Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

SanDisk USB 3.1 Ultra Fit 256GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla SanDisk USB-minnen (141)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Usel

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Den första jag fick var dead on arrival, eller den syntes en liten stund i min Mac. Då jag satte den i min Windows 10-dator tyckte den att jag skulle sätta i en disk i drive F:. Då jag försökte formatera den med exFAT misslyckades formateringen, sedan kunde den inte identifieras av varken Windows 10 eller Mac. Windows 10 kände av den i ca 10 sekunder sedan tappade den enheten och sa att det var fel på den. Mac kände inte alls av den.
  Den andra jag fick fungerade en dag. Jag formaterade den på Mac till exFAT och kopierade ca 80 GB från min gamla 128 GB UltraFit till den nya på Macen och det gick bra och fort. Sedan försökte jag flytta Logics X Soundlibrary till den. Efter 12 timmar hade den kopierat 17 GB av 65. Stoppade Logic, rensade bort det den kopierat och startade om kopieringen. Efter 12 timmar hade den kopierat 4,17 GB sedan rapporterade den fel. Den hade då hamnat i ett skrivskyddat läge som flashminnen tydligen kan göra om de upptäcker ett internt fel (tydligen inte helt ovanligt för gamla flashminnen men har aldrig hänt mig förr). Den gick inte att formatera eller skriva något alls, däremot fanns allt kvar att läsa nu. Prövade allt, regedit, diskpart, försökte till och med formatera i min LG TV, inget lyckades.
  Så den här produkten har jag helt tappat förtroendet för.
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Väldigt liten och smidigt minne. Hade den varit i metall hade den varit klockren. Att den är i plast är inget argument att inte köpa den. Har kryptering.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Nöjd med det minnet, snabbare än ja väntat mig.. Får bara 4 stjärnor pga är helt i plast, det va lite dåligt...
 • Dålig
  1 år sedan
  Varför man öht använder sig av plast i stället för metall på kontakten kan man ju fråga sig. Efter en månads användning gick plasten runt kontakterna sönder och numera är allt blottat. Som gjort för att knäckas. Sämre skräp till USB-minne får man nog leta länge efter.