Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Netgear Orbi RBK20 Kit (2-pack)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Netgear Routrar (76)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.08)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fungerar utmärkt, klarar 100/100 utan problem.

  Har tidigare prövat nätverk via vägguttaget,
  diverse antenner via usb,
  d-link routrar för under 500kr,
  netgear routrar för under 1000kr,
  internetslev nonameroutrar.

  + Snyggt gränssnitt
  + Enkel installation (plugandplay)
  + Stilren
  + Det är helt enkelt, man får vad man betalar för. Detta fungerar utmärkt.

  - Dyr
  - Klipper dock internet med jämna mellanrum om man använder föräldrakollsgrejen via disney som följer med (circle). Har aldrig varit problem med uppkopplingen sen jag slog av det.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Väldigt snygg design. Tyvärr tycker jag att priset är för högt och den levererade inte den typ av hastighet jag var ute efter. Tappade även nätverket då och då.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Är helt galet nöjd! Snygg design, lättanvändöven för mig som inte är särskilt kunnig i området, fantastisk räckvidd och fyller absolut sitt syfte!
 • Perfekt
  2 år sedan
  har banhoff som internetleverantör i vår brf och deras wifi, som är 1000/1000 levererar enligt bredbandskollen 77/82 mbit/s. installerade denna orbi och ligger nu på 501 mbits i uppladdning och 274,98 i nedladdning, märkbar skillnad? JA!

  många kanske får huvudvärk när det kommer till att installera routrar, jag är en av dom, men den här fungerade klockrent. kollade en film på youtube och gjorde precis så och det fungerade direkt. har haft taskig täckning på mitt wifi i sovrummet så där ställde jag min satellit och nu har jag enligt Bredbandskollens senaste mätning 455/340 där inne och det är helt vansinnigt bra.

  kommer helt klart ta med denna till sommarstugan nästa sommar för att få wifi över hela huset. prisvärd? JA!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Dålig
  3 mån sedan
  Det här är ett bluff. Beställde den här produkten online. Fick ett SMS idag om att köpet hade annullerats. Eftersom produkten inte finns. Ingen kraft, det här är inte tillräckligt bra.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag är väldigt nöjd med den här produkten! Både jag som tittar på en del på YouTube-filmer och streamer-serier, och min medarbetare som en spelare online. Vi har tidigare inte kunnat göra det på samma gång, nu är det som en dröm! En underbar produkt som har hjälpt oss i otaliga frustrationer om dålig nätverksanslutning
 • Bra
  2 år sedan
  Arbetade bra i vårt hus för ett stabilt nätverk. Ändå in och ut, men det är mycket bättre att ladda upp videor och filmer nu även om nätverket är avstängt ibland. Var lite besviken över installationen när vi var tvungna att logga in flera gånger innan det fungerade, men totalt sett en bra produkt! :-)
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Mycket bättre täckning i huset, Steaming fungrer mycket bra i 2etg när vi gick upp Orbi. Trevlig design som inte behöver och "dold" :-) Mycket nöjd
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Har definitivt fått bättre inomhus täckning, vi har stora hus med mycket betong - och har tidigare haft problem med att få nätverk i vissa rum. Orbi distribuerar även nätverk till garaget. Fungerar inte riktigt bra utanför husets fyra väggar, men det kommer troligen att vara en enhet som kanske löser sig. Kan rekommenderas.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Enkel installation och förbättrad internet i hela huset.
  Har inte testat gränsen på enheter. Trevlig design.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Snabb och enkel installation, det som tog tid var att ändra alla wifi-lösenord för allt vi hade hemma med internet, men det var verkligen värd efteråt.

  Nu kan jag använda internet i vilket rum som helst, vilket inte har fungerat tidigare på grund av väggväggar. Det är också fantastiskt att äntligen förlora internetsignalen i ny och ne. Internet är stabilt, trevligt och fungerar precis som det borde. 10/10!

  Även kekers var att vi kunde skapa vår egen "guest set" med ett unikt lösenord för alla som kommer att besöka.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Snabb och enkel installation, enkel app att använda. Lätt att "stänga ut" inloggade enheter. Har inte ens försökt familjen med tidsbegränsad upptid för barnens internetanvändning, men det måste testas.

  Sammantaget är jag verkligen glad så här långt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Världens enklaste installation!
  5 minuter och jag var på väg direkt.

  Orbi har ökat täckningen i hela huset med perfekt fart till mer än 10 krävande enheter placerade runt bostaden. Studio, 2 pojkar rum, badrum, vardagsrum, sovrum, och även i trädgården!

  Orbi ger dig fullständig kontroll per enhet, så tidsgränser etc. om barnens tillgång och deras enheter är också ett litet problem att kontrollera.

  Appen är överblickbar och okomplicerad, webbansvarig är lika enkel.

  Att detta dessutom har trådbundet LAN från satelliten löser några utmaningar som jag hade blivit så picky som jag är. Hela studion är ansluten, utan WiFi-mottagare på alla enheter. Orbi fixade det här också.

  En superprodukt jag skulle definitivt rekommendera till alla som vill fixa WiFi bättre i hemmet.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Lätt och installerat. Hämta enkelt appen, registrera, skanna QR-koder och du är på gång.
  Ger gott och stabilt nätverk med lång räckvidd.