Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

HP Sprocket Plus Photo Printer

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla HP Fotoskrivare (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.53)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Egentligen är det en bra bärbar skrivare att ha i handen när du vill skapa minnen. Med en gräns på 10 ZINC papperskryssningsbelastning kunde jag få tillräckligt med utskrifter för mig och mina vänner i en händelse, men det kan vara bara några för vissa människor. Vi måste vara uppmärksamma på hur man lagrar extra ZINC-papper eftersom det inte kan bära hög temperatur, med tanke på att vi är mitt i en värmebölja i London. Utan att redigera har utskriftskvaliteten inte färgfyllnadsfideliteten som det foto som hittades på min smartphone. Men med lite redigering och tweaking är det inte ett problem. Jag hittade att lägga till erfarenheter (4 gränser tillgängliga i appen) ganska intressanta. Att granska erfarenheterna genom att skanna utskriftsbildet är bara fantastiskt och en fantastisk funktion. Jag skulle ha velat ha fler val av erfarenheter men.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Detta är en fantastisk gadget Jag älskar den här lilla tingen, kanske lite för mycket! Det är lätt att konfigurera och skriva ut anständiga kvalitetsfoton. De är inte perfekta så ofta är färgen av med rosa saker, ibland för mörk, färgenaktheten lämnar lite att önska men jag känner mig saknad. Dessa enheter är inte avsedda att skriva ut bilder som ska ramas och granskas. Jag använder min för tillfälliga, roliga bilder när ut och om och dagbokstillägg. Papperet kommer i förpackningar och bara slots i och när appen laddas ner är det bra att gå. Efter att ha laddat ner gratis Sprocket-appen på min telefon hade jag skrivit ut min första snap inom två minuter. Det är väldigt enkelt att använda och utskrifter kommer riktigt snabbt (10 sekunder). Appen har en redigeringsanläggning som jag kan ändra kontrast, ljusstyrka etc och lägga till "klistermärken", ramar och effekter, om jag önskar. Jag gillar den lilla storleken, så jag kan bära den med mig när jag reser. Bilderna är små nog att bära i plånbok och kan användas som foton eller om bakstycket är avskalat kan de användas som klistermärken. Det här är en rolig och användbar gadget och jag är nöjd med det hittills.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Stor skrivare så liten som en mobil lätt att använda kommer med app för att ansluta och välja dina bilder. Stort utbud av ramar och klistermärken också text för att göra det mer personligt.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Det första som någon kommer att säga är hur mycket mindre detta är än de tror. Det är ungefär storleken på en phablet, så det är otroligt bärbart. Unboxing och installation är väldigt enkelt, men önskar den snygga flätade USB-strömkabeln var längre - det kan göra det svårt att ladda under vissa omständigheter. Att ladda upp med arken av Zink papper är också enkelt, men önskar att det hålls mer än ett paket i taget. Att koppla upp till en telefon via Sprocket-appen är enkel och okomplicerad och innehåller extra bonusar för alla Instagram-esque-ramar och tillägg som du kan lägga till på dina bilder. Jag var lite orolig för att någon annan som vill skriva ut foton skulle behöva ladda ner appen, men att skicka några foton till skrivaren utan appen och via Bluetooth är lika enkelt så familjen och vännerna kan också skriva ut egna utskrifter utan att ha att ständigt be dig att göra det. Jag skulle säga att jag är nöjd med kvaliteten på de utskrifter som hittills kommer ut. Jag antar att en nivå av förväntningar behöver komma med det här - de är små utskrifter, jag skulle säga att de inte är utformade för långvariga utskrifter som att du kanske skriver ut och lägger in en anständig ram, kanske mer för det roliga, nästan engångstryck. Det är definitivt en för barnen också - alla barnen som har sett det i action kärlek väntar på att se vad som skrivs ut och, eftersom de är små utskrifter, verkar de perfekt för små händer! Den enda nackdelen för mig är batterilivslängden, som, om du skriver ut mycket i utrymmet på en timme på en fest, kommer det att se det nästan konked ut. Om du lämnar den pluggen sorterar du det här, men som en skrivare som säljs som bärbar hade det varit kul att se ett större batteri inuti. Så hittills skulle jag säga att mina erfarenheter har varit gynnsamma för Sprocket Plus. Jämfört med något som en Polaroid Snap, som för mig inte producerar bra utskrifter och är trögt, är detta långt och överlägset, och det är bra att det utnyttjar kvaliteten på din kamerakamera för att producera bättre fotoutskrifter.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Så HP-kedjan plus trådlös skrivare är riktad mot personer som vill kunna producera snabba och enkla utskrifter av bilder som tas på smartphones eller från stora sociala medianätverk (instagram, facebook, google etc.) på plats, eventuellt att dela med vänner etc. Väl för dessa ändamål är det utmärkt. Laddning tar bara ungefär en timme och du är redo att gå, med universell kompatibilitet mellan telefoner, eftersom kedjeappen är tillgänglig för både Android- och Apple-telefoner.

  Den faktiska utskriftsprocessen är så snabb och enkel, helt enkelt öppna kedjehjulet och klicka på utskriften (se till att Bluetooth är på på din telefon) och inom 40-talet får du en full 5,8 x 8,6 cm fotoutskrift (vilket också är en klistermärke!) det är torrt att röra vid. Du kan skriva ut från ditt galleri, sociala medier konton eller ta bilder från inuti sprocket app själv och redigera bilder med roliga gränser och emojis / klistermärken.

  Den enda nackdelen med den här produkten, och jag tycker att det är den avvägning du gör när du försöker utveckla en så liten bärbar skrivare utan att du har bläckstråle, är att den faktiska utskriftskvaliteten inte är bäst. Alla bilder jag försökte skriva ut kom ut med en blåaktig nyans till dem och det är därför jag bara ger denna produkt 4 stjärnor inte 5. Jag tror inte att någon skulle förvänta sig perfekt fotoutskriftskvalitet från en så liten och bärbar enhet och med tanke på att bilderna är utskrivna i ett klisterformat, betalar du för portabilitet med utskriftskvalitet. Påfyllningarna är också ganska dyra vid £ 11,99 för ett paket med 20 sidor, men det finns dock erbjudanden som inkluderar påfyllnad med enheten till ett lägre pris än vad du kan köpa dem för separat.
 • Perfekt
  1 år sedan
  HP Sprocket Plus anlände i den välkända HP-förpackningen, lätt identifierbar och erbjuder de högkvalitativa produkterna som förväntas. Packning av produkten var lätt men installationen tog lite längre tid eftersom installationsguiden måste laddas ned via HP: s webbplats som lätt kunde navigeras. En gång till nedladdningen var installationen enkel, stödd via märkta siffror som möjliggjorde skrivarens fulla laddning, med en LED-lampa för att indikera laddningsnivåerna vilket gör att du kan gå av och kontrollera produkten på avstånd - grön laddas. En gång laddad var produkten klar att användas. Nedladdning av HP Sprocket-appen var lätt, finns på antingen Google Play eller Apple-butikerna, det gjorde det möjligt att anpassa dessa favoritfoton. Öppna appen första gången och ansluta till Sprocket via Bluetooth utlöste en omedelbar fastighetsuppgradering för att hålla enheten uppdaterad för att säkerställa bästa bilder och redigeringsförmåga. Appens förmåga att ta bilder, hitta gamla bilder på din telefon och redigera dem, förvånad över mig, från att bläddra i din kameravals för att logga in med dina Instagram-, Facebook- eller Google-konton såg ingen bild att gå fel. Med bildförhandsgranskningsfunktionen kan du redigera bilderna, ändra storlek, lägga till ramar, belysning och mycket mer, inklusive att anpassa egna klistermärken för att lägga till ett foto - möjligheterna är oändliga. När du är i rush eller på en plats som en strand eller bar, har du inte tid att skriva ut genast, så utskriftskönfunktionen är perfekt så att du kan spara för senare! Att vara på universitetet var den här funktionen fantastisk, med den extra möjligheten att låta vänner lägga till i utskriftskön med hjälp av funktionen för delad utskriftskön, vilket möjliggör extra mångfald i våra bildsamlingar. Dessa samlingar gjordes mer varierade och unika med kakelutskriftsalternativet, vilket gjorde det möjligt att skära ett foto i mindre bitar och vid tryckning kunde ordnas till en stor bild och är idealisk för en fotobok eller väggarrangemang. Dessutom är fotobläddar alltid ikoniska och med fotobladsfunktionen tillåter det att kedjeapps-appen tar bilder i följd med en fördröjning mellan var och en för att möjliggöra att posen ändras. ÄLSKADE DENNA FUNKTION! Perfekt för de nätterna ute eller ens när du går ut till stan för att träffa dina vänner eller ens när dina fräcka kusiner kommer att besöka! När det gäller inmatning av papperet i enheten är det enkelt och det gick inte att göra det lättare. Unwrapping fotopapiret visade ett smartsheet som placerades med ansiktet ned i maskinen med fotopapper på toppen och locket på maskinen stängdes. Smartsheet är i grund och botten en streckkod och kalibreras automatiskt för det papperspaketet nästa gång du slår på det, inte krångel eller stress! Totalt sett är detta en fantastisk enhet som kan skriva ut och personifiera minnen. Skulle definitivt rekommendera!
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Min förväntan på den här produkten var kanske högre än vad den borde ha varit, HP Sproket Plus-skrivaren levererar en bra idé men lämnar mycket att önska i sin utskriftskvalitet.

  Vid mottagandet av mitt paket var jag glad att se att förpackningen och informationen som fanns på lådan var mer än tillräcklig. Jag hade inga fördomar innan jag fick händerna på att läsa några recensioner eller artiklar och aldrig haft några möten med tidigare modeller.

  Inställningen var snabb och enkel och helt enkelt nedladdade appen och följ instruktionerna som jag hade papperet och skrivaren upp och redo att gå på nolltid. Hittills så bra kom tiden att skriva ut mitt första foto. Mitt hjärta sjönk lite eftersom jag antar att min förväntan var att få ett utskrift av liknande kvalitet som jag får från en vanlig bläckstråleskrivare. Men det var inte så, med eftertanke antar jag att det var och är för mycket att förvänta mig av en liten bärbar bläckfri skrivare.

  Jag tycker att konceptet med denna skrivare är briljant och med oss ​​blir nya föräldrar presenterar den en bra lösning för att skriva ut några minnessakspics för de olika babyböckerna och albumen för människor men faktum är att kvaliteten på utskriften inte är upp till par.

  Det är bättre för utskrifter av människor än landskap men det är fortfarande inte bra.

  Sammanfattningsvis kunde jag inte rekommendera den här skrivaren till mina vänner utan att de förstår utskriftskvaliteten innan de köps på grund av sitt höga pris.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  När jag öppnade lådan var jag imponerad av utseendet på denna kompakta skrivare. Det ser bra ut och är smal. Det är också lätt, liknande vikt och inte mycket bredare till en mobiltelefon. Det är praktiskt att det kommer med ett paket med 10 ark fotopapper också så att du kan börja skriva ut dina favoritfoton genast. På sidan av skrivaren har den en USB-laddningsport (medföljande kabel), strömbrytare och indikatorlampa. Det enkla instruktionskortet visar hur du öppnar locket (glida sedan lyfta upp) och sätt i papperet. Det är ganska idiot bevis, tar 30 sekunder då är du nästan redo att gå. Innan du använder det måste du installera gratis Sprocket-appen till telefonen eller surfplattan och anslut sedan skrivaren till Bluetooth. Jag hade inga problem med detta. Appen var enkel att använda och låter dig redigera bilden med gränser, emojis och text, precis som du kan på din mobiltelefon. Jag försökte gränser och emojis men föredrog generellt utskrift utan att redigera. Skrivaren är väldigt tyst och snabb att skriva ut, tar ungefär 1-2 minuter när du skickar den via appen. Jag har bara upplevt en mindre fråga mitt utskrift när en pappersstopp inträffade men appen meddelade mig med ett popup-meddelande med instruktioner om vad man ska göra. Lampan på skrivaren blev också röd. Detta var lätt att rätta till. Jag älskade enkelheten att använda detta från att sätta i fotopaketet, använda appen och skicka för att skriva ut. Jag kan se att det är jättekul att skriva ut ögonblicksbilder och dela dem med vänner och familj när de är ute och om.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Jag njuter verkligen av att leka med denna fackvänliga gadget. Jag älskar idén att kunna skriva ut mindre foton direkt från min telefon för att dela eller visa. Jag tycker också om att jag inte behöver köpa separat bläck till skrivaren, bara dyka in mer papper. Batterilivslängden är stor och den laddas väldigt snabbt. Jag älskar hur det är så lätt att ansluta till min telefon och ställa in i början ... bara några klick och du är där. Appen har några bra funktioner, inklusive ett redigeringsalternativ som har några roliga funktioner. Negativet jag har hittat har varit kvaliteten på utskrifterna. Färgerna är helt avstängda. Bilderna ser mer ut som 70-talets nostalgiska bilder. Bilderna är inte skarpa och ofta pixelerade eller fodrade trots att jag skriver ut från en hög def foto på min telefon. Du får tio utskrifter i ett papper, vilket är bra om du inte tar många, men annars måste du komma ihåg att ta mer med dig, och de är inte billiga. Bilderna är mycket mindre än jag väntade och så kan jag inte visa dem på det sätt som jag hoppades på. Jag tycker att produkten skulle vara bra för en yngre demograf som vill skriva snabba snaps för att lägga in sina plånböcker / hålla på sina väggar eller kanske en grupp eller skola som vill ta och ge ut foton av aktiviteter eller göra collage, men skrivaren har ingen verklig långsiktig användning till mig på grund av den dåliga kvaliteten på utskriften
 • Mycket bra
  1 år sedan
  dyrt men värt det, bra nyhetsartikel och utskrifterna är ett bra skratt. de gör också en trevlig present till vänner. Utskriftskvaliteten är inte professionell men fortfarande anständig nog
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Det här är en liten skrivare i fickformat som snabbt och enkelt skriver ut foton.
  Inställningen var okomplicerad på min Android-telefon. Det är förvånande hur litet det är - det är tillräckligt liten för att du inte kan passa 3 kreditkort på det vilket innebär att det lätt kan bäras runt i en ficka.

  Fördelar:
  * Mycket kompakt
  * Bra koncept - skriv ut bilder var du än är (effektivt som att ha en polaroid)
  * Skriver ut snabbt
  * Inget bläck behövs

  Nackdelar:
  * Utskriftskvaliteten är inte bra
  * Papperet är dyrt vid ca 50p per ark

  Sammantaget är detta ett fantastiskt koncept som svikas av den dåliga utskriftskvaliteten och den höga kostnaden per tryck.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Jag ville verkligen gilla det här.

  När du först öppnar rutan ser skrivaren ut och känns bra. Lätt, kompakt och vackert utformad. Inställningsförfarandet tog bara 5 minuter (högst) och jag tryckte mina första snaps direkt.

  Det var då att det första intrycket positivitet bleknade bort. Utskrifterna var tråkiga, inte skarpa och de tenderade att blekna ganska snabbt. Kvaliteten är relaterad till en fotoskrivare av kanske 10/15 år sedan snarare än den skarpa, HD eller 4K-kvaliteten vi förväntar oss eller är vana vid idag. En positiv är verkligen Zero Ink-tekniken, vilket i grunden betyder att inget bläck är nödvändigt och därmed bygger enheten på det specifika fotopapper som används. Det är verkligen första gången roligt att använda men jag tror att nyheten hos en sådan enhet släcks ganska snabbt, speciellt med tanke på den genomsnittliga kvaliteten på produktionen.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Förpackning:
  Sprocket Plus levereras i en liten kompakt låda med minimal förpackning, vilket är bra för miljön, så bra gjort HP.
  Jag var väldigt exalterad att ta emot skrivaren och vid öppningen blev jag förvånad över hur liten skrivaren var. Jag förväntade mig att det var mycket större.

  Vad kommer i rutan:
  1 Sprocket Plus-skrivare
  Grundläggande Instruktionskort
  1 Flätad Micro USB-laddningskabel
  1 paket med 10 HP Zink klibbigt bakfotopapper.

  Ställa in:
  Jag blev förvånad över hur mycket det var att sätta upp. Allt som behövde göras var att ladda ner Sprocket-appen från antingen Play Store (Android-användare) eller App Store (iOS-användare). När appen var nedladdad var allt jag behövde göra, var på skrivaren och kontrollera att min Bluetooth var på min telefon. Sedan öppnade jag appen och följde instruktionerna på skärmen. Några minuter senare var jag redo att gå.

  Batteri:
  Jag är verkligen imponerad av batteriet på den här lilla skrivaren. Laddar ganska snabbt och batteriet är inte dåligt. Det har varit 2 veckor sedan jag har fått skrivaren och jag har fortfarande inte behövt ladda den.

  Storlek & utseende:
  Sprocket Plus är 3,50 x 5,59 x 0,71 (tum). Jag älskade storleken på den här skrivaren passar snyggt i en påse eller sidoficka på ett bakre paket. Den passar till och med i en joggingficka med bra storlek.

  Den har ett fint glansigt och snyggt lock och ser bra ut. Känns starkt och robust. Var medveten om att det lockar fingeravtryck, så om du är som jag och gillar att hålla saker glänsande kommer du få problem med att hålla det fingeravtryckfritt.

  Utskriftskvalitet:
  Nu är det här huvudorsaken jag gav för betyget jag gjorde. Jag var besviken över den faktiska kvaliteten på bilderna som kom ut, jag vet inte om det beror på papperet eller den faktiska skrivaren. alla bilderna jag skrivit ut var ljusa och färgglada på skärmen även i appen men när jag faktiskt tryckte dem på Sprocket Plus kom de ut tråkiga och strimmiga utseende. Jag försökte förbättra utskriftskvaliteten genom att tweak foton på appen men de kom fortfarande ut tråkiga. Jag hade en bild, där min brorson lekte i hans pool i trädgården och han kom ut med en blåaktig nyans till hans hud, vilket var konstigt. I en annan bild en perfekt blå klar utan några moln utskrivna med vita streck på det så det såg ut som vi hade vita moln som faller ovanpå oss.

  Övergripande tankar:
  Har potential att vara en bra bärbar fotoskrivare, bra för barn, men inte för personer som söker professionella bilder.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  HP Sprocket Plus är en portabel fickorstorlek som gör att du kan skriva ut foton snabbt och enkelt via Bluetooth från din telefon.

  Fördelar:

  - Storlek. Den är väldigt kompakt och lätt. Passar i fickan vilket betyder att du kan ta den överallt
  - Snabbt. Att skriva ut foton är en snabb process och tar bara några sekunder.
  - Inget bläck. Skrivaren / papperet använder zink så det finns inga bläckpatroner att byta ut.

  Nackdelar:

  - Utskriftskvalitet. Bilder med hög kontrast kommer inte ut bra och är ganska mörka. Inte för "professionella" högkvalitativa bilder, mer lämpade för snabba snaps.
  - Kostnad per tryck. Varje pappersark är ca 50p.

  Tanken är bra men dåliga kvalitetsutskrifter och hög kostnad per tryck betyder att det här tyvärr inte är en enhet som jag skulle rekommendera.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  En kompakt, bärbar och innovativ skrivare som ger dig roligt att skriva ut dina dagliga livserfarenheter. Ansluten till min Samsung S8 + nästan omedelbart via appen och utskriften utfördes snabbt och effektivt. Appen har många roliga alternativ att utforska innan du initialiserar dina utskrifter på det quirky zinkpapperet. Utskriftskvaliteten är mest bra, eftersom du inte förväntar dig mirakelbilder från en så liten enhet. Kedjehjulet följde oss på vår sommarsemester och var en rolig gadget för att ha nära hand för omedelbar utskrift av familjeminnen, direkt på limpapperet. Prissättning kräver viss justering om enheten ska konkurrera med andra alternativa bärbara utrustningsenheter.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Sprocket Plus är roligt, extremt bärbart, socialt och kreativt. De klibbiga arken ger en kreativ kant. Jag vet att vissa kan ha frågor om kvaliteten på bilderna, så jag kommer att säga min åsikt så att du får vägledas. Dessa bilder är inget nära kvaliteten på professionella foton som skrivs ut på fotopapper. Men som en guide är kvaliteten jämförbar med 1990-talets filmbaserade kamerabilder som vanligen skrivits ut på Kodak-papper. Vissa av er kanske fortfarande har sådana bilder i lådorna, så du borde vara säker på att du kommer att få något liknande från den här enheten.

  Denna enhet behöver inte patroner, och därför kommer jag att säga priset för det (detaljhandel ca 160 kronor) är inte dåligt alls. Jag har ännu inte fått auktoritativ information om hållbarheten hos denna enhet, men en 2 års garanti kommer att räcka för en sådan enhet.

  Med allt detta förväntar jag mig HP och andra Tech-företag i denna nisch, för att ta denna teknik vidare, för att få nya modeller som kan skriva ut större bilder, med mycket bättre kvalitet.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  HP Sprocket Plus är en enhet som jag har velat försöka ett tag. Vid mottagande av skrivaren verkar det väl byggd och ser elegant ut och stilfullt. Det är en doddle att installera, helt enkelt kontrollera att batteriet är laddat, ladda papperet och ladda ner appen och du är redo att gå.

  Appen ger många alternativ att redigera foton innan du skriver ut och erbjuder tips och tips om hur du använder skrivaren. Att skriva ut sig är väldigt snabbt med utskrifter bara några sekunder. Tyvärr är utskrifterna ganska nedslående. Färgerna verkar i allmänhet ganska tvättade jämfört med de digitala versionerna och det finns ofta linjer och fläckar på fysiska utskrifter.

  Det är ett utmärkt koncept och bilderna gör fina små minnen, men bildkvaliteten är verkligen en låt ned. Jag ville älska Sprocket Plus men för närvarande känner jag mig ledsen. Om HP kan uppdatera firmware eller förbättra papperet för att ge bättre färger skulle jag vara nöjd med det, men för närvarande kan jag inte rekommendera det.

  UPPDATERING
  Jag har nu lärt mig att du kan skriva ut direkt från andra appar på din telefon. Min erfarenhet utskrift direkt från Foton på min iPhone verkar vara lite bättre än att använda Sprocket App.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  När jag öppnade Sprocket-skrivaren var jag förvånad men den var stor. Jag visste att det var bärbart men förväntade mig inte att det var lite som det var, vilket var definitivt en pluspunkt. Jag var också imponerad av skrivarens kvalitet, det känns solid och inte spetsig, du vet att det är en premiumprodukt. Vid öppnandet var instruktionerna raka framåt och lätta att använda, även om det visste att jag var tvungen att google på hur man öppnade den för att ladda papperet när jag missade instruktionen att glida tillbaka först innan den lyfts. Skrivaren är realtively tyst, skrivs ut med rimlig hastighet och programvaran var lätt att ladda och använda på min telefon. Kvaliteten är bra men inte bra, det påminner mig om appen där du får dina bilder att bli äldre, (nostalgisk effekt springer i åtanke) där de är lite bleka. Även om bilderna är blanka ser de ut som om de har lämnats i solen lite. Jag kan föreställa mig vädjan till ungdomar som vill dela snabba snaps mellan dem och hålla dem på väggar etc .... Jag ska testa det på en familjefest nästa helg med massor av ungar. För mig är det dock en bra idé och visar vad som ska komma men kvaliteten är inte tillräckligt för att jag ska köpa detta. Därmed 3 stjärnor. Övergripande Proffs; - Storleksportabilitet Snabb lätt att använda tysta nackdelar. - Kostnadskvaliteten på utskrifterna. Nyhet kan bära. Övergripande om du funderade på att köpa det här skulle jag säga att du bara ska förvänta dig högkvalitativa bilder, men roligt och användbart. 8 augusti uppdatering. Försökte det på familjen parti 30 plus människor. Alla förvånade och var inte alltför avskräckta av priset, men en gång några bilder tog nyheten tycktes slita av. Jag tycker att spänningen av detta snart skulle slita av och bli ett objekt i en låda. Återigen känner jag mig marknadsförs vid yngre tonårsåldern etc ...