Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Netgear Nighthawk M1

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Netgear Mobilmodem (9)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.12)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Den gör det den ska, är absolut ingen dålig router, men det är absolut en konsument router, som enbart satsar på fart och inte något annat, det går inte att låsa den på 4G band, eller ens ändra på det.
  Den prioriterar dom band med högsta hastighet, inte stabilast signal styrka.
  min körde allt på band 7 hela tiden med -95 dB i signal styrka ca 100/10mbit 30ms i fördröjlning och hastigheten hoppar mycket upp och ner. (Carrier Aggregation* och riktantenn).
  den nya jag har låste jag på band 3 och 28A(Carrier Aggregation* och riktantenn), 180/20mbit 21m i fördröjning -67dB aldrig förlorat mottagning eller sjunkit specielt i fördröjning.

  *Carrier Aggregation (4G+, LTE+, LTE advanct) = kan köra dubbla signaler samtidigt.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Använder den här hemma efter att jag tokruttnade på ComHem som jag hade som mitt "vanliga" internet. Skaffade ett simkort till denna från Telia med ett surfabonnemang och har nu Apple TV, mina två barns mobiler, min egen mobil, ungarnas varsina smart TV, en ipad och en Yamaha musiccast ansluten. Först laggade allt som tusan, men i inställningarna via appen ändrade jag till endast en kanal och bara 2.4ghz istället för både 5G och 2.4. Nu flyter allt på perfekt - och jag slipper ComHem trots att jag bor i ett Comhem-hus. Så JÄ*LA skönt!
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Mycket bra router. Får upp väldigt bra hastighet på denna tack vare att det sitter så många antenner samt stöd för en hög hastighet. Får mellan 70-190 m-bit beroende på vilken tid på dygnet. Har testat flera olika routrar exempel tp link mr 600 och den bräckar inte denna. Men har man inte en mast i närheten som klarar så hög hastighet så kanske man ska titta efter billigare alternativ. Vill man låsa denna på ett 4g band så går det, men man måste googla och programmera lite samt riskera garantin i det fallet. Har själv gjort det och det fungerar utmärkt. Ska inte lova att det fungerar i all framtid pga uppdateringar som kan ställa till programmeringen. Man behöver inte ha i batteriet om man använder usb adapter, så det kan man plocka ur så slipper man slita på det i onödan Tänk på att uppdatera routern så fungerar den mycket bättre
 • Ganska bra
  7 mån sedan
  Bra hastighet men den blir överhettad väldigt lätt. Funkar därför inte speciellt bra på sommaren i en bil eller dylikt utan riktig kylning.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Ruskigt bra mobil router, som är just det - mobil! Riktigt bra mottagning och bra hastigheter. Mottagningen är bättre i jämförelse med mobilen, vilket jag iofs hade förväntat mig. Men hade inte förväntat mig en så stabil signal då vi bara har 1-2 pluppar 4G annars.
  Batteriet håller ett dygn vid mycket användande.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket nöjd - jag använder den dels som backup till fibern hemma (när någon klipper av den - japp det har hänt!), men också som reserouter. Bra hastighet med Telia SIM kort/kontantkort för övrigt. Kanon nöjd måste jag säga.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Funkade riktigt bra direkt. Mer än fördubblade hastigheten (hade en Cat 4-router innan) och IPv6 funkar som det ska.