Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Electrolux Well P7 WP71-265WT

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Electrolux Portabel AC (13)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  9 mån sedan
  En snygg och bra maskin!
  För mig funkar wifi toppen, Uppdaterade firmware tidigt, så jag vet inte hur det kan ha funkat tidigare. Jag kan fjärrstyra och har kunnat göra det utan några bekymmer över 2 månaders tid. Appen funkar bra!

  Bra tryck och kyla. Använder den i ett sovrum som är ungefär 12-15 kvadrat.

  Det enda jag tycker är kasst är att fönsterskenan var så himla kort så den fyllde inte hela fönstret. Jag beställde en extradel via kundtjänst. Det tog lite tid(4 veckor) men de var trevliga och det var faktiskt väldigt billigt. Typ under 200kr för hela fönsterskenan.
  Sen tycker jag att frånluftsröret sitter väldigt dåligt i fönsterskenan. Nu har jag börjat tejpa den med maskeringstejp för att den inte ska lossna. Så är det nog inte tänkt att vara.

  Det återstår att se om sommaren 2019 blir och hur väl AC'n presterar då, men hittills är jag hyggligt nöjd. Det blir troligen en uppdatering efter sommaren.
 • Dålig
  10 mån sedan
  Nog det sämsta köp jag gjort
  wifi fungerar ej Electrolux har varken kompetens el reservdelar till denna maskin och dom kan inte byta ut för dom har inga maskiner förrän Augusti helt sjukt
  Återkopplningen från Support är en katastrof
  Och som ac är vi inte ett dugg imponerade
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Bra funktion, hygglig effekt och skön luftspridning (inget kallblås i nacken...). MEN, anordningen för att fixera utblåset i en fönsterspringa är nog den sämsta konstruktionen sen Iteracykeln! Ska ut och köpa skumplast på Jysk i morgon dag...
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har haft den ett halvår. I början var den lite ”klyddig” med firmwareuppdatering men sen så.
  Bra app!
  Bra kundservice!
  Men ett visst mått av tekniskt kunnande är bra att ha eller läsa manualen och hålla sig uppdaterad om produkten. Den är så bra att jag funderar på att köpa en till och ställa i andra delen av huset
 • Usel
  1 år sedan
  Köp inte denna, det kan vara de mest bortkastade pengarna du någonsin spenderat.

  1. Wifi fungerar inte över huvud taget på min modell, ingen på Electrolux är kapabel att tala om varför eller göra en felanmälan.
  2. Jag har den i ett rum på 30 m2 (2,5 m takhöjd). När det varit varmt i rummet så har den bara kunna sänka temperaturen från 29 grader till 26 grader inne efter 8 timmars gång med AC:n. Den har aldrig lyckats kyla ner så att det blir kallare än så inne, vilket är själva syftet med produkten.
  3. Electrolux kundservice måste ta priset som sämsta kundservice någonsin. De har absolut ingen koll, de sitter och läser bruksanvisningen innantill, jag får inget ärendenummer på min felanmälan (för de mailar runt om problemet till servicestationer etc). De ringer aldrig tillbaka. Varje gång man ringer får man dra samma beskrivning på nytt varje gång.

  Mina problem med AC:n att den inte kyler tillräckligt och att Wifi inte fungerar är fortfarande efter 6 veckor inte lösta. Electrolux har inte kontaktat mig en enda gång i mitt ärende så man undrar hur det går.

  Nu kommer butiken få tillbaka skräpet. Köp något annat märke när ni skall köpa AC.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  + Sovrummet blir svalt
  + Bra medföljande fönsteradapter
  + Bra app
  + Möjlighet till både kyla, värme och enbart fläkt
  - Hade varit ännu bättre om en längre fönsteradapter ingick
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Knappt godkänd
  4 mån sedan
  Buller mer än väntat!