Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony STR-DH190

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Stereoförstärkare (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Riktigt prisvärd receiver, som trots sitt låga pris levererar klart godkänt ljud och klarhet genom registret - det krävs att man vrider upp volymen rejält för att bakgrundsbrum ska märkas av (har förvisso inte lyckats skapa en helt ren miljö för signalen hela vägen från mitt Creative Core3D), och mitt gamla Sonab 2.1-set (dubbla 8"+diskant och en passiv 12" sub) fick lite mer liv jämfört med den gamla billiga Proson-förstärkaren som haft hand om dem innan.

  Kör ett par Sennheiser HD559 på den också, och även om de kräver lite tweaking för att få subjektivt bra ljud ur (oavsett vad jag har testat att driva dem med hittills) så hanterar DH190:n dem utmärkt.

  Plus för smidigt menygränssnitt och Bluetooth (ljudkvaliteten via BT är dock bara acceptabel, funkar väl i brist på annat men en bra analog signal känns bra mycket bättre), minus för bara acceptabel byggkvalitet (vredena känns sisådär, bl.a.) och avsaknad av DAC, men i den här prisklassen är det fortfarande inget att tveka på. Bra kvalitet för pengen!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bra och stadig ljudkvalitet, phono-ingång för skivspelare, bluetooth, fm-radio, fjärrkontroll, sleep-funktion vid inaktivitet, tystgående (även vid hög ljudvolym då ingen musik spelas) - och lågt pris. Riktigt bra, är supernöjd!