Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Contour Design UniMouse Wireless

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Contour Design Möss & pekdon (29)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Bra ergonomisk mus. Den får armleden att slappna av, eller något. En annan sorts belastning på armen tack vare det vertikala greppet. Tar lite tid att vänja sig vid, men det var det värt.

  Bra att man kan modifiera vinkel, tumplacering, dpi.
 • Acceptabel
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Bra att man kan ställa in vinkel själv (fast jag vill personligen ha så vertikal som möjligt) och bra kvalitetskänsla. Det är någon sorts tyngder i musen så den känns tyngre än vad den ser ut att vara. Även bra att tumgreppet (där man sätter tummen) går att variera/ändra inställning på. Den är lite trög så att den stannar i den position man vill.

  Det som dock gör den irriterande oanvändbar för min del är det faktum att det är 3 knappar man vilar fingrarna på. Pekfinger (vänsterklick) och rullhjul är normala/vanliga, men den knapp som vanligtvis är högerklick (långfinger) har inte funktion högerklick, utan den funktionen finns på den tredje knappen längst ner (ringfinger)

  Nu minns jag inte vilken funktion det blev med "mitten-knappen" (som borde vara högerklick) men då jag testade musen klickade jag konstant fel i spel (WoW) och även vid surf. Mycket irriterande.

  Hade varit önskvärt att man kunnat ställa in funktionen på de olika knapparna men jag hittade inget sätt (tre knappar vid scrollhjul?)
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har tidigare använt ett gäng olika halvbra ergonomiska alternativ ifrån Logitech. Fick för mig att testa denna på jobbet för att se om det blev bättre för min handled.

  Kunde snabbt konstatera efter några dagars användning att det blev bättre. Riktigt skönt grepp och ställbara vinklar.