Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Jabra Elite 65t

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Jabra Hörlurar (194)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.53)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket bra lurar med bra ljud och framför allt bra dämpning av omgivande ljud. Det är nästan som att ha hörselproppar på sig och med ett dubbelklick på höger lur så får man genomhörning.
  Däremot finns det en nackdel och det är när lurarna är uppkopplade mot två enheter samtidigt. Hur jag än gör så får jobbmobilen första prioritet, d.v.s att jobbmobilen tar röststyrningen. Kopplar jag in min iPad istället så blir den huvudenhet. Aldrig min privata iPhone. Önskvärt vore att det gick att ställa in i appen vilken som ska vara huvudenhet.

  Min kollega kör AirPods och jag har jämfört dessa ljudmässigt. Jag tyckte Jabra hade bättre ljud och i och med att de är tätslutande så behövde jag inte ha på lika hög volym. AirPod har fördelen att man ser etuiets batteristatus i telefonen. Det kan man inte göra för Jabras etui och man får helt enkelt kolla på lysdiodens färg om den är grön, orange eller röd. AirPod har ingen ljudfördröjning på ljudklipp men det har däremot Jabra även om det har blivit mycket bättre efter firmwareuppdateringar. Nu är det så lite så man kan leva med det.

  2019-01-21
  Jag installerade en uppdatering för någon månad sedan. Sedan dess har folk klagat på oljudet runt omkring mig om jag är i bullrig miljö och pratar i headsetet. Tar jag över samtalet i telefonen tycker de att det blir mycket bättre. Så var det inte från början. Om man kollar reklamfilmer så är säljargumentet att headsetet är bra i bullriga miljöer, t.ex samtal i kollektivtrafik och offentliga miljöer. En annan störande sak är att ibland låter det som vänster hörlur är trasig när jag sätter in den i örat och jag hör rösten som berättar att jag är uppkopplad. Det låter riktigt illa men några sekunder senare är ljudet bra igen.
 • Dålig

  Gillat omdöme
  6 mån sedan
  VARNING
  Har nu gått igenom 4 par hörlurar. Vänster hörlur går sönder varje gång. Googla på problemet. Jag är långt ifrån ensam.

  Dessutom har Jabra den sämsta kundtjänsten jag har varit med om.
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  12 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  UPPDATERING 20/12/29
  Använder dessa nu med en iPhone 12. Problemen med musiken ej återupptas efter paus samt hackandet har försvunnit. Däremot hör mottagaren väldigt mycket bakgrundsljud (vet ej om det är pga hörlurarna eller telefonen). Med iPhone går det heller inte att direkt starta Spotify ge om tryck på play (om det har gått ett tag sedan jag lyssnade. Det funkade oftast med Huawei P20 Pro.

  UPPDATERAD 20/07/24
  Mina första true wireless. Har haft dem i snart två år.

  Fördelar:
  Bra ljud
  Litet etui
  Snygga
  Bra batteritid
  Hear through
  Ota uppdateringar
  Sitter bra, åker inte ut

  Nackdelar:
  Batteritiden hade kunnat vara bättre
  Mina har haft problem från början (se nedan)
  Lite dyra vid släpp
  Efter några timmar kan det smärta lite i hörselgångarna
  Laggar när mobilen är får långt bort, vilket egentligen kan vara så nära som i ryggsäcken och man vrider på sig...

  Problemen består av att efter paus så återupptas musiken inte alltid när jag trycker på play. Då måste jag starta om lurarna, ofta fler än en gång. Ofta när jag öppnar etuiet och stoppar in lurarna så startar inte musiken (fast Spotify spelar). Då måste jag starta om lurarna, ibland flera gånger. Något annat som sker frekvent är att det kommer ett hackande ljud efter start, och efter ca 30 sekunder startar musiken. Ibland löses problemen efter återställning och fungerar då felfritt under några dagar.

  Vid ett par tillfällen har den ena hörsnäckan låtit ca 50% lägre än den andra. Det går att lösa genom att försiktigt peta in en tandpetare i hålet på snäckan.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Bra ljud, bra mikrofon. Dock väldigt små knappar på lurarna, lite ångest att para ihop med ny enhet, men när dom väl är parade så fungerar det fint. Batteritiden är extremt bra.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Mina första trådlösa öronsnäckor (earbuds) så har svårt att jämföra med alternativen. Är inte heller någon audiofil men tror mig märka när saker låter bra eller inte. Tänkte mest använda dem till podcasts o dyl (dvs tal) men upplever att de levererar bra även för musiklyssnande. Av naturliga skäl blir basen aldrig lika tung som ett par "riktiga" hörlurar (har ett par Sony MDR-XB650BT som jämförelse) men skulle ändå säga att den imponerar och övriga register låter bra de också. Jabras dedikerade app är riktigt bra för inställning av ljudbalans men verkar inte riktigt som att den återger batteritiden korrekt (visar 100 % efter en timmes lyssning). Men batteritiden är riktigt bra så inget egentligt problem. Appen hjälper dig även hitta dina lurar om du tappar bort dem genom att logga platsen där de senast användes. Så har du fallenhet att slarva bort prylar så är det nog en bra funktion.

  Andra fördelar som kan vara bra att känna till är att propparna känner av när de sitter i örat och startar så fort man ploppar in dem. Går också bra att använda bara en av dem, iaf den högra.
  Riktigt bra passform också; sitter bra utan att besvära. Stänger ute omgivande ljud ganska bra (går tex att lyssna på pod och dammsuga samtidigt) och funktionen att förstärka omgivande ljud fungerar bra om än lite selektivt. Dock så sticker de ut lite i örat så det går inte att ligga i sängen med huvudet på sne för då trycker de i örat. Kan tänka mig att nättare trådlösa earbuds såsom airpods funkar bättre här.

  Förvaringsasken där de laddas är nätt och bra men osmidig att öppna, iaf mitt exemplar. Måste hålla den med pekfinger och tumme i ena handen och bända upp locket bakifrån med ett ordentligt tryck på knappen. Lite av en vanegrej och bra om man har behov av barnsäkerhet men kunde varit smidigare. Känns som en designmiss och skapar inte direkt premiumkänsla. Så där ryker en 🌟 tillsammans med övriga smågrejer.

  Men summa sumarum. Riktigt bra ljud och passform i förhållande till storlek. Gav 890 kr för dom och det känns som väl värt pengarna.

  Tillägg: fortfarande nöjd men jag upplever inte att man får ut 15h lyssning på en laddning av fodralet, känns snarare som hälften.
 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Använt dessa i snart 10 månader, både löpning och styrka. Sitter helt okay när man vrider dom på plats. Ljudet är okay.
  Mikrofonerna är totalt kassa och fångar upp mer omkring en än ens röst så samtal är bara att glömma om du inte har det absolut dödstyst runt dig.
  Ear gels:n är av undermålig kvalité och håller inte alls, nya kostar 150:- för två stycken vilket är absolut hutlöst.
  Laddetui helt okay men känns som om det inte kommer hålla dåd det kräver en del kraft/handhavande att öppna.
  Genomhörning fungerar endast om appen är igång på telefonen, alltså inte om du springer med dom uppkopplade mot en klocka eller själva.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Använt dem i tio månader. I stort sett dagligen. Har fungerat problemfritt.
  Allmän funktion: Mycket nöjd. Laddboxen lite onödigt svår att öppna.
  Passform: Mycket bra.
  Ljud: Mycket bra. Lyssnar mest på podd i dem men även musik.
  Telefoni: Mycket bra. Bra ljud i båda ändar.
 • Bra
  7 mån sedan
  Det verkar som att Jabra Motion har bättre brusreducering än dessa. Bra passform och i appen går det välja hur mycket ljud man vill få in utifrån. Det går inte prata i telefon när man cyklar, mottagaren får all vind.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Super nöjd med dessa lurar, har haft ett gäng trådlösa hörlurar tidigare men dessa är jag väldigt nöjd med. Har haft dom lite mer än 6 månader nu och använder dagligen.

  + Bra ljud, tal som musik
  + Smarta funktioner som att du kan slå igång mikrofonen för att släppa igenom ljudet utanför.
  + När jag tar ut ena öronsnäckan så pausar musiken (valbart)
  + Bra batteritid (2 laddningar i box + snabbladdning)
  + sitter bra i öronen när jag springer, gymmar, går osv.
  + Google Assistant
  + EQ i app

  - Hade velat ha lite mer bas & Noice canceling.

  Efter två års användare fortfarande bästa headsetet jag haft. Och med lite pillande med eq i appen och Spotify så är jag nöjd med basen. Med min android telefon kunde jag ibland få ett litet brus men då sänkte jag ljudet i headsetet och ökade i telefonen försvann det. Inte upplevt de i min Apple lur.

  Köp! :)

  Sjukt sugen på uppdatera till 75t nu när de är hyfsat billiga 🙂
 • Knappt godkänd
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Uppdatering, köp ej klipper.
  Helt okej slit och släng lurar, du får vad du betalar för.
  +Medhörning fyller sin funktion.
  +Appen gör sitt jobb.
  +bra ljud till talböcker, youtube etc
  +-Helt okej ljud {musik}, även om det känns lite tunt ibland
  +-sitter helt okej, men blir jobbigt efter ett tag.
  -Skralt med codecs
  -Fysiska knappar är skit, trycker in dem örat.
  -kunde vara smidigare att byta låt.

  Har ingen större referenser när det kommer till ljud i trådlösa earbuds.
  Tycker det är något sämre än mina Samsung AKG trådade buds, men bättre än Apples trådade mediokra buds.

  Uppdatering
  Kontakten med min Note 9 är inte stabil och när jag är ansluten till min TV och mobil stoppar den ljudet varje gång jag tänder eller släcker skärmen.
  Drar av en till stjärna,
 • Bra
  8 mån sedan
  Väldigt bra på gymmet, men multipoint funktionen är en katastrof. Har du kopplat upp dig tidigare mot två enheter ex. iPad och iPhone och hamnar med lite långt ifrån ena enheten får du hela tiden information om att hörlurarna har kopplat till eller från. Varför behöver du veta det?
 • Dålig
  10 mån sedan
  Ligger bra i örat och knappen svarar bra.
  Men resten är dåligt. Så dåligt ljud när jag ska ha samtal att folk inte vill fortsätta prata. Plockar upp biljud och skapar eko.

  Jag kommer inte kunna använda dem mer.
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Jabra Elite 65t

  + Passar bra på t.ex bussen då de stänger ute ljud väldigt bra.
  + Ganska bra ljud. Finns inget som man direkt märker är extra dåligt sett till ljudet. (Om man inte lyssnar i en tyst miljö).
  + Går snabbt att koppla.
  + Bra passform, i alla fall på mig. Sitter åt bra, men inget som klämmer/trycker så att det gör ont.
  + Helt ok batteritid

  - Plastigt fodral som är onödigt svårt att öppna.
  - Som sagt så är dessa inte att rekommendera när man befinner sig där det är tyst. Finns ett konstant sus/brus som lägger sig i bakgrunden. Väldigt irriterande.
  - Sticker ut ganska mycket ur öronen, hade varit snyggare om de var mer kompakta.
  - Passar inte för alla tillfällen.

  Passar dig som mest lyssnar på musik på bussen, tåget etc. Mindre bra för den som vill lyssna på musik innan man ska sova.
  Då jag främst använder dom på det förstnämnda sättet så får dom betyget 4/5.
 • Ganska bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  + Bra musik ljud
  + Bra samtalsljud
  + App där du kan styra de mesta

  Men komforten är helt åt skogen, dom är iallafall formade så dåligt att dom inte passar mina öron, stora och platsiga som trycker på örats innre delar, får ont efter 1h spelning.

  Ibland synkar lurarna inte ihop sig bra så man måste lägga in dom i asken för att dom ska fatta att dom hör ihop.

  Asken i sig är ett irrtationsmoment som är klumpigt att öppna.

  Att trycka och hålla på fysiska knappar va inget vidare bra men snabb tryck va ok.

  För pengarna hade jag nog behållt dom om komforten hade varit bättre.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Haft mina lurar i några veckor nu och är supernöjd. Första timmen var jag väldigt besviken över ljudet. Tankade hem appen och EQ:ade lite sedan dess har jag varit sjukt nöjd över ljudbilden. Bra i alla register (i mitt tycke och smak). Och bas lär du knappast behöva mer utav.

  Något jag märkte var att det var ett störande brus från lurarna när det var tyst. Tips här är att sänka volymen på lurarna och höja på telefonen. Du kommer inte behöva mer ljud ändå. Detta gjorde lurarna knäpptysta. "Problem" som bortblåst.

  Plastiga men lätta. Upplever inte att dom är klumpiga som andra gör.

  + Riktigt bra ljud
  + Komfortabla
  + Enkel app att göra inställningar för lurarna i

  - Plastiga - Både lurar och etui
  - Halkiga - Sätt inte på dig dom där du riskerar att tappa dom. Studsar både långt och gärna.
  - Knapparna - Jag byter hellre låt på mobilen än trycka in lurarna i öronen varje gång
  - Handsfree - Folk hör omgivningen mer än mig när jag pratar.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Detta är mitt tredje par true wireless lurar. Tredje gången gillt får man väl säga. De två första förtjänas inte att nämnans vid namn
  Dessa är dock de bästa jag hitils köpt. Först och främst ljudet som är fantastiskt. I appen kan man ställa in ljudet som man vill ha det. Kan sköta Google assistent och alla de andra liknande. Knapparna funkar bra och man lär sig funktionerna snabbt.
  Samtalsljudet är bra. Ibland kan den man pratar med höra för mkt av bakgrundsoljudet. Hear trough är en bra funktion som går att stänga av. Dvs du behöver inte ta av dig lurarna för höra omgivningen. Rätt bra batteri tid. Klarar med att ladda dosan varannan dag. Ibland synkar höger o vänster inte alls. Då får man stoppa ned dom i dosan igen. Kan tycka att för priset de har så borde de vara IP 68 klassade.
  För mig är dom dock lite stora o en aningen klumpiga. Silikon dropparna har en ovanlig form. Å byter man ut dom mot vanliga så går dom inte ner i laddosan.

  + Batteri .Laddas ca varannan dag.
  + Mkt bra ljud. EQ
  + Bra samtals ljud för mig. Andra kan uppleva störiga bakgrunder. Mindre problem
  + Appen är kanonbra.
  + Bra funkt som hear trough
  + Bra knappar ( efter några dar)
  + Lätt anslutning
  + Tappar sällan kontakt
  + Tål vattenstänk dock ej att bada med. Borde dock vara helt vattentäta.

  -Priset
  - Storleken, aningen klumpiga
  - Saknar Usb C/trådlös laddning
  - Passformen för vissa öron
  - andra typer av silikon buds så man kan byta lättare
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Blandad upplevelse men de gör det de ska.

  De spelar riktigt bra om man sätter in dem rätt i öronen.
  Sätter man dom fel så blir ljudet lidande.

  Ganska stora lurar men de sitter bergfast i öronen och skulle troligtvis inte ens ramla ur om man hoppar studsmatta eller hopprep. Sitter inte jätteskönt men blir antagligen bättre med tiden.

  Utseendemässigt rätt snygga men ganska plastiga.

  + Ljudet är mycket bra
  + Bra funktion vid mobilsamtal
  + Stabil anslutning till mobilen via Bluetooth.
  + "Rätt" funktioner på knapparna
  + Sitter stabilt utan risk att ramla ur
  + Smart funktion som pausar musiken om man tar ur en lur ur örat

  - Plastiga
  - Plastigt laddetui utan batterinivåvisning. Lyser när man sätter in dem men osäkert vad som menas.
  - Stora, på gränsen till klumpiga
  - Klämmer en del i mina öron
  - Man måste trycka hårt på volymknapparna vilket medför att hela luren trycker på innerörat
  - Ingen tydlig lysdiod som visar om de är på eller av vilket ger osäkerhet om man stängt av dem eller om de ligger på och drar ström. Däremot lyser dioden lite då och då när man slår på eller sätter de i laddetuiet(eller tar ur dem).

  Jämförelse med Kygo E7/900
  Likvärdigt ljud vid musikspelning men Jabra är lite bättre på mobilsamtal.
  Kygo E7/900 känns mer premium, är smidigare och sitter nästan lika stadigt i öronen.
  Laddeutiet till Kygo E7/900 är mycket bättre med magnetlåst lucka, visning av batterinivå och bättre inpassning av lurarna.
 • Dålig
  1 år sedan
  Dessa lät riktigt illa. Vassa i de högre registren, dålig bas. För detta priset är det riktigt dåligt. Tappade konstant kontakten med klockan de var kopplade till. Garmin. Lämnades snarast tillbaka. Byttes mot philips shb2505 för ca halva priset som var bättre.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Bra ljud och pris MEN horribel kvalitet, bytt dom tre gånger på ett och halvt år.

  Se till att spara kvitton
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mina första trådlösa in-earlurar. Fantastiskt att slippa kablar. Man köper inte dessa för grym ljudkvalitet, man köper dem för frihet.
  Ljudkvalitén är motsvarande ett par enkla trådade lurar för 200-300 kr. Duger ypperligt för podcasts och musik till joggen eller cyklingen. Telefonsamtal funkar bra, folk hör vad jag säger trots att jag ibland sitter på cykeln och kör medan jag pratar. Har använt dem dagligen i ca 6 mån och kan inte leva utan dem nu. Fick lämna in för reparation nyligen (se nedan) och det var två hemska veckor utan mina lurar.

  Mycket bra batteritid. Såpass att jag glömmer ladda fodralet och när både lurar och fodral är tomma så får man vänta en rätt bra stund innan det är fullt igen.

  Några grejer jag stört mig på:
  1) laddfodralet är exceptionellt halt. Jag har tappat mitt flera gånger och lurarna flyger ur när fodralet slår i marken. Händer det på en olämplig plats blir lurarna svåra att hitta. Hade gärna sett att fodralet hade en gummerad yta med mer friktion även om det också skulle innebära att det är svårare att plocka upp ur fickan. Efter att jag tappat fodralet på detta sätt ett tiotal gånger under ca 6 mån så slutade vänsterluren att fungera (ingen kontakt med telefon). Fick nya lurar när jag skickade in för reparation.
  2) ibland tappar sound+ appen kontakten med lurarna, trots att lurarna fortfarande kan spela ljud och funkar bra i övrigt. I detta fall måste jag starta om hela min telefon för att appen skall fungera igen. Appen används bara för inställningar så jag kan leva med detta då jag ganska sällan pillar med inställningar nu när jag hittat en bra setup.
  3) laddfodralet Kan ibland vara lite pilligt att få upp. Kräver att man tar i rätt mkt och på rätt sätt.

  Ett fel som jag själv inte råkat ut för men som verkar vanligt för denna produkt är att laddfodralet slutar ladda vänsterluren, vilket leder till att den ganska snart framstår som defekt. Se reddit-tråden om detta: https://www.reddit.com/r/headphones/comments/93yrs4/jabra_elite_65t_left_earbud_troubleshooting/
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Riktigt bra passform och In-Ear lurar som ger ett riktigt bra ljus.
  Bra batteritid.
  Lite sämre funktion för mic - tar upp allför mycket ljud runt omkring
 • Dålig
  1 år sedan
  Jag fick mina idag och blev väldigt förvånad. På ett dåligt sätt. När jag satte på musik så lät det väldigt konstigt, ett ljud som lät som en stöt. Ett brusljud håller också på och låter hela tiden även fast att jag inte har på hear through.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Mycket nöjd.
  Hade urbanista tokyo innan. Dessa är ett rejält lyft jämfört med dem. Köpte mina för 1100 vilket jag tycker var helt acceptabelt pris.

  +Mycket bra passform
  +Batteri tiden
  +genomtänkt laddbox

  -Hade gärna velat ha lite mer bas i dem
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  + Bra ljud och lite ljud in "direkt" från omgivningen
  + Diskreta i jämförelse med t ex Bose alternativ
  + Bra funktioner i app - t ex bakgrundsljud för arbetsdagen

  - Väldigt dålig mick - tar upp väldigt mycket bakgrundsljud. Undviker att prata i vanliga miljöer som på gatan. Väldigt irriterande.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  +Bra ljud.
  + Bra passform
  -Omgivning funktionen tar ej upp röster så bra.
  -känsliga för magnetiska eller elektriska störningar
  (Jobbar med en motor som startas korta stunder ofta. en Travers som lyfter tunga produkter )
 • Mycket bra
  1 år sedan
  De sitter bra och ljudet är inget att klaga på, jag ökade dock på basen lite i EQ:n. Batteritiden hade gärna fått vara något längre men är väl inte sämre än konkurrenterna.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Bra ljud och batteritid.
  Kan koppla upp till två stycken enheter samtidigt vilket är smidigt som fan.
  -Laddas med microusb
  -skalet är väldigt plastigt
 • Bra
  1 år sedan
  Jag insåg direkt att dessa inte var något för mig av den enkla anledningen att du inte kan använda en i taget om du inte väljer höger...

  Jag har tidigare provat åtskilliga headsets och kommer senast från Airpods (gen 1) som har blivit sämre med tiden och allt utom just faktumet ovan är bättre med dessa (ljudkvaliteten kan vi kalla oavgjord).
  Jag använder alltid en i taget för att vila öronen och för att dubbla batteritiden samt kunna ladda den andra medan den ena sitter i.

  Bra ljud men inget märkvärdigt om man vill lyssna på musik.
  Ok batteritid.
  Laddningsetuiet är klumpigare och har sämre byggkvalitet än Airpods.
  Bra samtalskvalitet i båda ändar
  Sköna att bära dock inte i längden.

  Hade jag kunnat använda en i taget så hade betyget varit 9/10 men för mig blir det egentligen inga stjärnor alls eftersom att jag inte kan använda de som JAG vill.
  Jag tycker dock att en recension ska vara saklig och bedöma alla faktorer så att läsaren kan avgöra själv om problemet är ett problem för dem.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte dom idag för 1100kr på Elgiganten
  +Litet laddfördral
  +små sticker it ut mycket
  +sitter kvar i örat
  +batteri tid bra
  +bra mic för samtal
  +ansluter snabbt till mobilen

  -gör ont i öronen! (Kan bero på att jag har små öron men vet inte)
  -för lite bas! Det finns ingen bas knappt!
  -ganska dålig app

  Kommer lämna tillbacka dom!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Rikigt bra hörlurar, köpte dem igår och har inget att klaga på
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Köpte de här jobbet då det blev för varmt med mina andra omslutande hörlurar. Jobbar på lina o bygger maskiner så det blir en hel del ljud omkring o de här sitter som sten o omsluter en helt i ljudet. Passfomen kan va lite väl tajt ibland, provat alla storlekar på pluggarna o har nu kommit på jag har olika storlekar på öronkanalerna... så nu sitter de som en smäck... typ.
  Att ringa någon när man har de här på sig är däremot lite av en mardröm. Det måste vara helt tyst omkring en för de tar upp allt ljud kristallklart men rösten hamnar i bakgrunden. Har inte kommit på nåt sätt i appen (sound+) för att förbättra det alls. Så när jag ringer eller får samtal så byter jag till mina gamla trådhörlurar som kom med mobben då det inte är några som helst problem för personen att höra min röst fast jag borrar o nitar ihop metalldelar då micken kommer närmare munnen. Irriterande att behöva ha med två olika hörlurar för funktionen på en av dem inte håller måttet. Nu befinner inte alla sig i bullriga miljöer... Men här är min industri-review!

  +Ljudet skitbra, bra bas o en helt duglig equalizer finnes.
  +Flyger inte ut, sitter bra.
  +Har inte behövt laddosan en gång ens, jobbar 10 timmars skift. (De är såklart inte inne 10 timmar... )
  +++De stänger automatiskt av o startar ljudet igen när man tar ut o in en av hörlurarna. Det här älskar jag då man slipper knapparna.

  -Dålig mic. De plockar upp allt annat än min röst. Detta kunde de fixat med mer riktade mickar kanske. vet inte. Piss är de iaf.
  -Knapparna är för hårda. Man behöver fixa till/dra ut hörluren ur örat efter varje tryck. O det kan ta en stund, för mig o mina öron, att hitta rätt igen. Om en sitter lite fel så kommer ljudet mer från en sida o vice versa.
  -Laddosan borde haft magneter eller något som håller fast hörlurarna då dosan kan va lite hård att öppna. De har trillat ut när jag öppnat den.
  -Laddosan har micro-usb... men det här är ett litet minus.

  OCH en bra sak, som borde följa med alla trådlösa in-ear hörlurar, är en lite väska eller påse som man kan sätta in hörlurarna så man slipper ha dem i fickan när man behöver ta ut dem snabbt. För sätter man ner dem i all hast så glöms de skitlätt bort... Av mig iaf. Så tills jag hittar en duglig lite påse eller nåt så får jag leva med fickludd i öronen
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Bra ljud, väldigt bekväma, sitter fast jättebra på min öron, behöver inte trycka hårt eller något för att dom ska sitta! Tyvärr blir det en 4 istället för 5 på grund av den dåliga appen som Jabra vill att man installerar som vägrar se att jag har connectat headsetet 20000 gånger redan... Annars jättebra hörlurar!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Köpte de för 9mån sen och efter ha testat andra märken så var de här de absolut vassaste på marknaden. Blev den Guld/champagne färgen för 1290:- när de hade rea.Super nöjd
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Rekommenderas!

  - Sittar väldigt bra.
  - Ljudet suveränt.
  - Bra app med EQ och bra inställningsmöjligheter, samt man ser exakt återstående batteritid.
  - Snygga! Jämför med t ex Apples airpods som är skitfula.

  Har beställt "foam" tips, ska se om det kan bli ännu bättre passform i örat. De som ingår är standard tips men de fungerar helt ok.

  Edit: Ska nämnas att de som klagar på ljudet är helt ute och cyklar. Ljudkvaliteten är riktigt bra för pengarna och storleken.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Grymt skönt utan trådar!
  Köpt för 1090:- på netonnet retur ex.
  +Bra ljud (Kanske inte 1800:- klassen, men ändå bra för det lilla formatet! Vad kan man förvänta sig av något så litet?)
  +Bra batteritid 5 timmar +10 i fodralet, aldrig haft problem med batteritid trotts att jag lyssnar mycket på ljudböcker, räcker nog inte en hel arbetsdag, men enkelt att ladda dem vid paus.
  +Sitter bra i örat (inte så bra i sambons öra)
  +Bra "hearThrough" så att man hör omgivningen när man är ute eller likande.
  +Bra fodral (laddning format osv)

  -Går inte att använda väster hörlur för sig själv (men det fungerar att ha vänster lur i fodralet utan problem).
  -Fodralet lite svårt att öppna

  Överlag är jag riktigt nöjd med hörlurarna! Bra batteritid för att vara truly wireless, bra ljud och välbyggda. Rekommenderas!
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Uppdatering 2019-03

  För dessa pengar förväntade jag mig mer.
  Att de sedan ramlar ut ur öronen gjorde beslutet lätt. Returnerade lurarna och kikar nu på ersättare.

  Ljudmässigt är jag inte imponerad eftersom alla hyllar dessa, men klart godkänd med en 7 av 10. Inann jag bytte proppar till L skulle jag ge dem 3 av 10.. Basen hördes knappt, ljudvolymen kändes låg etc.

  Samtalsmässigt verkar det vara kastrull, samtalspartnerna hör omgivningen mer än vad de hör mig och jag har testat att både uppgradera lurarna, appen, olika inställningar etc. så vet inte om jag fått ett måndagsexemplar.. :(

  Sjukt missnöjd på den punkt, så till den grad att jag får finna mig i att enbart använda dem som musik lurar eller lämna tillbaka och det lutar åt det sistnämnda..
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  De som jag fick var inge vidare.
  Den första slutade stängas av och på automatiskt när jag la och tog ur de ur laddskalet. Så de returnerade jag.
  Den andra som jag fick hade ett problem med att man hörde ett statiskt ljud i den vänstra när man spelar musik. Så de ska jag också lämna tillbaka och köpa en annan modell. Synd att det skulle hända med dessa som har så pass bra recensioner.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  För så högt pris så har man förväntningar på en produkt, och det motsvaras inte fullt ut här.

  + Kopplar upp riktigt snabbt
  + Stabil signal
  + Hyfsad passform med mellanstorlek på plupparna
  + Batteritiden är bra
  + Jabras app är ok, men borde finnas som widget med valbar genväg.

  - Ljudet är sämre än förväntat, hoppas det blir bättre efter inspelning
  - Småpillrigt etui, ingen distinkt passform
  - Ledfärgerna visas för kort tid i asken, borde visas längre för uppfattning om status
  - Smått obehagligt att trycka på knapparna på snäckorna

  Det viktigaste är såklart ljudet, som jag är besviken på. Det låter trist och blommar inte ut. De låter i stort sett som billiga plugins. Equalizer hjälper bara kosmetiskt. Men jag ska spela in dom och se om det hjälper.
  Jag provade först de billigaste på Netonnet (Andersson) som bara låter marginellt sämre, men hade en för svag signal. Ångrar bytet lite nu, då prisskillnaden är enorm.

  Edit dag 3:
  Lämnade tillbaka dessa då ljudet är alldeles för dåligt för priset. Kan inte begripa de som tycker det är bra ljud i snäckorna, fast det är nog psykologiskt, att man vill rättfärdiga ett köp för nästan 1800 kr. Jag avvaktar utvecklingen på true wireless innan jag ger mig in på köp. Det är en lång sträcka kvar för tillverkarna.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Riktigt feta hörlurar, Sitter ovanligt bra i öronen.
  Man behöver ej ha båda lurarna ur laddnings boxen samtidigt för att använda den ena om man skulle vilja göra det medans ena örat är fri. Utan man kan använda en medan den ena är på laddning.

  Appen man laddar ner är ett måste.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fantastisk produkt. Sitter riktigt bra i örona. Helt ok ljud. Bra batteritid och bra app. Gick smidigt att uppdatera tex firmware och ställa in sitt ljud man föredrar.
  Stänger även ut oljud på ett bra sätt.
  Köp
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Kan verkligen rekommendera, lätt att komma igång och lätta att använda. Mycket bra ljud, testat en hel del hörlurar genom åren och dessa är väldigt bra ljudmässigt sett till prislappen. Det som drar ned betyget två hack är FODRALET. Otroligt korkad låsmekanism som ej enkelt går att öppna, man måste liksom trycka och lirka upp skiten. Hoppas de förbättrar detta till nya versioner.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Mycket positivt överraskad av dessa. Köpte ett par då mina airpods ramlade ut ur öronen hela tiden. Ljudmässigt ungefär likvärdiga med airpods skulle jag säga (när airpodsen sitter perfekt). Dessa sitter väldigt bra då de är in-ear. De är i princip omöjliga att "skaka" ur öronen. Ska man ha de perfekta ljudet får dock satsa på over-ear.

  Det enda minus jag kan komma på är att det är lite för svårt att öppna förvaringsasken.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Helt fantastiska. Makalöst bra batteritid. Sitter bra och låter bra. I övrigt instämmer jag med tidigare recensioner så jag håller mig kort. Bästa helt trådlösa lurarna på marknaden idag - 10/10.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Underbara lurar! Köpte först AirPods men lämnade tillbaka dessa då både ljud och passform (främst det senare) inte höll måttet. 65t är enormt mycket bättre! (Använder lurarna till en XS)

  +Riktigt bra ljud!
  +Lätta att komma igång med tack vare en oväntat bra app
  +Bra batteritid
  +Bra räckvidd

  -Fodralet känns sämre än det som medföljde AirPods
  -Marginellt snyggare än AirPods, vilket iofs inte säger så mycket
  -Har upplevt störningar på tåg och spårvagn men inte kunnat riktigt sätta fingret på när det inträffar
 • Perfekt
  2 år sedan
  Bästa TWS på marknaden, snäppet vassare än AirPods tack vare ännu bättre mikrofon vid samtal och klart bättre basåtergivning tack vare inear designen.

  Kör dem med iPhone och har aldrig haft problem med vare sig dropouts eller dålig sync i samband med att jag kollar youtube.

  Rekommenderas starkt!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Nästan perfekt trots ny teknik!

  PLUS
  + Riktigt bra ljud
  + Bra batteritid
  + "Hör igenom"-funktionen fungerar verkligen bra
  + Snygga (jfr Apples hemska vita skapelser)
  + Sitter mycket stadigt då de är rena
  + Mer frihet än jag någonsin upplevt med ett par lurar/snäckor
  + Att kunna lyssna med bara en snäcka i ena örat

  MINUS
  - Wearing fatigue; efter ett par-tre timmar är passformen tröttande för öronen
  - De ramlar ur öronen om du är svettig, flottig om huden/öronen, eller om snäckorna blivit minsta smutsiga. Nyduschad och med avtorkade snäckor sittar de som berget vad du än går, men råkar du sätta ett chips-fingeravtryck på dem så glirder de ur öronen direkt du försöker sätta in dem.
  - Mic:en vid samtal. Den uppfattar ALLT runt dig, vilket gör att den fungerar perfekt hemma i tysthet eller på ditt egna kontor, värdelöst på stan.

  På det hela taget dock en fantastisk frihet, jag kan verkligen rekommendera de här lurarna. Hade ett par Jaybiird x2 och Jaybird Freedom 2 innan dessa, de här är klart bättre.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Några månader efter köpet nu då...

  Dom fungerar väldigt bra och ljudet är helt ok för att va trådlösa
  Men en magnet som höll dom på plats i fodralet hade varit bra
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kalasbra. Jag har använt dessa i snart två månader och trivs väldigt bra med dem. Dock inte bra alls för spel (därav bara en 8:a), se mer info nedan.

  + Bra ljud (och jag brukar köra Beyerdynamics iDX-serie).
  + Bra komfort. Sitter bekvämt och stabilt, ramlar aldrig ur. Följer med tre olika storlekar på buds, men standarden funkar fint för mig.
  + Bra isolering. Den tar bort mycket av det störande ljudet på tunnelbanan, men behöver man prata med nån eller lyssna på nåt så kan man dubbeltrycka på den högra snäckan för att släppa igenom ljud med hjälp av micarna.
  + Bra batteritid. De utlovade 15 timmarna verkar stämma rätt bra. Jag tar mig utan problem igenom en veckas pendling (1h i varje riktning) och en stunds användande på lunchen och eftermiddagen.

  - Stödjer inte aptX över huvudtaget. Detta innebär:
  - Inget aptX HD, vilket gör att FLAC blir komprimerat som fan pga låg bitrate i överföringen. Låter fortfarande bra, men ändå.
  - Inget aptX LL, vilket gör att latensen i ljudet ligger på cirka 220ms, vilket leder till att...
  - ... De inte lämpar sig alls för spel. För inbitna gamers så är en fjärdedels sekunds fördröjning i allt ljud helt oacceptabelt och många spel som det händer lite mer i är uteslutna direkt eftersom ljudet släpar efter.
 • Bra
  2 år sedan
  Dem är bra, dock enligt mig ganska så obekväma. Detta är troligtvis för att jag har för små öron för dem så därför skaver de väldigt mycket.
  Jag kommer lämna tillbaka dem idag.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kan verkligen rekommendera dessa! De sitter bra, kopplingen är toppen med riktigt bra räckvidd, kan gå runt i huset och de laggar inte och tappar inte kontakten! De låter ganska neutralt så ingen direkt fokus på diskant eller bas men kan ändras i appen. Batteritiden verkar vara bra hittills. Enda som jag saknar är en magnet i laddningsdockan för att hålla lurarna på plats när man sätter i och tar upp dem på språng. Hade också gärna sett att det hade varit USB-c när man ska ladda dockan men nu får man dras med mikro-USB. Gillar funktionen där man kan sätta på mikrofonerna så att man kan höra omgivningen, perfekt när man behöver prata med någon men inte vill ta ur lurarna! :)

  Bra pris och mycket bra produkt, supernöjd än så länge!
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Uppdatering efter 3 månaders användning:

  Jag använder dem ofta, till musik, på tåget, vid träning, när jag promenerar, eller bara om jag vill lyssna lite avskilt hemma eller på jobbet. Mycket smidiga att musiken stannar när man tar ur ena luren, samt medhörningen som gör att man inte är helt borta om man sitter på tåget eller så.

  Jag kan få lite ont i ena örat efter en stunds användande, de pressar lite på några punkter om man inte får in dem helt rätt. Så, de är nog inte för allas öron.

  Ljudet vid musik är bra, och även samtal. Dock klagar mottagaren på att de inte hör mig, det klipper massor, så jag kan inte använda dem för samtal av den anledningen. Undrar om det beror på Bluetooth-anslutningen, för mikrofonerna skulle ju vara riktigt fina. Oklart varför det är så.

  Någon gång har de fått fnatt med anslutningen till telefonen, men då räcker det att stoppa dem i etuiet och ta ut igen för en omstart och så fungerar de bra igen.

  Ursprunglig recension:

  Har använt dem ett antal gånger nu, senast idag vid längdåkning. Sitter skönt, men fyller ut örat på ett annat sätt än vanliga in ear med sladd, vilket tog en stund att vänja sig vid. Det hade varit trevligt om allt varit lite mjukt, och inte bara pluggen. Det är inte säkert att den hårda plasten har rätt form för allas ytteröron.

  Ljudet är ok med bra bas, men jag är ingen audiofil och tänker i huvudsak använda dem för träning. Equalizer I Jabra appen är rätt simpel, men gör sitt för att tweaka till det som man vill ha det.

  Rätt bra räckvidd, kam gå runt i rummet med mobilen på ett bord utan problem, men stenväggar i lägenheten tar dem sig inte gärna igenom utan att det börjar klippa. Det är å andra sidan inget direkt problem, räckvidden är ju avsevärt bättre än en sladd... :)

  Funktionen för att lyssna genom mikrofonerna är trevlig, och man kan ställa hur mycket ljud man vill släppa igenom. På max hörs ett svagt brus, men på ca halva effekten är det lugnt och man kan då föra en normal konversation utan att ta ut dem. Dock verkar inställningen inte sparas till nästa användning.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mina SBH20 gick sönder när jag fastnade i sladden så nu var det dags för true wireless. Väntade egentligen på Airpods 2 men var lite motsträvig då jag inte ville se ut som en komplett idiot. Dessa gör inte att man ser helt normal ut, men de är i alla fall lite diskretare.

  Plus än så länge:
  - Sitter bra
  - Bra ljud
  - Mycket bra att kunna ställa hur mycket av omgivningsljudet som skall släppas igenom.
  - Superbra batteritid. För mig passar det perfekt att kunna lägga ner dem i fodralet så laddas de automatiskt.
  - De startar och kopplar till telefonen när man tur upp dem.
  - Rätt bra app

  Mindre bra
  - Nån gång har jag varit med om att ena luren skrapar lite. Det har hänt när jag gången tidigare bara plockat ur en lur för att svara i telefon, så det beror nog på synkningen. Det löstes genom att lägga ner båda lurarna i fodralet och ta upp dem igen.
  - Plasten kan kännas lite hård i örat, men det är marginellt