Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Danalock V3 HomeKit Scandi

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Danalock Smarta lås (7)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.44)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  11 mån sedan
  Efter att ha läst alla recensioner här var jag högst tveksam till att köpa detta lås, dessvärre verkade det inte finnas några andra alternativ som passade mitt lås och hade stöd för HomeKit. Därav bestämde jag mig för att köpa detta lås och testa det själv för att i värsta fall lämna tillbaka det.
  Efter att nu ha använt låset i 6 månader måste jag säga att jag är helt nöjd med mitt köp. Finns inget att klaga på alls rent funktionsmässigt, den har följt alla kommandon jag skickat till den utan några problem alls.

  Så varför finns det då så många missnöjda kunder undrade jag, efter en del googlande har jag kommit fram till vad jag tror är den sanna boven i dramat.
  Alla dessa IoT grejer kräver tillgång till Wi-Fi (det är liksom i namnet) och när de inte har bra signal kan de bete sig ganska konstigt. Exempelvis att signalen inte kommer fram och att låset därav inte låser upp sig. Från min erfarenhet så är hallen sällan det område där man prioriterar att ha bra Wi-Fi mottagning, vilket är en vettig förklaring till alla problem folk har haft. Själv har jag min router några meter från mitt lås och som tidigare nämnt har jag inte haft några problem.

  Så min rekommendation till er som är sugna på detta lås är att först kolla hur bra Wi-Fi-mottagningen är där du hade tänkt montera låset.
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Jag har inte denna produkt men kan rätt mycket om Homekit. Det många som skriver recensioner här inte verkar förstå är att denna Homekit variant använder Bluetooth för att ansluta sig till den Homekit hub du har hemma, vanligast en Apple TV, Homepod och iPad.
  Har man långt avstånd mellan ytterdörren och sin Apple TV bör man skaffa en Homepod / Homepod mini och sätta den på ett strategiskt ställe så låset får bra signal till Homekit. Har man inte ens en Apple TV utan bara en iPad så kan det ju bli kaos om batteriet laddas ur under dagen, någon lägger iPaden på ett ställe där den inte har kontakt med låset, eller ännu värre tar iPaden med sig hemifrån.
 • Dålig
  9 mån sedan
  Efter att ha använt låset i över 1 år kan jag konstatera att låset ofta tappar kalibreringen och vi kan inte alls lita på att låset fungerar, nycklar måste därför alltid medtas. Synkningen med homekit fungerar inte riktigt och vi använder mer danalocks egna app. Inte speciellt mycket funktionalitet eller uppdateringar till appen görs.

  Rekommenderas inte.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Låset är inte tillräckligt tillförlitligt för att fungera som lås till en ytterdörr. Både låsning och upplåsning är inte snabb och inte helt säker. Jag och mina barn blev stående utanför dörren utan att telefonen lyckades ansluta och låsa uppdörren som tur var hade vi gömt gamla nyckeln och kunde komma in.

  Låset åkte tillbaka efter en veckas kämpande med att få det att fungera.
 • Dålig
  1 år sedan
  Hej
  Denna homekit version fungerar inte alls, jag har tillsammans med deras support bytt lås, uppdaterat SW, startat om x antal gånger, dessutom svarar inte supporten sedan drygt 1 måndag...
  Det värsta är när det står unlocking när man är ute på stan.... Ska Man springa hem?
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Låset funkar mycket bra men det saknar en hel fel funktion som t.ex. bluetooth auto unlock, det hade varit magiskt.

  Danalock tycker om att "skylla" på Apple har jag märk i forum runt om och tar inte ansvar för några av tidigare fel (som nu har blivit åtgärdade, av Danalock). Deras egna app saknar en hel del funktioner.

  Är man intresserad av ett Homekit lås där man kan öppna och stänga med ett knapptryck, auto LÅSA (ej låsa upp) efter X antal sekunder och styra med Siri, go for it. Vill man ha mer lek och knåp ska man nog välja ett annat.
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Apples HomeKit begränsar funktionaliteten ganska ordentligt vilken man skall vara medveten om. Dessutom verkar Danalock ha svårt att hänga med i uppdateringarna från Apple och man kan ofta undra varför låset inte uppdaterar.
  Nu lång tid efter uppdateringen till IOS 12 är låset helt otillförlitligt och fungerar inte alls som det skall. Ingen uppdatering har kommit från Danalock vilket är helt kass.
  Då tillförlitligheten på låset är låg är det mer som en leksak än något användbart.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Usel
  2 år sedan
  Farligt, bryter lätt och du står inuti med låset i handen.