Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xiaomi Mi RoboRock S5

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xiaomi Robotdammsugare (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.42)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  9 mån sedan
  Jag köpte den innan den fanns i Sverige och innan den fanns på prisjakt för något år sedan (hösten -17).

  Jag höll på att köpa en Roomba 980 men den kändes så otroligt dyr (ca 9500kr då) så jag började leta på andra ställen än i Sverige. Hittade några reviews på Youtube och andra ställen där de hade jämfört den gamla Xiaomin med Roomba 950 (tror jag det var) och även med andra. De flesta tyckte den gamla Xiaomin var bättre än Roomban.
  Sedan hittade jag en test som jämförde denna med gamla XIaomin och alla fördelar med den så det blev ganska enkelt då denna kostade mindre än hälften redan då!

  Jag är jättenöjd, både med dammsugningen och med moppningen. Den senare är ju inte perfekt på något sätt men den löser 90% av den manuella moppningen.

  Jag bor på två olika ställen och har köpt den på båda platserna.

  Jag ville ha en lösning som fungerade så bra som möjligt. Därför har jag bytt ben på soffor så att den kommer under (väldigt enkelt dessutom blev det snyggare), bytt några mattor och sänkt några trösklar till badrum och tvättrum så att dammsugaren kan komma över.

  Vi använder en handdammsugare för att ta hörnen någon gång i månaden, för där kommer den inte åt ordentligt, men den rör om nog mycket så att det tar tid innan det blir en ordentlig samling.

  Allt plus
  +Klarar av lite högre trösklar än 2cm.
  +Väldigt bra och effektivt vägval då man tittar på "kartan" över hur den gått.
  +Mycket bra dammsugning, förstår inte riktigt vad Råd & Rön menar med att robotdammsugare bara är en hjälp till vanlig dammsugning. Vi har inte dammsugit manuellt en enda gång sedan vi fick dem och det känns renare och fräschare än någonsin hemma.
  +Ganska stor behållare för damm. Vi kan dammsuga 110m2 tre gånger innan vi behöver tömma den, då vi dammsuger varje dag. Hur många ggr vi kan spara tömningen om man gör det mer sällan vet jag inte för vi har aldrig gjort det.
  +Eftersom vi dammsuger varje dag har "icke golvdamm" minskat betydligt, så dammtorkningen av alla andra ytor har minskat med gissningsvis 70-80%.

  De enda 2 minus jag tycker är
  -att den inte känner av när man har moppningen på så att den helt enkelt låter bli mattorna, den känner ju av dem, varför inte helt enkelt låta bli dem... Det är ju programvara så det borde vara enkelt att ordna.
  -som många andra säger så ritar den om kartan varje gång den startar för en full rengöring, vilket gör att man inte kan begränsa olika områden via appen, vilket också borde vara en enkel sak att ordna.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 14 dagar sedan
  + Kartlägger huset med laser.
  + Dammsuger ca 1 m2 per minut. Vår nedervåning dammsuger den självständigt på 90 min. 40% batteri kvar.
  + Mycket bra sugförmåga. Även mattor blir rena.
  + Enkel styrning från appen.
  + Tar kanter och merparten av hörn.
  + Flera olika lägen (reglerar sugstyrkan).
  + Schemaläggning finns men enklare att starta manuellt från appen.
  + Zon-städning. Välj flera zoner på kartan över ditt hus och be dammsugaren arbeta upp till 3x per yta. Eftersom alla delar av huset inte blir lika smutsiga är det i princip enbart den här funktionen som används. Helt klart den bästa funktionen. Kör exempelvis hall och kök ofta.
  + Inga problem med våra trösklar eller mattor av normal storlek.
  + Digital barriärtejp och no go zones - markera var dammsugaren inte ska vara så undviker den de områdena.
  + Fastnar väldigt sällan.

  - Vissa (obetydliga) menyval är enbart på mandarin. [Verkar numera åtgärdat]
  - Tappar kartan ibland. När man byter våning eller lyfter den. I sällsynta fall helt oprovocerat. Inget problem eftersom att den kartlägger effektivt när den dammsuger. Påverkar ytterst sällan zon-städning (ingen karta = ingen möjlighet att välja zoner). [Verkar numera åtgärdat 2019-07-05]
  - Extremt tunna (lätta) mattor riskerar att släpas med.
  - Går ej att schemalägga zonstädning.*
  - Moppning är som på alla robotdammsugare värdelöst. Inbilla er inget annat oavsett vad som skrivs.

  Helhet: Ersätter vanlig dammsugare i 95 % av huset. Trappen och toaletten är undantaget.

  *Nu är S6 ute på svenska marknaden. Jag rekommenderar den istället eftersom den har funktioner så som schemalagd zonstädning. Bör inte vara problem att uppdatera det här för S5, oklart om det faktiskt kommer hända. Tills dess är S6 solklart val trots prisskillnad.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 dag sedan
  Fungerar grymt bra!
 • Mycket bra
  3 dagar sedan
  Uppdaterat: 3 dagar sedan
  Väldigt prisvärd. Hanterar hörn bra och våttorkning fungerar hyfsat. Har problem med tjocka mattor, för mig fastnade borsten så har fått ställa in att den inte ska åka över mattan.
 • Perfekt
  15 dagar sedan
  Mot förväntan, valuta för pengarna och riktigt bra !

  Säger som föregående. Har tidigare dammsugit i stort sett varje dag med dammsugaren ståendes framme hela tiden. Med barn och katt hemma så har det alltid funnits behov.
  Vi har en rya matta från Mio med ca 3cm lugg. Allt detta fixar den klockrent.
  Dock har den problem att ta sig upp på mattan pga kanten som blir av den långa kuggen och stötfångaren fram tror att den åker emot. Dock har vi löst det med att låta matta ligga emot en tröskellist och roboten lär sig att klättra upp den vägen. Funkar klockrent!
  Appen fungerar bra och det är lätt att starta, pausa, se status och exakt placering av roboten. Hade önskat som föregående sa att man kunde dela in lägenheten i separata rum. Det kan man via appen men det görs manuellt. Roboten förstår inte att det är ett separat rum utan går enligt markerat område. Funkar dock väldigt bra om du bara vill dammsuga ex. badrummet.
  Kör alltid med maximal sugkraft och då väsnas den en del men är aldrig hemma just då.
  Väldigt smidig att sköta med tömning och rengöring. Vår vanliga dammsugare står numera i skåpet och används väldigt sällan!
 • Perfekt
  15 dagar sedan
  Fungerar över förväntan.

  Vi har tidigare dammsugit 2 ggr/v och kört extra emellan i stort sett varje eller varannan dag. Dammsugaren har aldrig åkt undan utan stått framme.
  Efter första körningen på övervåningen 130 kvm fick jag tömma behållaren (proppfull). Körde därför igen, och igen.. Efter tre gånger och lika många tömningar är jag milt sagt imponerad. Ska tilläggas att jag kör på "quiet" lägsta nivån, stör inte alls.
  Har en ryamatta från Ikea som borsten effektivt "borstar upp" och eftersom mattläget ökar sugförmågan har den inte varit så ren sedan vi köpte den.

  Har absolut inget att klaga på, det enda jag saknar är att kunna dela in kartan i områden för att schemalägga tex köket onsdagar kl 11 och badrummet tisdagar kl 21. Verkar vara på g i kommande uppdateringar enligt forum.

  Rekommenderar köp! Eftersom priset är på väg ner och skillnaden på senaste modellen är 2 dB och minne för 2 våningar.. 🤔
 • Perfekt
  18 dagar sedan
  Riktigt bra dammsugare! Smartare än jag trodde...
 • Perfekt
  22 dagar sedan
  Mycket nöjd med "Rockan"!
  Helt otroligt vad roligt och befriande en damsuggning kan vara med roborock.
  Detta måste vara årets köp. Det blir rent, verkligen rent. Rekommenderas starkt!
 • Perfekt
  22 dagar sedan
  Uppdaterat: 22 dagar sedan
  Efter att ha ägt Neato PRO, Neato D85, Neato D5, så har jag nu bytt till denna pärla. Känns som att xiaomi är ljusår före. Leksaker fastnar inte, den är mycket snabbare.

  Mina neatos dog alltid efter 3 år. Så efter 10 år med neato så är denna min nya skönhet. Får hoppas att denna håller längre. Känns som att neato D5 städade bättre och fick upp mer men inte helt säker än.

  Har alltid haft problem med att neato alltid fastnade i små leksaker etc, denna verkar inte ha samma problem.

  Rekommenderas varmt so far
 • Perfekt
  23 dagar sedan
  Mycket nöjd med denna robotdammsugare.

  Klarar ganska höga trösklar, samt mattor.
  Har hundar hemma som fäller, och den tar upp deras päls utan problem.

  Måste dock tömma dammbehållaren minst varannan dag.
 • Mycket bra
  24 dagar sedan
  Uppdaterat: 24 dagar sedan
  Jag hade hört mycket gott om roborock men var ändå skeptisk till om den verkligen kunde vara så bra. Efter första dammsugningen var jag minst sagt glatt överraskad. Den kanske inte kan ersätta en vanlig dammsugare till 100% men den får med extremt mycket damm och skräp. Framför allt får den upp väldigt mycket damm från mattorna i hemmet. Vi har både katt och hund så mattorna brukar vara fulla med hår men då vi kör roboten var 2:a-3:e dag så är mattorna renare nu än någonsin och vi upplever en stor skillnad på mängden damm i luften. Visst skulle man få samma resultat med vanlig dammsugare också ifall man körde den lika ofta men vem orkar det? Nä för kategorin "bekväma/lata" människor så är roborock ett kanonköp!
 • Utmärkt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  ++++

  Mycket nöjd efter flertalet månaders användning. Inget att anmärka på, skulle jag säga. Kan varmt rekommenderas!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Riktigt bra robot!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Funkar helt perfekt! Smartare än jag trodde och städar bättre än jag gör...
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Beställde Xiaomi Roborock S50 efter att ha jämfört och läst användarbetyg här på prisjakt.
  Fick hem dammsugaren idag och slogs direkt av vilken hög kvalitetskänsla det var på allt från förpackning till komponenterna i sig. Att packa upp Roborock var lite som att packa upp en ny produkt från Apple.
  Installerade sedan basstationen samt registrerade ett konto genom Xiaomi Home-appen. Allt gick mycket smidigt.

  Efter lite laddning vid basstationen var det sedan dags för städning.
  Wow är bara förnamnet! Denna lilla dammsugare slog alla höga förväntningar jag hade! Helt fantastisk så effektiv den är, både när det kommer till städresultatet som sättet den navigerar på. Den missade verkligen inte en enda fläck. Även appen är oslagbar.
  Hade i helgen dessutom dammsugit hela vår bottenvåning med den traditionella snabeldraken men trots detta var smutbehållaren riklig på skit. Imponerande!
  Nu blir det att införskaffa en till för övervåningen!

  Det enda negativa är att jag förbannar mig själv över det faktum att jag inte har investerat i en Roborock S50 tidigare. Denna lilla krabat kommer att underlätta rejält i vår vardag!
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Funkar över förväntan! Småbarn och katt, håller ändå golven rena och fina. Måste dock se till att plocka undan små saker från golvet, särskilt små strumpor och snören och liknande då det trasslar sig runt borsten.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Helt fantastisk produkt. Hade en Electrolux-robot tidigare som var så dålig så den inte ens förtjänar att bli kallad för robotdammsugare.

  Denna gör precis vad den ska, den åker systematiskt över hela golvet och missar nästan ingenting. Den mappar upp bostaden i appen så man senare kan måla upp zoner dit den ska rengöra. Bra app som har inbyggt Siri-stöd (Hej Siri, dammsug). Dessutom moppfunktion vilket är guld. Kanske bästa köpet i år. Mycket väl godkänt!
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Helt galet. Når till ställen jag inte ens kunde drömma om att nå med en vanlig dammsugare. Det känns väldigt befriande att inte behöva dammsuga själv. Den dammsuger smart och mappar lägenheten varefter man kan lägga begränsningar på platser dammsugaren inte skall dammsuga. Detta görs i appen som man parar med dammsugaren.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Smart.
  Städar riktigt rent.
  Bra app.
  Bra design.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Fantastisk robotdammsugare. Har haft den i 6mån och kunde inte vara mer nöjda.
  Rekommenderas verkligen!
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Vår första robotdammsugare och efter 2 dagar kan familjen inte slita sig loss från denna fantastiskt roliga och effektiva maskin. Roborock städar nästan för bra, man märker snabbt hur mycket man missar annars. Appen är mycket bra, lätt att använda och roligt att titta på hur kartan byggs. Roborock är nu ihopkopplad med Google Home och röststyrning "Hej Google, börja städa"
  Hela familjen har fått Roborock feber 👍
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Min första robotdammsugare så har inget att jämföra med.

  Denna är väldigt enkel att ta ibruk. Den funkar med laser så den "mäter" själv upp din bostad, väggar, dörrar etc. Den sparar kartan och du kan mycket enkelt lägga in egna städzoner osv. Vill du bara städa köket ritar du köket som en städzon och lägger den i arbete.

  Vi är väldigt positiva och nöjda, med tre småbarn går den minst varannan dag.

  Är det något jag ska klaga på så kunde "dust bin" ha varit lite större, nu får du i princip tömma den efter varje städning. Det fastnar även år runt axeln som sopar så där får man vara noggrann och ta bort detta så tror jag maskinen håller längre.

  Överlag bra sopning, har ännu inte provat att moppa.
 • Utmärkt
  2 mån sedan
  Min första robotdammsugare och jag är inte besviken. Städar bra och appen man styr den med är toppen. Haft den i snart 6 mån.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Mitt bästa köp!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Helt underbar produkt. Kartlägger bostaden direkt och kör på enligt schemat man sätter upp. Nu när det finns möjlighet att sätta no-go zoner i appen är det ju superbra , slippa avgränsa med tejp eller dylikt. Enda nackdelen är att den reagerar lite på färgen svart som alla andra robotar gör. Vi har några svart-lackerade metalltrösklar som den ogärna vill köra upp eller nedför men annars är allt okej ! Ett bra köp för alla som vill ha ett smidigt sätt att sköta grovstädningen på och eliminera vardagsdammråttor !
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Helt sjukt.. Läst recensioner om den men visste inte att det skulle vara så här behagligt. Maskin gör grovjobbet medan man själv sitter och latar sig eller är ute. Otroligt härlig pryl för det smarta hemmet 👍👌
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Har precis fått denna städhjälp hemma och hittills fungerar den klockrent. Inte fastnat och klarar mattorna utan problem.

  Hade innan Dysons modell men den fastande nästan hela tiden under vårt matbord mellan stolarna.
  Den fungerade inte heller om det inte var bra upplyst hemma.

  Mopp funktionen har vi inte prövat ännu.
 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Toppenmaskin

  + Städar stora delar av huset (ca 140kvm) på under 2h och en laddning i näst högsta läget.
  + Ljudvolymen är inga problem att vistas kring
  + Talar tydligt om vad som händer
  + Städar fint och prydligt
  + Fastnar sällan. De gånger den fastnar känner jag att det var mitt fel
  + Väldigt prisvärd

  - Liten behållare. Vi klarar oss nätt och jämnt, men ibland händer det att den tappar skräp på mattan när den åker tillbaka.
  - Fick återansluta till wifi en gång
  - Gnisslar lite efter 3 månaders daglig användning

  Vi kan idag inte klara oss utan lilla Rocco. Varje morgon städar vi snabbt undan barnens leksaker och lyfter upp stolarna på bordet så har vi ett rent golv när vi kommer hem från jobbet. En toppenprodukt helt enkelt!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Jag brukar inte recensera inköpen, men denna måste jag bara skriva om!

  Vilken otrolig maskin, och för vilket pris! Den dammsuger väldigt noggrant, kommer över alla trösklar och klarar mattor utan problem!

  + Otroligt smart, fastnar aldrig, mappar ut hela lägenheten och dammsuger allt.
  + Funkar på mattor
  + Superbra app där man ser exakt hur den dammsugit
  + Möjlighet att dammsuga enskilda rum, genom appen.
  + Priset!

  - Min "hill detection" verkar inte fungera. Den åkte ner för trappan fast än den inte ska. Kan vara garantiärende eller inte, vet ej.
 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Kan bara instämma med övriga omdömen.
  Detta är en riktigt prisvärd dammsugare som har alla funktioner man kan behöva.
  Visst fastnar den på nån hög tröskel ibland, och stökar till en och annan matta, men rent blir det!
  Kul att den går att röststyra med Google assistent!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Vi köpte denna i slutet av december och efter fyra dagar var den oumbärlig. En riktigt bra robot som inte bara gör rent, den underhåller barnen också. Moppen lämnar mycket att önska men vi köpte den heller inte för moppfunktionen.

  Lätt att tömma, dammsuger bra även i hörn och runt bordsben. Vi har aldrig haft en robotdammsugare tidigare så vi blev mycket glatt överraskade av resultatet!
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Hade aldrig tänkt köpa en robotdammsugare men WOW vilken grym liten sak .
  Bara sätta på och den scannar av hela lägenheten och så blir resultatet toppen.
  Över förväntan bra.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Fantastisk. Kunde önska lite mer sugkraft dock.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Ett av de bästa köp jag gjort! Den arbetar snabbt och med imponerande städresultat. Tar sig in under både säng och soffa. Dammsuger mattor och tar sig över trösklar utan problem. Kartlägger hemmet snabbt och har galet bra batteritid. Dessutom väldigt enkelt att komma åt behållaren för att tömma på damm. Kan inte annat än rekommendera!
 • Perfekt
  4 mån sedan
  En produkt jag verkligen rekommenderar. Att komma hem till en rent hus varannan dag är helt underbart. Dammsugaren fungerar utan större inställningar och känner av husets dimensioner väl. Enda negativa jag kan se är appen som är relativt slö och för att få senaste mjukvaran så bör man ändra till Mainland China som server. Som tur är så behöver man inte använda appen jättemycket, möjligen vid zone cleanup vilket funkar perfekt då man bara vill dammsuga runt bordet.
 • Acceptabel
  4 mån sedan
  Köpte den september 2018. Körde varannan dag på Balanserad inställning på en lägenhet på 55 kvadrat. Så skönt det var att slippa dammsuga!
  I januari fick jag något som hette Error 18. Gick inte att göra en reset, försökte skaka loss det som fastnat i fläkten (Error 18 är en fan malfunction) men det gick ej.
  Var till slut tvungen att öppna upp den, hittade inte fläkten först så monterade tillbaka den och det fungerade igen? men den lät plötsligt 10 ggr värre.
  Fungerade i ca 1 månad, fick samma Error 18. Öppnade igen, hittade fläkten, blåste och försökte pilla så att det skulle komma ut något men inget kom ut så jag antar att det inte hade fastnat något.
  Fungerade sådär i ca 1 månad till, och med sådär menar jag att den inte dammsuger alla ytor och går i konstiga mönster.
  Idag gav den mig Error 18 igen, trots att den vilat i 1 vecka nu.
  Jag ger upp. Det var skönt i början men inte värt att spendera pengar på något som man inte kan fixa själv. Får väl köpa en traditionell dammsugare nu.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Detta är vår tredje robotdammsugare efter en Roomba 581 och en Neato Botvac 85... RoboRock är en otroligt mycket bättre produkt än de andra två. Visst, det skiljer några år av utveckling men att Xiaomi kan leverera en såhär kompetent dammsugare och app till aktuellt pris är fantastiskt.

  Det finns nyare versioner av Roomba och Neato som har liknande funktioner och kvalitet men då kostar de upp mot 100% mer.

  Skall man köpa en robotdammsugare i nuläget så kan jag inget annat än att rekommendera Xiaomis RoboRock!
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Haft den i över en månad nu och det är nog det bästa köpet vi gjort till vårt nya hus. Ser man bara till att det inte ligger några kablar eller underkläder på golvet så kör den på och gör ett riktigt bra jobb. Den städar varannan dag och vi har inte behövt dammsuga "manuellt" ännu på ca 6 veckor.

  Riktigt super!
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Att den sparar karta är helt fantastiskt, den gör verkligen jobbet hemma. Du kan spara no go zone eller bara att den ska dammsuga på ett viss ställe efter ha bockat för "save map".

  Eftersom min lägenhet är på 54 kvm så kanske endast 30-40% används utav batteriet.
  Den är faktist otroligt smart och för priset tror jag inte någon kan hitta en bättre eller likvärdig dammsugare.

  Minus är väl att den inte gillar gå igenom mina gardiner (det lite tunga gardiner), så har ni såna så räkna med att få dra upp gardinerna.
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Efter ha läst i stort sett alla tester, recensioner och omdömen så beslutade jag mig för att slå till på denna för en månad sedan.

  Är otroligt nöjd med kvalitén på produkt, appen och designen.

  Enda negativa jag kan tänka på är att den brukar fastna på benen till soffbordet, men det går att lägga in en no-go zone i appen så den inte går dit.
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Riktigt bra robotdammsugare.
  + snygg
  + smart
  + bra batteritid
  + många inställning

  - synd att den inte har tömningsfunktion
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Fantastiskt bra produkt. Efter ha läst recensioner på prisjakt förstod jag att den skulle vara bra men kunde inte tro att den skulle vara så här bra. Helnöjd👍
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Suverän produkt.
  Bästa köpet på väldigt länge. Den är precis så smart som man önskar och städar utomordentligt bra. Denna reducerar dammsugarebehovet till 1 gång/månad. Om den kunde tömma sig själv = fullständig autonom, hade den fått full pott.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Mycket bra. Enkel att hantera. Tar sig fram bra och kommer åt bra. Har en Neato XV Signature som jag också är nöjd med men denna är ännu bättre. Bra app där man enkelt kan göra inställningar, styra, se vart den varit och kan stänga av områden.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Den här dammsugaren fungerar bara jätte bra och appen är också mycket bra.
  Det ända negativa är om man tar upp och kör den på övervåningen så har den glömt bort kartan på nedervåningen.
  Annars supernöjd
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Hade en Cleanmate S800 innan och jämför man denna med Roborock så är det som natt och dag. Roborock tar sig förbi hinder, upp på mattor utan problem, navigerar helt sanslöst bra och har dessutom en app som är kanonbra. Väldigt nöjd
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Min första robotdammsugare och jag är imponerad. Klarar av hinder suveränt går som en tank över dom. Suger hyffsat bra dock fungerar mattläget mycket tvivelaktigt. Du måste ha tjock ryamatta för att den ska känma av matta ordentligt. Rolig pryl som dock inte ersätter den vanliga dammsugaren.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  En supermaskin som klarar samma sak (bättre?) än betydligt dyrare konkurrenter.

  Rekommenderas!
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Mycket bra och prisvärd robotdammsugare! Tar sig fram över trösklar, dammsuger enligt förväntan, bra batteritid och ny funktionalitet som tillkommer allt eftersom. Det enda negativa är väl att om man bor i villa med barn som skräpar ner så får man räkna med att tömma dammbehållaren flera gånger under ett pass vilket gör att man får köra dammsugaren när man är hemma eller dagligen så det inte hinner bli så mycket smulor och damm. Rekommenderas!
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Årets bästa köp, är glad att jag väntade tills nu med att skaffa våran första robotdammsugare då dom nu är så pass smarta som man kan förvänta sig, lätt att driftsätta första gången och appen är lättanvänd, tar sig över höga trösklar, arbetar systematiskt och har en bra batteritid, var orolig att det skulle bli strul med alla våra ryamattor men det går som en dans även på dom. Har den schemalagd att gå varje dag och har inte behövt kompletteringsdammsuga en enda gång sen jag skaffade den för 3 veckor sedan.
  Enda strulet som dock var självförvållat var när den drog runt med en kolbit som hade trillat ur kaminen så vi fick moppa bort massa svarta streck i golvet.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Best i test!

  Efter mycket spanade på nätet med tester och jämförelser föl lotten på denna Roborock s50
  Som visar sig vara en riktigt kompetent pryl bästa är priset helt klart best bang for the buck.
  Då den piskar romba 980 nästan i alla tester till hälften av priset.

  Våttorkningen inte perfekt men den gör ett hyfsat bra jobb om man blöter trasan innan

  Navigeringen är som en dröm att titta på när den mappar upp område och ser var den skall städa

  Rekomenderar starkt

  Behovet av en vanlig dammsugare finns knappt.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Det är grymt bra! Högt rekommenderad.