Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech MK540 Advanced (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Mus + tangentbord-paket (60)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  MUS:

  Som jag även recenserat enskilt för den inkluderade M310-musen här, så håller microswitchen för vänster musknapp på att lägga av här redan efter ett år. Knappt så att första batteriet hann ta slut...! "Uppsläppt knapp" registreras under tiden man håller ner den.

  TANGENTBORD:

  Redan som nytt så glappade tangenten "1" på mitt tangentbord. Jag valde att leva med det i hopp om att det skulle gå till sig med tiden men det gjorde det aldrig riktigt.

  Tangentkänslan är också dålig med rejält med plastigt tangentknarr när man trycker på dem, hur man nu lyckas med det med tangenter i ca halvhöjd.

  SUMMERING:

  Jag upplever nästan aldrig problem i förtid på möss och tangentbord och har jobbat med sådant här i trettio år nu. Plötsligt en combo med fel på båda, och det av allvarlig sort som direkt påverkar basalt handhavande på nivån kinesiska noname-grejer.

  Nåja, det gör åtminstone valet att byta enkelt.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Mitt gamla 520 tangentbord fick problem med vissa tangenter som ibland tog och ibland inte. Försökte köpa ett nytt likadant, men upptäckte att det inte längre fanns och att motsvarande verkade vara 540. Köpte ett paket.
  Tyvärr har kvalitet och känsla i tangentbordet försämrats rätt så mycket. Paketet är inte billigare men känns "billigt". Tråkigt. Logitech brukar inte så ofta gå bakåt i utvecklingen.
  Rekommenderas inte. Köp något annat.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Personligen gillar jag inte känslan i tangentbordet. Känns lite oprecist. Gör lite fler feltryckningar än vanligt på det.
  Musen känns också lite oprecis. Missar ibland klick i menyer.

  I början hade jag även problem med att musen hade dålig kontakt med mottagare. Efter ha flyttat mottagaren fungerar det bättre.

  Det är inte dåliga produkter, men det passar inte min smak och känsla.