Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Jabra Elite 65t

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Jabra Hörlurar (230)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.61)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Mycket bra lurar med bra ljud och framför allt bra dämpning av omgivande ljud. Det är nästan som att ha hörselproppar på sig och med ett dubbelklick på höger lur så får man genomhörning.
  Däremot finns det en nackdel och det är när lurarna är uppkopplade mot två enheter samtidigt. Hur jag än gör så får jobbmobilen första prioritet, d.v.s att jobbmobilen tar röststyrningen. Kopplar jag in min iPad istället så blir den huvudenhet. Aldrig min privata iPhone. Önskvärt vore att det gick att ställa in i appen vilken som ska vara huvudenhet.

  Min kollega kör AirPods och jag har jämfört dessa ljudmässigt. Jag tyckte Jabra hade bättre ljud och i och med att de är tätslutande så behövde jag inte ha på lika hög volym. AirPod har fördelen att man ser etuiets batteristatus i telefonen. Det kan man inte göra för Jabras etui och man får helt enkelt kolla på lysdiodens färg om den är grön, orange eller röd. AirPod har ingen ljudfördröjning på ljudklipp men det har däremot Jabra även om det har blivit mycket bättre efter firmwareuppdateringar. Nu är det så lite så man kan leva med det.

  2019-01-21
  Jag installerade en uppdatering för någon månad sedan. Sedan dess har folk klagat på oljudet runt omkring mig om jag är i bullrig miljö och pratar i headsetet. Tar jag över samtalet i telefonen tycker de att det blir mycket bättre. Så var det inte från början. Om man kollar reklamfilmer så är säljargumentet att headsetet är bra i bullriga miljöer, t.ex samtal i kollektivtrafik och offentliga miljöer. En annan störande sak är att ibland låter det som vänster hörlur är trasig när jag sätter in den i örat och jag hör rösten som berättar att jag är uppkopplad. Det låter riktigt illa men några sekunder senare är ljudet bra igen.
 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  För så högt pris så har man förväntningar på en produkt, och det motsvaras inte fullt ut här.

  + Kopplar upp riktigt snabbt
  + Stabil signal
  + Hyfsad passform med mellanstorlek på plupparna
  + Batteritiden är bra
  + Jabras app är ok, men borde finnas som widget med valbar genväg.

  - Ljudet är sämre än förväntat, hoppas det blir bättre efter inspelning
  - Småpillrigt etui, ingen distinkt passform
  - Ledfärgerna visas för kort tid i asken, borde visas längre för uppfattning om status
  - Smått obehagligt att trycka på knapparna på snäckorna

  Det viktigaste är såklart ljudet, som jag är besviken på. Det låter trist och blommar inte ut. De låter i stort sett som billiga plugins. Equalizer hjälper bara kosmetiskt. Men jag ska spela in dom och se om det hjälper.
  Jag provade först de billigaste på Netonnet (Andersson) som bara låter marginellt sämre, men hade en för svag signal. Ångrar bytet lite nu, då prisskillnaden är enorm.

  Edit dag 3:
  Lämnade tillbaka dessa då ljudet är alldeles för dåligt för priset. Kan inte begripa de som tycker det är bra ljud i snäckorna, fast det är nog psykologiskt, att man vill rättfärdiga ett köp för nästan 1800 kr. Jag avvaktar utvecklingen på true wireless innan jag ger mig in på köp. Det är en lång sträcka kvar för tillverkarna.
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  19 dagar sedan
  + Bra ljud och lite ljud in "direkt" från omgivningen
  + Diskreta i jämförelse med t ex Bose alternativ
  + Bra funktioner i app - t ex bakgrundsljud för arbetsdagen

  - Väldigt dålig mick - tar upp väldigt mycket bakgrundsljud. Undviker att prata i vanliga miljöer som på gatan. Väldigt irriterande.
 • Ganska dålig
  1 månad sedan
  +Bra ljud.
  + Bra passform
  -Omgivning funktionen tar ej upp röster så bra.
  -känsliga för magnetiska eller elektriska störningar
  (Jobbar med en motor som startas korta stunder ofta. en Travers som lyfter tunga produkter )
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  De sitter bra och ljudet är inget att klaga på, jag ökade dock på basen lite i EQ:n. Batteritiden hade gärna fått vara något längre men är väl inte sämre än konkurrenterna.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Bra ljud och batteritid.
  Kan koppla upp till två stycken enheter samtidigt vilket är smidigt som fan.
  -Laddas med microusb
  -skalet är väldigt plastigt
 • Bra
  3 mån sedan
  Jag insåg direkt att dessa inte var något för mig av den enkla anledningen att du inte kan använda en i taget om du inte väljer höger...

  Jag har tidigare provat åtskilliga headsets och kommer senast från Airpods (gen 1) som har blivit sämre med tiden och allt utom just faktumet ovan är bättre med dessa (ljudkvaliteten kan vi kalla oavgjord).
  Jag använder alltid en i taget för att vila öronen och för att dubbla batteritiden samt kunna ladda den andra medan den ena sitter i.

  Bra ljud men inget märkvärdigt om man vill lyssna på musik.
  Ok batteritid.
  Laddningsetuiet är klumpigare och har sämre byggkvalitet än Airpods.
  Bra samtalskvalitet i båda ändar
  Sköna att bära dock inte i längden.

  Hade jag kunnat använda en i taget så hade betyget varit 9/10 men för mig blir det egentligen inga stjärnor alls eftersom att jag inte kan använda de som JAG vill.
  Jag tycker dock att en recension ska vara saklig och bedöma alla faktorer så att läsaren kan avgöra själv om problemet är ett problem för dem.
 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Köpte dom idag för 1100kr på Elgiganten
  +Litet laddfördral
  +små sticker it ut mycket
  +sitter kvar i örat
  +batteri tid bra
  +bra mic för samtal
  +ansluter snabbt till mobilen

  -gör ont i öronen! (Kan bero på att jag har små öron men vet inte)
  -för lite bas! Det finns ingen bas knappt!
  -ganska dålig app

  Kommer lämna tillbacka dom!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Rikigt bra hörlurar, köpte dem igår och har inget att klaga på
 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Köpte de här jobbet då det blev för varmt med mina andra omslutande hörlurar. Jobbar på lina o bygger maskiner så det blir en hel del ljud omkring o de här sitter som sten o omsluter en helt i ljudet. Passfomen kan va lite väl tajt ibland, provat alla storlekar på pluggarna o har nu kommit på jag har olika storlekar på öronkanalerna... så nu sitter de som en smäck... typ.
  Att ringa någon när man har de här på sig är däremot lite av en mardröm. Det måste vara helt tyst omkring en för de tar upp allt ljud kristallklart men rösten hamnar i bakgrunden. Har inte kommit på nåt sätt i appen (sound+) för att förbättra det alls. Så när jag ringer eller får samtal så byter jag till mina gamla trådhörlurar som kom med mobben då det inte är några som helst problem för personen att höra min röst fast jag borrar o nitar ihop metalldelar då micken kommer närmare munnen. Irriterande att behöva ha med två olika hörlurar för funktionen på en av dem inte håller måttet. Nu befinner inte alla sig i bullriga miljöer... Men här är min industri-review!

  +Ljudet skitbra, bra bas o en helt duglig equalizer finnes.
  +Flyger inte ut, sitter bra.
  +Har inte behövt laddosan en gång ens, jobbar 10 timmars skift. (De är såklart inte inne 10 timmar... )
  +++De stänger automatiskt av o startar ljudet igen när man tar ut o in en av hörlurarna. Det här älskar jag då man slipper knapparna.

  -Dålig mic. De plockar upp allt annat än min röst. Detta kunde de fixat med mer riktade mickar kanske. vet inte. Piss är de iaf.
  -Knapparna är för hårda. Man behöver fixa till/dra ut hörluren ur örat efter varje tryck. O det kan ta en stund, för mig o mina öron, att hitta rätt igen. Om en sitter lite fel så kommer ljudet mer från en sida o vice versa.
  -Laddosan borde haft magneter eller något som håller fast hörlurarna då dosan kan va lite hård att öppna. De har trillat ut när jag öppnat den.
  -Laddosan har micro-usb... men det här är ett litet minus.

  OCH en bra sak, som borde följa med alla trådlösa in-ear hörlurar, är en lite väska eller påse som man kan sätta in hörlurarna så man slipper ha dem i fickan när man behöver ta ut dem snabbt. För sätter man ner dem i all hast så glöms de skitlätt bort... Av mig iaf. Så tills jag hittar en duglig lite påse eller nåt så får jag leva med fickludd i öronen
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Bra ljud, väldigt bekväma, sitter fast jättebra på min öron, behöver inte trycka hårt eller något för att dom ska sitta! Tyvärr blir det en 4 istället för 5 på grund av den dåliga appen som Jabra vill att man installerar som vägrar se att jag har connectat headsetet 20000 gånger redan... Annars jättebra hörlurar!
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Köpte de för 9mån sen och efter ha testat andra märken så var de här de absolut vassaste på marknaden. Blev den Guld/champagne färgen för 1290:- när de hade rea.Super nöjd
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Rekommenderas!

  - Sittar väldigt bra.
  - Ljudet suveränt.
  - Bra app med EQ och bra inställningsmöjligheter, samt man ser exakt återstående batteritid.
  - Snygga! Jämför med t ex Apples airpods som är skitfula.

  Har beställt "foam" tips, ska se om det kan bli ännu bättre passform i örat. De som ingår är standard tips men de fungerar helt ok.

  Edit: Ska nämnas att de som klagar på ljudet är helt ute och cyklar. Ljudkvaliteten är riktigt bra för pengarna och storleken.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Grymt skönt utan trådar!
  Köpt för 1090:- på netonnet retur ex.
  +Bra ljud (Kanske inte 1800:- klassen, men ändå bra för det lilla formatet! Vad kan man förvänta sig av något så litet?)
  +Bra batteritid 5 timmar +10 i fodralet, aldrig haft problem med batteritid trotts att jag lyssnar mycket på ljudböcker, räcker nog inte en hel arbetsdag, men enkelt att ladda dem vid paus.
  +Sitter bra i örat (inte så bra i sambons öra)
  +Bra "hearThrough" så att man hör omgivningen när man är ute eller likande.
  +Bra fodral (laddning format osv)

  -Går inte att använda väster hörlur för sig själv (men det fungerar att ha vänster lur i fodralet utan problem).
  -Fodralet lite svårt att öppna

  Överlag är jag riktigt nöjd med hörlurarna! Bra batteritid för att vara truly wireless, bra ljud och välbyggda. Rekommenderas!
 • Ganska dålig
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Uppdatering 2019-03

  För dessa pengar förväntade jag mig mer.
  Att de sedan ramlar ut ur öronen gjorde beslutet lätt. Returnerade lurarna och kikar nu på ersättare.

  Ljudmässigt är jag inte imponerad eftersom alla hyllar dessa, men klart godkänd med en 7 av 10. Inann jag bytte proppar till L skulle jag ge dem 3 av 10.. Basen hördes knappt, ljudvolymen kändes låg etc.

  Samtalsmässigt verkar det vara kastrull, samtalspartnerna hör omgivningen mer än vad de hör mig och jag har testat att både uppgradera lurarna, appen, olika inställningar etc. så vet inte om jag fått ett måndagsexemplar.. :(

  Sjukt missnöjd på den punkt, så till den grad att jag får finna mig i att enbart använda dem som musik lurar eller lämna tillbaka och det lutar åt det sistnämnda..
 • Ganska dålig
  7 mån sedan
  De som jag fick var inge vidare.
  Den första slutade stängas av och på automatiskt när jag la och tog ur de ur laddskalet. Så de returnerade jag.
  Den andra som jag fick hade ett problem med att man hörde ett statiskt ljud i den vänstra när man spelar musik. Så de ska jag också lämna tillbaka och köpa en annan modell. Synd att det skulle hända med dessa som har så pass bra recensioner.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Riktigt feta hörlurar, Sitter ovanligt bra i öronen.
  Man behöver ej ha båda lurarna ur laddnings boxen samtidigt för att använda den ena om man skulle vilja göra det medans ena örat är fri. Utan man kan använda en medan den ena är på laddning.

  Appen man laddar ner är ett måste.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Fantastisk produkt. Sitter riktigt bra i örona. Helt ok ljud. Bra batteritid och bra app. Gick smidigt att uppdatera tex firmware och ställa in sitt ljud man föredrar.
  Stänger även ut oljud på ett bra sätt.
  Köp
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Kan verkligen rekommendera, lätt att komma igång och lätta att använda. Mycket bra ljud, testat en hel del hörlurar genom åren och dessa är väldigt bra ljudmässigt sett till prislappen. Det som drar ned betyget två hack är FODRALET. Otroligt korkad låsmekanism som ej enkelt går att öppna, man måste liksom trycka och lirka upp skiten. Hoppas de förbättrar detta till nya versioner.
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Mycket positivt överraskad av dessa. Köpte ett par då mina airpods ramlade ut ur öronen hela tiden. Ljudmässigt ungefär likvärdiga med airpods skulle jag säga (när airpodsen sitter perfekt). Dessa sitter väldigt bra då de är in-ear. De är i princip omöjliga att "skaka" ur öronen. Ska man ha de perfekta ljudet får dock satsa på over-ear.

  Det enda minus jag kan komma på är att det är lite för svårt att öppna förvaringsasken.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Helt fantastiska. Makalöst bra batteritid. Sitter bra och låter bra. I övrigt instämmer jag med tidigare recensioner så jag håller mig kort. Bästa helt trådlösa lurarna på marknaden idag - 10/10.
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Underbara lurar! Köpte först AirPods men lämnade tillbaka dessa då både ljud och passform (främst det senare) inte höll måttet. 65t är enormt mycket bättre! (Använder lurarna till en XS)

  +Riktigt bra ljud!
  +Lätta att komma igång med tack vare en oväntat bra app
  +Bra batteritid
  +Bra räckvidd

  -Fodralet känns sämre än det som medföljde AirPods
  -Marginellt snyggare än AirPods, vilket iofs inte säger så mycket
  -Har upplevt störningar på tåg och spårvagn men inte kunnat riktigt sätta fingret på när det inträffar
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Super nöjd med dessa lurar, har haft ett gäng trådlösa hörlurar tidigare men dessa är jag väldigt nöjd med. Har haft dom lite mer än 6 månader nu och använder dagligen.

  + Bra ljud, tal som musik
  + Smarta funktioner som att du kan slå igång mikrofonen för att släppa igenom ljudet utanför.
  + När jag tar ut ena öronsnäckan så pausar musiken (valbart)
  + Bra batteritid (2 laddningar i box + snabbladdning)
  + sitter bra i öronen när jag springer, gymmar, går osv.
  + Google Assistant
  + EQ i app

  - Hade velat ha lite mer bas & Noice canceling.

  Köp! :)
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Bästa TWS på marknaden, snäppet vassare än AirPods tack vare ännu bättre mikrofon vid samtal och klart bättre basåtergivning tack vare inear designen.

  Kör dem med iPhone och har aldrig haft problem med vare sig dropouts eller dålig sync i samband med att jag kollar youtube.

  Rekommenderas starkt!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Nästan perfekt trots ny teknik!

  PLUS
  + Riktigt bra ljud
  + Bra batteritid
  + "Hör igenom"-funktionen fungerar verkligen bra
  + Snygga (jfr Apples hemska vita skapelser)
  + Sitter mycket stadigt då de är rena
  + Mer frihet än jag någonsin upplevt med ett par lurar/snäckor
  + Att kunna lyssna med bara en snäcka i ena örat

  MINUS
  - Wearing fatigue; efter ett par-tre timmar är passformen tröttande för öronen
  - De ramlar ur öronen om du är svettig, flottig om huden/öronen, eller om snäckorna blivit minsta smutsiga. Nyduschad och med avtorkade snäckor sittar de som berget vad du än går, men råkar du sätta ett chips-fingeravtryck på dem så glirder de ur öronen direkt du försöker sätta in dem.
  - Mic:en vid samtal. Den uppfattar ALLT runt dig, vilket gör att den fungerar perfekt hemma i tysthet eller på ditt egna kontor, värdelöst på stan.

  På det hela taget dock en fantastisk frihet, jag kan verkligen rekommendera de här lurarna. Hade ett par Jaybiird x2 och Jaybird Freedom 2 innan dessa, de här är klart bättre.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Några månader efter köpet nu då...

  Dom fungerar väldigt bra och ljudet är helt ok för att va trådlösa
  Men en magnet som höll dom på plats i fodralet hade varit bra
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Kalasbra. Jag har använt dessa i snart två månader och trivs väldigt bra med dem. Dock inte bra alls för spel (därav bara en 8:a), se mer info nedan.

  + Bra ljud (och jag brukar köra Beyerdynamics iDX-serie).
  + Bra komfort. Sitter bekvämt och stabilt, ramlar aldrig ur. Följer med tre olika storlekar på buds, men standarden funkar fint för mig.
  + Bra isolering. Den tar bort mycket av det störande ljudet på tunnelbanan, men behöver man prata med nån eller lyssna på nåt så kan man dubbeltrycka på den högra snäckan för att släppa igenom ljud med hjälp av micarna.
  + Bra batteritid. De utlovade 15 timmarna verkar stämma rätt bra. Jag tar mig utan problem igenom en veckas pendling (1h i varje riktning) och en stunds användande på lunchen och eftermiddagen.

  - Stödjer inte aptX över huvudtaget. Detta innebär:
  - Inget aptX HD, vilket gör att FLAC blir komprimerat som fan pga låg bitrate i överföringen. Låter fortfarande bra, men ändå.
  - Inget aptX LL, vilket gör att latensen i ljudet ligger på cirka 220ms, vilket leder till att...
  - ... De inte lämpar sig alls för spel. För inbitna gamers så är en fjärdedels sekunds fördröjning i allt ljud helt oacceptabelt och många spel som det händer lite mer i är uteslutna direkt eftersom ljudet släpar efter.
 • Bra
  1 år sedan
  Dem är bra, dock enligt mig ganska så obekväma. Detta är troligtvis för att jag har för små öron för dem så därför skaver de väldigt mycket.
  Jag kommer lämna tillbaka dem idag.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Kan verkligen rekommendera dessa! De sitter bra, kopplingen är toppen med riktigt bra räckvidd, kan gå runt i huset och de laggar inte och tappar inte kontakten! De låter ganska neutralt så ingen direkt fokus på diskant eller bas men kan ändras i appen. Batteritiden verkar vara bra hittills. Enda som jag saknar är en magnet i laddningsdockan för att hålla lurarna på plats när man sätter i och tar upp dem på språng. Hade också gärna sett att det hade varit USB-c när man ska ladda dockan men nu får man dras med mikro-USB. Gillar funktionen där man kan sätta på mikrofonerna så att man kan höra omgivningen, perfekt när man behöver prata med någon men inte vill ta ur lurarna! :)

  Bra pris och mycket bra produkt, supernöjd än så länge!
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Uppdatering efter 3 månaders användning:

  Jag använder dem ofta, till musik, på tåget, vid träning, när jag promenerar, eller bara om jag vill lyssna lite avskilt hemma eller på jobbet. Mycket smidiga att musiken stannar när man tar ur ena luren, samt medhörningen som gör att man inte är helt borta om man sitter på tåget eller så.

  Jag kan få lite ont i ena örat efter en stunds användande, de pressar lite på några punkter om man inte får in dem helt rätt. Så, de är nog inte för allas öron.

  Ljudet vid musik är bra, och även samtal. Dock klagar mottagaren på att de inte hör mig, det klipper massor, så jag kan inte använda dem för samtal av den anledningen. Undrar om det beror på Bluetooth-anslutningen, för mikrofonerna skulle ju vara riktigt fina. Oklart varför det är så.

  Någon gång har de fått fnatt med anslutningen till telefonen, men då räcker det att stoppa dem i etuiet och ta ut igen för en omstart och så fungerar de bra igen.

  Ursprunglig recension:

  Har använt dem ett antal gånger nu, senast idag vid längdåkning. Sitter skönt, men fyller ut örat på ett annat sätt än vanliga in ear med sladd, vilket tog en stund att vänja sig vid. Det hade varit trevligt om allt varit lite mjukt, och inte bara pluggen. Det är inte säkert att den hårda plasten har rätt form för allas ytteröron.

  Ljudet är ok med bra bas, men jag är ingen audiofil och tänker i huvudsak använda dem för träning. Equalizer I Jabra appen är rätt simpel, men gör sitt för att tweaka till det som man vill ha det.

  Rätt bra räckvidd, kam gå runt i rummet med mobilen på ett bord utan problem, men stenväggar i lägenheten tar dem sig inte gärna igenom utan att det börjar klippa. Det är å andra sidan inget direkt problem, räckvidden är ju avsevärt bättre än en sladd... :)

  Funktionen för att lyssna genom mikrofonerna är trevlig, och man kan ställa hur mycket ljud man vill släppa igenom. På max hörs ett svagt brus, men på ca halva effekten är det lugnt och man kan då föra en normal konversation utan att ta ut dem. Dock verkar inställningen inte sparas till nästa användning.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mina SBH20 gick sönder när jag fastnade i sladden så nu var det dags för true wireless. Väntade egentligen på Airpods 2 men var lite motsträvig då jag inte ville se ut som en komplett idiot. Dessa gör inte att man ser helt normal ut, men de är i alla fall lite diskretare.

  Plus än så länge:
  - Sitter bra
  - Bra ljud
  - Mycket bra att kunna ställa hur mycket av omgivningsljudet som skall släppas igenom.
  - Superbra batteritid. För mig passar det perfekt att kunna lägga ner dem i fodralet så laddas de automatiskt.
  - De startar och kopplar till telefonen när man tur upp dem.
  - Rätt bra app

  Mindre bra
  - Nån gång har jag varit med om att ena luren skrapar lite. Det har hänt när jag gången tidigare bara plockat ur en lur för att svara i telefon, så det beror nog på synkningen. Det löstes genom att lägga ner båda lurarna i fodralet och ta upp dem igen.
  - Plasten kan kännas lite hård i örat, men det är marginellt
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Sitter bra. Låter bra!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Riktigt nöjd, kanonljud för att vara trådlöst. Jag brukar aldrig kunna ha inear lurar (trillar ur) men dessa sitter riktigt bra. Köp dom bara.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Helt enkelt det bästa true wireless headsetet idag.

  Jag har tidigare tyckt airpods var det bästa alternativet trots några nackdelar. Dessa nackdelar fick mig att leta efter nytt och då hittade jag dessa.

  Den lyckas leverera där airpods inte gjorde det:
  1. De är väldigt effektiva på att hindra yttre ljud att tränga in, detta gör att du slipper ha så högt ljud (airpods krävde i flera situationer så högt ljud att det inte kändes bra för örat).
  2. Hållaren ligger bra i handen, är inte hal och har ett naturligt grepp, du riskerar inte att tappa den lika enkelt som airpods).

  Dessutom levererar de på områden där många andra inte gör det idag:
  1. Samtalskvalitet är väldigt bra. De 4 mickarna i varje snäcka plockar upp din röst väldigt tydligt. Fungerar även när du står intill en tungt trafikerad väg.
  2. Ljudet är väldigt bra. Lagom av allt och appen ger möjlighet till variation via equalizer.
  3. Hear-through funktion. Detta sätter du igång genom en dubbeltryckning på höger snäcka och det gör att ute ljudet plockas upp av mickarna och spelas upp i lurarna samtidigt som medialjudet. En aning mycket diskant, men väldigt användbar funktion. Du kan dessutom ställa in i appen hur mycket ljud du vill ta in.
  4. Sitter extremt bra. Du kan i princip inte tappa ut dom och ändå väger de väldigt lite och är bekväma att ha i örat länge.
  5. Stabil batteritid. Ligger helt klart i toppskiktet med sina 5+10 timmar och snabbladdning.
  6. Bra anslutning! Bluetooth 5.0 ger dig direkt uppkoppling till mobilen direkt när du plockar ut en snäckan (hinner inte ens få in den i örat). Du kan ha flera enheter anslutna samtidigt. Inget lagg mellan bild och ljud. Kopplar aldrig ned anslutningen. Snäckorna är ständigt i sync.

  Helt klart det bästa som erbjuds på marknaden idag.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Riktigt bra trådlösa lurar med bluetooth 5.0. De kopplar smidigt upp mot två anslutna enheter sömlöst när de plockas ur fodralet. Upplever praktiskt taget inga störningar i sändning mellan hörlurarna, dessutom synkar de videoströmning klockrent (Youtube, netflix & hbo). Ljudet är neutralt och klart i grundinställning. Går att spela riktigt högt. Ljudet i telefonsamtal är riktigt bra. Jag har använt dem ca en vecka och upplever att batteritiden 5h stämmer.
  Laddningsfodralet är litet och smidigt. Stämmer även där med battertid, ca 2 fulla laddningar.
  Hörlurarna är relativt små och smidiga, sitter riktigt bra när vridna på plats. Storlek på gummipluppar avgör nivå för utestängning av ljud. Klockren funktion för "genomhörning". Jag har mixläget som standard där musik/pod spelas samtidigt som en förvald nivå av ljudinsläpp sker. Bara att pausa musiken för att höra omgivningen fullt ut. Omgivande ljud upplevs naturligt.

  Bra app: Jabra sound+.

  Minus: lurarna är ganska hårda och ger mig viss (inte mycket) ömhet efter längre perioder. Jag hade också hoppats på en något längre räckvidd till telefonen innan kopplingen tappar ( efter ca 10m), samtidigt är det nog mer min telefons fel som inte har BT 5.0. Det sista avdraget lite petigt men p g a att hörlurarna inte hålls på plats med magneter i fodralet.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  De verkade riktigt lovande, men jag fick rätt snart problem.

  Titt som tätt vid avbröts strömningen av musik med ett jobbigt statiskt brus. Detta skedde slumpartat, men kunde ske även om jag höll telefonen precis framför mig.

  De var inte heller så ergonomiska för mina öron. De yttre hårdare plastytorna skavde efter ett tag.

  Mycket möjligt att jag råkat få hem ett defekt par, men ändå besviken på att det kan hända med en såpass dyr produkt. Speciellt med tanke på att de trådlösa hörlurarna jag tänkte byta ut var av den (extremt) billiga varianten, som aldrig krånglat på liknande vis.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte dessa lurar primärt för att slippa sladden. Trodde inte att ljudkvaliteten skulle vara så märkvärdig. Men jag hade fel!
  Kristallklart ljud över hela registret. Den största begränsningen är troligen min egen hörselkurva.
  Anslutning är stabil, inga blips under totalt flera timmars användning. Bekvämligheten är för mig helt OK.
  Absolut prisvärda.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Jag har haft detta i några veckor och är generellt nöjd. Till en början blev de lite obekväma i öronen efter att ha satt ett tag. Men nu verkar det som om mina öron har vant sig vid dem och jag bar dem på länge utan att det blev obehagligt.

  Jag är inte en "ljudfil", men ljudet låter bra. Det som fick mig att köpa dessa var samtalskvaliteten. Det fungerar bättre än de flesta andra trådlösa öronsnäckor. Jag tänkte först på att köpa Galaxy Buds, men tittade på videor som kallar kvalitet var usel. Jabra Elite 65t verkar ha mycket bra samtalskvalitet, vilket är viktigt för mig.

  De passar också bra i öronen, och de har passiv brusreducering (med möjlighet att använda en mikrofon för att passera genom yttre ljud om det behövs) vilket gör dem bra att använda även på platser där det finns lite ljud.

  Det enda problemet jag stöter på är att när jag inte spelar något för tillfället, kommer någon irriterande "klämma" från höger öronpropp. Jag vet inte vad det är, men det är ganska irriterande och verkar onödigt.

  Förvaringslådan kanske också hade haft något bättre lock, men den kommer att vara liten.

  Fortfarande, ljudkvaliteten och särskilt kvaliteten på konversationen, samt det faktum att de sitter bra i öronen och har bra batteritid, gör att jag gillar dem bra. Inte en full pott, men inte för långt borta trots nackdelarna.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fruktansvärt ondskan att ha i, åtminstone för mina öron. Knapparna på pluggarna är oerhört svåra att trycka på och det gör ont i hörselgången när du byter låtar, styr volymen etc.b Kan vara beröringskänslig istället! De ser också ganska aptit mot deras Apple. Men fortfarande är bruset när du går, vilket innebär att de passivt passerar och stegen sprids genom gummiproppen.

  Annars anständigt ljud. Verkar funktionen som eliminerar externt ljud var ganska värdelöst, bullrigt, digitalt och för svagt när musiken är på. Alldeles ganska trötta att använda, bättre att dra ut pluggarna. Men sedan stressa för att få tillbaka dem och du riskerar också att gummipropparna faller av och förblir i ditt öra.

  Med andra ord går de direkt tillbaka till affären.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mottog dessa idag och har testat dem lite ikväll. Hittills är jag super glad! Jag har testat olika sanna trådlösa headset, men ingen passar i mitt öra (t.ex. Jabra Elite Sport). Dessa är som ett skott! Bra ljud och bra samtalskvalitet. Men vad du pratar med är fortfarande mycket ljud från andra saker runt dig. Rösten låter bättre än andra jag har testat.

  Det enda jag måste skjuta upp på dem är att laddningskassetten är lite svår att öppna och du är lite svår att veta om du har placerat öronproppar där.

  Rekommenderas annars på din varmaste!