Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Thule Urban Glide 2 (Joggingvagn)

 Lägg i lista  Jämför
OBS! Då vissa butiker inte alltid skriver ut årsmodell på sina vagnar kan en del olika årsmodeller ligga som varianter på priserna.
Jämför pris på alla Thule Barnvagnar (7)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Haft den 1 år nu och inget negativt att anmärka på. Bra kvalitet, stabil och rullar bra. Visst den är ju lite bred baktill och lång men är väl därför den känns så bra att löpa/gå med.
  Uppdatering 2021
  Köpte för 3900! Och då hade den legat på 3500 ett tag. Vet inte varför det kostar det dubbla nu.
  Våran rullar iallafall på och är fortfarande nöjda.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Extremt bra allroundvagn! Vi har haft vagnen som enda vagn till dottern sedan hon föddes (köpte liggdelen också). Både jag och frun kan ut och jogga med vagnen, på de flesta underlagen utan problem. Den rullar väldigt lätt och är lätt att styra! Helt enkelt en helt underbar vagn. Dottern sover extremt bra och har gott om plats, även med åkpåse nu på vintern. Dock är den väldigt lång och relativt bred, så den passar mindre bra att gå i butiker med, eller få plats i mindre hissar. Fäller man ihop den utan att ta av hjulen tar den ungefär halva bagageutrymmet på vår V70. Nu när dottern fyllde ett köpte vi en Babyzen Yoyo att ha som cityvagn istället.

  För att summera: Vagnen har passat oss väldigt bra under ett års tid. Dottern älskar att åka och sova i den. Fjädringen och komforten är grym, märks tydligt när man tar den genom lite terräng. De enda minusen är storleken, som vi egentligen inte har sett som ett problem, samt anledningen till att en stjärna går bort - att framhjulet wobblar när man går raskt utan att låsa framhjulet.