Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Husqvarna PW 360

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Husqvarna Högtryckstvättar (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Stark och robust maskin. Samma som Stihl RE130 fast med 10m slang och max 160 bar istället för 9m och 150 bar. Tillbehören från Stihl och Nilfisk passar rakt av. Pump i metall och borstlös motor. Mycket bra slang och slangupprullare med svivlar i båda ändar så slangen trasslar inte. Det går också bra att dra ut slangen utan att tvätten välter, den väger trots allt ca 20kg. Min har fått jobba hårt i flera timmar i sträck och den har gått som en klocka.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  8 dagar sedan
  Uppdaterat: 8 dagar sedan
  Den gör sitt jobb. Hyfsat tyst. Enkel montering, endast veven för vattenslangen som du behöver klicka fast. Samma koppling som Nilfisk och Stihl vilket gör att du har ett stort utbud av tillbehör och adaptrar som passar.

  Det som kunde varit bättre är stabiliteten då det känns som att den kan falla enkelt. Verkar vara något som flera fabrikat har gemensamt. Är något seg att veva in vattenslangen i och med att den är stålförstärkt, vilket säkert är likadant för andra fabrikat. Strömsladden är hård, kunde varit en mjukare gummi som gör den mer lätthanterlig och som gör att den ligger mer ner på backen.
 • Mycket bra
  19 dagar sedan
  Har inte så mycket att jämföra med men är grymt nöjd med maskinen. Enda möjliga nackdel är att den är tung vilket förvisso är bra för då står den stadigt.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Iof snygg men hjälp vad ostabil den är vid förflyttning. Bredden mellan hjulen gör att den tippar. Dåligt av Husqvarna att inte göra bättre produktanalys. Kan aldrig ha testat innan man beställde denna av legotillverkaren.
  Handtaget är för kort ( jag ör 187cm) vilket gör att man måste går böjd för att nå till handtaget vid förflyttning. Snålt med slang. kunde varit 5 m till.