är lite tung för barnen.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Har fått möjligheten att testa denna dammsugare nu i snart en månads tid. Första intrycket var att det var en maskin som påminner om Dyson i utseende. Nu har jag aldrig testat en Dyson, men sugkraften i Philips Speedpro är riktigt bra. Det finns tre olika lägen på suget och det räcker gott och väl till. En stor nackdel är vikten. Det är en tung pjäs överlag vilket är synd, för barnen älskar att springa runt och dammsuga med den men orken tryter snabbt. Vi har en av de billigaste modellerna från Electrolux sedan tidigare och den är faktiskt lättare att hantera. Däremot så är inte sugkraften lika bra, men det förstår man med tanke på prisskillnaden.

  +
  Lång batteritid (ca 40 min)
  Bra sugkraft
  Enkel rengöring
  Belysning på munstycket

  -
  Tung
  Prisbilden