Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Netgear Orbi RBK23 Kit (3-pack)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Netgear Routrar (77)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.09)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  6 mån sedan
  Tidigare kört med Netgear r8000 nighthawk, centralt placerad i villa 2 vån på 210 kvm. Mestadels betongvägg och stor tomt. 5 i familjen, 4 spelkonsoler massor med streaming, mobiler osv. Funkade utmärkt men hade ändå vissa rum med betydligt sämre täckning.

  Köpte RBK23 för att helgardera med en extra satellit men det har visat sig helt onödigt, mäter längst bort på uteplats 75 Mbit/s på 100/100 lina. Har haft dem 7 mån och uppdaterat 2 ggr, inga som helst problem med att de skulle tappa kontakt sinsemellan. Kan absolut rekommendera produkten.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Jag misstänker att min router-enhet var ett måndagsexemplar då jag tappade uppkoppling mot den via Wi-Fi varje minut. Testat allt, fabriksåterställning, alla firmwares som funnits till produkten. Med div. inställningar av/på. Samma fel.

  Så länge du inte behöver strula - ja, grattis. I annat fall? Undermåligt gränssnitt och om router-enheten är knas kan du inte nyttja satelliterna (till skillnad från andra Mesh-system).

  Det blir egentligen inget rättvist betyg men det här var min erfarenhet av Orbi Micro RBK23.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Jätte bra trådlös wi-fi system. Vi bor i 165 kvadrat, har aldrig varit några problem med mottagningen. Dessutom liten och fin!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Vi är super nöjda! Vi bor i ett stort hus med två våningar och så starkt wifi som vi har nu har vi aldrig tidigare haft. Nu har vi wifi även i garaget och trädgård! Enkel installation och manualen var lätt att förstå! Tumme upp från mig och familjen
 • Perfekt
  1 år sedan
  Lite svårt att installera och få igång, men annars har det fungerat felfritt :) skönt med wi-fi som räcker hela huset runt!
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Dålig och knapphändig installationsinfo. Känns som att det borde gå att göra fler inställningar men det går inte att göra det via appen vad jag har sett. Routern kopplar inte upp satelliterna och internet funkar inte som det ska (vill inte öppna sidorna). Produkten funkar säkert om allt är uppkopplat rätt men då måste det finnas en tydlig instruktion för installationen.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Stilren design och lätt att installera! Många plus till att vi har fått bättre mottagning i huset! Perfekt om man har ett stort hus som vi. Rekommenderas varmt!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Hade lite svårt att koppla in men när de väl är inkopplade funkar det kanon! Det enda negativa är att man behöver logga in alla enheter, ex apple tv och sonos, på dem för att det ska funka att styra med mobilen
  Bor i en lägenhet på cirka 80m2 men vårt vanliga internet har inte funkat inne i sovrummet. Nu tack vare dessa funkar det kanon även där!
 • Bra
  1 år sedan
  Första tanken var att de var väldig stilrena och enkla!

  Jag hade en hel del problem med installationen av dem, då routern inte hittade satelliterna till en början. Då jag gjorde installationen via mobilen så hade min mobil internet via WiFi men ingen av de andra anslutna enheterna. Det tog ett bra tag innan jag förstod att man var tvungen att logga in på routern via en dator för att kunna "öppna" nätverket för övriga enheter. Kanske gjorde något fel under installation, men fick igång det tillslut.

  Gränssnittet är extremt begränsat och finns som en separat app. Det finns endast ett fåtal saker man kan styra om man inte vill betala för andra funktioner, som tex tidscheman etc. Vilket jag personligen tycker är lite dåligt.

  Nu när allting är igång så har jag inte direkt något att klaga på! Iaf inte när det gäller hastigheter. Mitt WiFi är snabbare än någonsin och jag har nu full WiFi mottagning i hela huset!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Den är toppen och har grym mottagning men vi har vissa gånger märkt att tex telefonen är kvar på routerna där nere istället för att hoppa på satelliten på övervåningen, dock handlar det bara om några sekunder innan den hoppar över. Vi har stort hus på över 200kvadrat och den funkar i övrigt toppen trots storlek.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Så himla nöjd. Vi har internet hemma igen. Bor 160kvm kopplade en satellite direkt in i datorn och sambo kan spela datorspel utan problem. WiFi funkar snabbt och bra i hela huset nu.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köptes till ett tre vånings hus med tjocka väggar.
  Wifi't funkar bra nu, det kan vara bättre men funkar iaf överallt. Löses med fler Orbis.
  Har en satellit i vardagsrummet som går trådlöst och en som går trådat till Routern från andra våningen (inget på tredje, det når iaf).

  Jag hade problem att konfigurera upp det ihop med en Com Hem Wifi Hub L1.
  Om du får en IP "rakt ur väggen" så är detta problem inte existerande, kör dom då i router mode.
  Problemet var att båda enheterna försökte använda samma IP-adressering och Com Hem's router var jävligt envis, ville inte låta Orbi att byta/prata med den.

  Detta gav mig problem när jag använde Orbi's app. Jag rekommenderar att använda en laptop och Browser-konfigurering med sladd först. När jag väl kom igenom första uppstarten på Orbi Routern så satte jag om den till AP-mode. Detta funkade bäst eftersom jag var tvungen att ha Com Hems router först för att få en extern IP av dom.

  Kopplade sedan ihop Routern och satelliten med sladd och klickade på sync på båda. Sedan Sync på den trådlösa i vardagsrummet och Routern. Efter de fick stå en tag så syncades de och konfig började att synca. Ha tålamod när du syncar Orbis, då det kan ta tid. I browsern stod det ibland att "Sync failed" men om dom lyser blått har det funkat, kolla på det istället!

  Uppdatera Firmware om alla enheter är syncade. ENDAST OM ALLA ENHETER ÄR SYNCADE. Om en enhet har annan Firmware kan dessa ej synca med andra Orbis. Då måste du reseta dom. Dessa Orbis har blivit väldigt mycket bättre med senare firmware uppdatering, så som att köra Daisy chain eller alla till routern.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Som nätverksenheter funkar dom bra, men gränssnittet är extremt basic. Kan inte ställa in scheman eller konfigurera olika tider för anslutna enheter. Appen som ska användas till saknar det mesta, glömmer lösenord samt tappar inställningar som konfigureras. Skryter med att du kan använda "disney filter" men är något du måste betala för. Har tidigare använt Asus produkter där i princip allt går att ställa in efter önskemål, så mycket besviken på netgears gränsnitt.
 • Usel
  2 år sedan
  NEIN NEIN NEIN NEIN!

  Körde innan detta ett Asus Lyra Mini system som jag höll på att bli vansinnig på så jag bestämde mig för att prova ett annat meshnätverk. Det började precis som med Asus: snygg, lite exklusiv förpackning, eleganta enheter. Sen tog det roliga slut. Setupen misslyckads naturligtvis med att satelliterna inte kunde hittas. 30-40 minuter gick bort på att felsöka. När allt väl var anslutet så kan konstateras:
  * Flera enheter (kameror, repeater etc) ansluter inte sällan till en satellit 2-3 rum bort istället för den i samma rum.
  * Informationen om vilken satellit som är ansluten till vilken klient är fullständigt havererad. Det står "wired" felaktigt på alla möjliga enheter vartill man då inte längre kan se vilken satellit som används.
  * Interface och appar är buggiga och instabilt. Appar? Javisst, man styr vissa saker i app 1, andra saker i app 2 och slutligen ytterligare några andra saker i webbinterfacet. Bra jobbat!
  * Kabelanslutning är möjlig, men den låser fortf de högre BÄTTRE kanalerna på 5ghz till wifi backhaul även med kabel i. Det enda som kan väljas är de lägsta 5 kanalerna där alla andra kör sina nät = sämre hastighet och räckvidd.
  * Dålig information, kan inte se hur mkt data en klient använder i realtid t.ex.
  * Roaming fungerar halvdant när man rör sig i lägenheten. Ofta hänger den kvar vid en satellit som ger 50-60mbit istället för att hoppa över till den närmare som ger 300 mbit. Om man så går fram till satelliten och trycker mobilen mot den så inser fortf inte systemet var enheten bör vara ansluten. Förtar en hel del av nyttan med mesh. Om jag hade haft några vanliga accesspunkter så kunde jag åtminstone ha kunnat bytt Ap på begäran, nu får jag stå där och vänta som ett fån och hoppas på att den slår över.

  Fördelar:
  * Många mer avancerade funktioner som DHCP IP Range med mera på webb interfacet. Mycket som saknas på andra mesh system.
  * När man fått nog så kan man skära bort topplocket på enheterna och använda dem som vas?
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  6 mån sedan
  Installerade rutter och satellit idag och tog bara några minuter att konfigurera. Är vanligtvis ett litet överdimensionerat kit för en mindre bostad runt 100m2 men har nu full täckning. Överbryggs genom Altibox FMG-routrar (Wi-Fi inaktiverat).

  Nu har Wi-Fi långt ute på parkeringsplatsen.

  Ställ in 5 stjärnor men nybörjare kan spendera lite längre tid på att installera det, rekommenderas starkt!

  Tidigare rutter LinksysEA7500 v1 2016 har bara skapat problem och förseningar på webben nyligen till där Google Play frös nedladdningsuppdateringar.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Vi hade turen att testa denna router!
  Vi är mycket nöjda med produkten och upplever mycket bättre signaler i alla rum.
  Dessutom har den en snygg och tidlös design, vilket gör att både routern och satelliterna passar överallt.
  Du har full kontroll över appen, och man kan också ladda ner en extra app för att enkelt styra vad barnen ska ha tillgång till! Perfekt för oss som har tre barn varje med sin egen ipad!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Vi hade lite problem med att få det påbörjat och upplevt min instabilitet, men webben verkar bättre när du äntligen fick det :)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Vi har länge haft problem med bara bra täckning i vardagsrummet och köket, men blir värre i sovrummen och i källaren. Efter att vi fått Orbi finns det full täckning överallt! Rekommendera verkligen den här produkten, en bra investering!
  Lätt att installera med appen och styra den via telefonen.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Vi har äntligen net i hela huset! Innan vi var tvungna att bo nära centralstationen, men tack vare Orbi kan vi sitta där vi vill ha full tillgång. En av de bästa med Netgear Orbi WiFi System är hur lätt det var att installera och använda. Vi är superglade och rekommenderar denna produkt!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har testat produkten i 2 veckor nu. Verkar som en stabil produkt. Lätt att ställa in. Satelliterna ser ut som ett dekorativt föremål så att de nästan kan sättas var som helst. Arbetade så bra att jag stängde av mitt andra trådlösa nätverk.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Slutligen har vi internet över hela huset och ute i trädgården! Fungerar bra och enkelt att installera. Rekommenderas! 😊