Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Ducky DKON1887 One 2 Skyline TKL Cherry MX Brown (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Ducky Tangentbord (101)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte det främst pga att tangenterna är tillverkade av double-shot PBT, vars text inte kan nötas bort utan att nöta ned hela tangenten (hade Duckys PBT-tangenter med dyesub-text innan och texten på vissa tangenter håller på att försvinna efter bara några års bruk).

  Jag hade inte förväntat mig att det skulle vara så extremt tyst, det är stor skillnad mot det Filco Majestouch 2 jag hade innan (men även de Ducky och Cooler Master jag haft). Visst, jag har monterat nedslagsdämpande o-ringar på alla tangenter, men det har jag alltid gjort på alla andra Cherry MX-tangentbord jag haft också, så det är inte därför det är så tyst. Det måste vara själva tangentbordskonstruktionen som är dämpad. Fantastiskt bra!

  En annan bonus är att det går att stänga av Fn-tangenten via dip-switchar på tangentbordets baksida, så den fungerar som en traditionell menytangent istället, vilket är precis vad jag vill.

  Dessutom är den väldigt snygg, subjektivt givetvis. Särskilt med blå enter och escape-tangenter - det följer med en liten uppsättning färgade utbytestangenter, som enligt Duckys hemsida slumpmässigt kan vara röda, gula, gröna eller blå. För mig var de skönt nog blå, precis den färg jag ville ha. :)

  Kan inte ge annat än full pott, då det överträffade mina redan högt ställda förväntningar.