Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Asus RT-AC1900U

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Routrar (71)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.12)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  9 dagar sedan
  Väldigt snabbt
 • Perfekt
  17 dagar sedan
  Jag har haft den här routern i drygt två månader nu och jag är helt nöjd med den. Det som jag gillar mest med den är att den är stabil. Den fungerar utan att man måste göra omstarter. Hastigheten på Ethernet är utmärkt och likaså 5 Ghz WiFi-singnalen leverer i princip fullt ut 250 mbit (som är den interrnethastighet jag betalar för. Att routern har avancerade funktioner för att analysera nätverkstrafik och appar gillar jag också. Den har även inbyggd VPN klient som stödjer PPTP, L2TP och OpenVPN samt en PPTP server. På baksidan finns en USB port för skrivare och en USB3 för att koppla in hårddisk. Jag köpte den här routern i första hand eftersom den har stöd för open source programvara som DD-WRT men jag har ännu inte installerat den programvaran eftersom den för närvarande endast finns i beta till den här modellen samt för att firmwaren från Asus är väldigt stabil och har många av de funktioner som även återfinns hos DD-WRT. Nu hoppas vi bara på att kvalitén inte sviker men det är något som en längre tids användning för svara på. Sammanfattningsvis är jag riktigt nöjd med det här köpet!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Mycket bra. Köpte denna när vår föra router dog.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Har haft Asus RT-AC68U i flera år som jag är mycket nöjd med.
  Behövde en ny router till min andra lägenhet och valde mellan Asus RT-AC1900U och Asus RT-AC68U, Asus RT-AC1900U kostade 1390kr så det blev den.
  Samt är den nyare och ska den ersätta RT-AC68U.

  Stabilt wi-fi och inga problem alls, har fiber med Bredband2, 100/10 Mbit/s.
  Använder inga andra speciella funktioner i routern, så kan tyvärr inte betygsätta om det finns andra problem.
  Vet bara att Asus router är riktigt bra jämfört med D-Link och Netgear routers som jag haft innan Asus.

  ’walscos’ betyg på en stjärna är dennas enda omdömme på hemsidan, skapade denna person ett konto bara för att nergradera Asus?
  Facebook, Instagram och alla andra sociala tjänster äger också allt du lägger upp.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Har bara haft routern ett par dagar men hittar inget fel. Om man vill använda molnet behöver man dela med sig till tredje part men det är ett val och säg vilket gratismoln som är skyddat. Då kör jag hellre en egen server.

  Köpte en för att sen bygga ut med aimesh men eftersom det är bättre täckning än den gamla billigare Asus routern så funkar det med bara en. Vi bor i medelstor villa och två våningar byggt i trä.

  Kör surf och streaming på 5 och ett 20 tal inkopplade prylar på 2 bandet.

  Köpt på öppet köp så börjar det strula åker den tillbaka och betyget ändras.
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Jag har haft routern i snart 1 vecka. Tidigare hade jag en RT-N56U.
  Gränssnittet är den samma. Dock kan jag nu nyttja appen, något som inte fungerade med N56:an.
  Detta ger lite mera kontroll på ett enklare sätt. Tex kan jag stänga av Internet för ungarnas telefoner/plattor/dator när det är dags för läxor, mat, o annat som är enligt dem helt ointressant.

  AIprotection Pro, skyddar ungarna i från direkt olämpliga sidor. Dock behöver man då godkänna att de analyserar trafiken.
  Så vill man inte nyttja denna funktionen, aktivera den inte.

  Det blev en rejäl knuff skulle jag säga, att gå i från RT-N56 stor del i funktionerna. Det laggar heller inte nu när vi är 2 personer som stremar och en som spelar samtidigt.

  Bättre 5G & 2,5G täckning. 5g bandet har dessutom flera kanaler att välja mellan, dock så är det inte alla enheter som har stöd för alla kanaler. Men bor du i en lägenhet, så ökar möjigheten att hitta en kanal som ingen annan använder.

  Jag är hittils nöjd med mitt köp, fast det var ett köp i från Jula.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Bästa maxprestandan på 2,4 GHz som jag har sett.