Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Satinelle Advanced BRE635

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Ladyshave & epilator (38)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  2 år sedan
  Liten och smidig att ha med sig när man reser, gillar att den tål vatten! Lite läskigt första gångerna men sen känns det mycket smidigare än att raka!
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag hade aldrig testat en epilator förut och tyckte att det gjorde fruktansvärt ont! Men jag är känslig och det verkar vara från person till person. Tack vare att man fick med ett rakhuvud till den också så använder jag den flitigt, helt perfekt! Och den rakar jättebra. Plus i kanten för den är liten, lättanvänd och snygg! Rekommenderas.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Väldigt bra epilator som gör att det inte gör lika ont då man kan använda den i duschen, nöjd med den inbyggda lampan som gör att man se alla strån. Rekommenderas!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Fantastiskt smidig epilator som för min del är bäst i duschen då jag anser det är mindre smärtsamt :)
  Lampfunktionen är toppen, den är busenkel att använda. De enda nackdelen som gör att den inte får 5 stjärnor är att man måste dra upp & ner några gånger för att allt hår ska bort
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har hunnit testa produkten vid ett par tillfällen och själva epileringen gör faktiskt inte alls ont. Fungerar även toppen i duschen vilket är ett stort plus! Man slipper problemet med hårstrån som flyger överallt. Dock upplever jag att den inte tar så bra som jag hade hoppats. Älskar rakhuvudet!
 • Bra
  2 år sedan
  Bra epilator med bra grepp och lampa som gör det lättare att se fina hårstrå.
  Perfekt med flera funktioner så man slipper ha med sig olika apparater på tex resor. Lite svårt att få tag på fina hårstrå. Ger ett bra långvarig resultat.
 • Bra
  2 år sedan
  Funkar bra men kunde varit bättre

  Smidig att använda, stort plus att den är vattentålig. Minus att den inte tar de finare hårstråna Och att man får dra flera gånger.
 • Bra
  2 år sedan
  Väldigt smidig och perfekt storlek att packa med sig. Toppenbra med lampa på den. Gav väldigt lena ben och var lätt att använda när man hade testat den och provat tillbehören. Fick köra några gånger på samma ställe då håren inte ville följa med, men i överlag så tycker jag den håller vad den lovar. Ett stort plus för att den är vattentät.
 • Bra
  2 år sedan
  Stort plus med massor av delar som man kan använda på olika sätt. Lampan är också ett stor plus.
  Däremot plockar den inte dom små fina hårstråna speciellt bra, man får sitta länge för att få bort det mesta och endå så får den inte allt
 • Bra
  2 år sedan
  Jag tycker att epilatorn var väldigt smidig, bra att den var sladdlös så man kan använda den i duschen. Däremot tyckte jag att jag fick köra på samma ställe flertalet gånger innan den tog, och sedan gjorde det ont.. men det hör väl till haha.. Så helhet rekomenderar jag denna produkt :)
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Jag tycker att den är okej. Minus är att man måste dra flera gånger för att få bort allt hår. Och att den låter väldigt högt.
 • Bra
  3 år sedan
  Jag gillar att den var sladdlös och att man kunde ha den både i och utanför duschen. Dock tyckte jag att kraften i epilatorn var lite svag. Fick köra flera gånger på samma ställe. Men jag gillar att den har två nivåer att välja mellan. Även att du kan använda den på hela kroppen
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Snygg epilator, smidigt att den är sladdfri och går snabbt att ladda upp batteriet. Jag upplever däremot att den inte är så effektiv och drar bara bort dom längsta stråna. Toppen att man fick ett till munstycke i förpackningen, så den även är en rakapparat.
 • Bra
  3 år sedan
  Jag har testat till ben, armhåla, bikinilinje och att ansa (du vet var). Har inte testat i ansiktet (ej behov).

  Plus: lätt att komma åt, effektiv men behöver ta samma ställe några gånger, lampan vid bikinilinje är super!

  Minus:
  Tar inte de kortare tunna stråna och så gör det oundvikligen ont.