Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Electrolux ChillFlex Pro EXP34U338HW

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Electrolux Portabel AC (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Köpte denna portabla AC i början av Juni och måste säga att jag är väldigt nöjd med den, enkel fjärrkontroll för att kunna styra den och lätt att flytta (när den kommit till rätt våning iallafall) tack vare hjulen undertill.

  Då hela familjen (två vuxna och två barn, båda under 2 år) sover inne i samma rum så tenderar det till att bli väldigt varmt under nätterna, med eller utan hjälp utav varma sommarnätter.

  Under våren då det var varmt så kunde det vara runt 28 °C i sovrummet, men efter att använt AC'n ca 2.5h (med timer funktionen) innan man ska gå lägga sig så är det runt 20 °C i sovrummet större delen utav natten.

  När jag lägger äldsta sonen så har den vart igång i cirka en halvtimme och då kan man känna att det har blivit svalare i sovrummet.
  Jag har mätt upp (med Arbetsmiljöverkets "Buller" app) att ljudnivån är runt 60 dB (samtalsnivå), och det monotona ljudet den avger är inte något vi i familjen har störts utav.

  Värme-/avfuktningsfunktionen har jag inte testat ännu.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Vi är nöjda, den funkar kalas att kyla ned sovrummet inför natten. Vi kör den endast när vi inte sover. Precis som alla andra portabla AC modeller så låter fläktarna, vilket inte alls är något konstigt. Vill man ha 100% "komfort" och lägre ljudnivåer så ska man köpa sig en fast installerad enhet på väggen med tillhörande utedel.

  Enheten levererar vad den lovar, det saknas fönsterkit som visas på bilderna. Även Electrolux återförsäljare i Karlstad var frustrerad över den missen i sin egen reklam.
  Slangen kläms dock enkelt med tillhörande stos (tratt) i ett fönster med vanlig fönster-spärr-hake.

  Pris prestanda är bra, klart bättre kvalitet och gedigenhet än de "egna märkena" som säljs av några av de större elkedjorna. (Läs Andersson / Sandström). Fjärrkontrollen fungerar bra men kan tolkas som "tråkig" i sin utformning.

  Funktionerna är vad man kan förvänta sig av en enhet för 5500, dvs ingen rymdraket, wifi, molntjänst eller hulahuladans. Den kyler/värmer/blåser med timer och nattfunktion samt automatiskt fläkt- och funktionsläge.

  Ett stort+ är att den kan fungera som värmepump på höstar/vårar också. Då passar den utmärkt till exempelvis ett mindre garage/förråd.

  Jag håller inte alls med fett00 att kvaliten är låg, detta är min tredje portabla AC (de andra två såldes vid en lägenhetsflytt) och denna håller den högsta kvaliten av de tre. Man kan inte förvänta sig mer av en portabel AC enligt mig.
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  5 mån sedan
  Den gör vad den lovar, men alla svagheter och styrkor som en portabel AC har

  Ett stort plus ska den dock ha för att när den går i AC-läge så blåser den ut fukt tillsammans med utblåsluften, istället för att kräva avrinning (avrinning krävs för andra lägen). Andra billigare modeller kräver regelbunden tömning av vattenbehållare det slipper du med denna!
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Fungerar helt okej. Kört den i lite mer än en månad nu. Som de flesta andra portabla AC's så låter den en hel del. Lite för högt för att köra på kyla i sovrummet på natten. Går ljudmässigt med tvekan att köra på fläktläget under natten.
  Plus:
  + Kyler ner rummet hyfsat kvickt. (Har den i sovrummet) Den verkar gå över till fläktläge när önskad temperatur är uppnådd och smäller sen på med kyla när det behövs igen.
  + Helt ok utseende, design och kvalitétskänsla.
  + Vettig fjärrkontroll.
  + Enkel installation. (Ställ den på golvet och sätt i sladd).

  Minus
  - Något högljudd som de flesta liknande produkter.
  - Inget fönsterkitt ingår. (Köpte ett på Amazon)