Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Ryze Tech Tello RTF

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Ryze Tech Drönare (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.29)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Rolig och liten drönare. Bra instegsmodell för nybörjare. Helt okej kamera. Kräver starkt ljus för bra bild. Fungerar fint inomhus som utomhus.

  Drönaren har två lägen. Ett lägre för långsam flygning och ett läge för snabb flygning. Långsam flygning ger bäst video kvalité då det snabba lägger är extremt ryckigt. Däremot är det snabba läget utmärkt för att kompensera för vindar utomhus. Det går att skifta mellan alternativen under flygningen.

  Köpte med kontrollen som säljs separat. Kontrollen förhöjer flygkänslan och gör att du kan flyga mer precis och utföra finare justeringar. Flyger du endast med mobilen upplevs drönaren som något ryckig och osmidigt i jämförelser.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Funktionell och prisvärd. Lite snålt att inte skicka med sladd för laddning, men i realiteten inget problem. Ännu inte testat med BT-fjärrkontroll, men verkar lovande på sikt, speciellt om det kan kombineras med Google Daydream, vilket känns sannolikt.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  För prislappen kan man inte få bättre! Väldigt responsiv med tanke på wifi-styrningen med telefonen. Bilderna blir bra vid lite redigering och filmerna okej så länge drönaren inte flygs alltför långt bort.

  Batteritiden är runt 10 minuter, och laddas på cirka en timme med 1A-laddare.Räckvidden som fungerat för mig är cirka 50-70 meter innan den klagar.

  Enda nackdelen är avsaknaden för stöd av minneskort, vilket hade gjort filmerna betydligt mycket bättre.

  Smart och rolig drönare!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jätterolig drönare till detta pris, den riktar sig till nybörjare som vill ha något bättre än dom billiga leksaker som går sönder lika fort man använder dom.

  Här använder du främst din mobil och får live view 720p streamat direkt via appen, funkar galant. Det går att köpa till kontroller men dom ökar inte räckvidden, online säger dom 100m men det är upp till i verkligheten utan en wifi extender som jag beställt ( XIaomi wifi extender) så får man räckna med 80m men det är ändå rätt så bra.

  Batteritiden är cirka 13minuter - lika bra köpa extra batteri går lätt att byta och man laddar med en vanlig microusb kabel och tar cirka 1 timma o lite mer ..

  Den kommer helt färdigmonterad med skydd för propeller och man får med ett extra komplett sett så man kan byta dom efter behov.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Väl nöjd med drona. Lätt att flyga, hålla höjd och position relativt stabil. Bildkvaliteten är bra att visa på telefonen. Mycket roligt för pengarna, men extra batteri och kontroll kommer förmodligen att "lyfta" drone många skåror.
 • Bra
  1 år sedan
  Dronen kommer inte med en fjärrkontroll. Så kom ihåg det här och bli inte förvånad över mig när du köper den. Men det har följeslagare iOS app (och kanske android) för att kontrollera det, ta foto och video.
  Bild och video är ganska ok kvalitet. En sak är när du flyr, kameran är inte rörlig, så du måste ta lite tillbaka för att sätta din ram.

  Flyga är ganska lätt med appen.