Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Audeze LCD-2 Classic

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Audeze Hörlurar (22)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Fantastiska lurar!
  Ja,de behöver lite eq för att låta fantastiskt, men efter det så blir man alltid glad när man lyssnar på musik genom dessa! Höj eq vid 4294 hz ett par db så är du i hamn!
  Grym bas, fint mellanregister och en diskant som är perfekt utan att vara vass. Går att driva till grymma ljudnivåer utan någon form av dist. Förutsätter en bra stärkare så klart, har kört dem med Topping A90, Cavalli tube hybrid och Schiit asgard 3 samt RME Adi 2 dac fs gen 1 och gen2, låter sjukt bra.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Dessa hörlurar är helt fantastiska. Jag älskar dem. Jag ville ha ett upplyft från Sennheiser HD650, som var de bästa hörlurarna som jag har haft. Jag vill ha något som var lite luftigare, lite vassare och lite mindre "platta" i ljudet. Jag ville alltså ha något med lite mer rymd. Jag älskade ljudbilden hos Sennheiser HD650 men ville helt enkelt ha ett upplyft. Först köpte jag Sennheiser HD800, men efter att ha ångrat mig några gånger, landade jag i en slutsats att diskanten var för vass.

  Jag tycker absolut att dessa lurar fyller sin roll bra. Däremot behöver den en skaplig hörlursförstärkare. Den behövde inte det, för att det egentligen är några svårigheter att driva dem, utan för att de helt enkelt kräver en mer högupplöst ljudbild än t.ex. din dator eller mobil kan erbjuda. De blir helt enkelt för grumliga direkt ur en dator, surfplatta eller mobiltelefon även om du ofta kan få en acceptabel volym på maxvolym.

  Potentiella DAC:ar/hörlursförstärkning är Asus Essence STX II (utmärkt inbyggd ljudkort), iFi Zen DAC och den betydligt mer påkostade RME ADI-2 DAC. Kanske börjar jag med ljudkortet, så får vi se om det räcker. Hur som helst så har jag provat i en vanlig förstärkare och det lät klart bättre, så se till att ge den, den kärlek den behöver.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Prisvärda lurar. Basen är fantastiskt bra. Mår bra av att matas med mycket kraft men låter förvånansvärt bra med en rörförstärkare också trots att jag normalt inte brukar gilla kombon planmagnetiska element och rör.

  Tunga men sitter trots detta bra. Det enda minuset jag kan komma på är att huvudbandet lätt tänjs lite vilket gör att man nuddar aluminumdelen med huvudet. Går dock att uppgradera till Audezes mer påkostade huvudband om detta blir ett problem.
 • Perfekt
  1 år sedan
  En positiv överraskning. De många fina internationella recensionerna fick mig att chansa. Planarmagnetisk lur där basen som väntat är fantastisk. Mellanregister och diskant är helt o.k. de med. Bred soundstage, behagligt ljud samt bra byggkvalitet. 550 g vikt passar nog inte alla men konstruktionen gör att det i mitt fall inte känns obekvämt med flera timmars lyssnande i sträck. Gör sig bäst med en hyfsad hörlursförstärkare.