Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Garmin Vivoactive 3 Slate

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Garmin Pulsklockor & sportklockor (114)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Haft klockan i tre veckor och är väldigt nöjd. Använder den dygnet runt samt till pendlingscykling och MTB. Lagom smart, ser inkomna samtal, sms, whatsapp, väder etc. Går att ställa exakt vilka aviseringar som ska dyka upp i klockan. Går även att svara med förinställda svar på sms från klockan, tex "Sitter i möte". Klockan är mycket lätt och liten, märker den oftast inte på armen. Ibland kan den ha svårt att hänga med i snabba pulsförändringar, speciellt om man viker händerna vid cykling så blodtillförsel ändras, det är ju dock samma problem för alla klockor eftersom man mäter på handleden. Använder inte synken till Strava eftersom det endast verkade gå att synka allt eller inget. Vill inte att mina promenader ska dyka upp i Strava så använder klockan som extern pulsmätare från androidappen samt loggar med Garmin Connect via klockan. Batteriet räcker 3-4 dagar, använder den då mycket. Den laddar väldigt snabbt, laddar den oftast bara medans jag duschar och då vill jag ändå ta av den. Ägnade 2 veckors jämförande med alla klockor på nätet och är nöjd med mitt val.
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  11 mån sedan
  Har nu haft klockan i en vecka ungefär. Mycket nöjd än så länge, med några loggade aktiviteter om dagen så får jag ut ca tre dagars batteritid. BRA!
  Displayen kan upplevas som grådassig i mörker men är av en typ som drar väldigt lite energi och syns väldigt bra utomhus till skillnad från många oledpaneler som andra smartklockor har.

  Det grafiska gränssnittet i telefonen är mycket bra och går även läsa ut på datorn med än mer information och överblick. Mäter allt från stress, puls, kalorier, hastighet, tid osv osv.
  Roligt att även delta i utmaningar och se vänners aktiviteter om man vill och aktiverar funktionen.

  Klockan har massor av förinlagda aktiviteter som löpning, simning, golf osv. Saknas nåt går det enkelt ladda ner, har själv laddat ner en vindsurfapp.

  Armbandet är av mjukt gummi och vanlig typ. Kan således bytas ut till vilket 20mm armband som helst förutom armétyp som har rem som täcker baksidan där pulsmätaren sitter...
  Klockan är lätt och sitter bekvämt.
  Säljs i tre färger. Stainless med vitt och svart armband och Slate som är titanfärgad och svart armband.

  Har inte upplevt några som helst buggar eller problem. Har hittils loggat simning, cykling, gång och vindsurfing. Värt att nämna är att pulsmätaren avaktiveras vid simning. Dessutom finns endast simning i bassäng inlagd, finns dock säkert app för simning ute.

  Priset ligger något högt men jag anser ändå att det är en bra produkt! Jag gav 2995kr och kommer säkert gå att få billigare.
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Efter veckor av letande på nätet om denna och andra klockor, så lät denna bäst. Och jag blev inte besviken. Detta vill jag säga efter bara en vecka:

  + Lätt vikt och design. Sitter perfekt och ser bra ut, även på smala handleder.
  + Hyfsad batteritid. Bättre än många andra smart watch, ca 3-5 dygn.
  + Bra träningsklocka
  + Många urtavlor att välja på, digitala och analoga.

  - Väntar på Garmin pay hos länsförsäkringar bank.
  - Ingen inbyggd högtalare eller mic.
  - Ingen pulsmätning under simning.

  Att scrolla i menyer på sidan av klockan fungerar, men jag använder den sällan. Det går att vända på displayen så att man byter plats på sidoscrollen och knappen. Måste testa någon gång.
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Rekommenderas.
  Snyggaste pulsklockan enl. mig.

  + Genomtänkt gränssnitt.
  + Trackingen och pulsmätningen har funkar väldigt bra på mina löppass.
  + Lätt. Hälften av en garmin fenix 5.
  - Hade varit trevligt med högre upplösning på skärmen
  - Hade varit trevligt med fler fysiska knappar för navigation. Men touch funkar ändå väldigt bra.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Denna klocka har några funktioner i förhållande till priset (3200 NOK MSRP).

  Nackdelar:
  - Batteriet varar i några dagar än önskat (5-7 dagar vid normal användning), men det är ett plus att batteriet laddas snabbt
  - Laddningskabeln är kortare än önskad (måste antingen laddas av PC eller laddare som ligger ovanpå ett bord)
  - Önska att det fanns fler fysiska knappar, men pekskärmen, rulla på hjulet och en fysisk knapp fungerar bra tillsammans

  Fördelar:
  - Bra ljus pekskärm
  - Många inbyggda aktiviteter, datafält och widgets (även möjligheten att ladda ner fler bland ett bra urval i Garmin Connect-appen)
  - Loggar automatiskt vissa aktiviteter (t.ex. vandring). Detta gör det möjligt att ställa in mål till exempel. gå så mycket / lång etc. och framsteg mot målet kommer att gå automatiskt
  - Det är möjligt att ställa in vilken hand klockan ska vara på
  - Dessutom kan man ställa in vilken sidoknapp och rulla hjulet ska vara på (flip-skärm)
  - Kan invertera rullningshjulets riktning (gör det mer som en datormus), men det här är begravet i inställningarna vid den tiden
  - Många anpassningsalternativ
  - Musikhantering för smartphone via widget

  Utvecklingsmöjligheter:
  Enkelt och förståeligt SDK och programmeringsspråk (Monkey C)

  Monkey C påminner mig om en blandning av JavaScript, C #, Java, andra klassbaserade språk och lite Python. Så om du har erfarenhet av något av dessa eller liknande programmeringsspråk är Monkey C lätt att komma in i

  Bra möjligheter och skapa GUI för olika typer av enheter via XML (även möjligt att åsidosätta enskilda enheter)

  Vissa funktioner från nyare SDK-utgåvor implementeras i äldre versioner (vissa funktioner från 2.x implementeras i uppdaterade 1.x-versioner)