Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LED Lenser P7

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LED Lenser Ficklampor (94)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.22)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Acceptabel

  Gillat omdöme
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Inget imponerande. Efter som den inte är digital så tappar den styrka under hela batteritiden, hade den varit digital så hade den kört fullt hela tiden tills batteriet var helt slut. Visst får man lite längre batteritid men det kan vara ganska jobbigt när man inte kan få full effekt från den merän just när man bytat batteri.

  Jag köpte även en FourSeven Quark med liknande lm som då är digital. Trotts att den är tunnar och har mindre reflektor så presterar den långt mycket bättre.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Högsta byggkvalite, gedigen, zoom´en är grymt smidig
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  En fantastiskt ljusstark ficklampa (med helt nya batterier) och man blir förvånad över något så litet kan lysa så mycket. Hela ficklampan andas extremt hög kvalitet och det är ett nöje att hantera den. Tyvärr så försämras ljusstyrkan ganska mycket när batterierna laddas ut och efter ett tag så är skillnaden mellan hög effektläget och lågeffekt läget måttligt. På grund av den snabba försämringen av ljusstyrkan så känns inte det högsta betyget motiverat, men bortsett från detta är det en lampa som jag väl kan rekommendera.
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Suverän ficklampa, bästa jag haft. Tyvärr måste man klicka tre gånger totalt sett på knappen bara för att tända och släcka en gång, då man mellanlandar på ett ljussvagare läge. Detta är irriterande och därför får den inte full pott.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Detta är den bästa ficklampan jag haft förutom min X21, Tycker den är behändlig och helt klart en av de bästa lampor jag har haft. Lyser med en sådan otrolig ljus styrka. Rekomenderar KÖP men passa på då dom rear denna för 495kr Oftast Conrad.se
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Extremt kraftigt ljus och bra batteritid. Jättebra med fokuserbar ljuskägla och två effektlägen. Tyvärr något för tjock för att ha i en bröstficka på jackan så den kommer inte med så ofta som min mindre ficklampa.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  En helt fantastisk ficklampa! Mycket ljusstark och enhandsfokusen underlättar enormt vid arbeten. Mycket robust byggd.

  Det mörka fältet som brukar finnas i ljuskäglor har de lyckats reducera kraftigt. Jag hade dock förväntat mig att det inte skulle finnas något mörkt fält alls, men det gör det. Men den presterar fortfarande mycket bättre än MagLite så jag kan inte säga något annat än: Köp!
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Värd varenda krona.
  Liten och behändig ficklampa med ett riktigt bra ljus. Denna ficklampa andas kvalitet.