Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips 55OLED803

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips TV (249)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.87)
  •  
    Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

  • Mest gillade

  • Perfekt

    Gillat omdöme
    2 år sedan
    Uppdaterat: 2 år sedan
    En i mitt tycke fantastisk TV!

    Har länge letat, tittat i butik, väntat, jämfört och läst på kring nästa TV-inköp. LGs C8 har känts prisvärd, Samsungs Q9FN i det fall OLED inte skulle vara moget, sneglat på Sonys olika modeller. Då jag kommer från en tidigare Philips (något år äldre LCD/LED-TV) har jag erfarenheter av både deras för- och nackdelar - älskat bildprocessorn och Ambilight men avskytt programvaran.

    Philips 803 tog också plats på min lista och i slutändan stod det mellan denna och LG C8. Stod och vägde länge och trodde jag vägt över något mot LG men återigen, den som haft en Philips känner nog igen funderingarna om man verkligen skulle vilja gå över till en annan bildprocessor och skulle man klara sig utan Ambilight?

    Nej, en Philips 803 fick det bli och jag har inte ångrat beslutet en enda sekund, älskar den!

    Mjukvaran då? Upplever den inte alls som ett problem längre, ingenting faktiskt. Matar den visserligen med en Apple TV 4K så jag kan inte uttala mig så mycket om smartfunktionerna men det känns som att Android TV har ett något oförtjänt dåligt rykte (Oreo kommer även inom kort).

    + Bilden (OLED är magiskt)
    + Bildprocessorn (Riktigt bra flow och uppskalning)
    + Ambilight (Ja, det är fortfarande lika fantastiskt)
    + Designen (Svårt att hitta en mer avskalad och väldesignad TV)

    ~ Fjärrkontrollerna (Lite sådär men fungerar helt OK)
    ~ Ljudet (Inget wow men funktionellt, ett externt ljudsystem/soundbar lyfter känslan)

    - Inga ännu men fyller på när/om jag hittar några
  • Alla omdömen

  • Ganska bra
    1 år sedan
    Helt OK TV. OLED är najs om man kommer från en äldre LCD, speciellt bra svärta. Ambilight är väldigt bra. Men helt sjukt hur en TV från 2018 kan ha sånt dåligt system. Jag har en ATV4 från 2015 som är så sjukt mycket bättre och smidigare, så jag har knappt använt TVns smart funktioner.

    Jag har kör ljudet till en Sonos connect via headphone jacket, så en viktig parameter för mig var just att TVn skulle ha ett analogt headphonejack som kunde styras med vanliga fjärren. Vilket innebär att jag har kunnat enbart använda Apple TVns fjärr för allting.

    Tills Philips släppte en ny firmware i april där de har en separat meny för headphone-jack volym vilket alltså inte längre styrs med vol up/vol donwn på remote. Därför har jag fått nedgradera till 05.001.002.075 från 2018/10/09 som man hittar på https://toengel.net/philipsblog/firmware-archiv/
  • Mycket bra
    2 år sedan
    Bra bild, ambilight är en snygg effekt, bra ljud, smart-tv med bra funktioner.
    Overall nöjd
  • Utmärkt
    2 år sedan
    Var rädd för att menyerna skulle vara sega men det var de inte. På ena fjärrkontrollen (den mindre) är touchknappen för att bläddra i menyer lite seg men jag tror att det kan bero på ett fel på fjärrkontrollen då den fungerar ibland och ibland inte. Lite otur med den helt enkelt men kommer ev reklamera.

    Supernöjd med tv:n i övrigt och om ni funderar på andra modeller kan jag ändå rekommendera denna. Gediget och kvalitativt intryck. Ambilight tycker jag än så länge bara är positivt förresten, ej haft innan.
  • Perfekt
    2 år sedan
    Håller med nedanstående talare.
    Gick från philips 6 år gammal led som var toppklassad då. Nu är det magi, ingen 3d men bilden är så grym att känslan att den kryper ut.
    Tyvärr så fick jag en måndags ex först, den la av efter en v, tror att det var första som skickades ut, fick den utbytt och nu rockar det som tusan. Netflix uhd .... WOW...så grymt glad :-)
    Netflix som är inbyggt funkar kalas.
    Att inte apparatens androiddel funkar fullt ut stör mig inte, det som jag tycker är bra att det är batanskicka från telefon och plata det du vill se och det funkar fin fint, ingen extra dongel hängande på tv'n. :-)
    Gillar philips, supporten har varit fantstisk nu och innan då jag har haft problem med mina apparater.
    Jag rekomenderar med smaken är som baken delad.
  • Utmärkt
    2 år sedan
    Qled q7fn och LG c8 var först i min lista. Sen läste jag på en bra review sida att Philips 803 var också i top 10 4k TV 2018. Då bestämde jag att köpa den teven.
    + fantastisk OLED 4K bild. Eftersom tv:n har 5P teknologi (deras engen processor) Så ger den super fin färg, otrolig smidig rörelse och när den visar svart färg så är den helt svart.
    + 3 ambilight led baklampor gör tv större, mer spännande i mörkt rum.
    + Android tv är bäst. Man använder teven precis som en Android apparater. Man behöver inte ha en extra dator när man vill streama. (Google Chrome kan göra allt som en dator)
    + 16 gb inbyggd utrymme för dina appar eller media filer.
    + Super snygg design. Man ser knappt kanten. det känns som den är utan ram.

    - Remote control är värdelös.
    - Precis som andra Android. Appar hackar också någon gång.
  • Ganska bra
    2 år sedan
    Uppdaterat: 2 år sedan
    fotfarande buzz (elektronik surrar) i hörlurarnas 3,5 utgång och bluetooth för ljud finns inte (man kan koppla bara mus och tangentbord) för Philips kan inte synkronisera ljud via bluetooth med bild, konstigt att andra tillverkare kan, så att använda denna tv med hörlurar kan du glömma, likadan som med tidigare modell

    bilden och ambilight är jättebra