Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Asus ROG Strix Flare Cherry MX Brown (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Tangentbord (29)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  9 mån sedan
  För mig som egentligen inte är förtjust i RGB är det ändå kul att leka med färginställningarna ibland. Ett extra plus för att det kan koppla upp färgscheman till spel, jag upplevde det av en slump när jag spelade Blood Bowl II, då tangentbordet började lysa i cyan när spelet laddades. Sedan gav det olika färgkombinationer vid inmarsch, knockad spelare, touchdown osv. Kollade vidare och tror det var till CS:GO det också fanns ett färgschema som bland annat visade diverse stats, men då jag inte spelar det spelet kan jag inte säga hur det fungerar (eller om det var det, stod på hemsidan vilka spel som stöddes i alla fall). Få spel som stöds än så länge när det gäller färgscheman hur som helst, men fler kanske kommer.

  Sedan när det kommer till tangentbordet i övrigt, så köpte jag det för att skriva på, men också spela ibland. Känslan av att skriva på det tycker jag är helt fantastisk, att det går att ändra ljus (och schema för ljus, dessutom också puls, strobe osv) gör också att det går att ställa in precis det ljus som känns som mest bekvämt för tillfället.

  Det enda som jag tycker ger ett litet minus är att det kanske låter en aning mycket när man trycker på tangenterna. Men överlag ett helt superbt tangentbord i min mening.