Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Panasonic TX-65FZ800E

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Panasonic TV (139)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.78)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Jag valde mellan Pannan och Sonys och LG:s OLED:s. Då jag är känslig för input lag i spel så fick jag dock direkt välja bort Sonys.
  Kvar stod då LG:s och Panasonic:s OLED:s som båda har runt 21-22 ms input lag i spel.
  Jag tittade på båda i butik med eget "material" med mig på USB-sticka. Jag gick igenom de olika inbyggda profilerna i tv:n för att bilda mig en lite bättre uppfattning om processeringen än deras standard "vivid" färgläge som oftast används i butik.
  Lite tankar:

  LG:ns fördelar var helt klart utbudet av appar och styrningen av "muspekaren" i systemet som man styr med rörelser av fjärrkontrollen. Det var också snabbt och snyggt att navigera i menyerna. Priset är också en stor fördel då denna var klart billigare än Panasonicen ,speciellt på black friday. Däremot var färgerna inte helt 100 tyckte jag. Även rörelserna var lite hackigare än i Panasonicen.

  Panasonicen hade ett klart mer avskalat menysystem och inte alls många appar. Dock finns SVT, Netflix och Viaplay och de är främst de jag använder så jag klarar mig. Klumpigare navigering också utan muspekaren.
  Däremot var färgerna helt perfekta i mina ögon! Naturliga och mjuka utan att jag behövde ställa in någonting. Växlade bara till "Cinema" och jag var nöjd!

  Efter att ha haft den nu i snart en månad har jag mest bara positiva saker att säga! Underbar bild, speciellt i HDR såklart! Jag trodde att vanlig TV-sändning skulle bli dålig men det är det inte alls! Speciellt HD-kanaler i 720p blir skarpa och fina!
  Input-laget i spel är helt ok. Jag tror mig kunna uppfatta aningen mer input lag än min gamla Pioneer "Kuro" plasma men då är jag ocskå extremt känslig så gemene man tror jag inte känner något input lag.
  Det jag önskar att TV:n skulle kunna klara av är att känna igen ingången eller appen som används och applicera på bildläget jag senast hade. T.ex. "game" när jag kör spel via xboxen och "Cinema" när jag kollar på TV via PVR:en. Nu måste jag manuellt byta varje gång vilket är lite drygt.
  I panoreringar i material med lägre frame rate så hackar bilden lite, som på alla OLED:s. Men jag uppfattar det som mjukare än på LG:n. Där är plasma fortfarande kung.

  Min rekommendation är dock KÖP om du är ute efter OLED.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  "Helt Outstanding! Efter att ha jämfört Oled med både Lcd och Qled tycker jag det är helt obegripligt varför alla inte köper Oled. Var tveksam på om det skulle bli Sony eller Panasonic. Blev denna bl.a. pga att haft en Panasonic plasma VT60 innan och alla menyer var som innan + dubbla mottagare med dubbla cl+ slots. + tv-programguiden går att se 1 vecka framåt. Och sen vann den ju 2018 års HDTVtest shootout." Hade en 55 tummare av denna model först men innan de 90 dagars återköp från netonnet var till ända som bytte jag upp till denna 65 tummare....vilket jag inte ångrar en sekund.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  10 mån sedan
  Valde först Sonys oled, helt övertygad tills de stod bredvid varandra i lokala euronics butiken.
  Jag har fått en riktig bio hemma, helt sinnessjukt bra bild med flera valbara alternativ till processering.
  Inte mycket appar men de man behöver.
  Ljudet trodde jag skulle vara ganska mediokert jämfört med storebror.
  Ha, fel hade jag helt riktigt bra så jag är nyfiken på vad storebror har.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Vilken bild riktigt fin TV riktigt fin uppleves hitta Tv för 19990 sällan varit så nöjd över en TV
  vela länge med blev Oled till sist ångra inte valet.

  det Ända jag skulle säga jag saknar är HBO appen till TV.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Min femte OLED-skärm.
  Detta är den största, dyraste men också den bästa.

  Bilden är så bra den går att få inom en rimlig budget. Detta är den bästa skärmen jag har sett i hemmamiljö.

  Nackdelar:

  Lysdiod på framsidan, extremt irriterande.
  Den känns väldigt plastig på baksidan.

  Jag kan inte kommentera smart-tv funktioner då jag endast använder tvn som en skärm.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Lyssna inte på "hypen" o köp en LG C8 isället.
  Panasonic befinner sig i 90-talet.

  + Bilden
  + Filmupplevelsen
  + Svärtan

  - Fjärren
  - Totala upplevelsen när man jämför med C8 som man kunde köpa för 8000:- mindre än vad man betalade för denna (30k).
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag var ordentligt kluven mellan QLED och OLED men det blev till slut denna eftersom OLEDs teknik lockade mer. Det är inte den vackraste TVn i sig men kanske den vackraste bilden. Enormt väljusterad redan ur lådan med många förprogrammerade lägen, och det går att tweaka mycket på egen hand.

  Var orolig att den inte skulle vara ljus nog men det är den, och vid HDR gnistrar bilden utan att bli överdriven. Makalös kvalitet med verklighetstrogna färger. Panasonic kan det här med bildkvalitet.

  Det som drar ner betyget är att visst material kan rycka och upplevas choppy för någon med vaksamt öga. Det kan bli väldigt störande och kräver justering. TVn har Intelligent frame creation som mjukar till rörelserna så det gäller att utnyttja det om man stöter på det här problemet.

  Uppdaterar om något plötsligt skulle hända.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Panasonic levererar som vanligt det bästa.