Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips OneBlade Pro QP6620

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hårklippare & hårtrimmers (109)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.89)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  6 mån sedan
  Bortkastade pengar. Kommer från att använda s.k. "säkerhetshyvel" och hade en förhoppning om att denna skulle vara smidig till att kunna göra lite snabbare rakningar i ansikte / på kropp utan att oroa sig för rakskador.

  Men jag kan säga att den var sjukt otymplig (det vänjer man sig säkert vid) Nöp mig ett stort antal gånger. var svår att ta jämnt med. och i slutändan är det en trimmer, du kommer aldrig kunna få en riktigt mjuk rakning. En kompromiss jag hade vart villig att ta om den faktiskt gjorde rakningen snabbare/enklare men det gör den inte.

  Jag tror jag fick fler sår av att denna under en rakning från vad jag får av en vanlig hyvel under ett år.

  Är du en van användare av rakapparater så verkar den få bra recensioner. men om du kommer från Säkerhetshyvlar och klassisk våtrakning så ska du leta vidare.

  Den kommer ligga i en byrå och skräpa. Skulle lagt pengarna på bättre rakgel istället.

  Kanske den duger för mer styling / trimming när man vill lämna några mm. Vi får se.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Älskar denna produkt, så smidig att ta med sig, rakar nära inpå utan irriterad hud, bra styling och batteritid. Rekommenderar verkligen denna produkt
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  En nästintill perfekt trimmer!

  Jag har testat produkten i mer än en månad nu och överlag så gör den samma jobb som jag tidigare använde både hyvel och trimmer till med ett nästintill perfekt resultat varje gång.

  Vissa områden i ansiktet kräver dock dubbla drag för att få dem perfekta och det återstår att se livslängden på bladet ännu.
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Rakningen blir otroligt bra! Resultatet blir som att raka med rakhyvel. Det ända som jag upplevde lite svårt var sättet man skulle hålla den. Det tog lite tid tills jag blev van med användningen men ändå så blir man lite förvirrad ibland. Att raka vissa kroppsdelar var det hur lätt som helst medans andra känner jag fortfarande att jag inte vågar riktigt (valnötterna). Ansiktet går jätte lätt att raka men om man har skägg och vill bara trimma så blir det lite svårare men ju mer du använder den desto lättare blir det!
  + Liten och kompakt, snygg och sjukt bra batteritid.
  - Rakapparaten är lite bred och känns som att den är i vägen för att se när man rakar på vissa ställen samt att formen inte är perfekt.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Bladen tillsammans med kammen plockar upp och trimmar med ett jämnt resultat som många andra apparater. Det som Överraskade mig mest var hur nära bladen kommer huden och att nedanför skägglinjen ger ett riktigt bra renrakat resultat. Utöver det så var kammen för rakning på "känsligare" ställen ett bra tillägg som gjorde att intimrakning gick smärtfritt. Desutom vattentålig så att intimrakningen kunde göras i duschen.

  Gillar att rakbladet kommer med en markering som visar när det är dags att byta blad - har många gånger gått över tiden och trimmat med slöa blad tidigare...

  Utöver detta så har OneBlade det mesta man kan önska sig annars:
  bra batteritid, Lätthanterlig och lite snygg

  Skulle rekommendera denna för de som letar efter en effektiv trimmer, alternativt som komplement till befintlig trimmer för ett mer renrakat resultat .
 • Perfekt
  10 mån sedan
  En otroligt smidig rakapparat. Gillar att man kan raka åt båda hållen och risken att man ”nyper” sig i huden är minimal.

  Rekommenderar denna till alla som gillar att styla och trimma sitt skägg och kroppshår!
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Rakapparaten gick fort att plocka upp och har en skaplig kvalitétskänsla.
  Jag har provat några olika huvuden, bytena är enkla och sen är det bara att starta raka sig.
  När man använder kortaste längden måste man vara noga med att raka i rätt hår-riktning. För ovanlighetens skulle fick jag inga utslag.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  I samarbete med Philips har ja fått chansen att testa philips one blade pro face and body

  Riktigt nöjd med produkten
  Att kunna få riktigt len hud med annat än en rakhyvel och att inte behöva använda rakgele och ändå inte få utslag e riktigt bekvämt.

  Plus
  Stationär laddare
  Raka utan rakgele
  Enkel och smidig
  Lång batteritid

  Minus
  Tycker inte den funkar så bra att raka med i duschen, bättre när det är torrt