Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bang & Olufsen Beoplay H9i

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bang & Olufsen Hörlurar (23)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  6 dagar sedan
  Uppdaterat: 4 dagar sedan
  Älskar ljudet. Går att ändra med något som liknar en EQ, men jag tycker att det är toppen med standardinställningarna. Riktigt snygga och hög kvalitet in materialen.

  De är inte de mest bekväma lurar jag testat, kan få lite ont av dem efter ett par timmar - inte samma klass som Bose eller Sony. Brusreduceringen är inte heller på deras nivå även om den är helt OK. Ljudet påverkas negativt när brusreduceringen är aktiv så när det är tyst omgivning stänger jag av den. Den kopplar till två enheter och växlar rätt smidigt t.ex. när man tittar på video på datorn och det ringer på telefonen. Fattigt är att man inte får med ett hårt fodral, jag köpte ett från Amazon får ca 200 kr.

  Sensorn som pausar när man tar av lurarna fungerar okej, men ibland pausar den musiken av misstag. Går efter senaste mjukvaruuppdateringen att stänga av från appen. Styrningen på högra luren fungerar bra för mig.

  Som sagt riktigt trevligt ljud men jag skulle ändå ha svårt att rekommendera ett köp till alla, många skulle nog trivas bättre med Sony.
 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Snygga och men lite glapp ibland
 • Utmärkt
  7 mån sedan
  Snygga och sköna lurar med bra ljud. Ljudet är tung i basen och klar i diskanten.

  Design: Mycket snygga och sköna lurar som sitter runt öronen. Skönt och mjuk/snyggt läder som man kan ha på sig länge. Dock svettas jag extra mycket vilket inte är superbra för lädret.
  Funktioner: på utsidan av ena luren så kan man kontrollera saker som ljud, NC, pausa/byta låt. Fungerar bra för mig. Musiken pausar automatiskt när man tar av sig lurarna. Funktionerna kan strula lite om inte lurarna sitter ordentligt och örat är centrerat. Lurarna sitter som sagt runt öronen och inte på. Brusreduseringen är kanske inte bäst(?) men tillräckligt bra för mig.
 • Bra
  11 mån sedan
  Riktigt bra ljud! Testade den här senaste Sony och B&W och de hade tydligt sämre ljud. Utslagslåt: Hardfloor - Übersatellittaaah

  Den är också bra på att pausa när jag tar av dom och spela när jag tar på dom igen. Bra brusreducering.

  Men, tunga med något hård bygel som trycker på huvudet om du använder dom hela dagen. Och sensorn är inte topp när jag försöker svepa för att ändra volym.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Köpte ett par grå med ljust skinn, som uppgradering från mina Bose QC15. De är ganska tunga, men sitter jätteskönt och jag tycker ljudet är riktigt bra. De laddas via USB C, vilket inte var ett problem för mig för jag har USB C laddare och det medföljer sladd.

  Några tankar kring lurarna:
  + bra ljud
  + snygga
  + bra app för att komma igång med användningen
  + automatiskt av/på när man tar av lurarna

  - sensorfunktionen är inte tillräckligt bra, den reagerar dåligt på mina fingrar. Jag funderar på att lämna tillbaka de pga det här
  - förvaringspåse istället för väska. Dessutom saknas det fack för laddsladden, flygplansadaptern samt telefonsladden om du vill förlänga batteritiden..