Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xiaomi Mi Robot Vacuum

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xiaomi Robotdammsugare (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.56)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Köpt begagnad, den är nästan två år, men levererar som den var helt ny.

  Förra ägaren hade endast bytt utblåsfilter en gång.

  6 rum/områden städades av på 70 minuter på första försöket, städytan blev 57kvm. Sugförmågan i läge ballanserad gjorde att den inte störde oss nämnvärt även om vi har hemma, men damm och annat skräp fick den upp ändå.

  Den enda pryl den inte gillade var vår torkställning med runda rör som var tillräckligt låga för att den skulle försöka ta sig över men hade väldigt svårt att lyckas med det.

  Förutom ett damm och smulfritt hem så får man också diverse andra saker undanplockat som bonus för att roboten ska ta sig fram.

  Att ta sig över lite högre hinder som trösklar och avsaknaden av att sätta digitala gränser i appen där den inte ska köra kanske är en begränsning för några men inte för oss just nu så den får full pott då den även som ny är väldigt prisvärd.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Dammsugaren gick i över 800 omgångar på ca 100m2 innan den började uppvisa problem. Tillslut dog laserenheten och den kan inte längre köra framåt. 2,5 år gammal. RIP. Notera att det krävs regelbunden skötsel för att uppnå detta samt inköp av reservdelar som borstar, filter och underrede som håller i borsten.
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Haft min i ca två år nu (köpt på AliExpress för ca 3000 innan de kom till Sverige utan postnordklydd & moms då de hade EU warehouse). Ett av mina bästa köp, sjukt bekvämt
  + Städar schemalagt
  + Hittar alltid hem till dockan (en enda gång har den illat in sig mellan två svamp-barstolar, en vägg o en soffa och ej kommit ut, förvånad att den kom in där ens :-) för det var extremt tajt)
  + FW bjuder på nya funktioner med tiden (bl.a. de som finns i 2an RoboRock) som zone clean, goto position m.m.
  + Städar väldigt rent (inga ytor lämnas ostädade där den kimmer åt, inte ens mellan bords o stolsben)
  + Lättömd behållare
  + Kan styra städning utanför hemmet med appen om man önskar
  + Kan ställa basen i mycket trängre utrymme än vad manual säger (behöver minst ca 5cm plats till höger om stationen där vägg-ögat sitter för att ALLA funktioner ska fungera korrekt, inte 1m åt vart håll som manual säger)

  - För att alla mina xiaomi-produkter skall fungera måste jag välja Kina-servern vilket gör uppkoppling lite seg
  - Vid FW uppdatering blir ibland vissa städmoment annorlunda till vad vissa säger sig vara sämre (på forum) tex att den tex går in lite hårdare in i stolsben. Detta är dock sannolikt en missuppfattning. Första gången den städar (innan den lärt sig rummet) så går den på saker hårdare, men efter försts rundan (karta skapad) vet den var saker står och den stannar Normalt mjukt innan den krockar med tex väggar och fasts ben (tex bord) Med tiden lär den sig vad som står stilla och vad som flyttas runt, så den vet var väggar o fasta hinder finns. Men efter FW uppdstering så raderas ibland kartor och det är troligen anledningen till vissa åsikter på forum. Karta försvinner och den måste lära sig på nytt.
  - De nya (gratis FW uppdatering) funktionerna "zone clean" och "goto spot" funkar bra förutom om robot står närmare ån 5cm till höger vägg (om den står i ett trång gatt), då får den spel när den skall starta börjar backa in i laddstation m.m. vid vanlig städning är detta aldrig ett problem dock så hoppas på att framtida fw löser detta (unikt för mig då den står tajt) problem.
  - Den är inte bra på långhåriga mattor enligt test (jag hsr inga dock)
  - Små lätta mattor som inte "klibbar mot golvet" kan den putta runt istället för att gå över.
  - Kräver magnettejp (xiaomi orginal = rätt dyr och finnd mig veterligen bara på nätet) om man vill spärra av vissa områden för städ

  Addons jag lagt till på egen hand:
  - 1cm hög skumgummilist (självhäftande) på bumpern så det garanterat inte blir minsta repa i t.ex. högtalare.
  - Mopp med karborre (dock ingen vattenbehållare så den tar bara ca 10m2, inte så hjälpsamt men intressant för att se resultat som 2an borde ge...i min mening ej värt det, särskilt då man måste fylla behållaren vilket är ett steg extra)

  Jag tömmer min ca 1gång/vecka och den städar bara köket just nu. Thats it.
  Städar på egen hand schemalagd 3ggr per vecka (när jag arbetar må ons fre) vilket räcker för att alltid ha ett smulfritt golv. Skitar jag ner extra (ibland skrapar jag smulor på golvet istället för att använda trasa o springa till soptunnan) drar jag bara igång en extra städning eller skickar den på zone clean där det är mögigt. Så bra funkar det :-)

  Skall montera trösklar så den kan ta sig till alla rum. Man måste tänka på att den inte klarar hur stor lutning som helst (vill minnas max 10-15grader) när man bygger de kilformade trösklarna, men mina är klara och funkar, ska bara målas och monteras. Handikappanpassning får jag på köpet :-)
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Det har lätt varit det bästa köpet jag gjorde för 1 år sedan. Enligt finns det egentligen ingen anledning att gå på gen 2 om man inte har högre trösklar än 1,5 cm som är det gen 1 klarar av. Mopp versionen i gen 2 ska tydligen vara under all kritik. Denna gör sitt jobb och har vunnit flera tester framför den 3 ggr så dyra irobot. Köp!
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Jag betalade 2500kr för den och det gör ett väldigt bra jobb!

  Under ett helt år har denna dammsugit vårt hus och endast i undantagsfall har vi behövt dra fram den vanliga dammsugaren.

  (Man får hjälpa till under soffor och liknande där den inte kommer åt, men det gäller ju alla robotdammsugare.)
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  6 mån sedan
  Fungerar bra
 • Usel
  11 mån sedan
  Jag fick den på $ 389 från disksmith inte mycket hjälpsam på mattan
 • Bra
  1 år sedan
  Används här för drygt ett år nu, fungerar bättre än förväntat! Lite utmaningar med mattor men annars rengör det, gillar inte dörrkarmar eller andra hinder, så rör det manuellt mellan rummen. Sammantaget är det mycket bra jämfört med priset, köp det direkt från webbutiken i Kina för drygt två tusen dollar.