Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Ring Doorbell Pro

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Ring Övervakningskamera (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  För långsam uppkoppling, fungerar inte alls ibland. Dålig motion detection. Inget onvif-stöd. Enorm nackdel att allt går via cloud.

  Filmer tar flera minuter innan de dyker upp i history, och ibland kan man inte ens koppla upp sig.

  Jag hade läst en del dåligt och köpte därför Pro, för att köra på konstant ström. Min har dessutom väldigt bra wifi-täckning, men det hjälper inte.
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Använt den en månad nu, inte perfekt på något sätt men gör sitt jobb. Har inga problem med fördröjningar, tar 1-2 sekunder från att den registrerat rörelse tills det att jag får en notification i mobilen. Tar inte heller många sekunder innan jag får upp ”historikfilmen” i appen (har faktiskt aldrig upplevt att den inte finns där när jag öppnar appen). Testade precis att sätta igång ”live” från jobbet och det tog 3 sekunder (Wifi).

  Har RSSI-60 som värde i signalstyrka (desto lägre desto bättre), styr via en iPhone X.

  Funktioner jag saknar:

  - Möjlighet att koppla ihop med Homekit (och i förlängningen ett smart lås)
  - Ansiktsigenkänning. Dörrklockan sitter vid huvudentre och hade velat kunnat utesluta familjen och enbart få notifications vid besök.

  Bra:

  - Bättre videokvalitet än Nest Hello som jag hade innan
  - Enkelt att dela funktioner med andra användare
  - Enkel installation (förutom konstiga värden, se nedan)
  - Gör det den ska

  Dåligt:

  - Tre röda dioder lyser när den registrerar aktivitet, hade velat ha ett stealth mode (om det inte nu är IR för mörkerseende?)
  - Begränsat utbud av rignsignaler
  - Krävs konto för att använda historik-funktionen, kostar någon hundring.
  - Fick frångå manualen vid installation då transformatorns 24V-output gav närmare 31,5V (ringklockan varnade). 12V-output gav 18V och får status ”Good” när man gör en health check.
 • Knappt godkänd
  11 mån sedan
  Ägs av Amazon så den integrerar nog med alexa är det tänkt i framtiden, tänk på det om du ska köra Google home hemma.

  Rörelse tekniken är rätt så dålig, reagerar på allt möjligt även om man ställer ner, typ mitt i natten när tidningsbudet körde förbi och det kom lite ljus på min rörelse zon.

  Plus på denna var att det gick integrera med ifttt och andra hem automation system.
  Men som tidigare nämnt så tar det för lång tid innan rörelse videos kom upp i appen.
  Appen är rätt seg när någon väl ringer på dörren.

  Byte till en Nest hello, den fungerar med Google home och efter ett tag säger vem som står vid dörren.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Tycker det fungerar bra. Jag nöjer mig att kunna titta live, prata och lyssna. Bra bild. Ansiktet blir dock lite ljust. Bra att man kan ställa känsligheten på rörelse-detekteringen och området. Ihop kopplad med Alexa och Homey. Vi är mycket nöjda. Mycket för pengarna när priset sjunker under 1900kr.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  Tappar bort varje gång någon använder samtalsknappen, har haft stora problem med strömförsörjningen, köpt originalsamtal till slut. Köpte Video Pro på Dustin.no, mycket dålig kundservice från dem, kommer aldrig att handla igen.Inte rekommenderas
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Lådan kom med allt du behöver för att sammanföra det, men min vän måste lägga upp det för mig, eftersom jag inte är bra i den avdelningen men den här gadgeten är lysande. Värt pengarna. Videokvaliteten är vacker. Du kan tydligt se under dag och natt och rörelsedetektering är på punkt. Jag vet vad som händer utanför min ytterdörr och nu kan jag se var mina leveranser är. Jag skulle definitivt rekommendera ringdörren. Det har gjort mitt liv lätt. Det enda jag skulle säga att tänka på är verkligen installationen. Jag har tur min vän är bra på el, men om du inte är det kanske du behöver få någon att göra det. En annan bra funktion är att det fungerar briljant med Alexa
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Ring Video Doorbell Pro är det bästa jag har köpt hittills. Jag köpte den online och fick den på 48 timmar. Jag är nu medveten om allt som går utanför min dörr, även när långt hemifrån. Jag vet inte hur jag lyckats till att jag nu inte har en ringvideospelare. Om posten kommer med ett paket kan du prata med dem oavsett var du är, arbeta män som jobbar medan jag är borta och tack vare rörelsessensorn detekterar rörelse och börjar spela in. Ring Video Doorbell Pro kom med allt du behöver för att få det installerat även en skruvmejsel. Lådan innehöll installationspaketet 4 olika lockfärger och plug-in klockan, installationen var väldigt lätt och rakt tog mig omkring 30 minuter efter att ha läst handboken korrekt. Videokvalitet och ljudkvalitet är häpnadsväckande kristallklar, även i svarta svarta nätter. Rörelsesensorn är fullt anpassningsbar, du kan rita vilken del endast rörelse ska detekteras. Klockan är fantastisk kan anslutas var som helst i kammaren och har många olika ringsignaler. Ring-appen är väldigt användarvänlig och installationen tar bara några minuter, jag har ringsignalinstallationen på mlthe datorn och installerad på Amazon Fire Stick så allt jag behöver göra är att fråga Alexa och jag har Live-visning på tv. Jag rekommenderar starkt Ring Video Doorbell Pro. Det kommer att förändra allt när du har det och aldrig gå utan det igen.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Säkerhet för ditt hem med realtidsvideo direkt till din mobil eller surfplatta. Jag tror att min Ring Video Doorbell (Professional) är fantastisk.

  Bilden är tydlig och av utmärkt kvalitet med kristallklara bilder under dagen och på natten. Jag gillar också det faktum att du kan ställa in sitt sortiment helt enkelt utan problem. Det betyder att det kan justeras för att passa de flesta situationer.

  Jag måste vara ärlig men det har några negativ. Installation av Ring Video Doorbell (Professional) behöver en kvalificerad elektriker. Jag har tur att jag har en certifierad elektriker som en bästa vän.

  Installation är lättare om du har en befintlig kabeldörr.

  Det andra problemet är att det behöver ledningar i din säkringslåda och det är kontaktdonet riktat till staterna. Här tar det upp två slitsar. Det finns en brittisk adapter men den är inte listad på The Ring-webbplatsen.

  När du har anslutit den till din säkringslåda är det enkelt att koppla den till din smarta telefon eller surfplatta.

  Men när det är anslutet till säkringsboxen är det enkelt att koppla den till din Wi-Fi och surfplatta eller mobil. Ring-appen var snabb och enkel att installera, med enkla instruktioner.

  Ring Video Doorbell (Professional) tvåvägs mikrofon kopplad till mobilen eller surfplattan är en extra fördel. Det betyder att du verkligen kan prata med någon vid din dörr även när du inte är i ditt hem. Därför ger det verkligen utmärkt säkerhet för ditt hem.

  Jag kunde använda den inom en timme för att sätta upp den. Jag kunde berätta för en leveransman var att lämna min order säkert. Detta sparar mig tid och krångel att samla in min order från det lokala leveransdepartementet.

  Jag gillar också det faktum att du kan byta push-bell surrounds. Det betyder att din Ring Video Doorbell (Professional) komplimangerar alla dörrmöbler.

  Sammantaget är det en 9 av 10 från mig, saknar bara den perfekta 10 på grund av installationsproblemen.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Jag köpte ringen Pro som jag och min fru arbetar och som vi var sällan hemma under dagen, så trodde det skulle ge oss sinnesro, paketer levereras och hålla koll på oönskade besökare. Så dörrklockan kom och var väl förpackad. Jag gillade det faktum att de gav dig olika facia för att matcha din dörr. Jag gillade också det faktum att de gav dig en transformator och en skruvmejsel så jag behövde inte radera min verktygslåda letar efter rätt skruvmejslar. Transformatorn var lätt att passa och det var bara ett fall att ta den gamla dörrklockan och passa den nya 1, tog mig runt en halvtimme helt in. Jag skulle inte råda göra detta själv om du inte känner dig behörig med el. När alla anslutna det var ganska rakt framladde jag nedladdade appen och gick genom skärmarna kopplade den till appen och vi var bra att gå. Ring ger dig en 30-dagars gratis försök och sedan det är £ 25 för året kan du använda dörrklockan utan prenumerationen men du kommer inte att kunna se händelserna. Videokvaliteten är utmärkt och nattläge är bättre än jag förväntade mig, men ibland tar det ett tag att ladda upp dörrklockan på appen och då har den ringande personen gått av. Också osäker på varför men på min frus telefon om hon försöker prata via appen är det mycket statiskt, inte säkert varför. Jag tycker om det faktum att du kan ställa in rörelszoner och ställa in timers för när du vill bli uppmärksam på varje rörelse, jag har för närvarande det avstängt från 11:00 till 8:00, händelserna registreras fortfarande men vi får inte meddelandena, det här är bra som du inte blir störd på natten när katter och rävar går förbi. Rörelsessensorn är riktigt bra, det känner av skuggor och billjus, vilket är bra om någon kanske lurar runt. Sammantaget tycker jag att det var ett bra köp, och för sinnesro det ger oss, du kan inte få ett pris på det, när jag är ute och min fru är ensam hemma kan hon se vem som knackar på dörren innan hon öppnar så hon känner sig trygg. Det är en väldigt bra produkt, välbyggd och eftersom det är hårt trådbundet behöver du inte ladda det som de andra versionerna. Min gamla dörrklocka var hardwired vilket gjorde installationen enklare, du kanske vill faktor detta eftersom det kan kosta mer än att bara ersätta dörrklockan och transformatorn.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Jag bestämde mig för att lägga till lite säkerhet i mitt hem som en enda mamma, jag behövde lägga till viss försäkran om mig och mina barns välfärd.
  Efter att ha tittat på alla mina möjligheter bestämde jag mig för att ringdörrproppen skulle vara värt att betala extra pengar till.
  Min beställning placerades sent på kvällen från Amazon och min order kom fram nästa morgon som var lysande. Paketet kom i perfekt skick då på öppningen av paketet kunde jag se alla delar i lådan med en speciell skruvmejsel och rätt storlek borr som var fantastisk. Det inkluderade också en 24v-transformator, det här objektet måste vara hårdkopplat till huvudkonsumenten lådan i stället för din befintliga dörrklockstransformator (om du hade en monterad). Jag gjorde inte så jag var tvungen att börja från början. Jag ringde till en elektriker och citerades £ 100/150 pund för att installera! så jag bestämde mig för att göra lite forskning för en plug-in-transformator som bar 24v efter att ha tittat på YouTube. Jag fann att de flesta människor valde pluggen i transformatorns väg som det fungerade lättare och billigare än att få en elektriker.
  Jag började söka Amazon och det bästa alternativet var dantech 652-transformatorn £ 33, även om det var ett extra utlägg för mig som jag inte vet om elar det var överlägset det enklaste alternativet min ringa dörrklocka pro var igång om 20 minuter vad en fantastisk bildkvalitet jag får på min telefon installationen och app nedladdning var väldigt lätt att göra. Jag känner mig nu så säkrare och känner mig trygg i mitt hem och vet att jag inte behöver svara på dörren utan att veta vem som är där. När jag är ute och jag får en varning på min telefon är bildkvaliteten kristallklar och att kunna kommunicera med personen kan vara lite knepig ibland om det är en blåsig dag eftersom detta kommer att påverka kommunikationen och ringen bör definitley vara tittar på att byta ut den hårda kablarna 24v-transformatorn till en 3-polig kontakt på det här sättet, det är mindre kostnadseffektivt efter att ha betalat ut för klockan, eftersom inte många uk-personer har en hårdvaruband
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Ringen dörrklockan Pro har varit en godsend, i lådan får du 4xtra frontplattor i svart mörkbrun kräm och mörkgrå får du också säkerhetsverktyget för att passa dörrklockan som också gör det svårare att stjäla. Du behöver en elektriker för att passa dörrklockan eftersom den är hårdkopplad men en gång monterad är det en strålande bit kit. Eftersom vi har ringdörrproppen monterad, räddas vi både resekostnader och tid från att inte behöva gå och hämta paket från royal mail sorting office som när vi har varit ute har vi kunnat kommunicera med den som står vid dörren och ge dem instruktioner om var de ska lämna är paket. Bildkvaliteten på Run Ring Doorbell Pro är utmärkt, du kan se tydligt under dagen men det tar också upp bilder fantastiska under natten, så det är också perfekt för säkerhetsändamål. Jag älskar att du kan välja mellan en hel del chimes och att du kan ändra kamerans visningsvinkel från appen. Den enda negativa punkten är att det plockar upp varje liten rörelse och skickar en anmälan till min telefon även om rörelsen bara var en katt, vi har satt det för att bara känna igen människor men det tar fortfarande upp annan rörelse. Övergripande men jag skulle säga att det är en strålande bit av kit som är bra tillbringade pengar.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Känsla sent till "Ring Doorbell party" Jag var väldigt exalterad att granska den här produkten. När den glänsande rutan anlände såg allt väldigt modernt ut och jag kunde inte vänta med att komma igång. Som rekommenderat måste du redan ha en trådbunden dörrklocka för att använda den här produkten. När den tekniska installationen var installerad var det ganska enkelt och det finns teckenposter för att hjälpa dig överallt.
  Positiva saker: Jag älskar att ha en konstant uppsättning ögon på framsidan av mitt hus när jag är borta.
  Det är verkligen praktiskt för övertygande förare att lämna paket på ett säkert ställe (bortsett från när de har hörlurar i!)
  På grund av att det är trådbundet finns det inga noga batterier att ladda och bildkvaliteten är lysande dag och natt.

  Negativa saker: trots att man kunde ställa upp aktivitetsområdet för avrinningsområdet (för att tinkla för aktivitet) kunde jag inte få det rätt som körde gubben galen när klockorna ringde och ingen var där.

  Du börjar med en fri 30-dagars tillgång till allt som är inspelat av din dörrklocka = briljant. När denna försök löper ut är det en prenumerationsbetalning = inte så lysande.
  Jag skulle definitivt rekommendera denna dörrklocka, särskilt för äldre släktingar, det är bra för sinnesfrid.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Jag arbetar regelbundet hemifrån och mitt hemkontor ligger på första våningen. Det betyder varje gång någon ringer en klocka, jag måste rusa ner och oftare det inte; det finns kalla ringer eller personer för vilka jag hellre inte vill öppna dörren. Vårt hus är nära huvudvägen hjälper inte. Naturligtvis blev jag fascinerad av tanken på att ha ett system där jag kunde se på min mobil (oavsett var jag befinner mig) och sedan bestämma mig för att svara. Ring Pro 2 monterade räkningen, och på papper hade alla referenser som ett framgångsrikt förslag.
  Så, jag bestämde mig för att ta steget och köpa det. Leveransen var super snabb, och när du får hela paketet börjar du direkt beundra produkten: mycket likadan att du får en ny iPhone: lysande förpackningar, ljusa färger och en produkt som är väldigt robust och cool att titta på. Alla bitar som följer med är snyggt och klokt inredda i förpackningen. Det finns en skruvmejsel, klocka, strömpluggar för regioner, saker som krävs för att borra och en RCB. - som du behöver koppla denna klocka in så det finns oavbruten ström. Det är rätt: inget behov av att köpa batterier. Men det är där det finns bekymmer: Du ser att jag inte har en hårdkopplad klocka, vi har haft Bluetooth / trådlösa så att jag kan bära chime varhelst i hemmet. Så jag gick för att hjälpa till på deras manualer samt online på forum och det verkar som om Ring inte har lagt mycket uppmärksamhet på vad många kunder säger.
  Köpprocessen är lätt, produkten är stor; så varför rusa upp genom att inte ha en enkel installationslösning. Enkelt svar är att tillhandahålla en nätadapter som sitter i ett vägguttag och sedan fästs på baksidan av den här klockan så att vi inte behöver få en elektriker att träna ut dessa saker. Så slutade jag köpa den strömadaptern själv: lite besvikelse. Därefter är appen lätt att manövrera och du kan installera Ring Pro 2 på nolltid. Då måste du installera Chime (eller klockan) som kommer i paketet och den är inkopplad i eluttaget (inget krångel där). Gruvan var felaktig, så var tvungen att tillbringa mycket tid med kundvård (som var helt enkelt lysande) för att få den ersatt. Samtidigt håller de dina kreditkortsuppgifter för att säkerställa att du kommer att returnera sin defekta klocka. Den nya klockan tog lite tid att levereras, men inom ca 2 veckor efter att jag fick Ring Pro 2 kunde jag nu utnyttja den.
  Det är en bra produkt, även om jag måste erkänna ibland finns det en fördröjning mellan när någon trycker på klockan och vid den tiden uppstår video. För mig är det bra: för det sparar mig fortfarande från att öppna dörren till någon som jag inte vill. Möjligheten att prata med personen på din dörr, även när du inte är hemma är verkligen bra: speciellt när en leverans courier kan ges instruktioner om var du ska lämna det paketet du väntade på. Ring Pro 2 kommer också med olika färgade skinn på dörrklockan, vilket är riktigt bra och matchar konturerna plus ser coolt ut. Den andra sak att notera är varje gång det finns en rörelse (i det område du har ställt in), skapar App en video och lagrar den. Nu finns det en 1 månaders försök att hålla dessa videor, varefter det finns en kostnad för att göra det. Så betyder det efter 1 månad att om du inte prenumererar på det här alternativet ser du bara vem som står vid din dörr vid den tiden istället för att kunna komma hem igen på kvällen och sedan gå igenom vem som helst ringde din dörrklocka. Nattvisionen på dörrklockan är helt enkelt praktisk och videokvaliteten är inte äventyrad.
  Om jag går tillbaka i tiden skulle jag hellre välja Ring Video-dörrklockan 2 än Pro 2, helt enkelt för att det ger mig möjlighet att inte hårddisk: kanske försökte någon hitta en lösning som inte var där. Detta är om inte Ring förstår kunder som jag och ger oss ett alternativ att bara kunna fixa vår dörrklocka utan hjälp från någon elektriker. Det är då att en stor produkt som eventuellt är begränsad på grund av installationsproblem kan förbättras.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Så jag hade diskuterat att köpa Ring Doorbell i åldrar och slutligen gav det det chans och köpt en för några månader sedan. Sedan jag köpte Ring Doorbell Pro kan jag ärligt säga att jag är väldigt nöjd med det hittills. Inställningen av det var lätt nog, även om WiFi kan vara temperament ibland har det gjort mig så mycket säkrare i mitt hem. Videokvaliteten gör det möjligt för mig att se vem som kommer och går på framsidan av huset och nu är det lätt att prata med människor vid ytterdörren om vi inte är i. Högtalarens kvalitet kan vara bättre men annars imponerad av den här produkten .
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Jag har uppgraderat från Hikvision dörrklockan och jag har haft Ring Pro i ungefär en månad nu.
  Installation var lätt nog, eftersom jag redan hade kablarna gjorda för Hikvision. Du måste få det gjort av en elektriker första gången.
  Kamerakvaliteten är mycket bra under dagen, men jag var inte så nöjd med nattsynet, så jag installerade en strålkastare med en förnuftig PIR-sensor för att undvika falska rörelser från vind, träd och husdjur.
  Funktionen rörelsedetektering är ett måste när det varnar dig när postman, mjölkman eller någon annan har funnits som inte faktiskt tryckte på dörrklockan.
  När någon trycker på dörrklockan får jag ett inkommande samtal på min telefon från Ring-appen. När du svarar får du ett enda videosamtal där du kan se och prata med personen som står på din dörr. Det här är mycket användbart om du har en leverans men du vill ha den kvar med en granne eller en säker plats eller om du vill få det att se ut som ditt hem och du inte och bara berätta för folk att gå bort.
  Jag har tagit bort en stjärna för värde, helt enkelt för att den här enheten inte är en engångskostnad, för att få och behålla de flesta funktionerna kostar ett månatligt abonnemang, vilket enligt min mening är över priser. Förhoppningsvis nu när Amazon har köpt Ring kommer de att fixa detta till en mer rimlig nivå.
  Sammantaget skulle jag rekommendera en trådbunden smart dörrklocka över ett batteri, eftersom det tillåter dig att gå bort under längre perioder och de spelar inte upp när temperaturen sjunker. Av de trådbundna dörrklockorna jag har haft är Ring definitivt det bästa när det gäller appfunktionerna, användarvänligheten och videokvaliteten.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Jag har diskuterat att köpa en av dessa under en lång tid och jag är glad att jag gjorde som lugnet i att ha det är ovärderligt. Det ser bra ut och är inte så skrymmande som de andra modellerna på denna dörrklocka, installationsanvisningarna är mycket tydliga och installationen av ringprojektet var ganska enkelt, jag är ingen elektriker men guiden på videolänket är mycket tydligt, några användbara verktyg ingår också i lådan. Rörelsedetektorn är stor och det låter mig veta om någon är på min körning även om de inte har ringt dörrklockan. 2-vägskommunikationen är klar och bilden är av mycket hög kvalitet, för säkerhet och för att aldrig missa en leverans som särskilt gläder sig åt hustrun så det är ett måste! Jag skulle och rekommenderar det till min familj och vänner!
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Från att läsa andra recensioner verkar det som att Ring Doorbell inte är perfekt för varje hushåll. Vi har tur genom att vi har använt Ring Video Pro i några månader nu och även om det inte är perfekt att faktiskt ta ett samtal när någon trycker på klockan (problem med wifi gör det knäckt), fungerar det bra för oss . Levande visa fungerar så bra, jag älskar att vi kan kontrollera vad som händer utanför huset när som helst på dagen. Mina favorit saker är att jag kan se kom vid huset när jag var ute genom att titta på videor, min familj kan se vem som lämnar och anländer hem säkert, det ser bra ut och vi känner oss säkrare och mer skyddade genom att ha den. Det behöver installeras av en professionell, vi vågade inte prova på egen hand. Negativet är att det inte har varit bra att plocka upp ringar när jag inte är hemma, det har inte varit klart alls, vilket är en stor skam. Rörelsessensorn kan hämta strålkastare även om du kan ändra känsligheten av detta och det är en månadsavgift för att spara videon som är irriterande men inte super dyrt. Jag känner mig mer skyddad genom att ha detta i vårt hus och hoppas att wifi-situationen blir bättre och jag kommer att kunna ta samtalen snart. Det är svårt att säga om Ring-dörrklockan kommer att vara bra för dig eller inte, tyvärr måste du installera det för att ta reda på det!
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Ring dörrklocka pro.
  Efter att ha använt Ring-produkter för ett antal år, börjar med den första tillägget och sedan gå vidare till proffset, har jag visat att Ring har gjort en stor del av framsteg. Bildkvaliteten är utmärkt och ljudet fungerar riktigt bra.

  De enda nackdelarna som jag har stött på är att Wi-Fi-signalen verkar vara lite problematisk ibland och när man talar med människor på distans tycker jag ofta att jag måste skrika men det kan vara nere på min telefonanslutning. Annars rekommenderar jag starkt denna produkt.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Ringvideospel har överträffat förväntningarna! Det var lätt att installera, appen är fantastisk och det ser bra ut också!
  Jag tycker att det är väldigt praktiskt att kunna svara på klockan när jag inte är in och är en bra avskräckande för opportunister. Jag älskar också hur det lagrar dagar värt att fottage och har mycket skarpa footage i mörkret.
  Allt i allt en utmärkt dörrklocka.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Jag har använt Ring Pro i några veckor nu är det en dörrklocka med en säkerhetskamera och en rörelsedetektor allihop med rörelsen du kan ställa in den zon som passar din fastighet vid ytterdörren, ser också effektiv ut när alla röda ledda rörelse ljus tänds. Hade en elektriker i att installera det för mig inte att kompliceras för experterna men då betalas för att göra det installationer, med hjälp av appen är utmärkt kan ändra chimes volymen har ett urval av olika toner alla ganska anständigt.Det kommer också med olika färgade faceplates lätt att byta när eller om det behövs. Det är briljant när någon kall kallar hemma som du bara berätta för dem nej tack inte intresserad utan att öppna dörren. Om det behövs kan du köpa en A / C-transformator för att kringgå en installation om du har inte en gammal trådbunden dörrklocka som enkelt kan monteras av dig själv.Så allmänt en högkvalitativ dörrklocka med alla de fördelar som jag har nämnt ovan. Vid flera tillfällen har jag svarat på distans via min app och det verkar fungera nästan hela tiden men har utmärkt 2-vägs ljud med ett utmärkt alternativ att ladda ner om det behövs. Med säkerhetsaspekten om jag inte kan svara på dörrklockan är de som kallas alltid videodata som jag kan titta på när jag ger t en chans.