Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony WF-SP700N

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Hörlurar (134)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.71)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Jag använder dem uteslutande när jag springer. När det var -15C fick jag bara ut 1½ timme ur dem innan de stängde av sig.

  Impulsköpte mina under Januarirean på Elgiganten då de var prissänkta 900:- Jag skulle naturligtvis köpt två par! Då hade det verkligen gått att utnyttja ladd-lådan. Dock väldigt skönt att bara kunna tycka ner lurarna i lådan utan att bekymra sig om sladden sitter i.

  Som många andra är jag mycket nöjd med ljud och passform. Klen batteritid drar ner betyget.
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Haft dem i 2 månader, och är väldigt nöjd.

  Plus:

  -Sitter bra i örat och finns många olika storlekar på propparna, även sådana som passar mina små öron.

  -Bra app, med inbyggd equalizer med flera olika profiler.

  -Bra ljud, kan passa de flestas behov. Kan ställas in att ha förhållandevis stark bas, för de som gillar det.

  -Ansluter automatiskt när de tas ur laddningsdosan, hinner ansluta innan du stoppat dem i öronen.

  -Noise-cancelling fungerar bra och är ganska stark, dock inte lika effektiv som med "vanliga" lurar.

  -Har en "ombyggd" noise-cancelling som förstärker ljud utifrån, ganska praktiskt om man vill prata med någon utan att pausa musiken.

  -Knapparna är lätta och komma åt, och styr de viktigaste sakerna (paus/play, skippa låt, starta/pausa noise-cancelling).

  Minus:

  -Är ganska stora och fula.

  -Väldigt litet batteri i laddningsdosan, kan knappt ladda två hela gånger vad jag testat, är inte heller särskilt enkelt att veta hur mycket batteri som är kvar i dosan.
  -Ganska stor batteridosa (storlek).

  -Märkbar fördröjning i ljudet, dock inte så mycket att man undviker att titta på video.

  -Väldigt hög volym. Om man inte vill förstöra öronen, så har man bara de 3-4 lägsta "stegen" på volymkontrollen att utgå från så när man vill höja ljudet lite blir skillnaden ofta större än man velat.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag har haft dessa i två månader nu och är väldigt nöjd! Som med allt så finns det både för och nackdelar men valde dessa då jag tyckte att fördelarna vägde upp för det lite sämre gällande mina behov.

  Plus:

  Ljudet, har helt klar det bästa ljudet bland de wf lurar jag provat, bland andra Apple airpods

  Passform, sitter som gjutna i öronen. Det följer även med 'gummibyglar' i två storlekar och ett antal 'gummipluppar'.

  Noise cancelling, fungerar förvånansvärt bra för att vara så pass små snäckor. Fungerar jättrebra på bussen/tåget för att stänga ute buller, men även andra bakgrundsljud. Självklart inte lika kraftfullt som ett par fullstora hörlurar men absolut väl godkänt.

  Anslutning, ansluter innan du hunnit stoppa in snäckorna i öronen. Du kan även välja att prioritera stabil anslutning eller ljudkvalitet. Jag kör alltid på ljudkvalitet och har i princip aldrig haft några problem. Några få gånger har de tappat anslutning till varandra men det är återställt på en halv sekund så absolut inget problem i min mening då det sker väldigt sällan.

  Manövrerings-app, fungerar bra, inget märkvärdigt men är lättskött. Mycket kan även skötas direkt på snäckorna med de två inbyggda knapparna.

  Minus:

  Batteritiden är absolut en svag länk här. Jämfört med andra konkurrenter såsom Samsung, Apple eller Jabra så har inte Sony så mycket att komma med. 3 timmar är det man får ut på ett ungefär, sen har du två laddningar ish i skalet. Jag lyssnar i princip aldrig 3h i sträck så för mig fungerar det men andra i min omgivning skulle nog inte klara sig på denna ranson.

  Ljudfördröjning när man tittar på Youtube eller Netflix. Något irriterande.

  Har för mig att Sony har en ny generation true wireless lurar på gång. Dock med ett beräknat pris på runt 3000 kr (har jag för mig). Så om man hellre väntar på den så kan man ju göra det :)
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Bra ljud för den här typen av lurar.
  Batteritiden är väl sådär. Sitter bra i mina öron.
  Det som stör mest är att det är helt omöjligt att föra ett samtal i dom. Har gjort upprepade försök men motparten hör mig knappt alls trots helt tyst runtomkring mig.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Lämnade tillbaka dessa efter två veckor. Det som svek mig kraftigt var batteritiden och laddningslådan. De verkade inte få full laddning trots att lådan var nyladdad.

  Samt en fördröjning av ljudet som var för störande, testade med Plex, Netflix, Youtube.

  Kunde även inte göra squats med dessa och mobilen i högerfickan utan att det bröts trots få med hörlurar eller ensam ute.

  Det som var positivt var ljudet, riktigt bra bas och för min del bra volym med.

  Kan inte rekommendera dessa till någon.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har testat dessa i 2 veckor nu och gillar dom skarpt fick med dom när jag köpte nya Sony xperia xz2 luren. Det som utmärker dessa in-ears med andra är att de har väldigt mycket bas som jag också gillar, så om du gillar mycket bas köp dessa!