Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

STIHL Dynamic BT Headband

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla STIHL Hörselskydd (1)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.63)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  14 dagar sedan
  Funkar inte alls med min Huawei mobiltelefon. Klipper ljudet hela tiden. Har någonting med Bluetooth och codec att göra. Finns massor att läsa på nätet.
 • Perfekt
  1 år sedan
  I relation till priset är de överlägsna Peltors kåpor. Det förutsätter dock följande: att man inte ser något i värde i FM-radio, inte behöver brusreducering när man talar i telefon och inte heller medhörning. För den som inte ska ha telfonmöten i bullrig miljö finns det ingen anledning att betala 3ggr mer för peltorlurar. Designen är likt Stihls motorsågar något som ser ut att vara från tjugo år tillbaka.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Lämnade tillbaka dessa eftersom de var helt värdelösa för att prata i telefon. Försöker hitta några vettiga alternativ till Peltor, men det verkar tyvärr vara ont om konkurrens. Men om man klarar sig med musik och ljuddämpning, kör på dessa!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Haft dessa snart ett år. Bra pris om man klarar sig utan telefon, fm-radio och medhörning. Bra att lystna på Musik, Pod -radio och ljudbok med.

  +Bra batteritid
  +God komfort

  -Dämpar oljud bra, men inte lika bra som Peltor.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Köpte för 995 kr på Granngården. Är efter första dagen mycket nöjd. Funkar utmärkt till pratradio och musik. Riktigt bra och dynamiskt ljud. Trycker ganska hårt över öronen men är inte obekväma och sitter därmed stabilt. Känns robusta och kvalitativa i materialet. Dämpar oljud bra. Telefonering gick sådär men det kan ha haft andra orsaker så den egenskapen kan jag inte bedöma. För min del är huvudsaken att jag hör att det ringer. Rekommenderar dem utifrån prisbilden jämfört med andra proffsskydd.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Robusta, bra ljud (för ändamålet), och bra batteritid. Känns som att dessa kommer att hålla länge.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Enkel om än lite tröga knappar. Vansinnigt bra batteritid. Bekväma och simpla att använda. Söker du hörselskydd med enbart blåtand/headset är detta perfekt.