Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips OneBlade Pro QP6620

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hårklippare & hårtrimmers (109)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.77)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  21 dagar sedan
  Älskar denna produkt, så smidig att ta med sig, rakar nära inpå utan irriterad hud, bra styling och batteritid. Rekommenderar verkligen denna produkt
 • Mycket bra
  26 dagar sedan
  En nästintill perfekt trimmer!

  Jag har testat produkten i mer än en månad nu och överlag så gör den samma jobb som jag tidigare använde både hyvel och trimmer till med ett nästintill perfekt resultat varje gång.

  Vissa områden i ansiktet kräver dock dubbla drag för att få dem perfekta och det återstår att se livslängden på bladet ännu.
 • Mycket bra
  27 dagar sedan
  Rakningen blir otroligt bra! Resultatet blir som att raka med rakhyvel. Det ända som jag upplevde lite svårt var sättet man skulle hålla den. Det tog lite tid tills jag blev van med användningen men ändå så blir man lite förvirrad ibland. Att raka vissa kroppsdelar var det hur lätt som helst medans andra känner jag fortfarande att jag inte vågar riktigt (valnötterna). Ansiktet går jätte lätt att raka men om man har skägg och vill bara trimma så blir det lite svårare men ju mer du använder den desto lättare blir det!
  + Liten och kompakt, snygg och sjukt bra batteritid.
  - Rakapparaten är lite bred och känns som att den är i vägen för att se när man rakar på vissa ställen samt att formen inte är perfekt.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Jag har testat produkten via Buzzador och tycker att produkten är prisvärd. Trimmar du ditt skägg ofta så är den perfekt att ha med även på resor
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Bladen tillsammans med kammen plockar upp och trimmar med ett jämnt resultat som många andra apparater. Det som Överraskade mig mest var hur nära bladen kommer huden och att nedanför skägglinjen ger ett riktigt bra renrakat resultat. Utöver det så var kammen för rakning på "känsligare" ställen ett bra tillägg som gjorde att intimrakning gick smärtfritt. Desutom vattentålig så att intimrakningen kunde göras i duschen.

  Gillar att rakbladet kommer med en markering som visar när det är dags att byta blad - har många gånger gått över tiden och trimmat med slöa blad tidigare...

  Utöver detta så har OneBlade det mesta man kan önska sig annars:
  bra batteritid, Lätthanterlig och lite snygg

  Skulle rekommendera denna för de som letar efter en effektiv trimmer, alternativt som komplement till befintlig trimmer för ett mer renrakat resultat .
 • Perfekt
  1 månad sedan
  En otroligt smidig rakapparat. Gillar att man kan raka åt båda hållen och risken att man ”nyper” sig i huden är minimal.

  Rekommenderar denna till alla som gillar att styla och trimma sitt skägg och kroppshår!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Fick också chans att prova oneblade pro genom buzzAdor och philips och jag älskar den!
  Rakar exakt så kort man behöver utan att irritera och känns MYCKET säker på svåråtkomliga ställen....enda du behöver!
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Har i samband med Buzzador fått testa på denna maskin för att se hur den hanterar rakning för samtliga delar på kroppen. Att använda den som trimmer och raka det vanliga skägget i ansiktet är medelmåttigt då man blir tvungen att köra flera gånger på ett och samma ställe vilket till slut irriterar huden, brukar ofta få ta till en hyvel efteråt för att fixa alla kanter. Dock lyser denna verkligen när det kommer till rakning av kroppshår, och speciellt det intima området. Rakapparaten är lysande för ta bort all behåring på samtliga intimområden, och gör det väldigt enkelt och snabbt utan att man behöver vara rädd för att skada sig! Därför får denna 4:a stjärnor. Inga mer rädsla för skador vid intimrakning.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Rakapparaten gick fort att plocka upp och har en skaplig kvalitétskänsla.
  Jag har provat några olika huvuden, bytena är enkla och sen är det bara att starta raka sig.
  När man använder kortaste längden måste man vara noga med att raka i rätt hår-riktning. För ovanlighetens skulle fick jag inga utslag.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Philips har ja fått chansen att testa philips one blade pro face and body

  Riktigt nöjd med produkten
  Att kunna få riktigt len hud med annat än en rakhyvel och att inte behöva använda rakgele och ändå inte få utslag e riktigt bekvämt.

  Plus
  Stationär laddare
  Raka utan rakgele
  Enkel och smidig
  Lång batteritid

  Minus
  Tycker inte den funkar så bra att raka med i duschen, bättre när det är torrt
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  25 dagar sedan
  Detta är verkligen en värd att rekommendera! Helt fantastisk produkt som har många användningsområden och levererar allt du kan önska dig. Riktigt bekvämt att använda!
 • Mycket bra
  25 dagar sedan
  I samarbete med Philips och Buzzador har jag testat den här maskinen. Maskinen är tillverkad för att tillgodose de flesta behov, vilket den också gör! Den är bekväm att använda och har mycket god batterikapacitet. Det kommer med vad du behöver för att kunna använda det som skäggsnitt, rakkniv och för att klippa kroppshår.
 • Ganska bra
  26 dagar sedan
  samarbete med Philips och buzzador Jag hade nöjet att prova den här produkten. Funkar bra. Lätt att använda
 • Perfekt
  26 dagar sedan
  "I samarbete med Philips och Buzzador hade jag nöjet att prova den här produkten och jag älskar den.
 • Mycket bra
  26 dagar sedan
  Fungerar bra för korta / medelstora skägg i ansiktet. Levereras med en egen adapter för kroppshår och för att justera hår / skäggslängder.

  Sammantaget nöjd, men fungerar förmodligen bäst som ett komplement till en större och kraftfullare rakkniv.

  (Buzzador, sponsrad)
 • Mycket bra
  27 dagar sedan
  Enkla och eleganta snitt som fungerar bra både som rakkniv och att stänk med. För det grovaste skägget måste man ha lite tålamod, men annars skär vildmaskinen lätt igenom vad man har av päls. Super lätt att använda.
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  I samarbete med Phillips har jag testat en OneBlade Pro.
  Mtp det relativt låga priset (329, - Obs Bygg) Jag är imponerad av dess goda formningsegenskaper. För mig, som normalt använder en rakkniv från Müller, kan OneBlade naturligtvis inte mäta sig med en rak rakning.

  # qp6620buzz #philipsnordics #Buzzador @Buzzador
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Cool design, mycket exakt och användbar. Lätt att bära med dig. Kan definitivt rekommendera den här. Bra att du kan ha en trimmer för flera uppdrag. Saknar en vakuumfunktion, men då hade det inte heller varit så smal. Sammantaget: Perfekt.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Maskinen gör ett bra jobb med skäggsbeslaget, men personligen känner jag inte att det ger en slät kroppsbeslag. Fortfarande förvånad över hur mycket den här lilla maskinen får!
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  I samarbete med Philips fick jag testa den här.
  Många användbara funktioner, men saknar viss jämnhet i trimning / rakning och drar därför för detta.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  MAskin med många funktioner.
  Jag har testat detta och det blev en ny upplevelse.
  Skakar väl i ansikte, rygg och bröst.
  Batteriet håller länge.
  Storleken kunde ha varit mindre så det var lättare att bära med sig.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Philips fick jag testa det här bra med en maskin. Slutligen kan jag släppa rakkräm och rakkniv. Klippning och kantning går enkelt. Bra batteri och känna vardagen mycket lättare. Rekommenderas starkt för vikingar som behöver trimma lite och bära pojkar som gillar släta ytor;)
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  otroligt bra och lättanvänd maskin, otroligt skonsam även mot känslig hud.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Philips fick jag testa detta och måste säga att det har underlättat vardagen. Det är lätt att använda och lätt att använda och eliminerar spänningen hos rakkniv och skum. Även då har jag inte lagt märke till att det knäpps mycket, eftersom det glider fint längs huden och tar det mesta av det i första försöket.

  Hade tidigare den äldre versionen av OneBlade, och måste säga mig mycket nöjd med OneBlade-serien! :)

  Jag har försvunnit helt från den traditionella rakkniven, bara med OneBlade Pro.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Philips fick jag testa den här. Detta svarar på alla punkter. Den är stark, snygg och en komplett skötselkompis. Jag köpte lite Oneblad på Coop från tidigare, det kände att jag var bra tills jag kunde använda den. Det är stark, längre batteritid, lättare att använda och ger dig mycket mer valmässigt längd.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Philips testade jag detta. Jag brukade ha de minsta knivarna, men den här är total - rakning överallt! Mycket bra produkt som gör både rakkniv och maskin inte. behövs längre. Rekommendera den här.