Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Kärcher SC 3 EasyFix

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Kärcher Ångtvättar (24)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.06)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 år sedan
  En mycket bra produkt. Har hjälpt mig att få rent mitt köksgolv. Vi har 2 hundar och 3 katter så golvet blir fort skitigt och jag vill inte alltid använda kemikalier.
 • Perfekt
  2 år sedan
  fantastik produkt
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Har rivit av köksgolvet som såg hyfsat rena ut, men baserat på hur moppen såg ut efter ångandet så fanns det mycket skit kvar som nu lossnade. Badrummet och golv och kakelfogar är nu ångade och rena. Körde även ett varv i gasolgrillen och med ångan lossnade en hel del skit. Hade dock ingen av de metallborstar som finns som tillbehör så det geggade ihop sig rätt bra med nylonborsten. Saknar ett munstycke som ger högre tryck som jag hade till en tidigare ångtvätt. Föredömligt snabb och enkel att komma igång med jämfört med den gamla ångtvätten jag har haft. Gillar att man är igång under minuten och att det är enkelt att fylla på.
 • Bra
  2 år sedan
  En enkel och bra maskin som tar liten plats. Kommer snabbt upp i värme men tyvärr fick jag ej mitt huvudsyfte till köp uppfyllt. Den klarade inte att få bort saltavlagringar på fönster. Slangen är också en aning kort men som helhet bra maskin och mycket bra om man ska ha den till rengöring av andra delar.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Köpte denna då det är väldigt intressant för mig med en miljövänlig städrutin. Blev positivt förvånad över hur mycket smuts den tog bort (utan att jag ens visste att det var så smutsigt)! Den fungerar perfekt i badrummet och hallen. Kände mig dock lite osäker på trägolven.

  Den är lite för stor och klumpig för att ha den i min vardagliga rengöring. Blir jobbigt att tömma ur vattentanken ur själva maskinen om den skulle till att användas dagligen eller t.o.m veckovis. Men den fyller verkligen sin funktion till den stora städningen då man ska göra allt gnistande rent. Badrummet fick en sån ren känsla efteråt.

  Och som sagt, ett stort plus för att det är helt utan kemikalier!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Det går att göra mycket städning utan rengöringsmedel. Maskinen är liten och lätt och klarar många olika städområden. Bra med kalkfilter. Jag har tidigare testat en ångtvätt från Biltema som kloggat igen helt. Jag har haft Kärchermaskiner innan och de har alla haft bra kvalitet.

  En hållare för alla tillbehör och munstycken vore önskvärt. Helst på maskinen.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Gillar ångmaskinen starkt. Gjort rent allt möjligt med den så som skåpsluckor, klinkers, duschväggar, diskbänken, köksfläkten. Allt med perfekt resultat och utan rengöringsmedel. Det enda som drar ned betyget är att det inte finns en sladdupphängning och att ångtvätten initialt ger ifrån sig rätt mycket vatten, men blir det ordentligt varmt först är det inget problem.
 • 2 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  När jag fick hem denna nätta lilla maskin och blev genast glad över dess relativt lilla storlek och framförallt lätta vikt. Som reumatiker är jag lite ledsen över att alltid behöva be sambon o hjälp när det behöver städas, att skura är för tungt för mig och det är helt omöjligt att vrida ur en skurtrasa med mina händer. Denna ångtvätt gör livet mycket enklare för mig, köksgolvet blev enkelt av med diverse kladdiga fläckar, köksskåpen befriades från märken efter rinnande vätskor och renhetskänslan var stor efter denna tvätt.
  När jag körde den i duschen blev jag ännu gladare då fogarna mellan kakelplattorna äntligen fick tillbaka sin forna färg tack vare det lilla borstmunstycket, kakelplattorna känns åter fräscha och taket blev riktigt rent det med!
  Ett tips är att vänta en stund med att tvätta efter att maskinen startats, detta för att minska risken med att få för mycket vatten på golvet. Jag hade önskat att fler mikrodukar hade följt med startpaketet då det hade varit skönt att köra fler rum och golv utan att behöva ta tid till att tvätta duken emellan. Det går dock att köpa fler, separat.
  Personligen tänker jag så småningom även införskaffa munstycken att ha till tvätt av fönster.
 • Bra
  2 år sedan
  Har nu använt ångtvätten i ett antal veckor. Har haft lite blandade resultat. Vissa ytor fungerar den utmärkt på som klinker golv, diskbänkar, skåpluckor mm. Har inte riktigt fått lika bra resultat på ytor som varit hårdare nedsmutsade utan där har det krävts lite andra rengörings metoder. Lämna lite mycket fukt kvar på golvet när den används så en viss försiktighet måste nyttjas där. Som helhet känner jag mig nöjd med maskinen och gillar att inte behöva använda samma mängder av rengöringsmedel.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Ett snabbt smidigt och enkelt sätt att tvätta golven på. Fungerar lika bra på klinkers som trägolv, i hela badrummet med speglar, duschkabin och smutsiga fogar. Lite kort skaft, men fungerar utmärkt ändå. Finns många tillbehör som gör jobbet lättre hemma. Golven känns renare än efter vanlig våtmoppning. Rekommenderas starkt!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Den är väldigt bra till att rengöra köksluckor, även om sevärd av äldre modell med mycket detaljer. Bra till utsidan av kylskåp och diskmaskin. Blev mycket nöjd med hur den rengör golv. Lite sämre i badrum men har säkert att göra med att det inte är det nyaste badrummet. Väldigt lätt att förflytta vilket är ett plus för migcsom ör reumatiker.
 • 2 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Bra
  2 år sedan
  Kanontrevlig maskin som är väldigt snabb att komma igång med, vilket gör att man faktiskt använder den oftare än trott.
  Blir väldigt fräscht att städa med ånga också
 • Perfekt
  2 år sedan
  Det blir rent! Gamla skitiga fogar blir som nya.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Den här produkten är enkel att sätta ihop och dessutom tar den inte så mycket mer plats än en hink och en skurmopp gör ! Fördelen med den här ångtvätten är att du kan använda den till väldigt många olika områden såsom bland annat golv eller badrumsväggar. Själv testade jag den på golvet först och den var jättesmidig till att skura rent på dom. Funkade bra till lite grövre fläckar. Sen prövade jag också den på min vägg som siter ovanför spisen där det samlas massor med fett och den tog lätt bort det och kom även åt på trånga utrymmen där tex en disktrasa inte kommer åt. Det gick betydligt mycket snabbare och resultatet blev skinande rent.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Efter en enkel hopsättning är det bara att sätta igång!
  Tar med lätthet bort smuts och allt annat som torkar in i köksgolvet, hallgolvet eller vilket annat golv som helst!
  Jätte lätt att ta bort alla "svarta" märken efter fingrar på vita dörrar och dörrkarmar.
  Det enda som är lite negativt är att microdukarna blir varma när dem används så man får vara försiktigt när man byter dem. Annars gör denna maskin sitt jobb alldeles utmärkt.
  Plus att man kan fylla på mer vatten medans maskinen är igång!
  Eftersom inga rengöringsmedel behövs är detta ett mycket miljövänligt sätt att få rent hemma.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  En ångtvätt som klara mattfläckar med godkänt resultat. Finns massor av användningsområden.