Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG OLED65C8

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG TV (318)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.39)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Jag köpte en dyrare variant, men med samma innehåll. Fantastisk TV, men köp den inte på Elgiganten och absolut inte kalibrerad.

  Enligt deras varuutlämning så kan de inte ta tillbaka varan för att den är kalibrerad, och trots att man hanterat den fel under kalibreringen så hävdar de som kalibrerade TV:n att de gjorde helt rätt - vilket gör att de vägrar befatta sig med den trasiga TV de sålde.

  Nu kanske inte det är ett problem för dig, men då risken finns så har jag ändå lyft ett varningens finger.
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Jag har haft TV:n i två dagar och provat några olika källor. Jag är ingen expert på TV-apparater och har bara jämfört med andra märken i butik och läst lite recensioner. Jag har inte gjort tester för att upptäcka banding och liknande men jag har inte sett något på de filmer jag kört igång.

  Det är ingen tvekan om att det är en bra TV. Svärtan kan inte bli bättre. Menysystemet är snabbt och jag har enkelt satt upp allt utan några problem. Med bra källmaterial blir bilden fantastisk.

  Dock så är det inte så bra detaljer i mörka områden. Sedan är det ganska få appar med TV-kanaler. Jag har ingen TV-mottagare och är begränsad till appar. Jag skulle vilja se fler appar och helst även en mappning mellan TV-kanal och kanal i respektive app.

  Mitt exemplar är inte helt rakt (böjd 2-3 mm i toppen trots ytterst försiktig hantering). Nedre tredjedelen är tjock och ful. Passar inte att hänga upp på vägg. Elektroniken borde läggas i en separat box. Jag vet att det görs för de dyrare modellerna men det borde göras i alla deras modeller.

  Sedan bör man vara medveten om risken för inbränning. Nu har LG en skärmsläckare som drar igång snabbt men det löser inte alla situationer.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Detta är en enastående TV. Bilden är inget annat än fantastisk. Kör på Standard-bilden och har endast stängt av vissa funktioner som brusredusering och Trumotion. I ärlighetens namn så såg det rätt schysst ut med TruMotion igång och faktiskt inget jag störde mig på för första gången, men om Tom Cruise säger att det ska vara av så ska det vara av ;-)

  Har ingen analog TV-kabel eller digitalbox, så kan inte säga så mycket om hur det ser ut tyvärr, men materialet från HDMI-anslutna enheter som Apple TV, Playstation och Switchen är så läckert. Man vill bara borra ner sig i soffan och njuta. Det lilla jag klickat runt i menysystemet och inbyggda apparna så går de snabbt och gör sitt jobb.

  Kör HDMI ARC till en soundbar, i mitt fall Sonos, och allt är i synk och inga avbrott. Råkade ha TVns ljud igång en stund och det lät faktiskt helt OK, men antar att man vill upp till E8an om man vill ha ett ordentligt bra inbyggt ljud. (Dock inget jag har erfarenhet av men läste på om innan jag valde apparat)

  Fjärrkontrollen.. ja det är en fjärrkontroll. Trevligt med "muspekar"-funktionen. Funkar! Annars har den såklart hdmi-cec.

  Kan krävas lite justeringar när man t.ex. kör Playstation med HDR och ett spel som inte stöder det, men det är såklart ett generellt HDR (kanske extra när det är OLED) bekymmer och inte specifikt för denna modell.

  TL;DR Toppklass!
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Tycker bilden är klockren, såklart de vanliga felen i övergång från svart men inget jag stör mig på på allmänt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Galet bra bild out of the box, (har nu haft min strax över 1 år). Stäng av dynamiska och automatiska grejer, låt källan/inkommande signal vara opåverkad/avgöra. Ingen dot-historia kommer i närheten för den kräsne/tränade ögat vad det gäller rörelse skärpa, svarta, etc..

  LG har även överträffat sig själva med allt annat, placering av kontakter, HDR10, webbOS/smart-tv (för den som använder det), Magic Remote (fjärrkontrollen med sena precision/funktion). LG’s C9 (sen 2019/tidig 2020/uppgraderingen av denna tv) har inte mycket som rättfärdigar den, eller någon annan tillverkare för den delen (flertalet i segmentet har LG panel men sina egna bild processor och sin bildbehandling..)

  - stäng inte av skärmsläckaren(!) hemma hos oss glöms tv’n på, pausad med all olika typer av innehåll och inget har hänt (inbärning osv) men ja låt skärmsläckaren vara på och va på den säkra sidan.

  Köp inte en tv av denna kaliber för ljudets skull, hellre inte för att ha TV4 Play eller annat som bara är aktuell på svensk marknad. Se den här för vad det är en TV och en av de bästa(!) skaffa dig Apple TV4K senaste generation och du är hemma.

  Ljud då? (Smaken är som baken) men komplettera med ljudlimpa eller annat, 5.1+avr, atmos osv. Allt annat kommer inte vara rättvist mot den typ av material denna här bjässen är gjord för.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Min första OLED tv, och bilden är helt underbar!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Väldigt bra för film, tv, PC samt tv-spel. Fantastisk bildkvalitet och responstid för spel.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Har ägt denna TV i drygt två veckor och jag är helt tagen över hur bra den är! Färgdjupet, svarstiden, svärtan, kontrasterna, storleken osv.

  Jag tog god tid på mig innan jag slog till och köpte denna OLED. Hade först funderat över att köpa en Samsung QLED, men konstaterade snabbt att det får bli en OLED. Efter att ha snokat på både reddit, läst tester på Rtings och andra sidor, så blev det tillslut en C8 från LG.

  Jag vill även starkt rekommendera att du investerar i en bra soundbar, som komplement till inte särskilt övertygande inbyggda högtalare.

  Det finns väldigt lite som går att klaga på, när man köper en sån genuint bra TV som denna. En sak vill jag dock lyfta, snabba och uttdragna rörelser av kameran i både film och Tv-serier, kan tendera att ge så kallat "stutter". Stutter är något av LGs Akilles häl, över alla deras OLED.

  + Fantastisk svärta och färgdjup även i 1080p
  + 4K Och HDR ser magiskt bra ut
  + Svartiden. Går att spela FPS-spel online, utan beskymmer
  + Magic remote
  + 4 HDMI uttag
  + WebOS

  - Inbyggda högtalarna
  - Stor TV-fot
  - Risk för in-bränning (Burn in)
  - Stutter vid kamerarörelser

  Rekommenderas!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Oslagbar i min mening! !
 • Perfekt
  2 år sedan
  Har nu haft denna C8:an i snart en månad och jag är mer än nöjd med den. Svärtan är något av det bästa jag har sett och enligt mig är C8:an den bästa på marknaden just nu. Behöver inte oroa mig on banding. Det är en fröjd att se 4k sändningar (sky sport ultra)

  Det stod mellan Samsung Qled och denna och efter mycket research och besök hos elgiganten och mediamark för att se och känna på produkterna blev det till sist C8:an. Var först inne på at välja B8:an men såg att processorn i B8 var A7 och C8:an hade A9. Priset var så lite mellan de att det blev C8:an. A9-processorn minskar brus ännu mer och ger en mjukare färgåtergivning än A7-processorn.

  Mina plus och minus om C8an

  + OLED Svärtan är grymt bra
  +A9 processorn jobbar snabbt. Inga laggningar i menyn eller funktioner
  +uppskalning av material som inte är i 4k
  +Appbudet OK (finns YouTube, Spotify, Webbläsare, Netflix, Viaplay, SVT Play, SF Anytime, Amazon Prime Video, CAST m.m)
  +Tunn
  +Webos
  +Rörelsebaserat fjärrkontroll

  -TV ljudet
  -Apputbudet kunde varit större
  -Priset

  Avslutningsvis vill jag bara säga att om du vill köpa en TV just nu är denna C8:an den bästa på marknaden. OLED är framtiden! Du kommer inte ångra dig en sekund. Rekommenderar också att man köper till en soundbar eller hemmabiosystem för att få det bästa av tvn när det kommer till ljud. Svärtan är det bästa jag sett i hela mitt liv och det finns en anledning till att LG är bäst på OLED. Du kommer bli sjukt nöjd!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Fantastisk bild, supper fina och smarta menyer. Smart kontrollen till TVn är något av det bästa på marknaden. Bilden är wow, har haft Samsung innan och deras plasma, led, LG led, men detta slår allt.

  Kan inte hitta några minus än.
  Ps. Say jag att TVn är sjukt snabb, växlar mellan menyerna och funktioner på 1 sekund!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Äger en LG 55 B6 sedan tidigare, vilken jag varit väldigt nöjd med.
  C8 är absolut snäppet bättre, även om det inte är några jättestora skillnader vi pratar om. Mer nyanser i svart och klart snabbare operativsystem är det jag främst reagerat på. Storleken gör såklart sitt!

  Mitt exemplar är helt utan synlig Banding eller färgtint. Har lite lätt banding på min B6:a.

  Jämförde innan köp med en Samsung QLED 9. Valet var lätt, då jag uppfattade samma gamla LCD-bekymmer på QLED.

  Vad gäller inbränningar så kan ni vara lugna. Är inget nämnvärt problem på Oled. Har inga på min tre år gamla B6, och i C8 har man lagt in ytterligare funktioner för att minska risken att bränna in kanal-logor exempelvis. Är mest LCD/QLED-tillverkarna som skräms vad gäller detta.

  Upptäckte vissa problem med "skimmer" i svarta nyanser. Blev som en vit dimma i vissa märks scener i filmer, ofta då scener tonades in eller ut. LG har dock åtgärdat detta med en patch. Måste berömma dem för deras arbete med att åtgärda problem och uppdatera mjukvaran! Senaste tillskottet var HBO Nordics app! 5++ i betyg.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Vilken TV!
  Nu förstår jag varför alla rekommenderar OLED.
  Köpte den nu på mellandagsrean på NetOnNet för 23 000:-, och kunde verkligen inte vara nöjdare!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  haft tv-e sen en månad jag har inte kalibrera eller nån .kör med Telia box.

  + kort och mycket bra
  köpte på netonet nöjd bästa TV som finns. det var LG som komm med oled

  - lite ostabil upplever jag .
 • Perfekt
  2 år sedan
  + En OLED av toppklass med mycket hög bildkvalité.
  + TV ljud helt OK
  + Snabbt menysystem
  + SVT-play fungerar
  + Direktåtkomst Netflix

  - Klarar inte TV4play
 • Perfekt
  3 år sedan
  Sagolikt bra. Finns flera bra recensioner på 55"-versionen som går att läsa. Kan bara instämma att OLED ger en helt ny nivå och kvalitet i bild.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Det här är en otroligt bra tv. Vilken bild. Mycket nöjd