Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xiaomi Mi RoboRock S5

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xiaomi Robotdammsugare (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.47)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Jag köpte den innan den fanns i Sverige och innan den fanns på prisjakt för något år sedan (hösten -17).

  Jag höll på att köpa en Roomba 980 men den kändes så otroligt dyr (ca 9500kr då) så jag började leta på andra ställen än i Sverige. Hittade några reviews på Youtube och andra ställen där de hade jämfört den gamla Xiaomin med Roomba 950 (tror jag det var) och även med andra. De flesta tyckte den gamla Xiaomin var bättre än Roomban.
  Sedan hittade jag en test som jämförde denna med gamla XIaomin och alla fördelar med den så det blev ganska enkelt då denna kostade mindre än hälften redan då!

  Jag är jättenöjd, både med dammsugningen och med moppningen. Den senare är ju inte perfekt på något sätt men den löser 90% av den manuella moppningen.

  Jag bor på två olika ställen och har köpt den på båda platserna.

  Jag ville ha en lösning som fungerade så bra som möjligt. Därför har jag bytt ben på soffor så att den kommer under (väldigt enkelt dessutom blev det snyggare), bytt några mattor och sänkt några trösklar till badrum och tvättrum så att dammsugaren kan komma över.

  Vi använder en handdammsugare för att ta hörnen någon gång i månaden, för där kommer den inte åt ordentligt, men den rör om nog mycket så att det tar tid innan det blir en ordentlig samling.

  Allt plus
  +Klarar av lite högre trösklar än 2cm.
  +Väldigt bra och effektivt vägval då man tittar på "kartan" över hur den gått.
  +Mycket bra dammsugning, förstår inte riktigt vad Råd & Rön menar med att robotdammsugare bara är en hjälp till vanlig dammsugning. Vi har inte dammsugit manuellt en enda gång sedan vi fick dem och det känns renare och fräschare än någonsin hemma.
  +Ganska stor behållare för damm. Vi kan dammsuga 110m2 tre gånger innan vi behöver tömma den, då vi dammsuger varje dag. Hur många ggr vi kan spara tömningen om man gör det mer sällan vet jag inte för vi har aldrig gjort det.
  +Eftersom vi dammsuger varje dag har "icke golvdamm" minskat betydligt, så dammtorkningen av alla andra ytor har minskat med gissningsvis 70-80%.

  De enda 2 minus jag tycker är
  -att den inte känner av när man har moppningen på så att den helt enkelt låter bli mattorna, den känner ju av dem, varför inte helt enkelt låta bli dem... Det är ju programvara så det borde vara enkelt att ordna.
  -som många andra säger så ritar den om kartan varje gång den startar för en full rengöring, vilket gör att man inte kan begränsa olika områden via appen, vilket också borde vara en enkel sak att ordna.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  + Kartlägger huset med laser.
  + Dammsuger ca 1 m2 per minut. Vår nedervåning dammsuger den självständigt på 90 min. 40% batteri kvar.
  + Mycket bra sugförmåga. Även mattor blir rena.
  + Enkel styrning från appen.
  + Tar kanter och merparten av hörn.
  + Flera olika lägen (reglerar sugstyrkan).
  + Schemaläggning finns men enklare att starta manuellt från appen.
  + Zon-städning. Välj flera zoner på kartan över ditt hus och be dammsugaren arbeta upp till 3x per yta. Eftersom alla delar av huset inte blir lika smutsiga är det i princip enbart den här funktionen som används. Helt klart den bästa funktionen. Kör exempelvis hall och kök ofta.
  + Inga problem med våra trösklar eller mattor av normal storlek.
  + Digital barriärtejp och no go zones - markera var dammsugaren inte ska vara så undviker den de områdena.
  + Fastnar väldigt sällan.

  - Vissa (obetydliga) menyval är enbart på mandarin. [Verkar numera åtgärdat]
  - Tappar kartan ibland. När man byter våning eller lyfter den. I sällsynta fall helt oprovocerat. Inget problem eftersom att den kartlägger effektivt när den dammsuger. Påverkar ytterst sällan zon-städning (ingen karta = ingen möjlighet att välja zoner). [Verkar numera åtgärdat 2019-07-05]
  - Extremt tunna (lätta) mattor riskerar att släpas med.
  - Går ej att schemalägga zonstädning.*
  - Moppning är som på alla robotdammsugare värdelöst. Inbilla er inget annat oavsett vad som skrivs.

  Helhet: Ersätter vanlig dammsugare i 95 % av huset. Trappen och toaletten är undantaget.

  *Nu är S6 ute på svenska marknaden. Jag rekommenderar den istället eftersom den har funktioner så som schemalagd zonstädning. Bör inte vara problem att uppdatera det här för S5, oklart om det faktiskt kommer hända. Tills dess är S6 solklart val trots prisskillnad.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  6 dagar sedan
  Uppdaterat: 6 dagar sedan
  Haft den i 2 månader nu. Kört varje dag ca 70kvm. Fungerat toppen!
  Kör med mattläget och det funkar bra, verkar känna av alla olika mattorna som ligger. Men... Nu har den börjat gnissla något fruktansvärt. Har inte lyckats lokalisera mer än att det är något av hjulen som låter.

  Får se hur det utvecklar sig...

  Hade tidigare en Neato som har gått i flera år men med batteribyten och nu när det var dags igen för nytt batteri fick det bli en ny variant.
 • Perfekt
  7 dagar sedan
  Fantastisk! Finns verkligen inte mycket att klaga på. Missar ingenting där den fysiskt kan komma åt. Billiga slitageprodukter om de behöver bytas. När man väl skaffat en sån här inser man att man aldrig kommer leva utan en robotdammsugare igen.

  Det enda man kan klaga på är appen och att robotdammsugaren målar upp rummen på nytt varje gång den kör. Går såldes inte med lätthet välja att den skall städa ett visst rum med ett par tryck i mobilen. Hade velat skapa ett program för ”vardagsrum” ett för ”kök”, ett för ”sovrum” osv.
 • Perfekt
  17 dagar sedan
  Helt enkelt en fantastisk produkt. Jag hittar inga brister.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 18 dagar sedan
  Min första robotdammsugare och jag är imponerad. Klarar av hinder suveränt går som en tank över dom. Suger hyffsat bra dock fungerar mattläget mycket tvivelaktigt. Du måste ha tjock ryamatta för att den ska känma av matta ordentligt. Rolig pryl som dock inte ersätter den vanliga dammsugaren.

  Update:den höll i 9månader nu trasig. Luktar bränt och låter för jäkligt. Inne på garanti.
 • Perfekt
  19 dagar sedan
  Otroligt nöjd efter fyra omgångar för våra 97 kvm. Mycket metodiskt tar den sig fram. Mäter upp rummet med laser och försöker täcka ytan helst med en passage. Den kan startas och hanteras med tre tydliga knappar ovanpå och via en app sköts programmering och fjärrkontroll på mobilen om så önskas. Det blir mycket renare än förväntat och bättre än när vi kör med den vanliga "snabeljohan". Trasmattor är ok, dock kan långa fransar vara ett problem. Våra trösklar 15 mm inga problem. Ryamattan är i jobbigaste laget så där har jag lagt en no go zone. Enkel programmering via appen. Produkten har en bra kvalitetskänsla, hårdvara, mjukvara och dokumentation. En av få funktioner vi inte testat är moppning.

  Nu kommer Robban städa fredag och måndag förmiddagar. Förutom att vi sparar tid att göra annat på, så får vi en renare bostad. Vi kommer aldrig behöva se en dammtuss är förväntningen. Och tack vare mindre damm på golvet blir det mindre damm i luften och på hyllor etc.

  Komplettera gör vi med ryamattan och några trånga passager där vi emellanåt snabbt drar över med skaftdammsugaren. Ca 92-95 procent av golvytan får vi täckt ändå. Dessutom överlägsen på ytor under sängar och soffor.

  -Det som kunde vara bättre är en lite större dammbehållare. Det räcker dock till med nuvarande schema men knappast för hela bostaden med ett glesare schema. Då kan man lösa det med uppdelning i två zoner och tömning däremellan.
  -Moppning innebär ett antal begränsningar enligt dokumentationen. Jag har förstått från andra skribenter att moppningen gör renare men inte som riktig moppning. Det går dock fort att moppa av med en riktig mopp och det behövs ju inte lika ofta. Vi köpte denna produkt för dammsugning, och värderar den därefter.

  Till Electrolux, Philips, Bosch m fl: ni får snabbt vässa er annars blir ni frånåkta av kineserna! Tiden är definitivt förbi när allt från Kina var budgetpris OCH billig kvalitet! OBS! Det är inte dammsugaren som är i fokus, det är ett rent hem till så liten kostnad som möjligt, och där är kundens tid värd mer än ni anat😎
 • Perfekt
  20 dagar sedan
  Det är 2019 och vem vill dammsuga för hand som en barbar?

  Roborock S5, mycket nöjd och det finns inget jag skulle vilja ändra på! Den får toppbetyg!
 • Perfekt
  20 dagar sedan
  Uppdaterat: 20 dagar sedan
  Jag ger sällan toppbetyg, men denna är fantastisk, och matchar och överträffar mina förväntningar. Jag har haft två roomba tidigare, 500 och 600-serien. Denna är mycket billigare och bättre på allt. Den tar sig över trösklar bra, har supersmidig karta med nogo-zones och noentry spärrlinjer, den städar oerhört effektivt iom att den skannar av utrymmena noga. Jag använder bara vanlig dammsugare för t. Ex. soffor och ryamattan. Men iom att s5 kör runt lite här och var dagligen så håller sig ryamattan renare än någonsin. Det är vansinnigt smidigt att mha appen rita en fyrkant på kartan och skicka dit s5 för att damsuga t. ex. halva sovrummet för att hunden dragit in en sandlåda... Köp den för dammsugningen, moppningen är mer en "feature", men ha i åtanke att behovet av moppning och generell dammning minskar om du kör s5 frekvent. Har haft den i en månad.
 • Perfekt
  21 dagar sedan
  Helt fantastisk! Så smart och enkel att hantera. Kul att sitta på kontoret 4mil hemifrån och samtidigt se hur det städas där hemma via appen.
 • Perfekt
  28 dagar sedan
  Gick från cleanmate s800 till denna och det va som natt och dag. Sjukt nöjd med denna pryl och har nu snöat in mig på Xiaomi's prylar!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Grymt nöjd!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Bästa produkt jag köpt senaste 5år!

  Damsugga och moppa hela lagenhet 82m i 45m, fantastik.

  Innan jag köper den jag var lite osäkert hur ska det moppa, men det är perfekt. Jag skulle inte förvänta mer än det gör nu.
  Jag använder också medel när det moppar, funkar jätte bra.

  Enkelt att använda, får meddelande när det start, färdigt, kan övervaka den i Appen, kan fokusera eller undvika ett speciell del av lägenheten, kan koppla den till flera mobiler, funkar ungefär 2 tim när det är full laddat, laddar själv när det är klart.

  Rekommenderar 100%
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Vad säger man...wow eller wow. Har haft lite problem med att kartor försvinner men i övrigt inget att klaga på. Kopplade den enkelt till Google home. " Hej Google, starta dammsugaren" och den är igång. Varför kan inte robotgräsklippare uppnå samma nivå vad gäller effektivitet må tro. Kartritning som funktion hade inte varit fel för robotgräsklippare. Husqvarna, dra lärdom av Xiaomi vet jag.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Har haft min Roborock s5 i en månad och jag kan inte mer än skriva att jag är super nöjd med mitt köp. Jag var innan jag köpte denna skeptiskt att den ska fungera så bra som många andra säger.

  När det kommer till städningen så gör den det den ska. Överförväntat hur pass noga den är runt möbler och i hörnen. Man märker stor skillnad och det känns städat när den är klar.

  + Mobilapp
  + Noggrannhet
  + pris (4100 kr)
  + Användarvänlig
  + Det blir städat
  + ökar effekten när roboten passerar över mattor

  - ljudnivå, om man har den igång hemma så låter det ganska mycket
  - skulle vara större dammbehållare
 • Perfekt
  2 mån sedan
  👌🏻
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Verkar fungera. Men 25mm trösklar klarade den inte så imorgon får jag åka till bygghandeln och köpa tröskelvirkem

  Annars? Svårt att veta vad man ska jföra med. Bra mycket bättre än den jag testade och slängde för 15 år sen..
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Suverän! Bra algoritmer för hur den ska arbeta. Bra app och integrationsmöjligheter. Mycket mindre damm i vårt hem nu efter vi köpte denna
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Bara plugga in, slanga ner appen och kör en kort wizard så är man igång. Plockade bort lite smågrejer på golvet, sen tittade jag på all div mattor och trösklar och funderade på hur det skulle gå. Drog igång den och stack ut. När jag kom hem senare va han under sängen, och sen va det klart. Hela lägenheten superren, den hade inte haft problem nånstans. Tjocka mattor, tunna trasmattor, en rätt rejäl tröskel... Inga problem!
  Hade dammsugit dagen innan men den hade fyllt hela behållaren med damm och div annat skrot!
  Fan vad skön pryl.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Fungerar grymt bra!
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Väldigt prisvärd. Hanterar hörn bra och våttorkning fungerar hyfsat. Har problem med tjocka mattor, för mig fastnade borsten så har fått ställa in att den inte ska åka över mattan.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Mot förväntan, valuta för pengarna och riktigt bra !

  Säger som föregående. Har tidigare dammsugit i stort sett varje dag med dammsugaren ståendes framme hela tiden. Med barn och katt hemma så har det alltid funnits behov.
  Vi har en rya matta från Mio med ca 3cm lugg. Allt detta fixar den klockrent.
  Dock har den problem att ta sig upp på mattan pga kanten som blir av den långa kuggen och stötfångaren fram tror att den åker emot. Dock har vi löst det med att låta matta ligga emot en tröskellist och roboten lär sig att klättra upp den vägen. Funkar klockrent!
  Appen fungerar bra och det är lätt att starta, pausa, se status och exakt placering av roboten. Hade önskat som föregående sa att man kunde dela in lägenheten i separata rum. Det kan man via appen men det görs manuellt. Roboten förstår inte att det är ett separat rum utan går enligt markerat område. Funkar dock väldigt bra om du bara vill dammsuga ex. badrummet.
  Kör alltid med maximal sugkraft och då väsnas den en del men är aldrig hemma just då.
  Väldigt smidig att sköta med tömning och rengöring. Vår vanliga dammsugare står numera i skåpet och används väldigt sällan!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Fungerar över förväntan.

  Vi har tidigare dammsugit 2 ggr/v och kört extra emellan i stort sett varje eller varannan dag. Dammsugaren har aldrig åkt undan utan stått framme.
  Efter första körningen på övervåningen 130 kvm fick jag tömma behållaren (proppfull). Körde därför igen, och igen.. Efter tre gånger och lika många tömningar är jag milt sagt imponerad. Ska tilläggas att jag kör på "quiet" lägsta nivån, stör inte alls.
  Har en ryamatta från Ikea som borsten effektivt "borstar upp" och eftersom mattläget ökar sugförmågan har den inte varit så ren sedan vi köpte den.

  Har absolut inget att klaga på, det enda jag saknar är att kunna dela in kartan i områden för att schemalägga tex köket onsdagar kl 11 och badrummet tisdagar kl 21. Verkar vara på g i kommande uppdateringar enligt forum.

  Rekommenderar köp! Eftersom priset är på väg ner och skillnaden på senaste modellen är 2 dB och minne för 2 våningar.. 🤔
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Riktigt bra dammsugare! Smartare än jag trodde...
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Mycket nöjd med "Rockan"!
  Helt otroligt vad roligt och befriande en damsuggning kan vara med roborock.
  Detta måste vara årets köp. Det blir rent, verkligen rent. Rekommenderas starkt!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Efter att ha ägt Neato PRO, Neato D85, Neato D5, så har jag nu bytt till denna pärla. Känns som att xiaomi är ljusår före. Leksaker fastnar inte, den är mycket snabbare.

  Mina neatos dog alltid efter 3 år. Så efter 10 år med neato så är denna min nya skönhet. Får hoppas att denna håller längre. Känns som att neato D5 städade bättre och fick upp mer men inte helt säker än.

  Har alltid haft problem med att neato alltid fastnade i små leksaker etc, denna verkar inte ha samma problem.

  Rekommenderas varmt so far
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Mycket nöjd med denna robotdammsugare.

  Klarar ganska höga trösklar, samt mattor.
  Har hundar hemma som fäller, och den tar upp deras päls utan problem.

  Måste dock tömma dammbehållaren minst varannan dag.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Jag hade hört mycket gott om roborock men var ändå skeptisk till om den verkligen kunde vara så bra. Efter första dammsugningen var jag minst sagt glatt överraskad. Den kanske inte kan ersätta en vanlig dammsugare till 100% men den får med extremt mycket damm och skräp. Framför allt får den upp väldigt mycket damm från mattorna i hemmet. Vi har både katt och hund så mattorna brukar vara fulla med hår men då vi kör roboten var 2:a-3:e dag så är mattorna renare nu än någonsin och vi upplever en stor skillnad på mängden damm i luften. Visst skulle man få samma resultat med vanlig dammsugare också ifall man körde den lika ofta men vem orkar det? Nä för kategorin "bekväma/lata" människor så är roborock ett kanonköp!
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  ++++

  Mycket nöjd efter flertalet månaders användning. Inget att anmärka på, skulle jag säga. Kan varmt rekommenderas!
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Riktigt bra robot!
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Funkar helt perfekt! Smartare än jag trodde och städar bättre än jag gör...
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Beställde Xiaomi Roborock S50 efter att ha jämfört och läst användarbetyg här på prisjakt.
  Fick hem dammsugaren idag och slogs direkt av vilken hög kvalitetskänsla det var på allt från förpackning till komponenterna i sig. Att packa upp Roborock var lite som att packa upp en ny produkt från Apple.
  Installerade sedan basstationen samt registrerade ett konto genom Xiaomi Home-appen. Allt gick mycket smidigt.

  Efter lite laddning vid basstationen var det sedan dags för städning.
  Wow är bara förnamnet! Denna lilla dammsugare slog alla höga förväntningar jag hade! Helt fantastisk så effektiv den är, både när det kommer till städresultatet som sättet den navigerar på. Den missade verkligen inte en enda fläck. Även appen är oslagbar.
  Hade i helgen dessutom dammsugit hela vår bottenvåning med den traditionella snabeldraken men trots detta var smutbehållaren riklig på skit. Imponerande!
  Nu blir det att införskaffa en till för övervåningen!

  Det enda negativa är att jag förbannar mig själv över det faktum att jag inte har investerat i en Roborock S50 tidigare. Denna lilla krabat kommer att underlätta rejält i vår vardag!
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Funkar över förväntan! Småbarn och katt, håller ändå golven rena och fina. Måste dock se till att plocka undan små saker från golvet, särskilt små strumpor och snören och liknande då det trasslar sig runt borsten.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Helt fantastisk produkt. Hade en Electrolux-robot tidigare som var så dålig så den inte ens förtjänar att bli kallad för robotdammsugare.

  Denna gör precis vad den ska, den åker systematiskt över hela golvet och missar nästan ingenting. Den mappar upp bostaden i appen så man senare kan måla upp zoner dit den ska rengöra. Bra app som har inbyggt Siri-stöd (Hej Siri, dammsug). Dessutom moppfunktion vilket är guld. Kanske bästa köpet i år. Mycket väl godkänt!
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Helt galet. Når till ställen jag inte ens kunde drömma om att nå med en vanlig dammsugare. Det känns väldigt befriande att inte behöva dammsuga själv. Den dammsuger smart och mappar lägenheten varefter man kan lägga begränsningar på platser dammsugaren inte skall dammsuga. Detta görs i appen som man parar med dammsugaren.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Smart.
  Städar riktigt rent.
  Bra app.
  Bra design.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Fantastisk robotdammsugare. Har haft den i 6mån och kunde inte vara mer nöjda.
  Rekommenderas verkligen!
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Vår första robotdammsugare och efter 2 dagar kan familjen inte slita sig loss från denna fantastiskt roliga och effektiva maskin. Roborock städar nästan för bra, man märker snabbt hur mycket man missar annars. Appen är mycket bra, lätt att använda och roligt att titta på hur kartan byggs. Roborock är nu ihopkopplad med Google Home och röststyrning "Hej Google, börja städa"
  Hela familjen har fått Roborock feber 👍
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Min första robotdammsugare så har inget att jämföra med.

  Denna är väldigt enkel att ta ibruk. Den funkar med laser så den "mäter" själv upp din bostad, väggar, dörrar etc. Den sparar kartan och du kan mycket enkelt lägga in egna städzoner osv. Vill du bara städa köket ritar du köket som en städzon och lägger den i arbete.

  Vi är väldigt positiva och nöjda, med tre småbarn går den minst varannan dag.

  Är det något jag ska klaga på så kunde "dust bin" ha varit lite större, nu får du i princip tömma den efter varje städning. Det fastnar även år runt axeln som sopar så där får man vara noggrann och ta bort detta så tror jag maskinen håller längre.

  Överlag bra sopning, har ännu inte provat att moppa.
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Min första robotdammsugare och jag är inte besviken. Städar bra och appen man styr den med är toppen. Haft den i snart 6 mån.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Mitt bästa köp!
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Helt underbar produkt. Kartlägger bostaden direkt och kör på enligt schemat man sätter upp. Nu när det finns möjlighet att sätta no-go zoner i appen är det ju superbra , slippa avgränsa med tejp eller dylikt. Enda nackdelen är att den reagerar lite på färgen svart som alla andra robotar gör. Vi har några svart-lackerade metalltrösklar som den ogärna vill köra upp eller nedför men annars är allt okej ! Ett bra köp för alla som vill ha ett smidigt sätt att sköta grovstädningen på och eliminera vardagsdammråttor !
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Helt sjukt.. Läst recensioner om den men visste inte att det skulle vara så här behagligt. Maskin gör grovjobbet medan man själv sitter och latar sig eller är ute. Otroligt härlig pryl för det smarta hemmet 👍👌
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Har precis fått denna städhjälp hemma och hittills fungerar den klockrent. Inte fastnat och klarar mattorna utan problem.

  Hade innan Dysons modell men den fastande nästan hela tiden under vårt matbord mellan stolarna.
  Den fungerade inte heller om det inte var bra upplyst hemma.

  Mopp funktionen har vi inte prövat ännu.
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Toppenmaskin

  + Städar stora delar av huset (ca 140kvm) på under 2h och en laddning i näst högsta läget.
  + Ljudvolymen är inga problem att vistas kring
  + Talar tydligt om vad som händer
  + Städar fint och prydligt
  + Fastnar sällan. De gånger den fastnar känner jag att det var mitt fel
  + Väldigt prisvärd

  - Liten behållare. Vi klarar oss nätt och jämnt, men ibland händer det att den tappar skräp på mattan när den åker tillbaka.
  - Fick återansluta till wifi en gång
  - Gnisslar lite efter 3 månaders daglig användning

  Vi kan idag inte klara oss utan lilla Rocco. Varje morgon städar vi snabbt undan barnens leksaker och lyfter upp stolarna på bordet så har vi ett rent golv när vi kommer hem från jobbet. En toppenprodukt helt enkelt!
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Jag brukar inte recensera inköpen, men denna måste jag bara skriva om!

  Vilken otrolig maskin, och för vilket pris! Den dammsuger väldigt noggrant, kommer över alla trösklar och klarar mattor utan problem!

  + Otroligt smart, fastnar aldrig, mappar ut hela lägenheten och dammsuger allt.
  + Funkar på mattor
  + Superbra app där man ser exakt hur den dammsugit
  + Möjlighet att dammsuga enskilda rum, genom appen.
  + Priset!

  - Min "hill detection" verkar inte fungera. Den åkte ner för trappan fast än den inte ska. Kan vara garantiärende eller inte, vet ej.
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Kan bara instämma med övriga omdömen.
  Detta är en riktigt prisvärd dammsugare som har alla funktioner man kan behöva.
  Visst fastnar den på nån hög tröskel ibland, och stökar till en och annan matta, men rent blir det!
  Kul att den går att röststyra med Google assistent!
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Vi köpte denna i slutet av december och efter fyra dagar var den oumbärlig. En riktigt bra robot som inte bara gör rent, den underhåller barnen också. Moppen lämnar mycket att önska men vi köpte den heller inte för moppfunktionen.

  Lätt att tömma, dammsuger bra även i hörn och runt bordsben. Vi har aldrig haft en robotdammsugare tidigare så vi blev mycket glatt överraskade av resultatet!
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Hade aldrig tänkt köpa en robotdammsugare men WOW vilken grym liten sak .
  Bara sätta på och den scannar av hela lägenheten och så blir resultatet toppen.
  Över förväntan bra.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Fantastisk. Kunde önska lite mer sugkraft dock.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Ett av de bästa köp jag gjort! Den arbetar snabbt och med imponerande städresultat. Tar sig in under både säng och soffa. Dammsuger mattor och tar sig över trösklar utan problem. Kartlägger hemmet snabbt och har galet bra batteritid. Dessutom väldigt enkelt att komma åt behållaren för att tömma på damm. Kan inte annat än rekommendera!
 • Perfekt
  7 mån sedan
  En produkt jag verkligen rekommenderar. Att komma hem till en rent hus varannan dag är helt underbart. Dammsugaren fungerar utan större inställningar och känner av husets dimensioner väl. Enda negativa jag kan se är appen som är relativt slö och för att få senaste mjukvaran så bör man ändra till Mainland China som server. Som tur är så behöver man inte använda appen jättemycket, möjligen vid zone cleanup vilket funkar perfekt då man bara vill dammsuga runt bordet.