Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Electrolux Well P7 WP71-265WT

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Electrolux Portabel AC (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.78)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  En snygg och bra maskin!
  För mig funkar wifi toppen, Uppdaterade firmware tidigt, så jag vet inte hur det kan ha funkat tidigare. Jag kan fjärrstyra och har kunnat göra det utan några bekymmer över 2 månaders tid. Appen funkar bra!

  Bra tryck och kyla. Använder den i ett sovrum som är ungefär 12-15 kvadrat.

  Det enda jag tycker är kasst är att fönsterskenan var så himla kort så den fyllde inte hela fönstret. Jag beställde en extradel via kundtjänst. Det tog lite tid(4 veckor) men de var trevliga och det var faktiskt väldigt billigt. Typ under 200kr för hela fönsterskenan.
  Sen tycker jag att frånluftsröret sitter väldigt dåligt i fönsterskenan. Nu har jag börjat tejpa den med maskeringstejp för att den inte ska lossna. Så är det nog inte tänkt att vara.

  Det återstår att se om sommaren 2019 blir och hur väl AC'n presterar då, men hittills är jag hyggligt nöjd. Det blir troligen en uppdatering efter sommaren.
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Works pretty good. A little too much rattling sound going on, like thin metal shaking fast, not sure if that is common or a manufacturing issue on my unit. I’d say it’s worth less than 5000kr. Maybe a bit more if you value wifi. The AC is okay, but not wonderfully effective or quiet. Remember to shut all your windows and doors and stop the light from entering, if you don’t do this it is very hard to get the temperature down in a 25m^2 room with large windows during a hot Swedish summer day.

  Bear in mind that the window kit that comes with this product does not really fit windows that opens from the bottom.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Tycker AC:n är bra, snygg (smälter trots allt in bland inredning), kyler större rum helt okej (32kvm) och funkar rätt bra med mobilapp. Dock är priset inte försvarsbart, den är inte så mycket bättre än AC:n runt 4-5 tusen. Tycker också att appen är rätt dålig för en sådan produkt från ett sådant företag och fönsterkiten som ingår funkar bäst till amerikanska fönster och inte sånna som är standard i Sverige.
 • Dålig
  2 år sedan
  Nog det sämsta köp jag gjort
  wifi fungerar ej Electrolux har varken kompetens el reservdelar till denna maskin och dom kan inte byta ut för dom har inga maskiner förrän Augusti helt sjukt
  Återkopplningen från Support är en katastrof
  Och som ac är vi inte ett dugg imponerade
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra funktion, hygglig effekt och skön luftspridning (inget kallblås i nacken...). MEN, anordningen för att fixera utblåset i en fönsterspringa är nog den sämsta konstruktionen sen Iteracykeln! Ska ut och köpa skumplast på Jysk i morgon dag...
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har haft den ett halvår. I början var den lite ”klyddig” med firmwareuppdatering men sen så.
  Bra app!
  Bra kundservice!
  Men ett visst mått av tekniskt kunnande är bra att ha eller läsa manualen och hålla sig uppdaterad om produkten. Den är så bra att jag funderar på att köpa en till och ställa i andra delen av huset
 • Usel
  3 år sedan
  Köp inte denna, det kan vara de mest bortkastade pengarna du någonsin spenderat.

  1. Wifi fungerar inte över huvud taget på min modell, ingen på Electrolux är kapabel att tala om varför eller göra en felanmälan.
  2. Jag har den i ett rum på 30 m2 (2,5 m takhöjd). När det varit varmt i rummet så har den bara kunna sänka temperaturen från 29 grader till 26 grader inne efter 8 timmars gång med AC:n. Den har aldrig lyckats kyla ner så att det blir kallare än så inne, vilket är själva syftet med produkten.
  3. Electrolux kundservice måste ta priset som sämsta kundservice någonsin. De har absolut ingen koll, de sitter och läser bruksanvisningen innantill, jag får inget ärendenummer på min felanmälan (för de mailar runt om problemet till servicestationer etc). De ringer aldrig tillbaka. Varje gång man ringer får man dra samma beskrivning på nytt varje gång.

  Mina problem med AC:n att den inte kyler tillräckligt och att Wifi inte fungerar är fortfarande efter 6 veckor inte lösta. Electrolux har inte kontaktat mig en enda gång i mitt ärende så man undrar hur det går.

  Nu kommer butiken få tillbaka skräpet. Köp något annat märke när ni skall köpa AC.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  + Sovrummet blir svalt
  + Bra medföljande fönsteradapter
  + Bra app
  + Möjlighet till både kyla, värme och enbart fläkt
  - Hade varit ännu bättre om en längre fönsteradapter ingick