Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Lenovo Tab 4 10 Plus ZA2M 32GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Lenovo Surfplattor (97)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska dålig
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 17 dagar sedan
  Gillar inte att skärmen ställer in alldeles för mörkt med ljusautomatiken och varierar ljusstyrkan lite slumpmässigt, så den är egentligen värdelös. Som tur är går den att stänga av. Ingen bra svärta på skärmen heller. Ingen möjlighet till nattläge, konstigt. Nödlösningsappar för det finns. I övrigt en platta som fungerar okej och funkar att köra vissa spel på, bra fingertrycksavkännare. Solid känsla. Kamera som gör sitt jobb men inte mer. Lätt att komma igång om man har Google-konto sedan tidigare.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Jag har tre av dessa, 2st 32gb och en 16gb. Två har barnen för Youtube, Plex och spel, en styr huset och är kalender på väggen, recept åt tanten osv.

  Jag tycker dom slår alla alternativ eftersom bloatware är minimalt. Det är inte stock android, men inte då långt ifrån. Denna är rapp i princip jämt, vilket är ett absolut krav för att jag ska trivas med den. Det är inget påtvingade in-your-face-app som man får ägna veckor åt att bli av med.

  Full HD känns betydligt skarpare än modellerna som kör 1280x800. Usb-c är nice eftersom alla telefoner vi har använder det. Bra kvalitetskänsla i plattan och knapparna. 3 GB RAM är inte fel heller. Satsa på den modellen framför de som har 2gb ram, micro-usb och lägre upplösning, det är min rekommendation.

  "Bra ljud" läser man ibland om denna, det är ju en smaksak. Jag tycker det låter skit, men det är bättre än många andra plattor. 8 gig är upptaget av förinstallade saker, återstående utrymme räcker bra för mina behov.

  Jag har aldrig haft en enda app-krasch, eller nåt som tvingar mig till uppdatering eller förändring. Jag uppdaterar och ändrar när JAG vill. Det finns ett kit med skydd för bak- och framsida samt silikonram som funkar utmärkt när barnen råkar dra den i golvet. Den håller käften och gör det den ska. 😉

  Nackdel är nog främst bristen på tillbehör. Det finns enstaka saker i butik, i övrigt är man hänvisad till Google och Ebay.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Det är den bästa budgetplattan jag lyckats hitta. Se till att den har MINST 3 GB Ram och en full-hd skärm.
  Köp den endast på rea när den ligger på ~2000kr eller mindre.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Nej. Onödigt stor och alldeles för hal. Buggig programvara. Ljussensorn fungerar dåligt och stänger man av den så går det inte sänka ljusstyrkan tillräckligt mycket.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Kalasplatta för priset. Perfekt för mediakonsumtion. Trevlig design & byggkvaliteten ger sken av en klart dyrare platta. Självklart har plattan ingen monsterprestanda, eller knivskarp högupplöst "super-kvalitetsskärm". Men helt klart tillräckligt för normalt ströbruk, se film i 1080p, div streamning, musik, surf & sociala medier. Ok/"bra" stereoljud dessutom i de interna framåtriktande högtalaren. Samt riktigt bra batterikapacitet!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Köpte två stycken till mina barn för 1990 styck på webhallen. Plattan känns gedigen och ger ett högt kvalitetsintryck. Hårdvara tillräckligt bra för att köra spel osv. För priset jag gav känns det som en bra platta.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Dålig
  4 mån sedan
  Få inte säkerhetsuppdatering längre, även om produkten fortfarande säljs. Styra långt ifrån Lenovo!