Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG OLED65B8

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG TV (319)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte denna tv på Elgiganten 3 veckor innan BF. Jag byte ut denna mot en samsung q9fn för att jag hade hört att den är så grym. Hade samsungen 2 dagar innan jag bytte tillbaka till den här. Lite jämförelse mellan dessa två skärmar. LG är bättre på allt. film,spel, smidighet, interface, snygghet. Den här Tv:n känns som ny teknik vilket samsung inte gjorde. Samsungen är ljusare och är helt okej tv men inget som fick mig att säga wow. En till grej som jag inte fick någon kläm på var motion. På filmer så såg man som en stutter på vissa scener t.ex Moana. Samma med rdr2 när man pannade kameran snabbt så såg man en viss efter bild på armarna vilket störde mig ofantligt mycket. Testade mecka med alla inställningar spelläge, motion osv men det hjälpte inget. Också så flickrade det lite när det var ljust. Inget av dessa problem hade jag på lg'n.

  Och om man är orolig för att oled är för mörkt så kan man justera och få högre ljus än vad man behöver så det är inget man behöver oroa sig över.

  Samsungen är en grym tv lite plus grejer med den var att ljudet var ett snäpp bättre och att den hade ambient mode men annars var B8 bättre på allt!
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 år sedan
  Haft denna TV i ett år nu och kunde inte vara nöjdare med mitt köp! Är lika imponerad av bildkvaliteten varje gång jag slår på den. Kommer inte gå tillbaka till något annat än OLED efter denna.

  Kan vara värt att veta att man ska vara försiktig med färgstarka, statiska bilder då de kan bränna fast om man har har dem på för långa perioder.

  För mig är ljusstyrka mer än tillräcklig! (värt att nämna att om mer än ca 90% av skärmen domineras av vitt så sänks ljusstyrkan något vilket kan vara lite irriterande)