Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Netgear Nighthawk Pro Gaming XR500

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Netgear Routrar (55)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.12)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  3 mån sedan
  Detta med att Netgear har grova problem med "packet drops" gäller flera modeller senaste åren. De verkar dessutom helt oförmögna till att lösa problemen. Jag vet vad jag snackar om.!
  Avverkat flera modeller innan denna. R8000P senast.
  Sen att de har ett av världens sämsta support garanti på 3 månader gör dom ju helt klart till ett företag som ska bannas!

  Håll er väck och gör er själva en stor tjänst. Aldrig mera Netgear....de har tappat det totalt. Kör med sjukt gammal version av dnsmasq på R8000P. Vägrar uppdatera firmware. Ingen sedan oktober 18. Lite mer utveckling på denna......men oroa er inte. De droppar snart denna med då de spottar ut ofärdiga modeller på löpande band
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Jag har provat många "konsumentroutrar", men denna tar faktiskt priset - vilket monster!

  Jag gör inget avancerat, utan är mest ute efter råprestanda, och på den fronten levererar XR500 något helt otroligt.

  Snabb och stabil, och dessutom snygg. Underbart.

  Detta kan ses som "hands-on", om jag stöter på bekymmer så uppdaterar jag omdömet. ;-)
 • Ganska dålig
  6 mån sedan
  Köpte denna router för nån vecka sedan och har sen dess haft massa problem med den genom att den droppar internet på både LAN och trådlös anslutning.
  Efter att ha pratat med Netgears support ett antal gånger så har jag lämnat tillbaka den och köpt annan router.

  Hade uppdaterat firmware och ändrat kanaler och så samt hard reset utan att det blev bättre.
 • Usel
  7 mån sedan
  Något är fel på de här omdömena!
  Så bra är den inte. Tror Netgear skriver dessa själva eller mutar folk att skriva positivt!
  Jag köpte denna router i April specifikt för att den stödde IPVanish som VPN-klient.
  Det efter att talat med Netgear på Dustin-mässan, ringt deras pre-sale och läst manualen.
  Idag, nästan ett år efter releasen fungerar det fortfarande inte! Supporten vet inget eller kan inget säga! Ja, den fungerar, men mer än så har jag inte brytt mig om att testa då hela syftet med köpet var att få en router med integrerad VPN-klient!
  Netgears tomma löften och ihåliga bortförklaringar är bland det sämsta jag varit med om!
  Köp den inte! Åtminstone inte om du är ute efter en router som klarar en VPN-klient.
  Innan Netgear får ihop sina löften är tekniken utdaterad och de har ju tom själva redan släppt uppföljaren utan att få den första att fungera!
  En lögnaktig skitleverantör med obefintligt support!
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Otroligt nöjd med denna router! Tråd är det självklara valet som gamer, men fiberuttaget är alltid för långt ifrån datorn så den fula tp-kabel måste alltid dras öber halva bostaden. Den här routern levererar wifi som så det smäller om det! Jag känner att jag kan lämna tråd och använda routern utan att få för mycket ping! Chassit är snyggt och behövde inte gömmas undan. Duma Os är mycket användarvänligt och är snyggt.

  Rekommenderas varmt!
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Otroligt snygg och grym innehållsmässigt. En bra räckvidd samt en bra mjukvara som då DumaOS är.
  Rekommenderar starkt denna routern till den som inte är jätte teknisk såsom att jag rekommenderar den till den mer tekniska personen.

  Routern är lätt att från och med uppstarten till att den går att använda. Samt vill man börja grotta ner sig i inställningarna så finns det en uppsjö med möjligheter att göra.

  Helt enkelt så är Netgear XR500 en utmärkt router!
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Både fin från utsidan och insidan. DumaOS är väldigt bra, routern är väldigt stabil och jag är väldigt nöjd med produkten. Jag har testat runt med ganska många features, jag måste dock fortfarande testa VPN feature på denna produkt. Är väldigt nöjd med produkten, men när jag gjorde en felinställning så behövde jag gå igenom processen att göra om allting då jag tvingades att göra en hard-reset.

  Men problemet åtsido, så finns det inget fel med produkten och jag kommer ha denna router i många kommande år då den var verkligen värt priset. DumaOS och denna router leverar verkligen riktigt bra och jag är helt nöjd.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Snygg, välfungerande router som levererar när det kommer till spelandet. Perfekt om det är det du håller på med mest. Men om du sätter upp avancerat hemmanätverk så önskas fler funktioner som inte är så "låsta" till att spegla en gamers viktigaste faktorer.

  Svårt att jämföra prestanda med andra routrar, men kan tycka att prislappen eventuellt är i högsta laget (ca 3000:-).
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Först och främst var DumaOS helt nytt och spännande för mig. En smidig och enkel hud för att lätt hålla koll och prioritera om bandbredsallokeringen.
  Att pingen sjönk avsevärt var det största plusset, speciellt när man bor i ett betonghus.

  Det jag har att kritisera är att jag hade problem med installationen. Tog mig några timmar innan jag tills slut fick den att funka via hjälp från kundservice.
  Ett mindre chassi hade inte gjort sig dumt.
 • Perfekt
  12 mån sedan
  Riktigt nöjd med operativsystemet. Det gör anpassningen av routern till dina behov helt enkelt magisk. Mycket bättre än mina tidigare routrar. Svinenkel att använda. Jag streamar mycket video och spelar mycket PS4 online. Pingen har droppat från 70 till 20.
  Helt enkelt en kanon router. Lite dyr men helt klart värd pengarna👍🏻
 • Perfekt
  1 år sedan
  OS är fantastiskt. Det gör anpassningen av routern till dina specifika behov är helt enkelt fantastisk. Snabbare och skiljer bandbreddsanvändning hur mitt hus behöver det. Jag spelar mycket online-spel. Anslutningarna känns så skarpa och rena som om du bokstavligen spelar offline.
  1) Fenomenal router
  2) Enkel att installera
  3) Lätt att använda.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag är otroligt nöjd med routern, den har fungerat felfritt. Enkel installation, lätt och smidig layout som ger en grym överblick hur mycket nät som används och vilka enheter som är uppkopplade. Räckvidden är väldigt bra och lång. Inget lagg när man spelar heller!
  Skulle rekommendera den till gamers som vill ha felfritt spelande och bra skydd mot ddos attacker.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Gick från Netdumas egna R1 till denna, äntligen får man det bästa OS:et och bra hårdvara i samma paket.

  Jag upplever färre lagspikes med denna när man spelar online än med Netdumas egna R1.
  Gick direkt upp till division 2 i NHL18 :-)

  Coolt att man kan ha en dashboard där man kan lägga till det man vill ha öppet, tex pingtider och vilka servrar man kopplar upp sig mot på tex Xbox Live.

  För mig var routern mer eller mindre plug and play, dock lite bökig inställning i början då man ska komma på svarsfrågor om man tappar lösenordet, hatar sånt, för man kommer ändå glömma vilka frågor och svar man har använt sig av om man inte skriver ut det, något man faktiskt kan göra.

  Iaf så känns produkten som 10 av 10 så här långt.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  11 mån sedan
  Har testat den här Nighthawk Pro Gaming XR500 för att ansluta 5 stationära datorer, 4 telefoner och 2 bärbara pcer. Sedan strömmade jag från alla maskiner och telefoner, liksom vissa nedladdningar (testade trådbundna och med WiFi). Det fanns inga problem, spel gick perfekt medan andra maskiner hämtades och strömmade. Jag har full prestanda på internet (300/300 mbps) med både kabel och trådlös, trådlös är mycket kraftfull, så du har ett kraftfullt trådlöst kort och du blir inte mer nöjd än den här produkten. När jag konfigurerar routern via webbläsaren, känner jag att jag har full kontroll över vem som är ansluten till WiFi eller kabel. Du kan enkelt ställa in WiFi-hastigheten inom inställningarna så att du bestämmer hur mycket du ska skicka till WiFi-användare. Detta är det bästa jag någonsin har haft och använt, inte kommer att ändra rutter.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Fick chansen att testa Nighthawk pro gaming xr500 ära. Det har roar desing och fungerar väldigt bra. Under anslutningen kontrollerar den automatiskt internetlinjen för att optimera nätverksanslutningen. Det har ett tydligt och enkelt användargränssnitt. Routern har stabil och snabb WiFi som går över hela huset och bra runt det (även i garaget cirka 30 meter bort). Routern är ansluten till 10 enheter utan problem. Streamer filmer och spelar spel på en gång, utan skikt. Den bästa routern vår hushåll har haft och vi är väldigt nöjda!
 • Mycket bra
  12 mån sedan
  Xr500 har en överblick och avancerad kontrollpanel som ger åtkomst till de flesta funktioner. Appen är lite enklare men har tillgång till enkla inställningar och övervakning av enheter. Hastigheten är bra och intervallet är bra inom mitt medelstora hus.

  Designellt är det relativt stort, men det är tillräckligt kraftfullt för att det ska göras lite om du inte vill marknadsföra det. Allt som allt en bra produkt för målgruppen, kan jag rekommendera det till spelare som vill ha snabb online och många funktioner.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har fått i uppdrag att buzze denna! Perfekt för vår användning, med mycket spel. Telenor visar sig inte lätt, eftersom det inte var för stor för hastigheten. Mycket god signalstyrka i hela huset. Helt enkelt den bästa routern vi har försökt. uppriktigt
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag har haft denna router i ungefär en vecka, så jag är väldigt nöjd. Hemma hos mig finns det mellan 30-50 enheter anslutna till routern att detta har det tagit väldigt bra. Jag har använt det för Lol, Wow och Dota. Jag har arbetat för att försöka provocera det. Och det är ett nöje och kan säga att jag inte har lyckats med ett fullt hus till många aktiva enheter. Jag har oxo tagit några hastighetsprov på det för att vara helt fantastiskt hur bra utbytet jag har från min linje trots att jag har varit på en annan våning. Det enda negativa jag måste säga om det är antennernas utbud. Jag har en tv i sovrummet eftersom jag inte använder för andra saker en Netflix. men jag har ibland haft lite med wifi-täckning. Men mitt övergripande intryck är att det här är en mycket bra produkt.