Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Roborock S5

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Roborock Robotdammsugare (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.36)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Jag köpte den innan den fanns i Sverige och innan den fanns på prisjakt för något år sedan (hösten -17).

  Jag höll på att köpa en Roomba 980 men den kändes så otroligt dyr (ca 9500kr då) så jag började leta på andra ställen än i Sverige. Hittade några reviews på Youtube och andra ställen där de hade jämfört den gamla Xiaomin med Roomba 950 (tror jag det var) och även med andra. De flesta tyckte den gamla Xiaomin var bättre än Roomban.
  Sedan hittade jag en test som jämförde denna med gamla XIaomin och alla fördelar med den så det blev ganska enkelt då denna kostade mindre än hälften redan då!

  Jag är jättenöjd, både med dammsugningen och med moppningen. Den senare är ju inte perfekt på något sätt men den löser 90% av den manuella moppningen.

  Jag bor på två olika ställen och har köpt den på båda platserna.

  Jag ville ha en lösning som fungerade så bra som möjligt. Därför har jag bytt ben på soffor så att den kommer under (väldigt enkelt dessutom blev det snyggare), bytt några mattor och sänkt några trösklar till badrum och tvättrum så att dammsugaren kan komma över.

  Vi använder en handdammsugare för att ta hörnen någon gång i månaden, för där kommer den inte åt ordentligt, men den rör om nog mycket så att det tar tid innan det blir en ordentlig samling.

  Allt plus
  +Klarar av lite högre trösklar än 2cm.
  +Väldigt bra och effektivt vägval då man tittar på "kartan" över hur den gått.
  +Mycket bra dammsugning, förstår inte riktigt vad Råd & Rön menar med att robotdammsugare bara är en hjälp till vanlig dammsugning. Vi har inte dammsugit manuellt en enda gång sedan vi fick dem och det känns renare och fräschare än någonsin hemma.
  +Ganska stor behållare för damm. Vi kan dammsuga 110m2 tre gånger innan vi behöver tömma den, då vi dammsuger varje dag. Hur många ggr vi kan spara tömningen om man gör det mer sällan vet jag inte för vi har aldrig gjort det.
  +Eftersom vi dammsuger varje dag har "icke golvdamm" minskat betydligt, så dammtorkningen av alla andra ytor har minskat med gissningsvis 70-80%.

  De enda 2 minus jag tycker är
  -att den inte känner av när man har moppningen på så att den helt enkelt låter bli mattorna, den känner ju av dem, varför inte helt enkelt låta bli dem... Det är ju programvara så det borde vara enkelt att ordna.
  -som många andra säger så ritar den om kartan varje gång den startar för en full rengöring, vilket gör att man inte kan begränsa olika områden via appen, vilket också borde vara en enkel sak att ordna.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  + Kartlägger huset med laser.
  + Dammsuger ca 1 m2 per minut. Vår nedervåning dammsuger den självständigt på 90 min. 40% batteri kvar.
  + Mycket bra sugförmåga. Även mattor blir rena.
  + Enkel styrning från appen.
  + Tar kanter och merparten av hörn.
  + Flera olika lägen (reglerar sugstyrkan).
  + Schemaläggning finns men enklare att starta manuellt från appen.
  + Zon-städning. Välj flera zoner på kartan över ditt hus och be dammsugaren arbeta upp till 3x per yta. Eftersom alla delar av huset inte blir lika smutsiga är det i princip enbart den här funktionen som används. Helt klart den bästa funktionen. Kör exempelvis hall och kök ofta.
  + Inga problem med våra trösklar eller mattor av normal storlek.
  + Digital barriärtejp och no go zones - markera var dammsugaren inte ska vara så undviker den de områdena.
  + Fastnar väldigt sällan.

  - Vissa (obetydliga) menyval är enbart på mandarin. [Verkar numera åtgärdat]
  - Tappar kartan ibland. När man byter våning eller lyfter den. I sällsynta fall helt oprovocerat. Inget problem eftersom att den kartlägger effektivt när den dammsuger. Påverkar ytterst sällan zon-städning (ingen karta = ingen möjlighet att välja zoner). [Verkar numera åtgärdat 2019-07-05]
  - Extremt tunna (lätta) mattor riskerar att släpas med.
  - Går ej att schemalägga zonstädning.*
  - Moppning är som på alla robotdammsugare värdelöst. Inbilla er inget annat oavsett vad som skrivs.

  Helhet: Ersätter vanlig dammsugare i 95 % av huset. Trappen och toaletten är undantaget.

  *Nu är S6 ute på svenska marknaden. Jag rekommenderar den istället eftersom den har funktioner så som schemalagd zonstädning. Bör inte vara problem att uppdatera det här för S5, oklart om det faktiskt kommer hända. Tills dess är S6 solklart val trots prisskillnad.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställde Xiaomi Roborock S50 efter att ha jämfört och läst användarbetyg här på prisjakt.
  Fick hem dammsugaren idag och slogs direkt av vilken hög kvalitetskänsla det var på allt från förpackning till komponenterna i sig. Att packa upp Roborock var lite som att packa upp en ny produkt från Apple.
  Installerade sedan basstationen samt registrerade ett konto genom Xiaomi Home-appen. Allt gick mycket smidigt.

  Efter lite laddning vid basstationen var det sedan dags för städning.
  Wow är bara förnamnet! Denna lilla dammsugare slog alla höga förväntningar jag hade! Helt fantastisk så effektiv den är, både när det kommer till städresultatet som sättet den navigerar på. Den missade verkligen inte en enda fläck. Även appen är oslagbar.
  Hade i helgen dessutom dammsugit hela vår bottenvåning med den traditionella snabeldraken men trots detta var smutbehållaren riklig på skit. Imponerande!
  Nu blir det att införskaffa en till för övervåningen!

  Det enda negativa är att jag förbannar mig själv över det faktum att jag inte har investerat i en Roborock S50 tidigare. Denna lilla krabat kommer att underlätta rejält i vår vardag!
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 25 dagar sedan
  Man får komma ihåg också att mjukvaran är en stor del av en robotdammsugare och jag tycker att den är under all kritik.

  Nyligen kom en större uppdatering som tillåter rumsindelning, men det har istället gjort att roboten fastnar på trösklarna.

  Köpte denna pga den var bäst på trösklar, men senaste uppdateringen har tyvärr dragit bort den fördelen.

  Om du inte har trösklar är det här ett givet köp dock!

  Uppdatering: Efter massa pill går det att lägga in No-go-zoner i hörnen av dörröppningar och på så sätt se till att roboten tar tröskeln i rätt vinkel. Men då måste man finlira mycket med mjukvaran, som är fruktansvärt svårarbetad och buggig. Många felmeddelanden rapporteras som problem med Wi-Fi, vilket bara är lathet från kinesiska utvecklarna.

  Är så pass missnöjd med mjukvaran att jag drar ned betyget rejält. Jag har inga andra robotar att jämföra med, men tycker att det är alldeles för svårt att få till det som jag vill.

  Moppfunktionen är onödig (aldrig använt på ett år) och hade önskat att det fanns mer plats för dammråttor istället.

  Uppdatering 2: Mjukvaran blir bara sämre och sämre med fler och fler kritiska buggar. Nu vägrar den köra över trösklar överhuvudtaget. I början var jag väldigt nöjd, men nu är jag mest frustrerad över hur dum den är.

  Kommer inte köpa en Xiaomi dammsugare nästa gång. Kommer nog försöka undvika deras ekosystem helt.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Köpte den för en vecka sedan och kan inte mer än säga att den har fungerat över förväntan.
  Hade noll koll på hur bra robotdammsugare skulle vara, men hade mina aningar att vissa inte skulle kunna matcha en sladd dammsugare.

  S5 max är jag riktigt nöjd med. Snabb installation och bra app. Använder sig av "linar" system för att navigera fram.
  Ett knapp tryck så dammsuger den alla rum tills den är klar eller att de är ca 20% batteri kvar så tar den sig till laddstationen och sedan återgår till städning där den slutade. Går till och med att styra manuellt med tre knappar eller joystick i appen, väldigt kul och smidigt om man snabb ska städa upp något.

  Mopp funktionen funderar riktigt bra. Bara att fylla tanken med vatten, sätta fast moppen och välja vattenflödet i appen. I appen går det att välja områden som inte ska moppas eller dammsugas.

  Bästa köpet på länge. Hade lätt köpt en till bara för att den överträffade mina förväntningar så mycket.
  10/10
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Perfekt för en vår lgh. Vi har en 2a om 60 kvm. Alla borde ha en sån här. Värd varenda krona. Så länge denna går att köpa så rekommenderad jag denna över S6an.
 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Den är jättebra när den funkar, men nu har jag bytt ut 2 komponenter, först fläktdelen och sen motorn till lasern och öppnat och reparerat 3 gånger, detta under 1 års tid. Den går på 50 kvm 3 ggr / vecka.... Kvalitet????????
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Grym dammsugare
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Helt otrolig! Har haft den i ca. 5 månader och den funkar fortfarande som ny. Den dammsuger all kanter från kant till kant och sida till sida, den missar ingenting och appen har många och super bra funktioner. Rekommenderar denna dammsugare mest för stora villor, och också för alla allmänna boende. 10/10
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Har haft denna i över en vecka och den har inte gjort mig besviken! Eftersom vi har en långhårig katt som fäller mycket måste man dammsuga minst 2 gånger i veckan med den manuella för att det inte ska bli massa hårtussar överallt. Med denna robot kommer man undan med att dammsuga med den vanliga dammsugaren 1 gång i veckan om man kör roboten varannan dag.

  Det enda negativa är väl att långa hår trasslar in sig i rullen och på lite andra ställen, men det mesta av håret som den suger upp hamnar ändå i behållaren, så jag är nöjd! Det är lätt värt att rengöra borsten från hår efter att den har kört lägenheten.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Efter att jag har haft den i 2 mån kan jag bara konstatera att den har inte gjort mig besviken, den gör verkligen sitt jobb så det blir 5/5
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Bästa köpet i alla kategorier :)
  Roboten städar medans vi jobbar, damm och smutsfritt.

  Enkel och användarvänlig app.
  Vi har rätt så komplicerat hem med en del trösklar. Men den löser det galant.

  Dock fastnar den ibland i våra matbordstolar.
  Men det är bygel på dem så inte så konstigt. Dock går det att använda "no-go zone" för att den inte ska dammsuga där.

  Vi gör golvet helt fritt en gång/veckan för att den ska komma åt överallt.

  Kanonprodukt för en försumbarsumma. Helt klart värt pengarna
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Ett av de bästa köpen jag gjort någonsin. Har slängt ner dammsugaren i förrådet och har aldrig haft det renare på golvet än nu. Det behövs tas bort hår som ansamlas runt borstarna en gång var 1-2 vecka men vad gör det? Tar kanske 1-2 min så det är ingen ansträngning. Det här köpet har gjort att man fått mycket mer tid till annat. Har en väldigt smidig och smart systematik när den städar lägenheten. Vi bor på 62 kvadratmeter och städar 45 kvadratmeter på 50 min men ju mer öppna ytor man har desto snabbare går det. Efter ett sådant pass så har det inte ens dragits hälften av batteriet. Har haft våran nu i tre månader. Behöver man köpa reservdelar så finns det att köpa väldigt billigt på Wish/aliexpress etc.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Jag var skeptisk om den verkligen skulle klara av att städa på samma nivå som en vanlig dammsugare men den bevisade det utan problem! Jag och sambon är helnöjda! Värd varenda krona.

  Ska jag komma på något negativt skulle det väl vara att sladden till laddstationen är löjligt kort men går att byta ut som tur är.

  Uppdatering: med nya mjukvaran går det nu dela upp hemnet i olika rum så den enbart städar exempelvis köket. Awesome! 😃👍
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Haft den i 2 veckor och den funkar kanon! Städar (förutom damm) upp sten, löv och grövre saker i köket. Hittar även ut från trängre utrymmen utan problem, typ under skohyllor, tv-bänk etc.
 • Acceptabel
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Bra maskin och städar bra, men den har ett stort problem - långt hår. Den klarar inte av långt hår utan det innebär att en gång i veckan behöver man manuellt städa maskinen vilket tar nästan lika mycket tid som städning med en vanlig dammsugare - då försvinner ju syftet.

  Så länge de inte fixar problemet med långt hår så får den en 5a. Har haft denna maskin nu i 2 månader.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Jag har använt Roborock s5 i 9 månader nu. Oerhört smidig och sparar mig mycket tid med städningen här hemma. Dammsuger upp en ansenlig mängd damm, hår och smuts varje gång och används i snitt 2 gånger i veckan.

  +
  Appen är smidig, lätt att ställa in tex intensitet, moppning osv. Även lätt att se när olika delar behöver underhållas/bytas ut.
  Dammsuger smidigt och tar sig fram och in på smarta sätt. Klarar höga trösklar

  - Slarvar en del i kanter ibland.
  - hår osv trasslar in sig i rörliga delar. Rensar ca varannan gång. Ingen big deal men dammsugaren behöver lite kärlek då och då
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Grym. Väldigt smart o skönt att inte behöva dammsuga så ofta som innan. Har 2 barn, en hund o 3 katter 😱. Sjukt bra jobb för priset och ok ljudnivå. Över förväntan, även enligt min fru
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Klockren.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Köpte en sådan här från Teknikdelar och är väldigt nöjd, funkar klockrent.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Klockren dammsugare som vi nu har haft äran att äga i drygt två år. Det finns egentligen inte så mycket att anmärka på utan det är en genomgående bra dammsugare. Förhoppningsvis så kommer den att städa lite mer logiskt när nya uppdateringarna kommer till den någon gång nu under 2020, det eftersom man då kommer att kunna märka upp rummen i huset.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Bästa investeringen sen jag investerade i en snöslunga för tio år sen.
  Tar sig över trösklar och mattor utan problem med undantag för tröskeln till badrummet som är 5 cm hög.
  Hur härligt som helst om man dräller nåt i köket. Man ritar man upp ett område i appen och trycker på Go.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Bästa köpet på länge. Tveka inte köp och spara tid.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Ett halvår senare är jag lika imponerad.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Super nöjd
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Fantastic! Super quiet compared to roomba 7XX. Super quick and efficient cleaning. The wet wiping combined with exclusion zones is awesome! Be sure to use a guest Wifi to keep china off your home network.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Otroligt prisvärd produkt, städar noga och gör verkligen rent. Enda minus är att man får tömma behållaren relativt ofta men det beror nog mer på våra ullmattor än liten behållare.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Mycket nöjd, får hoppas den har bättre livslängd på batteriet än min Neato!
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Mycket prisvärd
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Bytte ut min gamla iRoomba 615 till denna och jag är inte besviken.

  Mappningsfunktionen är verkligen utmärkt och den gör riktigt rent, speciellt på max. Moppningsfunktionen är ett stort plus!

  Köp denna om ni är ute efter en kompetent och stabil robotdammsugare med mycket funktioner.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Stämmer in i hyllningskören!
  Så himla lätt att använda, gör sitt jobb utan att störa omgifningarna.
  Det kan vara bra att ta bort skor med skosnöre och lyfta upp stolar vid köksbordet.
  Förutom det så funkar den klockrent!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Fungerar utan att fastna till skillnad från den Naeto jag hade innan som kör fast på diverse och som tror sig se föremål som inte finns.

  Update: Funkar perfekt fortfarande. Köpte en till att ha på övervåningen.
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Mycket nöjd! Tar det mesta av det vardagliga dammet, även katthår. Tack och lov verkar katten inte bry sig om den. Klarar de flesta av våra mattor, även de med fransar (2cm).

  Plus (+)
  -Lång batteritid (tar ungefär 50% att dammsuga våra 120kvm på nedervåningen). Tar ca 80 minuter.
  -Dammsuger bra (vi kör det balanserade läget)
  - Många av de bättre delarna till Roborock S6, tex silikonborstarna och huvudborsten som går att plocka isär passar även S5.
  -Enkel app
  -Verkar ganska smart
  -Klarar trösklarna bra (vi har ca 1,5cm)
  -Behövde minimal anpassning av hemmet

  Minus (-)
  -Moppar halvdant
  -Moppar även mattorna
  - Varnar inte när vattentanken för moppning är slut
  -Kan inte minnas flera kartor för flera våningsplan. Fungerar att ta upp den en våning men -måste då kartlägga rummet samtidigt som den dammsuger igen
  -Längre människohår fastnar i borstarna som måste rengöras efter varje städning (katthåret går bra)
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Wow! Första robotdammsugaren, dammsög nedervåningen (43kvm) på 45 min, behållaren för damm blev proppfull med damm och grus. Supernöjd än så länge!

  Köpt för 3790kr på Webhallen.

  Uppföljning 7 dagar senare:
  Fortfarande nöjd. Den har sina begränsningar gällande mattfransar (kan fastna i roterande horizontella borsten), långa hårstrån (fastnar i vertikala borsten) och stora golvsocklar (kan inte ta sig över om den är för bred), men jag hittat sätt att komma runt det.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Underlättar mycket! Enda funktionen den trad. dammsugaren har är vid tömning/rengöring av roboten. Hade önskat bättre tröskeltagningsförmåga. Grymt bra att man kan köra igång den via molnet, alltså ex. från jobbet.
  På minus-sidna hamnar även viss buggighet av programvara. Tappar orientering ibland. Lite seg att starta upp appen o hitta dammsugaren.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Bästa köpet, tar sig över höga trösklar, dammsuger bra.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Köpte denna på Webhallen för några dagar sedan. Jag är supernöjd hittills!
  Den var lätt att komma igång med och den gör ett riktigt bra jobb!

  Det enda jag saknar är att kunna välja vilket rum som ska dammsugas. Det går inte att göra i appen som det ser ut just nu. Kanske kommer det i någon uppdatering framöver?

  Ett stort plus är att den går att lägga till enkelt i Google home!

  Jag rekommenderar denna!
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Grymt bra och prisvärd. Använder en för 3 plans villa. Behövs bara flyttas till vilket plan jag vill städa. Den gillar dock inte för tjocka mattor. Riktigt bra om man har husdjur och kommer under sängar och soffor.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Jag kan bara hålla med alla andra att den är överlägset bäst. Jag bytte ut en gammal roomba mot den här och det blir otroligt bra dammsuget. Den får gå varje dag jag är på jobbet och den täcker av min lägenhet på 82 kvm på drygt 1 timme. Alla hundhår är borta vilket inte roomban klarade och nu vet jag att hunden fäller ca 1 dammbehållare/dag :)
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Positivt överraskad. Verkligen kompetent liten rackare.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Enastående prisvärd maskin. Rekommenderas varmt. Har du flera plan? Köp hellre två av dessa än en S6:a
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Tillägg efter 10 veckors användning.
  Fortfarande otroligt nöjda. Två körningar per vecka. Mängden dammkorn på hyllor ol är mycket mindre nu än med tvåveckorsstädning som vi hade tidigare. Har minskat omdöme från svag femma till stark fyra. Dammbehållare storlek, ljudnivå och moppning kräver enl manual att man är hemma. Småsaker i sammanhanget. Fortfarande otroligt nöjda 😀

  Efter sex veckor :
  Otroligt nöjd efter sex veckor och 12 omgångar för våra 100 kvm. Mycket metodiskt tar den sig fram. Mäter upp rummet med laser och försöker täcka ytan helst med en passage. Den kan startas och hanteras med tre tydliga knappar ovanpå och via en app sköts programmering och fjärrkontroll på mobilen. Det blir mycket renare än förväntat och bättre än när vi kör med den vanliga "snabeljohan"! Trasmattor är ok, dock kan långa fransar vara ett problem. Våra trösklar 15 mm inga problem. Ryamattan är i jobbigaste laget så där har jag lagt en no go zone. Produkten har en bra kvalitetskänsla, hårdvara, mjukvara och dokumentation.

  Nu kommer Robban städa fredag och måndag förmiddagar. Förutom att vi sparar tid att göra annat på, så får vi en renare bostad. Tack vare mindre damm på golvet blir det mindre damm i luften och på hyllor etc.

  Komplettera gör vi med ryamattan och några trånga passager där vi emellanåt snabbt drar över med skaftdammsugaren. Över 90 procent av golvytan får vi täckt ändå. Dessutom överlägsen under dubbelsängen.

  -Det som kunde vara bättre är en lite större dammbehållare. Den räcker knappast för en större bostad med ett glesare schema. Då får man lösa det med uppdelning i olika zoner och tömning däremellan.
  -Moppning innebär ett antal begränsningar enligt dokumentationen. Jag har förstått från andra skribenter att moppningen gör renare men inte som riktig moppning. Det går dock fort att moppa av med en riktig mopp och det behövs ju inte lika ofta. Vi köpte denna produkt för dammsugning, och värderar den därefter.

  Till Electrolux, Philips, Bosch m fl: ni får snabbt vässa er annars blir ni frånåkta av kineserna! Tiden är definitivt förbi när allt från Kina var budgetpris OCH billig kvalitet! OBS! Det är inte dammsugaren som är i fokus, det är ett rent hem till så liten kostnad som möjligt, och där är kundens tid värd mer än ni anat😎
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Haft den i lite mer än 6 månader och är lika förtjust nu som när jag fick hem den. När ekonomin tillåter kommer jag köpa en till övervåningen.

  Den går på timer varje dag efter att familjen har gått till jobbet och efter middagen städar den av runt bordet efter sonen har ätit med några enkla knapptryck på telefonen (zon städning).

  No go zonerna fungerar utmärkt och jag har aldrig sett den åka över de uppsatta zonerna.

  Städlägen finns det fem olika av om man räknar med moppning. När jag inte är hemma brukar jag köra Max och är man hemma så kör jag Quiet men med carpet mode (som känner av mattor och ökar sugförmågan endast där).

  Moppen är mest en blöt trasa som släpas över golvet men om man använder den regelbundet tycker jag den fungerar okey. Samtidigt som du lätt kan säga åt den att städa ett specifikt ställe extra, vid behov.

  Behållaren för dam mm är så pass stor att jag inte behöver tömma den varje dag och om man glömmer så får man påminnelse i appen när den börjar bli full.

  Filtret för behållaren går att skölja av och återanvända.

  Sensorerna säger till när de behöver rengöras. Då kan man använda den lilla medföljande borsten som finns under luckan.

  Antal våningar en tar du den till en annan våning kommer den att radera föregående våning. (Detta är det ända jag tycker är ett minus)

  Till sist vill jag slå ett slag för Xiaomis app som är väldigt enkel att använda och köper du andra produkter som lampor, rörelse sensorer mm kan dessa kopplas ihop med varandra.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Utmärkt app och manövrering, en stjärna faller dock bort för den ganska usla dammbehållaren, det saknas ett galler så inte allt damm genast fastnar i filtret och en lite lättare lucka hade varit bättre, det verkar dom ha löst i S4 modellen
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Haft den i 2 månader nu. Kört varje dag ca 70kvm. Fungerat toppen!
  Kör med mattläget och det funkar bra, verkar känna av alla olika mattorna som ligger. Men... Nu har den börjat gnissla något fruktansvärt. Har inte lyckats lokalisera mer än att det är något av hjulen som låter.

  Får se hur det utvecklar sig...

  Hade tidigare en Neato som har gått i flera år men med batteribyten och nu när det var dags igen för nytt batteri fick det bli en ny variant.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Fantastisk! Finns verkligen inte mycket att klaga på. Missar ingenting där den fysiskt kan komma åt. Billiga slitageprodukter om de behöver bytas. När man väl skaffat en sån här inser man att man aldrig kommer leva utan en robotdammsugare igen.

  Det enda man kan klaga på är appen och att robotdammsugaren målar upp rummen på nytt varje gång den kör. Går såldes inte med lätthet välja att den skall städa ett visst rum med ett par tryck i mobilen. Hade velat skapa ett program för ”vardagsrum” ett för ”kök”, ett för ”sovrum” osv.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Helt enkelt en fantastisk produkt. Jag hittar inga brister.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Min första robotdammsugare och jag är imponerad. Klarar av hinder suveränt går som en tank över dom. Suger hyffsat bra dock fungerar mattläget mycket tvivelaktigt. Du måste ha tjock ryamatta för att den ska känma av matta ordentligt. Rolig pryl som dock inte ersätter den vanliga dammsugaren.

  Update:den höll i 9månader nu trasig. Luktar bränt och låter för jäkligt. Inne på garanti.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Det är 2019 och vem vill dammsuga för hand som en barbar?

  Roborock S5, mycket nöjd och det finns inget jag skulle vilja ändra på! Den får toppbetyg!
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Jag ger sällan toppbetyg, men denna är fantastisk, och matchar och överträffar mina förväntningar. Jag har haft två roomba tidigare, 500 och 600-serien. Denna är mycket billigare och bättre på allt. Den tar sig över trösklar bra, har supersmidig karta med nogo-zones och noentry spärrlinjer, den städar oerhört effektivt iom att den skannar av utrymmena noga. Jag använder bara vanlig dammsugare för t. Ex. soffor och ryamattan. Men iom att s5 kör runt lite här och var dagligen så håller sig ryamattan renare än någonsin. Det är vansinnigt smidigt att mha appen rita en fyrkant på kartan och skicka dit s5 för att damsuga t. ex. halva sovrummet för att hunden dragit in en sandlåda... Köp den för dammsugningen, moppningen är mer en "feature", men ha i åtanke att behovet av moppning och generell dammning minskar om du kör s5 frekvent. Har haft den i en månad.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Helt fantastisk! Så smart och enkel att hantera. Kul att sitta på kontoret 4mil hemifrån och samtidigt se hur det städas där hemma via appen.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Gick från cleanmate s800 till denna och det va som natt och dag. Sjukt nöjd med denna pryl och har nu snöat in mig på Xiaomi's prylar!
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Grymt nöjd!