Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Gardena City SILENO (250m²)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Gardena Robotgräsklippare (31)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  22 dagar sedan
  Vi köpte en sånhär till min far i 70års present har själv en automower 310 som kört på felfritt i 4år. Tänkte Husqvarna äger ju Gardena så måste väl va något liknande…

  Redan första säsongen har den haft problem att ladda, och kan även stanna mitt på gräset som att batteriet bara dör. Vi lämna in den på garanti och fick tillbaks den efter två veckor, det enda de gjort var att slipa lite på laddstiften den funka hyffsat efter det men har fått slipa fler gånger på kontaktytorna…

  En granne har en likadan med väldigt tufsig oklippt gräsmatta och det visar sig att den har samma laddproblem, jag tipsa om att slipa laddstiften det blev bättre men inte helt bra…. Den står ofta och laddar i flera timmar utan att något händer.

  Märkte även i år att displayen har fått en trasig ”rand” mitt i…

  Nja känns som en dålig laddkonstruktion…
 • Dålig
  1 månad sedan
  Detta är nu andra säsongen med denna klipparen. Jag köpte den som en ersättare till en äldre Gardena R40Li.

  Där den gamla Gardenan kändes stabil och bara körde på i inte mindre än fem säsonger innan åskan till sist tog den, så känns denna inte alls driftsäker.

  - Den har problem att docka. Fast den verkar köra korrekt in i laddaren så laddar den inte.
  - Rätt vad det är kan den ha nollställt alla inställningar. Detta har inte med laddningsproblemet att göra, för nästan alltid börjar den köra direkt när man installerat om den.

  Båda dessa fallen gör att klippningen avbryts. Oftast står klipparen i laddaren när det händer, och det gör att det kan vara lite svårt att veta att den inte går. Efter några dagar ser man att gräset börjar bli högt.

  Det kommer inte bli en Gardena/Husqvarna/Mcculloc och alla namn dessa nu säljs under nästa gång.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Den gamla gick sönder och jag köpte denna. Tre timmars installation och den gick nästan igång av sig själv. Väldigt tyst som namnet säger, klipper bra. Allt frid och fröjd så här första dagen.