Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips FC6823

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Dammsugare (74)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.82)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  7 mån sedan
  För en lägenhet på max 3-4 rum bör dammsugaren fungera fint och batteriet räcka till. För en ordentlig genomgång får man nog räkna med en extra laddning vid mer än 3 rum. Vikten om strax över 3 kg gör att den kanske inte lämpar sig för alla - se till att prova den i butik om det råder osäkerhet på den punkten.

  Höjden på munstycket (~7 cm) begränsar åtkomligheten lite i jämförelse med en vanlig dammsugare. Det går dock att ta av munstycket och endast använda röret vars höjd är strax under 5 cm för att komma åt på de flesta ställen.

  Sammantaget är jag nöjd med dammsugaren då mitt mål var att hitta något som tog så lite plats i anspråk som möjligt samtidigt som man sparar tid på städningen.
  Sladdlöst innebär dock kompromisser och passar därför inte alla.

  Sugförmågan är bra för en sladdlös dammsugare, men går inte att jämföra med en vanlig dammsugare på något vis. En sladdlös kommer tex inte åt på djupet i tjockare mattor på samma sätt som en vanlig dammsugare. Inte ett problem för min del då jag inte har sådana mattor, men värt att ha i åtanke.

  Ett annat problem är som sagt vikten på ca 3 kg. Ett barn eller en liten person eller en äldre person kommer förmodligen snabbt att bli trött av att svepa runt med den.

  Det bra:
  *Extremt smidig att förvara med vägghängningen - tar lite plats i anspråk vs vanlig dammsugare.
  *Bra byggkvalitet, helt klart bättre än Dyson.
  *Godkänd sugförmåga i förhållande till storlek (för att dammsuga upp grus från tjockare mattor duger inte sugförmågan alls, men till annat fungerar den fint).
  *Hygglig batteritid i förhållande till konkurrensen. Räkna med 25-30 min på nivå 2/3. Turboläget/nivå 3 håller snarare ~15 min, men det är sällan nödvändigt att använda hela tiden.

  Det dåliga:
  *Ej utbytbart batteri - behöver sannolikt skickas in för utbyte. Räkna med ~24 mån livslängd på batteriet. Detta är ogenomtänkt ur hållbarhetssynpunkt/miljösynpunkt. Bosch är en förebild med sina utbytbara batteriet som dessutom fungerar i andra produkter. Till nästa version behöver Philips tänka på miljön.
  *Vikten kan vara ett problem (det är dock svårt att komma runt med den här batterikapaciteten och sugförmågan).
  *Munstycket är rätt tjockt. Kommer åt under sängar, men soffor är knepigare. Krävs ~7cm höjd för att komma under.
  *Relativt hög ljudnivå i jämförelse med vanliga dammsugare.
  *Lång laddtid - tar fem timmar till full laddning.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Älskar denna smidiga handdammsugare som förenklar min vardag. Liten och smidig och man kommer åt överallt . Smidig att göra om till en mindre handdammsugare för att använda tex i bilen. Och Ledlamporna som gör att jag ser damm jag inte ens visste fanns. Tipp Topp !
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Riktigt imponerad över hur smidig, enkel och välutvecklad handdammsugaren är. Den finns alltid lätt till hands och är lätthanterlig. Vi har två hundar i hemmet och den är så smidig att dammsuga soffan med. Avlägsnar hår på ett snabbt och smidigt sätt. Något för tung och för kort batteritid.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Tung i handen. Bor på 44 kvm och efter en dammsugning var batteriet 40%. Hade önskat 2 hela dammsugningar efter en laddning. Huvudet kan inte fälla in ”håret” för dammsugning av långhåriga mattor utan man fastnar. Positivt är ett bra sug, den har fler huvuden och lätt att byta dem emellan.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Smidig apparat. Lätt att komma runt i lägenheten då den är sladdlös och har bra viktfördelning. Gillar skarpt lamporna i sugmunstycket, kan tyckas överkurs men fungerar bättre än förväntat. Kan kanske ha begränsning i batterikapacitet för ett hus men för mig i lägenhet fungerar det alldeles utmärkt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Denna handdammsugare är verkligen grym! Har prövat flera på marknaden och det går inte att jämföra, SpeedPro'n är överlägsen i alla kategorier! Snygg, superenkel att ladda, grym prestanda och starkt sug, genomtänkta och användbara tillbehör, enkel att montera på vägg om så önskas, allt följer med. Min hund fäller väldans mycket och drar in en hel del grus och SpeedPro'n tar till och med bort hår från möbler vilket min vanliga dammsugare inte lyckas med. Rekomenderas starkt!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  En handdammsugare som får smutsen att gömma sig! Smidig att använda och finns alltid till hands när man behöver tack vare de enkla väggfästet som tillkommer. Därför finns den alltid laddad och klar när olyckan är framme. Tack vare de olika munstyckena som är lätta att byta kan den användas ofta!
 • Bra
  1 år sedan
  Dammsugaren är trådlös så man kan lätt ta med den och städa ur bilen t ex. Bra med belysning på munstycket! Lätt att tömma ur dammbehållaren. Den låter högt på turbo och batteriet tar slut ganska snabbt. Dammsugaren är något tung att dra runt med om man ska göra mer än ta bort smulor i köket.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag har testat olika trådlösa dammsugare men denna är en klass för sig! Jag är hur nöjd som helst med allt ifrån batteritiden till uppsugningsförmågan på olika underlag. Enda nackdelen är att den är lite tung att hålla i. Men alla fördelar väger över så jag skulle absolut rekommendera denna till en vän.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag bara älskar min Philips Speed PRO Max.

  Jag har den uppsatt i hallen för snabbt och smidigt kunna dammsuga upp allt som blir efter att ha hund hemma.
  Munstycket är väldigt rörligt 360˚ och LED belysningen i munstycket är verkligen jättebra.
  Man ser all smuts lätt och smidigt.
  Och att den sen har avancerad filtrering och fångar upp bakterier och allergener,är perfekt eftersom jag är allergisk och har KOL.
  Jag rekommenderar den starkt!