Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Ryze Tech Tello RTF

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Ryze Tech Drönare (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Bra

  Gillat omdöme
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Trevlig liten drönare som är lämplig att starta med innan man köper en dyrare.

  Kvalitén är ok för priset och troligtvis bättre än de flesta andra för liknande pris.
  Kraschar man så går propellerskydden ofta sönder så man måste köpa nya. Hade varit bra om de åtminstone tålde småkrascher inomhus men det gör de inte.
  Väldigt ofta ramlar dessutom batteriet ur när man kraschar. Det skulle inte göra så mycket om man inte var tvungen att starta om den och ansluta mobilen till den igen. Irriterande!
  För liten och lätt för att flyga med ute om det blåser det minsta lilla. Har sett att en del köper wififörlängare för att få längre räckvidd. Eftersom det är sällan det går att flyga utomhus med den så känns en wififörlängare inte som det första tillbehöret man ska ha.
  Kameran tar helt ok stillbilder om det är ljust.
  Videosändning är hackig och funkar egentligen bara till att titta var man är.
  Man bör skaffa en handkontroller för att styra den. Att styra med app funkar men blir extremt stelt och hackigt.
  Köper man appen Tello FPV för 65kr så kan man använda olika blåtandshandkontroller till att styra Tellon. Ex. PS4 handkontroller funkar ganska bra.

  Kul instegsdrönare men inte mer.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Rolig och liten drönare. Bra instegsmodell för nybörjare. Helt okej kamera. Kräver starkt ljus för bra bild. Fungerar fint inomhus som utomhus.

  Drönaren har två lägen. Ett lägre för långsam flygning och ett läge för snabb flygning. Långsam flygning ger bäst video kvalité då det snabba lägger är extremt ryckigt. Däremot är det snabba läget utmärkt för att kompensera för vindar utomhus. Det går att skifta mellan alternativen under flygningen.

  Köpte med kontrollen som säljs separat. Kontrollen förhöjer flygkänslan och gör att du kan flyga mer precis och utföra finare justeringar. Flyger du endast med mobilen upplevs drönaren som något ryckig och osmidigt i jämförelser.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Funktionell och prisvärd. Lite snålt att inte skicka med sladd för laddning, men i realiteten inget problem. Ännu inte testat med BT-fjärrkontroll, men verkar lovande på sikt, speciellt om det kan kombineras med Google Daydream, vilket känns sannolikt.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  För prislappen kan man inte få bättre! Väldigt responsiv med tanke på wifi-styrningen med telefonen. Bilderna blir bra vid lite redigering och filmerna okej så länge drönaren inte flygs alltför långt bort.

  Batteritiden är runt 10 minuter, och laddas på cirka en timme med 1A-laddare.Räckvidden som fungerat för mig är cirka 50-70 meter innan den klagar.

  Enda nackdelen är avsaknaden för stöd av minneskort, vilket hade gjort filmerna betydligt mycket bättre.

  Smart och rolig drönare!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jätterolig drönare till detta pris, den riktar sig till nybörjare som vill ha något bättre än dom billiga leksaker som går sönder lika fort man använder dom.

  Här använder du främst din mobil och får live view 720p streamat direkt via appen, funkar galant. Det går att köpa till kontroller men dom ökar inte räckvidden, online säger dom 100m men det är upp till i verkligheten utan en wifi extender som jag beställt ( XIaomi wifi extender) så får man räckna med 80m men det är ändå rätt så bra.

  Batteritiden är cirka 13minuter - lika bra köpa extra batteri går lätt att byta och man laddar med en vanlig microusb kabel och tar cirka 1 timma o lite mer ..

  Den kommer helt färdigmonterad med skydd för propeller och man får med ett extra komplett sett så man kan byta dom efter behov.